Ole chokolade, til hverdag, Valentine, påske og til jul
- forsød hverdagen for gæster, kunder og personale, og få samtidig lidt reklame ud af det.


www.reklameslik.com

Ole chokolade

Kik ind i vor www.web-butik.info her.

Ole chokolade til forbrug, eller som reklame - alle muligheder er til stede.

Det hele begyndte med de gode råvarer;

Ole Chokolade
.

I starten af tresserne var supermarkeder og masseproduktion så småt ved at vinde indpas, men Ole Pedersen ville det anderledes, og etablerede derfor sin egen produktion af chokolader hvor de gode råvarer blev kernen i alt, hvad man byggede chokoladefabrikken i Kolding på - og det er stadig konceptet.
Ole Vile Pedersen - Ole Chokolade

Ole Chokolade - Påskekatalog 2023

Den vigtigste råvare er kakaobønnen
, ikke en hvilken som helst; Terra Cacao, der beror på en 100 procent bæredygtig produktion, hvor bønnen bliver dyrket omkring ækvator.

Hver bønne fermenteres (fermentering, forgæring, gæring, de processer, hvorunder levende celler, især mikroorganismer, frigør kemisk energi fra sukkerarter eller andre organiske molekyler under iltfri (anaerobe) eller næsten iltfri betingelser) naturligt og ristes i sin skal, hvilket fremhæver aromaen. Med marcipanen, Lübeckermarcipan, der fremstilles af de sødeste mandler fra Valencia, fyldt med olie, der giver en sød og rund i smag, sikres De et perfekt modspil til den karakterfulde chokolade.

Den vigtigste råvare er kakaobønnen

Ole Chokolade
er kendt for den hjemmelavede chokolade af de bedste råvarer, og for at tilbyde  den flotte og personlige indpakning, individuelt leveret efter opgave. Chokoladerne anvendes typisk som firmagaver, jule-, receptions-, og påskegaver, eller når lejligheden kræver lidt ekstra - med eller uden eget logo og budskab.

Konceptet bygger på lækkerier.

Sådan opbygges den perfekte smagsoplevelse

Sådan opbygges den perfekte smagsoplevelse:

Mørk chokolade
.
De mørke chokolade laves af kakao fra bønner, der vokser i ækvatoriale regioner. Bønnerne bliver fermenteret helt naturligt, så aromaerne bliver fremhævet yderligere. Herefter ristes bønnerne omhyggeligt i skallen, indtil alle deres fantastiske smage frigøres. Chokolade kommer fra Terra Cacao, hvilket er Deres garanti for en 100 % bæredygtig produktion og for, at der ikke er blevet brugt børnearbejde.

Fløde chokolade.
Til mælkechokolade bruges de samme råvarer som til den mørke chokolade. En del af den mørke chokolade erstattes blot  med mælk og sukker der blandes i massen, hvilket giver en sødere smag, og en god kombination med den lidt mere bitre mørke chokolade.

​​​​​​​​​​
Marcipan.
Den rene og rå marcipan er kendt for sin høje kvalitet, og er i blandt verdens bedste. Lübeckermarcipan er fremstillet af søde mandler fra Valencia, og er fyldt med olie, hvilket giver dem den rigtige blødhed, samt en fin, rund smag. Marcipanen er fremstillet af 66 % mandler og 34 % sukker.

Nougat
.
Ole chokolades brug af nougat, bygger på italienske hasselnødder, der er ristet hårdt, hvilket giver en meget kraftig nøddesmag, en perfekt smagskontrast til både lys og mørk chokolade. Nougatmassen består af 63 % af nødder og 37 % sukker. 
Ole Chokolade garanterer med dette en perfekt smagsoplevelse

Ole Chokolade garanterer med dette en perfekt smagsoplevelse, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

Mulighederne er mange - og de kan selv bygge videre på tanken...

CHOKOLADEÆSKER

Hos Ole Chokolade er det ikke kun smagen, som er i fokus.
En æske chokolade er en helhedsoplevelse, der starter med indpakningen. Derfor giver man alle muligheder for at pakke chokoladen ind med logo, budskab og farver helt efter kundens eget valg. ​​​Med Ole Chokolade som leverandør har vi direkte adgang til eget trykkeri - og gode samarbejdspartnere til æsker og tryk. Så De kan vælge præcis den indpakning, der passer til opgaven.

Som standard tilbyder vi æsker i hvid og guld.
Her kan De tilføje print, præg, kort og banderole, der gør æsken til Deres helt egen. De kan også få indfarvet æsken i en valgfri farve og tilføje egen grafik. Det kræver lidt bedre tid, alt afhængigt af den æske De foretrækker. Vi kan opbevare æskerne hos os, så hvis De ikke bruger dem alle nu, ligger de klar til næste gang.  

CHOKOLADEÆSKER

Chokoladeæsker med hjemmelavede dessertstykker i den velkendte og gode kvalitet.
Hos Ole Chokolade kan De få lavet unikke logoæsker med udsøgt chokolade, der er den perfekte firmagave til samarbejdspartnere, leverandører eller medarbejdere. Hvis De ønsker at gøre chokoladeoplevelsen mere unik og få fremstillet chokoladeæsker med eget logo, står vi til rådighed med design og oplæg.
Se mere om emnet på de næste sider

DEN PERFEKTE CHOKOLADE GAVE I ÆSKE

DEN PERFEKTE CHOKOLADE GAVE
Hos Ole Chokolade kan De få et bredt udvalg af hjemmelavede chokolader i flotte indpakninger, der er den perfekte chokoladegave til gæster, virksomhedens leverandører, eller til medarbejdere. Særligt er de velsmagende dessertstykker i chokoladeæsker velegnet til kontoret, kundemøder, receptionen, eller til festlige lejligheder, hvor De vil byde på lækker chokolade og søde fristelser.

Chokoladeæskerne fra Ole Chokolade er fyldt med lækkerier
, der aldrig skuffer. De kan give en æske chokolade som en firmagave, et ekstra skulderklap, eller blot fordi De har lyst til at sprede glæde.

Der tilbydes forskellige chokoladeæsker med håndlavede chokolader til enhver smag og behag, hvor De kan få påtrykt eget logo, emblem, eller budskab i flere dekorative stilvarianter. På alle indbydende chokoladeæsker med dessertchokolader kan De også få trykt gæstmilde og specialdesignede tekster som ”Velkommen” eller andre hilsner, der er perfekte til møder, messer, konferencer, firmaevents, etc.. Ligeledes kan en chokolade gave med en imødekommende tekst som ”Tak for ordren” være med til at styrke kundens positive relation til en samhandel.

En æske chokolade fra Ole Chokolade vil uden tvivl glæde enhver modtager. Derfor er disse chokoladegaver ideelle til både virksomheder, hoteller, offentlige institutioner - til og private, som gerne vil forkæle ansatte, kunder, samarbejdspartnere eller gæster
Se mere om emnet på de næste sider
MARCIPAN- OG ROULADEBRØD

MARCIPAN- OG ROULADEBRØD
Ole marcipan- og rouladebrød er som alle andre produkter hjemmelavede. Vælg mellem to udgaver i tre forskellige størrelser, eller tag en af hver. Marcipanbrød, der forener den milde Lübeckermarcipan med 71 % mørk chokolade, pyntet med mandler på toppen. Rouladebrød, hvor marcipanen er rullet med en smagfulde nougat. Overtrukket med 71 % mørk chokolade, pyntet med valnødder på toppen.
Se mere om emnet på de næste sider

HJEMMELAVEDE FLØDEBOLLER

HJEMMELAVEDE FLØDEBOLLER
Ole Chokolade er også hjemmelavede flødeboller, både store og små, der stolt står på en bund af marcipan, som er lavet af de fineste spanske mandler.

Disse flødeboller er et frisk produkt, der produceres hver uge efter ordre
. Bestil hver mandag og få det afsendt onsdag/torsdag i samme uge. Vælg imellem 3 varianter: Almindelig, kokos eller lakrids.

Hvis De ønsker at gøre oplevelsen mere unik, kan den leveres med Deres eget logo på toppen.

DRAGEREDE MANDLER

DRAGEREDE MANDLER
De søde spanske mandler er betrukket med chokolade, og fuldendt med et fint lag pulver af lakrids, hindbær eller kakao. Hvid chokolade med lakridspulver. Hvid chokolade med hindbærpulver. Mørk chokolade med kakaopulver.

Hvis De ønsker at gøre oplevelsen mere unik og få fremstillet omslaget til mandler med eget logo, står vi til rådighed.
Se mere om emnet på de næste sider

ENKELTPAKKET CHOKOLADE

ENKELTPAKKET CHOKOLADE
Indpakket chokolade i folie, der repræsenterer en virksomhed på bedste vis og giver en god oplevelse for modtageren. Luksusstykker og chokoladebar er nemme at have med sig, da de er enkeltpakket i folie med "Ole-logo". Chokoladen er oplagt til møder, messer, arrangementer eller til at have med ud til modtageren.

Hvis De ønsker at gøre chokoladeoplevelsen mere unik, kan der på en folie sikres eget logo.
Se mere om emnet på de næste sider


Hjemmelavede paaskeaeg
 Hjemmelavede chokoladeskaller  Hjemmelavede chokoladeskaller  Hjemmelavede chokoladeskaller  
Hjemmelavede paaskeaeg
CHOKOLADE PÅSKEGAVER
I dette kan De finde alle de indbydende chokoladenyheder for påsken. Uanset om De ønsker indbydende gaveæsker med mesteræg, udsøgte chokolader til påskebordet, eller chokolade påskegaver til en glædelig påskeferie.

Se mere om emnet på de næste sider
Gå på opdagelse i det brede påskesortiment af kvalitetschokolade og bliv inspireret til at forsøde påsken for de kære, medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, eller for leverandører.

Vælg blandt de chokoladeæsker, som vi allerede har sammensat, eller vælg at sammensætte en påskegave med Deres egne chokoladefavoritter. 
 Påskegave med Deres egne chokoladefavoritter

Påskechokolade leveres fra februar, til og med april, eller efter aftale.

 CHOKOLADE JULEGAVER

CHOKOLADE JULEGAVER
Hvad enten De ønsker julekalendere til børn og voksne, eller kvalitetschokolade til julebordet, kan vi friste med et væld af velsmagende chokolade-julegaver. Vælg blandt de chokoladeæsker, som allerede er sammensat, eller vælg at sammensætte en julegave med Deres egne chokoladefavoritter.
Se mere om emnet på de næste sider
 
CHOKOLADE JULEKALENDER

 CHOKOLADE JULEKALENDER
 
CHOKOLADE JULEKALENDER
 

Der tilbydes flere forskellige julekalendere i raffinerede og tidløse juledesigns med hjemmelavede luksusstykker, chokolade julefigurer eller dragerede mandler, der er perfekte til den søde tand. En julekalender med logo er både en hyggelig og genkendelig firmagave, som både medarbejdere og kunder vil sætte stor pris på i hele december måned. Særligt, når den hver dag gemmer på lækre knasende og bløde kvalitetschokolader fra Ole Chokolade bag lågerne. Alle chokolader bliver håndlavet med brede sanseindtryk, der giver en fuldendt smagsoplevelse til alle chokoladeelskere. Derfor er Ole Chokolade også et af Danmarks mest eftertragtede chokolademærker.
Gavekurvene fyldt med alle de bedste råvarer 
GAVEKURVE
Hvis De vil give en unik chokoladeoplevelse, så er en flot gavekurv med chokolade fra Ole Chokolade et rigtig godt valg. Gavekurvene bliver fyldt med alle de bedste dessertstykker, udsøgte marcipangrise, chokoladeovertrukne mandler og støbte chokolader, der smelter på tungen. Hertil kan De vælge en god rødvin, en mousserende vin, eller aromatiske specialøl fra danske mikrobryggerier, Trolden, der passer til enhver lejlighed. Gavekurvene leveres i flotte og enkle juleindpakninger, der lige er til at  udlevere.
Se mere om emnet på de næste sider

Mandler

Mandler
I dag får man udelukkende mandler fra Spanien, og over 40 % af alle verdens mandler bruges i forbindelse med chokoladeproduktion i poser á 80 gram. eller indpakket i folie á 2 stk., overtrukket med et tykt lag mørk eller hvid chokolade, som vendes i frysetørret hindbær-, lakrids-, passion- eller kakaopulver og salt. Lakridsmandler med hvid chokolade og lakridspulver. Hindbærmandler med hvid chokolade og hindbærpulver. Kakaomandler med mørk chokolade og kakaopulver. Passionsmandler med hvid chokolade og passionsfrugtpulver. Mandler med karamelchokolade og pulverisert sukker. Store, knasende salt mandler.

Luksusstykker

Luksusstykker
- er lidt større end almindelige dessertchokolader. Luksusstykker findes i seks forskellige smagsnuancer. og leveres i æsker á 150 stk. med blandet indhold, eller i æsker af bestemt variant. Chokoladen er oplagt til gæster, møder, messer, arrangementer eller til at have med ud til en kunde.

 Chokoladebar-enkeltpakket

Chokoladebar
- med de gode råvarer er alt afgørende for kvaliteten af det færdige produkt, derfor er den rene chokoladebar uden tilsætningsstoffer. Chokoladebaren fås i forskellige smagsvarianter: Hvid, fløde-, ruby- og mørk chokolade á 72 %, som både kan nydes som spise chokolade og i madlavning. En chokoladebar er L:5 x B:2,5 x H:0,5 cm.
 

 Gaveæsker fyldt med alle de bedste råvarer

Hos Ole Chokolade finder De også alt, hvad De har brug for til den søde juletid
.
Der tilbydes et stort udvalg af lækre gavekurve med chokolade, indbydende chokolade juleæsker og eksklusive chokolade gavepakker med flere forskellige udsøgte smagsvarianter. Gavekurve med kvalitetschokolade er perfekte som værtindegaver, forkælelse til Deres kære, og julegaver til medarbejdere, kunder, samarbejdspartner, eller til leverandører.

Julechokolade leveres fra september, til og med december, eller efter aftale.

Alle produktet skal leveres til en eller flere leveringsadresser, neutralt om ønsket.


Benyt Dem af mulighederne for et designforslag.
Vi fremlægger gerne et oplæg, med forslag til tryk og design på reklamekonfekture fra det enorme sortiment der illustreres her og på de efterfølgende sider. Når De har bestemt Dem for et produkt, vil vi gerne at De fremsender de ønsker og krav der kan være for løsning af en given opgave. Deres oplæg med logo, farvekoder og eventuelt andet reklamebudskab som De ønsker skal være med i trykket er afgørende for et layout, ligesom det budgetgrundlag De ønske at gøre til grundlaget, er af betydning for vort forslag og det niveau vi ligger til grund for løsningen.

Vort koncept beror på en mangeartet leverandørmasse i ind- og udland og det alsidige produktprogram kan sikre at De kan vælge mellem mange vare- og prisgrupper der er medvirkende til at sikre et hvert behov dækket, uanset mængden. Efter at have modtaget Deres oplæg vil De modtager et designforslag og et oplæg på det der aktuelt er af interesse. Smagsprøver kan under visse omstændigheder eftersendes.

Klik på billederne der kan bruges til at se flere detaljer om emnet, eller som link til den gruppe af artikler De gerne vi stifte nærmere bekendtskab med. Ellers kan De bruge linkene nederst på siderne.

Oplyste priser vil altid bero på et konkret oplæg, som dagspris.


Chokolade kugler

Chokoladeæsker til jul

Delikatesser

Ecuador æske

Fyld til godteposer m.m.

Himmelske karameller

Jule- og peberkager

Julekalender kube

Julekalender til bord

Julekort

Julesække og displaybokse

Små chokolader og hjerter

Småkage med logotryk

Stjernekage

294_25
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden