Bannere, vimpler, dannebrog og standere
- efter opgave eller i standardudgaver.

 
www.flagreklame.dk

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Bannere, vimpler, dannebrog og standere - efter opgave, eller i standardudgaver.
 
 Selvklæbende tekster  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Selvklæbende logoer  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Pyloner  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter.
Vi laver alt inden for reklameflag, logoflag og bannerløsninger. Vi kan levere flag til indendørs og til udendørs brug. Standardkvaliteterne for reklameflag er 110 grams polyester, samt 150 grams flag-polyester med huller. Flagene kan trykkes med gennemtryk, så trykket er synligt på begge sider. Flag færdiggøres med synligt flagbånd, samt flagkroge i venstre side af flaget.

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

Et alternativ til det kan være flying banner, der illustreres på den næste side - klik her
 

Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på.

Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på.

Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, der er medvirkende til at sikrer synlighed - indendørs og udendørs.
 
Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på. Flag, reklameflag og logoflag er en af verdens ældste måder at vise sin virksomhed eller sit land på.

Vi står gerne til rådighed med at sammensætte en løsning.
Reklameflag og logoflag er også en mulighed. Ofte er en mail med en beskrivelse af antal, flagstangens højde, flagets facon, og de ønskede farver med angivelse om et givent logo, hvis det er relevant i det vi også kan levere løsninger indenfor bannere.

Herunder finder De et udsnit af de mest almindelige dannebrogsflag, alle udført i 100 % flagdug.
Alt kan leveres fra lager.

Flagmål:
50 x 38 cm., 75 x 57 cm., 100 x 76 cm., 125 x 94 cm., 150 x 114 cm., 175 x 133 cm., 200 x 150 cm., 225 x 170 cm., 250 x 189 cm., 275 x 208 cm., 300 x 227 cm., 325 x 246 cm., 350 x 265 cm., 375 x 284 cm., 400 x 303 cm., 425 x 320 cm., 450 x 340 cm., 475 x 358 cm., og 500 x 378 cm..

Vimpler og standere.

Dannebrogsstander.
En dannebrogsstander er en mellemting mellem et dannebrogsflag og en vimpel. Standeren er bredere og kortere end vimplen, og udmærker sig, ligesom vimplen,  ved at den kan hænge oppe dag og nat.
Standeren monteres som et flag, og kan leveres i følgende størrelser: Stander til 2 meter flagstang, samt til 3, 4, 5, 6, 7, 8,  9, 10,  11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, og 18 meter flagstang. Vi kan tilbyde alle emner udført i bl.a. Air polyglans 110 gram. En let dug med huller i, så vinden kan passere igennem.

Trykket er gennemtrykt og fungerer dermed fra begge sider. Polyglans 115 gram. Den mest brugte bannerdug. Superslid-stærk, gennemtrykt dug. Kan bruges både indendørs og udendørs. Perfekt til brug af skiltning, da stoflig skiltning brugt på den rigtige måde har en særegen elegance. Decor 205 gram. En kraftig dug med et mat look. Trykket er kun på den ene side. Passer rigtig godt til indendørs brug for et eksklusivt og lækkert look. Canvas deco 250 gram. En meget kraftig lærredstype, som som er tæt i struktur og tryk. Trykket er kun på den ene side.

Vi kan også sikre en produktion af bannere i udendørsmaterialer, bl.a.: Mesh 330 gram, Decolit 325 gram, Frontlit coated 500 gram, Backlite 550 gram (gennemtrykt), Blockout 800 gram (gennemtrykt).

Et reklameflag kan have mange formater og faconer, dog er de mest brugte formater: Dannebrogsformatet - Højkantsformatet - Standerformatet. Vi producerer reklameflag og logoflag digitaltryk, Serigrafisk tryk og i syet version, alle er vandbaserede, lysægte, og trykt eller syet.

De mest anvendte flagdugskvaliteter er: Flagdug, 155 gram - Tricot, polyglans, 115 gram - D68. Og vi kan også levere specialløsninger i bl.a. beslag til flagstængerne, bannerarm, eller som tyverisikring.

Færdige flagløsninger.
Forlang en pakkeløsning der sikrer synlighed hele året.
Som oplæg kan vi tilbyde:

Logo-pakken til 8 meter flagstang til under kr. 3000,00, der kan indeholdes af 6 stk. logoflag, udført i 115 gram tricot i op til 2 farver.

Logopluspakke til 8 meter flagstang til under kr. 4000,00, der kan indeholdes af 15 stk. logoflag, udført i 115 gram tricot i op til 2 farver.

Flagstangspakke, til 8 meter flagstang til under kr. 11000,00, 2 stk. 8 meter flagstænger, 2 flagliner, 2 stk. lineholdere, 2 stk. rød flagknopper, samt 2 stk. vippebeslag, leveret og monteret, 6 stk. logoflag, udført i 115 gram tricot i op til 2 farver.

Festpakke, til under kr. 600,00, og som består af 2 stk. dannebrogsflag til 8 meters flagstænger, 1 stk. 40 cm. bordflagstang med Dannebrog i silkestof.

Gæstepakke, til under kr. 1200,00 der byder bl.a. internationale samarbejdspartnere velkommen og signalerer et internationalt virke. 3 stk. internationale flag fra 3 lande, efter Deres valg til 8 meter flagstang, samt 1 stk. Dannebrogs- eller EU-flag.

Alle priser er angivet som dagspriser, med forbehold for ændringer, eksklusive moms, og ab fabrik DK. Logoflag leveres under forudsætning af færdigredigeret brugbar fil i .ai, eller eps-format, med angivelse af ønske om konkrete farver.

Papirflag i produktion fra 100 stk 

Papirflag i produktion fra 100 stk..

Dess.: 299101110719

Standardstørrelse: A5 - 148 x 210 mm..
Pindelængde: 38 cm..
Design: Efter Deres ønske og klargjorte fil.
Kvalitet: Gloss, 130 gram.
Trykmulighed: Dobbeltsidet fuldfarvet digitalprint eller sublimationstryk.

Design Deres eget flag til det næste fremstød.
Med disse papirflag, kan De promovere Deres firma, eller skabe Deres eget tema, til den næste event. Flagene er af en god kvalitet, med dobbeltsidet tryk, på 130 grams Gloss papir, og er vandresistente.

Design Deres eget flag til det næste fremstød

Papirflag i produktion fra 100 stk

Papirflag i produktion fra 100 stk

Papirflag i produktion fra 100 stk 

Selve flaget er fastgjort på en 38 cm. lang pind, overlappet. Størrelsen på flaget er 148 x 210 mm., hvoraf ca. 19 mm. anvendes i montagen, så den synlige del er ca. 148 x 191 mm..

Fremsend Deres klargjorte fil pr. e-mail, eller lad os klargøre et oplæg efter Deres krav.

Leveringstiden er normalt ca. 15 arbejdsdage, efter modtagelse af en godkendt korrektur og betaling.
 
Flag er meget mere end dannebrog eller et givent logoflag. Flag er meget mere end dannebrog eller et givent logoflag.
 
Flag er meget mere end dannebrog eller et givent logoflag.
Derfor tilbyder vi specieldesignede flag til den helt specielle begivenhed, en helt speciel virksomhed, eller til en helt speciel facade. Vi kan fra lager levere alle størrelser i YF-flag, eller orlogsflag, som de også kaldes. Formaterne er baseret på 20', 25', 30' , 35', 40', 45' og 50' skibe.

Syede signalflag.
Et stel består af 40 stk. flag. Hvert flag måler 40 x 32 cm.. Hele stellet leveres inclusive flagpose.
Standardmulighederne beror på: Gæsteflag, fra bl.a. Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Norge, Polen, Spanien, Sverige, og Tyskland.

Vindposer.
Vindposer kender man fra de danske broer, fra havne, lufthavne, og mange andre steder. Vore vindposer er af den bedste kvalitet, der sikre lang levetid i de barske omgivelser hvor vindposer normalt placeres.

Ensfarvede vindposer.
Ensfarvede, røde vindposer er lagervare, og kan leveres i flere farver.
Størrelserne er afpasset til 4 m. flagstang, til  5 m. 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13,  14, 15, 16, og 17 m..

Stribede vindposer.
Stribede vindposer fås i tre striber rød og hvid. Hvis De ønsker anden farvekombination, står vi til rådighed med et oplæg. Størrelserne er afpasset til 4 m. flagstang, til  5 m. 6, 7, 8, 9, 10, 11, og 12 m..

Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Det kan være en allé af afstemte farvede silkeflag, en stofflagguirlande i de farver der passer til indretningen eller omgivelserne,  et broderet flag, eller et flag i økologisk bomuld - garneret med Deres idé.

 
Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder.

Flag kan bruges som udsmykning på flere måder, som broderede YF-flag, monogramflag, silkeflag, det private ejerflag - mulighederne er uendelige.

Antikke lagkageflag, 10 stk.
Bilflag til at sætte i vinduet - Bilvimpel, Motorcykelvimpel, Flagranke, Facadestang i plast, inklusive dansk flag, Flag til sportskampe, Flagranke i nylon, Hvidmalet 180 cm. høj træflagstang, inklusive syet flag, Lagkageflag af stof, Lille fødselsdagsranke, Regnbueflag, Rygsækflag, Syet 60 cm. hurraflag på træpind, eller noget helt andet. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder. I samarbejde med professionelle leverandører kan vi tilbyde Deres opgave udført som De ønsker det.

Dannebrog i mange versioner, kan leveres fra lager, og andre nationalflag fra mere end 800 lande, efter tilbud, i alle størrelser.
 
Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder.

Reklamebannere, vimpler og facadeflag i størrelse efter ønske, som enkelt- eller dobbeltudførelse. Reklame på facade og stænger bruges ofte når Dannebrog ikke er relevant. Reklameflag og bannere må ophænges døgnet rundt, og er hermed en aktiv reklame for firmaet, de gange hvor det almindelige flag ikke anvendes.

Alt kan leveres enkeltvis, i små og større serier, i applikerede og trykte, miljørigtige, løsninger.
Dannebrogsvimpler, standere og reklameflag kan efter aftale leveres i en favorabel abonnementsordning.

 
Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder. Flag kan bruges som udsmykning på flere måder.

Vi kan også levere danskproducerede flagstænger, i bl.a. hvid glasfiber, i størrelserne: 6 meter, 8, 10, og 12 meter.

Enkeltvis, eller som en færdig pakkeløsning: Flagstang - med vippebeslag eller til montering på støtte. Flagline - Lineholder - Flagstangsknop - Flag - Vimpel.

Udlejning af nationalflag fra mange nationer i en størrelse op til 400 cm. i længden. Reklameflag med tryk, leveres miljøvenlige materialer, og produceres gerne som enkeltopgaver i op til 4 farver, gennemfarvet, som standard. Digitalprintede løsninger kan leveres i alle størrelser, alle typer, alle farver, og med alle ønskede motiver, i bl.a. tricot, spunpolyester.

Foreningsfaner kan leveres i alle former for faner, i silke med broderi, i satin med digitalprint, eller som "polyester"-faner, eventuelt med et broderi i øverste stangfelt.

Digitalprint er en nyere måde at fremstille flag på. Farver, tekster og illustrationer overføres elektronisk fra PC eller Mac, til selve flagdugen, hvilket gøres i en arbejdsgang uden brug af film og rammer. Flag, vimpler, bannere, bannerstands, transparenter, baggrundsdekorationer, messeforhæng, dækkeservietter, gardiner, duge, stilladsreklamer med motiv efter behov og ønske, i størrelser afpasset efter opgaven.

Om opgaven kræver print og applikation eller montering af andre mener, er i princippet underordnet, alt kan lade sig gøre. DTI har ved test påvist at almindelig vask, vejrliget eller saltvand, lader farverne upåvirket, ligesom lysægtheden bevares i høj grad, på de fleste underlag.


MINI FLAGSTANG.
 

Miniflagstangen er ca. 180 cm høj

Miniflagstangen er ca. 180 cm høj, og er fæstet på kraftig og bred krydsfod, selve stangen er monteret på en sokkel  og der er fastgjort en rød flagknop på toppen af stangen.

Miniflagstangen kan leveres med flere størrelse flag. De kan vælge mellem flere flagstørrelser. Som det kan ses på billederne, leveres flagene monteret på line, således at de monteres på miniflagstangen knudefri i top og bund.

Miniflagstangen er ca. 180 cm høj

Miniflag på stander, ca. 180 cm høj


Flag produceres primært på Dansk systue og i danske produkter, derfor er der på udvalgte produkter er gratis reparation.

Her på siden kan de fleste europæiske flag ses og de fleste andre kan leveres efter opgave og tilbud, fra mere end 500 nationer og fra 30 cm. til 400 cm. i længden, i nationens forholdstal.

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ÆRØ
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ÆRØ stander
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ÅLANDSØERNE stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

AUSTRIA
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ÅLANDSØERNE
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BELGIEN stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BELGIEN 3:2
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BORNHOLM
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BORNHOLM
1970-1999
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BORNHOLM 1970-1999
stander
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BORNHOLM
stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BØSSER OG
LESBISKEs FLAG
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

BULGARIEN
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

CYPERN NORD
Tyrkisk Republik
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

CYPERN SYD
Græsk Republik
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

CZECH REPUBLIC
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK FLAG
Dansk kvalitet
fra systue
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK FLAG
Stormflag
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK STANDER
Fra systue

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK
STANDER
specialstørrelse fra systue
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK STAT
Split flag

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK VIMPEL
forstærket, fra systue
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK YF
Yacht flag
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK
Vendelbrog
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK
Jylland
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DANMARK
Ærø flaget
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

DEUTSCHLAND
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

E.U. -
EUROPEAN UNION
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

E.U. -
EUROPEAN UNION
stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ENGLAND
Saint George
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ENGLAND
Saint George
stander
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ENGLAND
U. K. stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ENGLAND
United Kingdom
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ESTLAND
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

ESTLAND
stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

FÆRØERNE
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

FÆRØERNE
stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

FINLAND
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

FINLAND stat
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

FINLAND
stander
 
Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

FRANKRIG
 

Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.

FRANKRIG
stander
 


GRÆKENLAND
 GRÆKENLAND
stander
 


GRØNLAND
 GRØNLAND
stander
 


HOLLAND
 HOLLAND
stander
 


IRLAND Republik
 


ISLAND
 ISLAND
stander
 


ITALIEN
 


JYLLAND
 


KROATIEN
 KROATIEN
stander
 


LIECHTENSTEIN
 


LETLAND
 LETLAND
stander
 


LITAUEN
 LUXEMBOURG
stander
 


LUXEMBOURG


MALTA


MECKLENBURG
- POMMEREN
 


MONACO
 


NORDENS FLAG
 


NORGE
 NORGE
stander dobbelt kors
 NORGE
stander originale
 


ØSTRIG
 ØSTRIG
stander
 


POLEN
 POLEN
stander
 


PORTUGAL
 


RUMÆNIEN
 


SAINT GEORG
England
 SCHWEITZ
stander
 


SCHWEIZ 3:2
 


SCOTLAND 2:1
 


SCOTLAND 3:2
 


SCOTLAND LION
 


SERBIEN
& MONTENEGRO
 


SERBIEN
Jugoslavisk Republik
 


SKÅNE
 SKÅNE
stander
 


SLOVAKIET
 


SLOVENIEN
 


SPANIEN
 SPANIEN
stander
 STANDER
- DANMARK
fra systue
 


STORBRITANIEN
United Kingdom
 


SVERIGE
 SVERIGE
stander enkelt kors
 SVERIGE
stander stribet
 


TJEKKIET
 


TYRKIET
 


TYSKLAND
 

TYSKLAND

TYSKLAND
stander
UNGARN

UNGARN
 


UNGARN
stander
UNITED KINGDOM

UNITED KINGDOM
VENDELBROG

VENDELBROG
VENDELBROG

VENDELBROG
stander

VIMPEL DANMARK

VIMPEL DANMARK
forstærket, fra systuen
  Yacht flag

YF DANMARK
Yacht flag
 
 Selvklæbende tekster  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Selvklæbende logoer  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Pyloner  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger

- Blot et udpluk af muligheder. Se mere på de næste sider.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Semere om emnet på de næste siderSemere om emnet på de næste sider


Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskskiltereklame.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

305
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden