Nationalflag - reklameflag og bannere eller vimpler
- efter opgave - eller i standard fra lager.

 
www.flagreklame.dk

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Flag og vimpler kan leveres i alle nationaliteter, samt bannere, parasoller, pallesvøb efter opgave.
 
 Logomåtter  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Selvklæbende logoer  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Pyloner  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger

National- og reklameflag er et oplagt medie til eksponering i forbindelse med virksomhedens branding.

Vi kan levere alle former for flag, i små og store oplag. Materialet kan bero på en tre-trådet, vævet polyesterdug i for eksempel 110 gram/m2. Det kan forenes med ekstra stærke syninger og flagclips i top og bund - større flag syes med ekstra flagclips langs flagets kant.

Dannebrog og Lyndanisse i 1219

Ifølge overleveringerne, kom Dannebrog i dansk besiddelse under slaget ved Lyndanisse i 1219. Danskerne var på et nødlidende korstog i Estland, men efter man bad til Gud om hjælp, faldt et rødt og hvidt flag ned fra himlen, og kong Valdemar II besejrede herefter Esterne. De første registrerede anvendelser af flaget optræder dog først nogle hundrede år senere. Det særlige korsdesign, som repræsenterer kristendommen, er efterfølgende blevet adopteret af de øvrige nordiske lande, Sverige, Norge, Finland, Island, Åland og Færøerne, samt de skotske øgrupper Shetland og Orkney. Alle disse lande har et kors i deres flag.

Under det dansk-norske rigsfællesskab, var Dannebrogsflaget også norsk flag, og fortsatte med at være det, med små modifikationer, indtil Norge vedtog sit nuværende flag i 1821.
 
Langkilde & Søn
- har syet flag lige siden 1938.

Kvalitet og holdbarhed ligger firmaet meget på sinde, da et dansk flag eller vimpel skal være tilpasset det særlige Danske klima. Det er LS flags fokus, da man elsker kvalitet og derfor sys næsten alle flag i ægte flagdug, en dug der specialudviklet igennem mange år, i en lige linie ud fra uldens tekstur.

Tidligere blev flag syet af ren uld, men da det fragilt og ikke holder er den specialudviklede flagdug af en vævet spunpolyester, hvis tekstur ligger meget tæt op af uldens, blot med den forskel at den vævede flagdug er ekstrem holdbar og har en solid farveægthed.
Langkilde & Søn

Man syr alle flag og vimpler efter de gamle håndværkstraditioner med flere eksklusive detaljer,
deri fire forskellige Dannebrogsflag, vimpler, standere, vindposer og navnevimpler. små flag og flagstænger, reklameflag, deri maritime flag i alle nationaliteter, der oftest kan leveres fra lager – og, naturligvis i produktion.
 
stadium flags

For eksempel kan vi medvirke i levering af stadionflag
- produceret efter opgave, i Deres design, størrelse og finish, hvor der kan vælges mellem to standardkvaliteter; Polyester, 115 gram2 eller 210 gram2, der er velegnede til brug for store formater, begge brandgodkendte. Et estimat af en pris kan bero på kr. 380,00 - 480,00 pr. m2 - afhængig af krav og leveringshastigheden, der kan bero på et par hverdage, hvis det skal gå stærkt..
 

Flag pakkes som standard enkeltvis i plastikposer og kan mærkes med navn, størrelse og kvalitet. Flag, bannere, og vimpler leveres i alle nationaliteter - og som reklame.

Flagranker kan bestå af 16 nationers flag, eller med et givent tiltrykt budskab, eller blot i de farver der må ønskes, eventuelt puljeopdelt.


Vi kan også levere flagranker med digitaltryk eller serigrafitryk, der produceres i miljøvenlige vandbaserede farver, der trykkes efter pantoneskalaen i coatede farver.
Trykte flagranker - Garlands

Trykte flagranker - Garlands.
Disse ranker er trykt på vandtæt og brandhæmmende polyester i 240 gram/m2, ved brug af sublimation. De er derefter trimmet ved kanterne og syet i en 2 x 1 cm. polyester.

Farvede Garlands

Vi har som standard mulighed for at levere dem i 20 x 30 cm. trekanter som følger:
5 trekanter pr. meter (vimpler der berører hinanden).
4 trekanter pr. meter (5 cm. mellem hver pennant).


Farvede Garlands

Minimumsproduktion: 20 - 30 meter, der beror på omkring 100 vimpler, afhængig af størrelse og ønske.

Farvede Garlands
Vi kan også levere farvede trekanter, fremstillet af 140 gram/m2 polyester.
Trianglerne er 20 x 30 cm. og er forbundet med et 2 x 1. cm., gul metervarer. Der er fire vimpler pr. meter. En streng er ca. 50 meter lang.
Farvede flagalleer
Farvede flagalleer

Alternativet kan bero på Guirlander i 10 meterlængde med vimpler i størrelsen på omkring 30 x 50 cm.. Strikket polyester, 115 gram/m2.
Guirlander i 10 meterlængde med farvede vimpler
 


Digitalprint produceres også i miljøvenlige vandbaserede farver, her printes der efter CMYK-skalaen.
 
Friends of the Earth Europe og M iljøgruppen NOA skriver bl.a.: Vi har været meget glade for de flag og bannere I leverede! Det har været en meget hektisk tid for os. NOAH har aldrig stået for så store opgaver som op til og under COP15. Vi samlede over 5000 (snarere 8000) til vores Flood for Climate Justice, stod for overnatning til 2000 personer, og havde en stor finger med i spillet på Klimaforum, hvor der var 190 møder, 50 udstillinger, 30 film, musik fra hele verden, teater m.m.. Herudover havde vi 10 akkrediterede til selve forhandlingerne i Bella Center. Vort sortiment indeholde mange løsninger, i en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

På vort værksted
- og i samarbejde med professionelle leverandører kan vi tilbyde Deres opgave udført som De ønsker det.

Mulighederne er uendelige
- lad os høre om Deres idé.

Flagstang med vindvision.

Et sikkert budskab, også i vindstille vejr
.

På vort værksted og i samarbejde med professionelle leverandører kan vi tilbyde
Et flag, der blafrer i vinden, præsenterer virk-
somhedens navn eller budskab på iøjnefaldende vis. Med vindvision sikres det at budskabet står flot, uanset vind og vindhastighed. Vindvisionen er hejsbar og benyttes til glasfiberflag stænger, der har indvendig eller udvendig line. Vindvisionen benyttes på højkantsflag med specialsyet løbegang i toppen af flaget.
For at Deres budskab også skal være synligt i vindstille vejr, har VM Flag  udviklet Vindvisionen, som er et mønsterbeskyttet produkt til visualisering af højkants- og reklameflag.
Vindvision
:
For at Deres budskab også skal være synligt i vindstille vejr, har man udviklet Vindvisionen, som er et mønsterbeskyttet produkt til visualisering af højkants- og reklameflag. I toppen af flaget syes en løbegang hvor vindvisionens vandrette glasfiberrør føres igennem (max. længde 175 cm.).

I siden monteres et stabiliserende lodret 100 cm rør, der sammen med resten af flaget forsynes med plastringe, der holder flaget inde til flagstangen. I bunden af flaget monteres en modvægt.

Vindvisionen findes i hejsbar (som ovenstående) og fast model. Den hejsbare anbefales kun til indvendig linesystem (ILS). Den faste vindvison kan monteres på almindelig glas-fiberstænger med 50 og 65 mm. topdiameter, og kan kombineres med flaglight (65 mm.).
Montering af Vindvision


Flaglight leveres til alle typer glasfiberstænger (65 mm. topdiameter). Flagknoppens nederste del er gennemsigtig og derved kastes lyset fra den 12v/50W halogen pære ned på flaget. Den øverste del fås i hvid og rød og Flaglight kan bruges både ved udvendig og indvendig lineføring. Med Flaglightknoppen følger en transformer samt 30 meter kabel.
Transformeren kan installeres indendørs eller udendørs, ligesom der er mulighed for at serietransformere 3 eller 5 Flaglight’s. Denne flagknop sætter focus på netop Deres budskab, når mørket har sænket sig over naboens flag og skiltning. Flaglight produceres på baggrund af Patent Nr.:100205.
 
Flaglight leveres til alle typer glasfiberstænger (65mm top diameter). Flagknoppens nederste del er gennemsigtig og derved kastes lyset fra den 12v/50W halogen pære ned på flaget.
 
reklameflag er et oplagt medie til eksponering i forbindelse med virksomhedens branding

 

  Flaglight leveres til alle typer glasfiberstænger (65mm top diameter). Flagknoppens nederste del er gennemsigtig og derved kastes lyset fra den 12v/50W halogen pære ned på flaget.
Lys til flagstang.
- til de mørke efterårsdage og sommernætterne.

I samarbejde med YIT er der fundet det helt rigtige lys til at oplyse flagstænger og flag. Med et nedgravningsspot gøres de mørke dage lyse. Nedgravningsspots findes i to udgaver, en til græs og en til belægning til forskellig belastning. Disse nedgravningsspot kan være afløseren til lyskransen, som giver flagstangen begrænsninger vedrørende flagning og koster mere i strøm.

Seldo Uplight.
SELDO nedgravningsspot leveres med plaststøbedåse og forkobling til Rx7S 70W metalhalogen. SELDO er IP65 med 30° kip reflektor til begge sider, og kan derfor anvendes både symmetrisk og asymmetrisk. Seldo-huset leveres i rustfri stål. Støbehuset er i plast, frontring i poleret rustfri stål.

Effekt: 70W.
Sokkel: RX7s Phillips ballast.
Kip: 30°.
Vægt: 6,2 kg..
Diameter frontring - 260 mm..
Højde - 320 mm..
Diameter bund - 246 mm..
Anbefalet huldybde: 400 mm..
Maksimalt et ton tryk.


Bega Uplight projektørlys
.

Floodlights med justerbar lysfordeling.
Beskyttelsesklasse: IP 68 10 m..
Trykbelastning: 2000 kg..
Installationsdybde: 165 - 225 mm..
In-ground projektørlys til spotlamper. HIT-TC-CE 8700 · 8650
Fatning: GU 6.5.
Dækring og armaturhus udført i rustfrit stål.
Sikkerhedsglas.
Reflektor.
Indbygget infrarødt filter.
To kabelforskruninger til tilslutning af kabel ø 9-15 mm..
2,5 tilslutningsterminaler.
Reflektorens hældningsvinkel justerbar fra 0 ° - 30 °.
Det optiske system kan drejes ± 180 ° rundt armaturets lodrette akse.
Lysfordeling er indstillet til at opfylde kravene i belysningssituationen.
8650 · 8700 med elektronisk forkobling.
8650 · 8651 smal lysstråle · med indbygget louvre.
Glasoverflade temperatur (T) målt iht. til EN 60598 ved en omgivelsestemperatur på 15 ° C.
Vi leverer alle armaturer med dette glidebluseringsglas som betegnes af R efter artikelnummeret.
Lysfordelingen er bredere spredt, når dette type glas anvendes.

Udover flaget er en vimpel en naturlig tilbehørsdel til en flagstang og det er en god skik at hejse vimplen når der ikke flages med dannebrog således at flagstangen aldrig står tom.
Vimpel.
Udover flaget er en vimpel en naturlig tilbehørsdel til en flagstang og det er en god skik at hejse vimplen når der ikke flages med dannebrog således at flagstangen aldrig står tom.

Vimplens længde bør være 1/3 af flagstangens længde.

Dannebrogsstander.
Et alternativ til vimplen er dannebrogsstanderen som er dobbelt så bred og knap så lang.

Denne er specielt egnet til større flagstænger eller hvor træer og huse er placeret tæt på flagstangen.


Reklameflag:
Deres imagebærer bliver set på lang afstand
- et godt og fleksibelt alternativ til traditionel skiltning.
- er en økonomisk velegnet imagebærer for alle virksomheder.

Vi leverer alle former for logo- og reklameflag:
Bannere, standere, vindposer, Flowmaster og Vindvision flag, til både indendørs og udendørs brug.

Flagene produceres med Deres budskab, både som trykte og syede i alle størrelser og udformninger. Antal farver, størrelse og motiv afgør om Deres flag skal være trykte eller syede, det har ligeledes indflydelse på flagets pris og leveringstid.
 

 

Deres imagebærer bliver set på lang afstand! Reklameflag - et godt og fleksibelt alternativ til traditionel skiltning. Reklameflag er en økonomisk velegnet imagebærer for alle typer virksomheder. Vi leverer alle former for logo-/ reklameflag: Bannere, standere, vindposer, Flowmaster og Vindvision flag, til både indendørs og udendørs brug. Flagene produceres med Deres budskab, både som trykte og syede i alle størrelser og udformninger. Antal farver, størrelse og motiv afgør om Deres flag skal være trykte eller syede, det har ligeledes indflydelse på flagets pris og leveringstid.


Flag, faner og vimpler
kan leveres i en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

I samarbejde med professionelle leverandører kan vi tilbyde Deres opgave udført som De ønsker det.
 

Flag - bannere, parasoller, megaprint, pallesvøb og vimpler

I samarbejde med professionelle leverandører kan vi tilbyde Deres opgave udført som De ønsker det.
Mediespecifikation - Dye Sublimation.

Kan De levere Deres oplæg efter følgende punkter, vil meget gøres lettere
:
Vi modtager gerne i eps- eller tif-filer. Ved elektrostatprint kan der kun printes billeder, hvorfor vi ikke kan f.eks. QuarkXpress dokumenter, medmindre hver side er gemt som én eps-fil. PhotoShop og Illustrator kan linkes ud til andre grafik-filer, hvorfor dette ikke er brugbart. Vi printer i CMYK farver. Pantone- og RGB-farver kan ikke anvendes. Alle benyttede fonte eller outline bør vedlægges hele teksten, det gælder også skærm- og PostScriptfonte.

Outlines teksten er fontproblematikken løst.
Billederne tilpasses så slutopløsningen er 80 dpi., og skaleres til 10 %, 25 % eller 50 % af slutformatet.

Eksempelvis kan et dokument være skaleret til 50 %, hvilket betyder at billedets opløsning bør være 160 dpi..

Skæremærker indsættes manuelt, således at afgrænsninger tydeligt fremgår. Disse  skaleres også og medregnes ligeledes i bannerets bredde og højde.
Outlines teksten er fontproblematikken løst.

Vedlæg gerne to farveprint eller anden form for farvedokumentation. De kan eventuelt angive det anvendte pantonenummer, så vi har mulighed for at sammenholde med Pantoneskalaen. Sort-hvidt layout kan kun bruges som illustration for et oplæg. Vi kan modtage på og CD-rom i formaterne fra PhotoShop, Illustrator, PageMaker og QuarkXpress til Mac og PC, men arbejder ud fra Pc-miljøet.

Er De ikke i stand til - eller ønsker - at indfri ovenstående, står vi til rådighed med et tilbud, der medgiver et givent oplæg produceret efter Deres ønske.

Mediespecifikation - Serigrafi. Kriterium for materiale til serigrafitryk i full colours.
Vi vil som udgangspunkt bedst kunne arbejde med følgende medier: Tekst og stregtegning der leveres i ADOBE ILLUSTRATOR i Apple Macintosh eller Pc. i EPS fil. Rastetryk, full colours leveres i ADOBE PHOTOSHOP. Såfremt billederne tilpasses så slutopløsningen er 40 dpi., og skaleres til 10% af slutformatet, vil det være optimalt, hvilket vil sige at dokumentet skaleres til 10% og billedets opløsning er 400 dpi. Opløsning af foto: 400 dpi. Opløsning streg tegning/tekst: 1200 dpi. Vedlæg alle benyttede fonte eller outline hele teksten.
Mediespecifikation - Serigrafi.

Vedlæg alle fonte der er brugt i dokumentet, både skærm- og PostScriptfonte.

Vedlæg alle fonte der er brugt i dokumentet, både skærm- og PostScriptfonte. Det er en god idé at outline teksten, så er vi over font problematikken. Skæremærker indsættes manuelt, således at afgrænsninger tydeligt fremgår. Disse  skaleres også og medregnes ligeledes i bannerets bredde og højde. Vedlæg gerne to farveprint eller anden form for farvedokumentation. De kan eventuelt angive det anvendte pantonenummer, så vi har mulighed for at sammenholde med Pantoneskalaen. Sort-hvidt layout kan kun bruges som illustration for et oplæg. Vi kan modtage på Diskette, Zip, og CD-rom, i formaterne fra PhotoShop, Illustrator, PageMaker og QuarkXpress til Mac og PC. Er De ikke i stand til - eller ønsker - at indfri ovenstående, står vi til rådighed med et tilbud, der medgiver et givent oplæg produceret efter Deres ønske.

Flagdage i Danmark. De officielle flagdage fastsættes af Justitsministeriet. De officielle flagdage gælder kun for statens bygninger, men følges i stor udstrækning af andre.

Flagdagene medtages ofte i kalendere, almanakker og andre trykte medier.
Flagdage i Danmark

De fastlagte flagdage fraviges ofte, bl.a. når der tilføjes yderligere flagdage, her skal der flages fra statens skibe og bygninger. Det sker oftest i forbindelse med statsbesøg, begivenheder i den kongelige familie, og andre for Danmarks relevante begivenheder. Ændring af ekstra flagdage gives oftest gennem dagspressen.

Her illustreres et udsnit af de danske flagdage.
 
Faste flagdage.
1. januar
- Nytårsdag
5. februar
- H.K.H. Kronprinsesse Mary
9. april
- Danmarks besættelse 1940,
- på halv stang til kl. 12, herefter på hel stang.
16. april
- H.M. Dronning Margrethe II
29. april
- H.K.H. Prinsesse Benedikte
5. maj
- Danmarks befrielse 1945
26. maj
- H.K.H. Kronprins Frederik
5. juni
- Grundlovsdag og
Kampen ved Dybbøl 1848
7. juni
- H.K.H. Prins Joachim
11. juni
- H.K.H. Prins Henrik
15. juni
- Valdemarsdag og Genforeningsdagen 1920
25. december
- Juledag
 
Flagdage, der følger kirkeåret.
- Langfredag (på halv stang hele dagen)
- Påskedag
- Kristi Himmelfartsdag
- Pinsedag
Militære flagdage.
29. januar
- Indstiftelsen af Holmens Hæderstegn 1801
2. februar
- Kampen ved Mysunde 1864
11. februar
- Stormen på København 1659
2. april
- Slaget på Reden 1801
18. april
- Slaget ved Dybbøl 1864
9. maj
- Kampen ved Helgoland 1864
5. juni
- Kampen ved Dybbøl 1848 (og Grundlovsdag)
1. juli
- Slaget i Køge Bugt 1677
6. juli
- Slaget ved Fredericia 1849
25. juli
- Slaget ved Isted 1850
4. oktober - Stormen på Frederiksstad 1850
 
Et lille hint inden de beslutter Dem for hvordan Deres nye flag skal se ud:

Som hovedregel skal flaget være 1/5 af stangens højde.

Militære flagdage

358
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden