En verden af mousserende vine
- med eget design på etiketten.

 

I samarbejde med bl.a. Ad Libitum-Vine
- har vi her glæden ved at fremlægge et koncept af vine, der sædvanligvis skal arbejdes på at finde - og smage. Tanken med disse sider er at supplere det marked der er opstået i kraft af mange års tradition for vingaver - og med det, nye og mere sofistikerede krav til giveren - og smagen.

Direkte oversat fra latin, betyder ad libitum - efter behag.
Det har netop været formålet fra Ad Libitum-Vine´s side. De ønsker at levere mousserende vine, søde vine og dessertvine, der behager, og dermed give nyderen en sublim smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Tanken - og vinen - kan vi lide, hvorfor disse sider er opstået - og at De nu har muligheden for at forholde Dem en sublim smag, på et marked der oftest beror på pris.

I veneration over for oldtidens romere og grækere, og deres betydning for vinen og vinstokkenes udbredelse i Europa, har ad libitum-vine valgt amforaen som logo.
 

Amforaen blev brugt til at transportere vinen.


Amforaen blev brugt til at transportere vinen.
Stablet i skibe, læsset på kærrer eller æselryg, har disse smukke "lerflasker" gjort det muligt,
at vinens glæder blev udbredt.

Ad Libitum-Vine har specialiseret sig i mousserende vine, søde vine og dessertvine.
Alle ædelvine der indeholder den naturlige sødme fra druerne; ingen tilsatte stoffer, eller sødemidler!

En del af Ad Libitum-Vines sortiment er lavet på lokale druer.
Det er en politik, vi ønsker at forstærke. Dels for at modvirke det ensartede vinmarked, og ikke mindst for at give alle mulighed for at smage og nyde disse mere eller mindre kendte, men spændende og velsmagende druetyper.
 
Ad Libitum-Vine henvender sig til alle sanserne.
Et af kravene til vinen er at det skal være ædelvine og dermed kvalitetsvine. Et andet krav er at vinene skal behage - hvilket er baggrunden for navnet;

Ad Libitum-Vine
- Vine til behag
- eller sagt på en anden måde - Vine efter behag.
 
Den spændende og meget krævende proces, der ligger bag skabelsen af rigtig gode,
flotte og spændende mousserende vine, det være sig efter
Champagnemetoden eller Cuve Close - Chamat
metoden er et virkeligt incitament for formålet.

Det samme gør sig gældende for dessertvine.
Det er ikke en enkelt proces, der ligger til grund for virkelige anbefalingsværdige dessertvine
- søde som halvsøde, eller sågar halvtørre dessertvine.

Derfor handler de næste afsnit også om fremstillingen af de forskellige typer, og arter
af mousserende vine og dessertvine.
- Vine til behag! - eller sagt på en anden måde - Vine efter behag!
 

Vin med egen etiket
 
Zinfandel 

Vin med egen etiket

- gode til personalegaver, som receptionsgaver, og til hverdagen.
Vin med egen etiket
En god kvalitetsvin
- den amerikanska zinfandel fra Lodiområdet, der også er kendt som verdens Zinfandelhovedstad. Vinen har en flot dybrød farve, samt og en indtagende bouquet af moden frugt. Smagen er kraftig og krydret og med stor fylde.
 En god kvalitetsvin
Her er ikke tale om en standard "reklamevin"
- men en god kvalitetsvin.
Den amerikanske zinfandel fra Lodiområdet, Californien, der også er kendt som verdens Zinfandel-hovedstad. Vinen har en flot dybrød farve, samt og en indtagende bouquet af moden frugt. Smagen er kraftig og krydret og med stor fylde. Jordbær, frugt og fylde. En ægte rosé der fylder munden med fornemmelse af sommer, er en oplagt ledsager til den friske salat, på terrassen eller som ledsager til lyst grillet kød. Druerne til denne vin er nøje udvalgt af vinmageren og høstet ved optimal modenhed. Zinfandel Rosé har en smuk rosa farve i glasset med fine mørkerøde reflekser. Vinen har en fortryllende frisk og sødmefuld duft og man mødes af et væld af nyplukkede modne jordbær og hindbær. I munden opleves vinen livlig og frugtrig. I smagen går noterne fra duften igen og smager igennem af søde jordbær og hindbær.

Design Deres etiket - eller lad os hjælpe.
De kan som en standardløsning vælge imellem otte faste designs hvor Deres budskab tilføres. Hver skabelon har allerede mat kachering, guldfolie, og partiel lak tilføjet. Deres logo tilføres ligeledes partiel lak uden merpris, således at det fremstår med ekstra opmærksomhed. Bagsideetiketten er fast og opfylder alle lovkrav.

Etiketter med tryk
- er pricipielt et klistermærke, der bliver tryk efter Deres krav og derefter laserskåret, og ser derfor præcist ud, som De ønsker det. Stort set alle former er mulige, firkantet, rund eller oval - eller efter Deres kreative design. Der fremsendes altid korrektur inden en endelig bestilling eksekveres. Gør os specifikt opmærksom på om designet skal trykkes til kant - i eget design uden partiel lak og folie.

Produktionstiden for en given etiket er normalt 10 arbejdsdage, vinen pakkes i kasser á 6 stk. og afsendes på palle til en valgt forsendelsesadresse.

Alle priser beror på dagspris, inklusive vin, personlig etiket og leveringsomkostninger, ab dansk trykkeri.

Vi tilbyder i dette koncept produktioner fra 12 flasker.

Alle priser beror på dagspris, inklusive vin, personlig etiket og leveringsomkostninger, ab dansk trykkeri.

Der fremsendes altid korrektur inden en endelig bestilling eksekveres. Gør os specifikt opmærksom på om designet skal trykkes til kan.
Eget design er uden partiel lak og folie.

Her illustreres et par eksempler De selv kan "lege" videre med:

Skabelon til vinetiket
 
Skabelon til vinetiket 1 Skabelon til vinetiket 2 Skabelon til vinetiket 3 Skabelon til vinetiket 4
Skabelon til vinetiket 6
Skabelon til vinetiket 7 Skabelon til vinetiket 8 Skabelon til vinetiket 9

Reklamevin kan også bero på vin der er meget forskellige og passer til mange forskellige retter. Skal det afpasses til kraftige smagsnuancer, vælges normalt en kraftig vin, for eksempel vin fra Rhône eller Ripasso - eller fra andre egne af verden.
vin med egen etiket 

Mulighederne er utallige:
Chilenske vine, Vine der stammer fra Maipo Valley, der ligger for foden af Andesbjergene, hvor det ideelle klima, med kontrasten mellem den kølige nat og den varme, tørre dag er gunstige forhold. Med Vina Isabella - Cabernet Sauvignon, for eksempel, får man en dejlig kroprig rødvin præget af den gode Chilenske jordbund, der sikrer en indtagende solbærduft og smag, med en fyldig eftersmag.

Cabernet Sauvignon 

Cabernet Sauvignon er populær rødvinsdrue der historisk set stammer fra Frankrig, Bordeaux. Cabernet Sauvignon ses i en mørk og dyb farve, med et middel niveau af syre. Den har smagsnoter af solbær, krydderier og tanniner. Pinot Noir omfatter Pinot Gris, Pinot Blanc and Pinot Meunier. Pinot Noir har referencer til kirsebær, hindbær, svampe og vanilje. Merlot er en meget populær rødvinsdrue, som stammer fra det sydfranske vindistrikt Bordeaux, herunder findes bl.a. Pomerol og Saint-Emilion, men dyrkes også i Italien og Chile. Syrah, også kendt som Shiraz, forbindes ofte at vinkendere med Frankrig. En international drue. Syrah druen er en mørk rødvin, der har ander af røg, bacon, urter og frugt. Malbec, en argentinsk der stammer druen fra Sydfrankrig. Rødvine produceret på Malbec er mere blød og mindre taninske - en popolær drue i danmark, bl.a. begrundet i indholdet af hindbær og jordbær - og duften, ikke mindst.

Grenache er en meget populær drue fra områderne i Rhône-dalen i Frankrig, og Rioja i Spanien. Vinene er ofte meget krydrede og kraftige i smagen.

Mange af disse vine produceret på Grenache er ofte lagt på egetræsfade, og holder en ganske høj alkoholprocent. Sangiovese er en italienernes rødvin, hvor druen stammer fra Toscana - en vin med frugtig og frisk smag, der skal drikkes ung. Tempranillo er den vigtigste drue i den spanske vinproduktion, hvor man delvist bruger Tempranillo-druen, herunder Pingus, der er fra Ribera del Duero og Rioja-områderne.

Disse vine har en kraftig rubinrød farve, med smag og duft af
Grenache 
 blomme, tobak, bær og vanilje.

Montepulciano, er en populær vin i Italien og stammer bl.a. i det nordlige Italien: Marche, Molise, Umbria, Latium, Puglia og Abruzzo, alle med en dyb og mørk rød farve, præget af tanniner og med et højt syreniveau. Barbera dyrkes i det nordvestlige Italien, bl.a. i området Piemonte, også kendt som Barbera d’Asti - en overset vin i danmark. Disse vine er ofte runde og bløde i smagen, nogle kan også være meget kraftige, med smag og duft af kirsebær og brombær. Petite Sirah, også kendt som Durif, der stammer fra Frankrig. Petite Sirah en mørk, nærmest lilla, er fyldig og rund smag. Nebbiolo, en specialitet fra Piemonte, Italien, hvor de mest kendte beror på Nebbiolo druen, en meget tyndskallet drue, som munder ud i nogle fantastiske vine. Druen indeholder meget tannin, og er velegnede til at henlægge i en længere årrække - op mod 50 år. Smagen har tendens associere til violer, vilde urter, kirsebær og tobak.

Gamay stammer fra Frankrig 

Gamay der stammer fra Frankrig, er en let drue, kendetegnet ved sin frugtige smag, og kendes oftets som en blandingsvin der kendes under navne som Pinot Noir eller Cabernet Franc. Carménère er en af de seks originale druer der stammer fra dette område, men som i dag hovedsagligt produceres i Chile. Petit Verdot er en klassisk fransk rødvinsdrue, der anvendes til blandingsvine fra Bordeaux, med og god smag violer, liljer og urter. Blaufränkisch er en mørk drue med udspring fra central- og østeuropa, en af de populære drue i Østrig, og som produceres i Ungarn, Slovenien, Rumænien og Kroatien, under navne som Pinot Noir. Touriga Nacionale er meget brugt i Portugal, hvor den kendes som portvin, med indhold af tanniner, kan minde om Cabernet Sauvignon´s intense med smag og duft af mørke bær. Nero d´Avola, ikke specielt kendt, men en fantastiske rødvin der kan fremstå kraftige, modne og tørre. Druen er oprindelig fra Sicilien, Syracuse, med en speciel smag af kirsebær, chokolade og blommer. Nero d’Avola er velegnet til fadlagering.

Cinsault er en mørk drue 

Cinsault er en mørk drue, som ofte bruges i blandingsvine, og kendes oftest under navne som Syrah, Grenache og Mourvédre. Corvina er en af de vigtigste druer, og den verdenskendte under navnet Amarone della Valpolicella

- dette er blot et udsnit af de ædle sorter som vi kan være behjælpelige med leverancer og som findes i utallige prisklasser
- bl.a. fra Oxfarm, fairtrade, for alle pengene.
 
Oxfarm oeko familiepakken 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederEt råd eller to...

eller
kontakt os på telefon +45 64713608*,
eller e-mail: info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

183_5
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden