CE-godkendte reflekshangers, veste, brikker, eller blot refleks
- i alle afskygninger og til mange formål - fra lager og i produktion.


www.EN471.dk
Reflekterende materiale og refleksfabrikation af enhver art.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

CE-godkendte
reflekshangers, veste, brikker, eller blot refleks - i alle afskygninger og til mange formål.

Vi har i vort koncept søgt at specialisere os i bl.a. produktion af reklamegaver med logotryk, såsom sikkerhedsveste. Veste kan produceres efter konkrete ønsker, klar til brug eller videre distribution. Alle produkter kan leveres efter de gældende forskrifter, bl.a. som sikkerhedsgodkendt af SATRA og TUV samt AZO / UKAS og efter de gældende EU-normer. I EU og i lande andre steder i verden forventes kravene i de nærmeste år at blive skærpet i forhold brug og sikkerhed.

Her indbefattes også sikkerhedsveste, der igennem en årrække har været et valg når sikkerhed skal sættes i højsædet - og som en del af en event eller et markedsfremstød. Vi har derfor i dent efterfølgende illustreret et pluk af de muligheder der er - både fra lager og i produktion. Alt kan leveres efter de krav der aktuelt må stilles til en opgave. Lagervarer kan normalt leveres i de mængder og størrelser opgaven kræver, med tryk og broderi. Produktioner kan beror på en given standardartikel, eller De kan sætte kravene til det der må være givet eller ønsket.

Reflekterende materiale og refleksfabrikation af enhver art. Vi kan levere reflekterende stof efter EN471, ANSI 107 standard også 3M-standarden. Reflekterende TPU, miljøvenlig og toksinfri - microprismatic reflekterende PVC og reflextape - refleks-vinyl - reflekterende bånd - reflekterende piping og reflekterende logos, der bl.a. kan produceres i reflekterende varmeoverførselsfilm.
European Patent Organisation - hvor alt startes:)

Reflekterende TPU - reflekterende TPU, miljøvenlig og toksinfri - micro-prismatic reflekterende PVC og reflextape - refleks-vinyl - reflekterende bånd - reflekterende piping og reflekterende logos, der bl.a. kan produceres i reflekterende varmeoverførselsfilm.

Vi kan levere reflekterende stof efter EN471, ANSI 107 standard også 3M-standarden.

Reflekterende TPU - reflekterende TPU, miljøvenlig og toksinfri - micro-prismatic reflekterende PVC og reflextape - refleks-vinyl - reflekterende bånd - reflekterende piping og reflekterende logos, der bl.a. kan produceres i reflekterende varmeoverførselsfilm.
Teknikken udnyttes bl.a. af laserskæring, der betyder at ethvert emne kan fremstilles. Vi kan levere reflekterende småting, der produceres på høj frekvensmaskiner, bl.a. som reflekterende slap wrap, reflekterende bøjler, reflekterende klistermærker, og sikkerheds beklædningsgenstande, som reflekterende veste, reflekterende kraver, reflekterende lag i flere versioner. Alle er certificeret efter CE EN13356, EN471 og EN71.
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. Reflekterende materiale og refleksfabrikation af enhver art.

Reflekshangers, refleksvest, refleksbrikker eller blot refleks med logo og budskab efter opgave.
 

Reflekterende sko-tag,

 


Reflekterende sko-tag
, fremstillet af forskellige former. som en reflekterende lukkemekanismen på skoene.

Sikkerhed, når De går om natten.

Det er vigtigt at kunne ses i trafikken.
Det er nok en af årsagerne til at der produceres refleksartikler som aldrig før.


Uanset hvilket refleks i køber kan De være sikker på at disse refleksprodukter er godkendte - og lever op til standarden - EN13356.

I 2000 kom de første godkendelser, efter den Europæiske standard EN 13356. En standard der anvendes ved godkendelse af refleksprodukter til ikke professionel brug, altså godkendelse af refleks der bruges af privat-personer. I flere år har der været regler og love for anvendelsen af refleksmateriale til professionel brug, bl.a. til vejarbejdere, ved beredskabet og i værnene. EN 13356 er det mærke der bør være trykt på selve refleksproduktet, eller på emballagen, så der er sikkerhed for at et valgt produkt også giver den ønskede sikkerhed. 3M’s Scotchlite™ High Gloss refleks i hvid (sølv) og fluorescerende lime (grøn) er en af mulighederne. Velcrobånd, produceret på Omnibrite - hvid og lime - refleks, er certificeret i henhold til EN 13356.

Slap-Wrap produceres oftest på henholdsvis 3M’s Scotchlite™ High Gloss refleks, Omnibrite refleks, eller Star refleks og er alle certificeret efter kravet til EN 13356.

Ved at mærke hver enkelt refleksprodukt med CE mærke og EN 13356, sikres det at man hurtigt kan se om refleksen er produceret på godkendt materiale, og i det virker efter hensigten.


Ved at mærke hver enkelt refleksprodukt med CE mærke og EN 13356, sikres det at man hurtigt kan se om refleksen er produceret på godkendt materiale, og i det virker efter hensigten.


Ved at mærke hver enkelt refleksprodukt med CE-mærke og EN 13356, sikres det at man hurtigt kan se om refleksen er produceret på godkendt materiale, og i det virker efter hensigten.

Dog skal der i alt dette tages hensyn til at større logotryk bør trykkes under refleksen, da for meget tryk tager refleksionen.
 


Uanset hvilket refleks vi leverer kan De være sikker på at disse refleksprodukter er godkendte
Slap Wraps er et selvkrøllende refleksbånd lavet af refleksfolie.

Standard refleksmateriale kan vi levere i mere end 30 forskellige farver.
Logo eller andet motiv kan påføres etter ønske.

Standardmål: 40 x 3 cm..
 
Isolator og reflekterende armbånd.
Produceret til håndleddet, ankelen eller som en del af et element til brug i forbindelse med andre ting, for eksempel som køleelement på flasker, dåser og glas.
Isolator og reflekterende armbånd
Reflekterende magneter i reflekterende vinyl der kan produceres til enhver anvendelse i den form, med det budskab De kan ønske det aktuelt.
Her et eksempel med hvid PVC-bagside.
Størrelse: 52 mm. i diameter, 150 mm. i længden
Reflekterende magnet i reflekterende vinyl.
Fodbolde, reflekterende
- til brug som nøgleringe eller som souvenir, til brug ved reklamefremstød og events af enhver art.

Her et eksempel med 3D-strop i 5.5 cm..

Form, farve og vedhæng eller andet tilbehør kan bero på Deres krav og ønsker, oftest afhængig af leveringstiden og den ønskede mængde.

Produktion a´ minimum 500 stk. pr. variant, alt kan tilrettes eller produceres efter Deres ønsker og krav.

Fodbold reflekterende 3D-strop i 5.5 cm..

Refleks-gås
SFT824
Refleks-gås.
Størrelse: 12 x 6.5 x 2 cm..
Vægt: 11 gram.
Reflekterende blød gris
 
SFT825
Reflekterende blød gris.
Størrelse: 9 x 6.5 x 3 cm..
Vægt: ca. 12.5 gram.


Hent nogle eksempler i vort katalog der omhandler lidt om emnet - klik her.

Reflekterende legetøjshund Reflekterende legetøjsløve Reflex plysdyr - hjort
SFT821
Reflekterende legetøjshund.
Størrelse:
10 x 8.5 x 2.5 cm..
Vægt: 14 gram.

 
SFT05
Reflekterende legetøjsløve.
Højde: 8 cm..
Størrelse:
60 x 40 x 50 cm.

 

SFT826
Reflex plysdyr - hjort.
Lavet af reflekterende stof med patch-worksting
Størrelse:
12 x 12 x 2.0 cm.
Vægt: 13,5 gram.
 
Reflekterende legetøj - Triangle SFT04 Reflekterende legetøj - hjerte SFT06 Reflekterende legetøj - flodhest


Reflekterende legetøj - Triangle, hjerte, eller flodhest. Højde: fra 8 cm..
 

Lovgivningen foreskriver, at der stilles visse krav til personligt sikkerhedsudstyr.

Reflekser skal være CE-mærkede, og deres reflektionsevne, skal være testet og godkendt efter en harmoniseret standard.

Denne standard skal stå på reflekserne, eller på emballagen, og vil normalt være EN 13356.

Uanset hvilket refleks vi leverer kan De være sikker på at disse refleksprodukter er godkendte - og lever op til standarden - EN13356.
Reflekser skal være CE-mærkede, og deres reflektionsevne, skal være testet og godkendt efter en harmoniseret standard.
Snap-Armbånd "Mini", transparent-blå Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Snap-Armbånd "Mini", sølv Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Snap-Armbånd "Mini", transparent-gul Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.
Skuldertaske "Legend", gråsort Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories


Mulighederne er stort set uanede, ofte kræves der ikke de store mængder, og kan De blot illustrere deres ønsker eller krav, står vi til rådighed.

Reflective Slap Wrap - Reflective Soft Wrap - Reflective Hanger - Reflective Sticker - Reflective Legetøj - Reflective Vest - Reflective Lanyard - LED Armbånd - Reflective Caps - Sikkerhedskæledyr - Reflective Tasker - Safety Roadway, Auto, etc. ...

Rygsæk "Legend", gråsort Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Uanset hvilket refleks i køber kan De være sikker på at disse refleksprodukter er godkendte - og lever op til standarden - EN13356.

Se lidt om emnet herunder, og på de følgende sider - bl. a om magnetreflekser.

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories


Stickers.
Reflekterende "klistermærker" er støttet med selvklæbende materiale. De kan monteres på rygsækken, bilen, overtøjet, o.s.v.. Formen på mærkaten kan let tilpasses.

Vi kan leveres i ethvert design og kan normalt levere en fysisk prøve, hvis ønsket. Alle formen er også tilgængelige for badges. Vi producerer efter CE EN71 og EN13356.
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Bekendtgørelse om personligt sikkerhedsudstyr, der anvendes på færdselslovens område (cykelhjelme, personreflekser m.m.) 1). I medfør af § 68, stk. 1 og stk. 2, § 81 a og § 118, stk. 8, i færdselsloven jf. lovbekendtgørelse nr. 1100 af 8. november 2006, fastsættes:
 
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Definition af personligt sikkerhedsudstyr og anvendelsesområde.
§ 1. Bekendtgørelsen finder anvendelse på personligt sikkerhedsudstyr, der anvendes til beskyttelse mod risici som følge af færdsel omfattet af færdselsloven og som sælges eller markedsføres i medlemslandene i Den Europæiske Union. Stk. 2. Undtaget er: 1) Personligt sikkerhedsudstyr, der er udformet og fremstil-let specielt til forsvaret eller til politiet. 2) Personligt sikkerhedsudstyr til selvforsvar mod voldsmænd. 3) Personligt sikkerhedsudstyr udformet og fremstillet til privat brug til beskyttelse mod vejrliget, fugtighed, vand og varme. 4) Personligt sikkerhedsudstyr, der er beregnet til beskyttelse eller redning af personer om bord på skibe eller luftfartøjer, og som ikke bæres hele tiden. 5) Styrthjelme og visirer til brugere af to- eller trehjulede motordrevne køretøjer. Reglerne om styrthjelme findes i bekendtgørelse om styrthjelme.
§ 2. Ved personligt sikkerhedsudstyr forstås ethvert udstyr, beklædning og lignende, der er bestemt til at bæres eller holdes af brugeren til beskyttelse mod en eller flere risici, der kan true brugerens sikkerhed og sundhed.
Stk. 2. Som personligt sikkerhedsudstyr betragtes også: 1) Udskiftelige dele af personligt sikkerhedsudstyr, der er nødvendige for, at de kan fungere, og som udelukkende anvendes til dette personlige sikkerhedsudstyr, og 2) alle forbindelsessystemer til personligt sikkerhedsudstyr, der sammenføjer et personligt sikkerhedsudstyr med en supplerende ekstern anordning, uanset om dette forbindelsessystem ikke skal bæres eller holdes af brugeren.
 

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Godkendelse af personligt sikkerhedsudstyr.
§ 3. Personligt sikkerhedsudstyr skal være godkendt i henhold til en harmoniseret standard eller en standard med tilsvarende sikkerhedsniveau. Stk. 2. Ved en harmoniseret standard forstås i denne bekendtgørelse en europæisk standard vedtaget af CEN eller CENELEC i overensstemmelse med mandat meddelt af EU-Kommissionen, hvis reference er offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende. Relevante harmoniserede standarder offentliggjort pr. 21. december 2006 fremgår af bilag 1.
 
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories


Mærkning samt salg og markedsføring af personligt sikkerhedsudstyr.
§ 4. Personligt sikkerhedsudstyr må kun sælges eller markedsføres, såfremt det er forsynet med »CE-mærkning«. Stk. 2. Dele af personligt sikkerhedsudstyr, som er bestemt til at indgå i personligt sikkerhedsudstyr, og som ikke er væsentlige og nødvendige for, at det personlige sikkerhedsudstyr kan fungere, kan dog sælges og markedsføres uden » CE-mærkning«.
 

 

§ 5. »CE-mærkningen« skal bestå af bogstaverne »CE« i følgende udformning: Stk. 2. Hvis » CE-mærkningen« formindskes eller forstørres, skal modellens størrelsesforhold, som vist ovenfor, overholdes. Stk. 3. De forskellige dele, der indgår i » CE-mærkningen«, skal så vidt muligt være at samme højde, og denne skal være mindst 5 mm. Der kan anvendes andre mål for småt personligt sikkerhedsudstyr.
§ 6. Uanset bestemmelserne i §§ 4 og 5 kan personligt sikkerhedsudstyr forevises på messer og udstillin-ger, hvis det tydeligt med skiltning angives, at det pågældende personlige sikkerhedsudstyr ikke opfylder kravene i EU-retten, og at det personlige sikkerhedsudstyr derfor hverken kan sælges, markedsføres, er-hverves eller anvendes, før fabrikanten eller dennes repræsentant har bragt det i overensstemmelse med kravene i direktiverne på området.
§ 7. Fabrikanten og/eller dennes repræsentant etableret i Den Europæiske Union skal forsyne ethvert personligt sikkerhedsudstyr og dets emballage med » CE-mærkning« i overensstemmelse med ovennævnte bestemmelser. Oplysning om, hvilken standard det personlige sikkerhedsudstyr opfylder, skal fremgå af produktet eller emballagen. Stk. 2. »CE-mærkningen« skal anbringes på ethvert personligt sikkerhedsud-styr, så det er synligt, letlæselig og uudslettelig i det pågældende sikkerhedsudstyrs forventede levetid; hvis dette ikke er muligt på grund af sikkerhedsudstyrets karakteristika, kan » CE-mærkningen« dog anbringes på emballagen. Stk. 3. Det er forbudt at anbringe mærkning på personligt sikkerhedsudstyr, som kan vildlede trediemand med hensyn til » CE-mærkningens« betydning og grafiske udformning. Enhver anden mærkning kan anbringes på det personlige sikkerhedsudstyr eller på emballagen, forudsat at dette ikke gør »CE-mærkningen« mindre synlig eller letlæselig.
 

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Brugsanvisning og andre regler på området.
§ 8. Fabrikanten og/eller dennes repræsentant skal udarbejde en brugsanvisning, som skal udleveres sammen med det personlige sikkerhedsudstyr, når det sælges eller markedsføres. Stk. 2. Brugsanvisningen skal indeholde følgende oplysninger: 1) navn og adresse på fabrikanten og/eller dennes repræsentant, etableret i Fællesskabet, 2) opbevaring, anvendelse, rensning, vedligeholdelse, reparation og desinficering. Anvendelsen af de af fabrikanten anbefalede rense-, vedligeholdelses- eller desinficeringsprodukter må ikke være til skade for det personlige sikkerhedsudstyr eller for brugeren, 3) konstateret holdbarhed ved tekniske undersøgelser, der godtgør sikkerhedsudstyrets beskyttelsesniveau eller -klasser, 4) tilbehør, der kan anvendes med det personlige sikkerhedsudstyr, samt karakteristika for reservedele, 5) passende beskyttelsesklasser på forskellige risikoniveauer og de dertil svarende anvendelsesbegrænsninger, 6) holdbarhedsfrist for sikkerhedsudstyret eller for visse af de dele, som de er sammensat af, 7) egnet emballage til transport af det personlige sikkerhedsudstyr, 8) betydning af eventuel mærkning, 9) eventuelle referencer til direktiver, der er anvendt i en overgangsperiode for andre direktiver, der foreskriver » CE-mærkning«, 10) navn, adresse og identifikationsnummer for de godkendte institutioner, der medvirker i konstruktionsfasen for det personlige sikkerhedsudstyr. Stk. 3. Brugsanvisningen skal være klar, forståelig og affattet på dansk.
§ 9. For så vidt angår regler om, hvilken procedure en fabrikant skal følge for at opnå at kunne » CE-mærke« sine produkter, og hvilke krav der derefter løbende skal opfyldes, herunder om kontrol og proceduren herfor, finder Arbejdstilsynets bekendtgørelse om sikkerhedskrav m.v. til personlige værnemidler med senere ændringer tilsvarende anvendelse.
 
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Straf- og ikrafttrædelsesbestemmelser m.m..
§ 10. Med bøde straffes den, der overtræder §§ 3-9 i denne bekendtgørelse. Stk. 2. Der kan pålægges selskaber m.v. (juridiske personer) strafansvar efter reglerne i straffelovens 5. kapitel.
§ 11. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. august 2007.
Stk. 2. Samtidig ophæves Trafikministeriets bekendtgørelse nr. 508 af 22. juni 1995 om cykelhjelme og andre personlige værnemidler.
§ 12. Personligt sikkerhedsudstyr, der er solgt eller taget i brug inden 1. august 2007 og som opfylder kravene i Trafikministeriets bekendtgørelse nr. 508 af 22. juni 1995 om cykelhjelme og andre personlige værnemidler, kan fortsat anvendes.

Færdselsstyrelsen, den 8. maj 2007
Carsten Falk Hansen
/Ib Rasmussen
--------------------------------------------------------------------------------
Bilag 1
Harmoniserede standarder.
EN 471 Beskyttelsesbeklædning – tydelig synlig advarselsbeklædning til professionel brug.
EN 1077 Hjelme til alpine skiløbere.
EN 1078 Cykelhjelme og hjelme til brugere af skateboards og rulleskøjter.
EN 1080 Beskyttelseshjelme til småbørn.
EN 1150 Beskyttelsesbeklædning - synlig beklædning til ikke-arbejdsmæssig brug.
EN 1384 Ridehjelme.
EN 1621 Beskyttelsesbeklædning - motorcyklistbeklædning med beskyttelse mod mekanisk påvirkning.
EN 13158 Beskyttelsesbeklædning - beskyttelsesjakke, krops- og skulderbeskyttelse til ryttere.
EN 13356 Beskyttelsesbeklædning - synligt tilbehør til ikke-professionelt brug (personreflekser).
EN 13594 Beskyttelseshandsker til professionelle motorcyklister.
EN 13595 Beskyttelsesbeklædning til professionelle motorcyklister - jakker, bukser og heldragter eller to-delte dragter.
EN 13634 Sikkerhedsfodtøj til professionelle motorcyklister.
EN 13781 Beskyttelseshjelme til førere af og passagerer på snescootere og bobslæder.
EN 14120 Beskyttelsesbeklædning - vrist-, håndflade-, knæ- og albuebeskyttere til brugere af rullesports-udstyr.
EN 14460 Beskyttelsesbeklædning til racerkørere.
EN 14572 Ridehjelme med høj ydeevne.

Officielle noter1) Bekendtgørelsen indeholder bestemmelser, der gennemfører Rådets direktiv nr. 89/686, EF-Tidende 1989, L 399, s. 18, Rådets direktiv nr. 93/95, EF-Tidende 1993, L 276, s. 11, Rådets direktiv nr. 93/68, EF-Tidende 1993, L 220, s. 1, og Europa-Parlamentets og Rådets direktiv nr. 96/58, EF-Tidende 1996, L 236, s. 44.
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

Bløde refleksbrikker, udsvejsede refleksbrikker, leveres på bl.a. 3M Scotchlite™ refleksmateriale. Brikkerne kan leveres i forskellige farver og fås også i fluorescerende (neonfarvet) refleksmateriale, hvilket bevirker, at man bliver set både i dagslys og i skumringen. Brikker i hvid eller fluorescerende lime lever op til Dansk og Europæisk Standard,  og kan således CE mærkes (EN13356).
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

Bløde refleksbrikker er pakket i pose med nål og snor.

Snore til bløde refleksbrikker leveres normalt i fluorescerende (neonfarvet) materiale.

Refleksbrikkerne kan udformes efter behov og ønsker - med eller uden tryk.
 
Bløde refleksbrikker er pakket i pose med nål og snor. Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Hårde refleksbrikker kan leveres som de kendte sprøjtestøbte reflekser med prismer. Sprøjtestøbte figurer med påsat refleksmateriale.
 
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc
Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc Reflektor "Bjørn", transparen-blå Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc
Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc Reflektor "Bjørn", transparen-blå Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc

Udstansede laminerede refleksbrikker.
- Hårde refleksbrikker kan leveres, pakket i pose med nål og snor
- i forskellige udformninger, alt efter Deres ønsker og behov
- med eller uden tryk eller præg.
 


Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc

Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc
Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc Reflektor "Apotek", transparent-rød Reflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material Safe Kids Sports Safety Roadway Safety Auto Acc


Til kæledyr.
For eksempel som hundehalsbånd:

Art No.: PC813 For eksempel som hundehalsbånd: Farve: Red/blå/gul/sort.

Materiale: Nylon.

Bredde: 25 mm..

Længde: 40 - 60 cm., justerbart.

Vægt: 75 gram.

Batteri: 2 stk. CR2032 - kan medleveres.

Art No.: PC822 For eksempel som hundehalsbånd:
Materiale: Nylon.

Bredde: 2.5 cm..

Længde: 40 - 70 cm. justerbart.

Vægt: 180 gram.

Batteri: 2 stk. CR2032 - kan medleveres.
- eller som reflekterende lanyards  - eller som reflekterende lanyards.
- og som reflekterende badge.
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

- Refleksbadges kan leveres med bl.a. 3M Scotchlite™ refleksmateriale på forsiden og nål bagpå.
 
Refleksbadges leveres med bl.a. 3M Scotchlite™ refleksmateriale på forsiden og nål bagpå. Refleksbadges leveres med bl.a. 3M Scotchlite™ refleksmateriale på forsiden og nål bagpå.

- Badges kan leveres med eller uden tryk.
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.
 
Velcrobånd 30 x 380 mm refleks og velcro på den ene side.
Blå velour på den anden side.
Armbånd - 50 x 440 mm med refleks og velcro på den ene side.
Blå velour på den anden side.
Hestebånd - 60 x 300 mm med refleks og velcro på den ene side.
Blå velour på den anden side.
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories
- Refleksbånd til påsyning på børnetøj - joggingtøj - m.m..
 
Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories


Refleksbånd kan leveres i ren refleksmateriale eller med indvævet refleksstriber i båndet. Reflekterende LED armbånd i henhold til CE & ROHS. Dette armbind med fire røde blinkende lysdioder og har en garanteret af driften på 120 timer, hvorefter det tomme batterier let kan udskiftes. Udover lysdioderne, sik-rer det reflekterende materiale en fremragende signalegenskab. Det kan nemt og hurtigt fastgøres til ar-men eller over anklen med velcrolukning. Batteri: CR2032 3V.
 

LA3
Størrelse
: 40 X 4.8 cm..

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories
LA-1
Størrelse
: 42 X 2.5 cm..

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto AccessoriesDisse kan leveres i forskellige bredder og farver efter ønske og behov.

LA-4
LED fiberoptiske strip.

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories

LED fiberoptiske strip.
LA-N02
Størrelse
: 26 X 3.5 cm..

Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories


Slap-Wrap er en refleks der krøller helt omkring ankel eller håndled. 320 x 34 mm med radius 17 i hver ende, indsvejst rustfri fjeder 300 x 24 mm..
 
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

Refleksmateriale udvendig og med hvid vinyl imellem refleks og fjeder, således maksimal refleksion opnås. På bagsiden grå opflokket materiale (som ruskind), der er let at skrive på.
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

Velcrobånd.
Roll Up armbånd reflekterende, eller ikke.
Materiale: Reflekterende vinyl; PVC, polyester.
Størrelse: 2,5 cm., 3 cm., 3,5 cm., 4,5 cm., 5 cm., 7 cm..
Længde: Maksimalt 44 cm.. 31 x 380 mm. velcrobånd , refleks og sort velcro på forsiden, velour på bagsiden.
Kan leveres i hvid eller fluorescerende lime.
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. Bandolerbånd.

40 mm bredt, er et skråbånd, til at tage uden på jakken.

Bandolerbånd kan fås i forskellige længder, både til børn og voksne.

Refleksmateriale på den ene side og med hvid vinyl på bagsiden.
40 mm. bredt, 3M´s High Gloss refleksmateriale,  fluorescerende lime på den ene side, hvid vinyl på den anden side.
 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. Refleksbælte
I f.eks. 40 mm., justerbare enheder.

Bælter kan leveres i forskellige udformninger enten i ren refleksmateriale eller med indvævet refleksstrimler.

Brugen af refleksbælte gør, at man bliver set både for og bagfra.
CLP901 LED-lys, Clip-On Reflex LED Marker, Rundt sikkerhedsvedhæng med plastik krog LED-lys, Clip-On Reflex LED Marker

Rundt sikkerhedsvedhæng med plastikkrog - 3 blinkindstillinger.

Størrelse: 60 x 93 mm..

Lys: 2R eller 2Y

Minimumsproduktion: 5100 stk..

LG-A Reflexkuffertmærker Reflective Slap WrapReflective Soft WrapReflective HangerReflective StickerReflective ToysReflective WaistcoatReflective LanyardLED ArmbandReflective CapsSafety PetsReflective BagsReflective Material@ Safe Kids@ Sports Safety@ Roadway Safety@ Auto Accessories
 

Refleksveste.
Reflekterende vest i EU-standard.
EN471 standard:
EN471 klasse 2 er krævet for alle der arbejder på eller i nærheden af A- og B-klasse-veje.
EN471 klasse 3  giver den højeste grad af beskyttelse, og er krævet, når der arbejdes på eller i nærheden af motorveje, motortrafikveje, eller i lufthavne.
 

YLA04S Reflekterende vest i EU-standard. YLA06 Reflekterende vest i EU-standard. YLA05 Reflekterende vest i EU-standard.
YLA04S YLA06 YLA05
YLED01 Reflective LED Vest Reflekterende vest i EU-standard. Flerfarvet vest - Reflekterende vest i EU-standard. YLA03 Reflekterende vest i EU-standard.
YLED01 Reflective LED Vest Flerfarvet vest YLA03
YLA01 Reflekterende vest i EU-standard. YLA04 Reflekterende vest i EU-standard. YLA02 Reflekterende vest i EU-standard.
YLA01
 
YLA04
 
YLA02
 

 

CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

 

Her er vesten for dem som fokuserer på sikkerhed og kvalitet i et og samme produkt. Vesten var under lanceringen verdens første EU-Certificerede løbevest. Stor synlighed under alle vejr - og lysforhold. Sidder godt på kroppen og er behagelig i brug. Kort elastik i begge sider, og velcrolukning i den ene side. Leveres som standard i fluorescerende lime, i et tæt stof som "ånder". 100 % polyester. Findes i størrelserne XXS - XXL og kan leveres enten i bulk eller indpakket med tophæng og stregkode - gere med trykt eller broderet budskab.
 


Profilering.
Vesten kan leveres med firmatryk, i en eller flere farver alt efter Deres ønske og behov.

Refleksvestene findes også med lynlås eller med en lille lynlås lomme til mobiltelefon.

CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

 
CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud. CE-godkendte reflekshangers, vest, brikker, eller blot refleks, i alle afskygninger, fra lager eller i produktion, efter tilbud.

- Reflekterende baseball-kasketter, som mode- eller som sikkerhedsdesign - til hverdag eller på jobbet, i den private og i den offentlige funktion.
 

 

RH13 Reflekterende baseball-kasketter, som mode- eller som sikkerhedsdesign

RH12 Reflekterende baseball-kasketter, som mode- eller som sikkerhedsdesign

Se flere muligheder på www.logocap.dk - en specialside fra Dansk Erhvervsbeklædning


Alle produkter kan leveres med tryk og broderi, efter ønske. Noget fra lager, andet i produktion.

Se lidt om andre muligheder i disse links:
 

Se mere om reflexveste.

Klik her Næste side

Se mere om regntøj.

Klik her Næste side

Se mere om refleksbeklædning.

Klik her Næste side

Se mere om refleksbrikker.

Klik her Næste side

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Yderligere information på telefon 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

270
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden