Reklamegaver, legetøj, kampagne- og strøartikler
- i et bredt og anvendeligt spektrum til mange aktiviteter.

 
www.logogaver.dk

Promotion_tops

Kik ind i vor www.web-butik.info her

Reklamegaver, legetøj, kampagne- og strøartikler kan fra lager leveres med Deres logo eller budskab.

Strø- og reklameartikler kan fra lager leveres i små og større mængder

Promotion_tops

Følg linkene og se de mange muligheder for levering af reklameartikler, beklædning, gadgets, elektronik og sæsonvarer der kan leveres fra lager indenfor et par arbejdsdage. Alt kan om ønsket leveres  med budskab og logo, i de mængder der kan være behov for.

Se også mulighederne på:
 
Magasin friend of brands er præcis som navnet antyder; En ven af varemærker!
Vi har i dag et stort produktportfolio med velkendte varemærker af høj kvalitet, da det en af ledestjernerne. Magasin friend of brands er ingen ny stjerne på himmelen, da man har eksisteret siden 1971. Selvom sortimentet og virksomheden har vækstet, har man fortsat sjælen og hjertet med i det daglige arbejde i virksomheden.

Fra lager kan vi sikrer et væld af mærker, og mærkevarer, der bl.a. indeholdes af stentøjskrus, Baway’s kollektion af tasker, toilettasker og rejseprodukter. Bercato er et livsstilsmærke, hvor du kan finde alt fra praktiske picnicplaider til en trendy vase. Cole & Mason, Day Birger et Mikkelsen. Britiske Dualit, Duralex. Jamie Oliver. Joseph Joseph. Ken Hom. John Kilner og Co. Mason Cash. Ravenhead, Royal Touch. Sansaire. Scandinavian Home. Swiss Diamond. Tomorrow’s Kitchen. Typhoon. Vacuvin. Viners. ZACK. Zyliss der producerer køkkenprodukter, som er tilpasset arbejdet i køkkenet - med en vifte af muligheder.

Fra idé til færdigt produkt.
En del af forretningsidéen er at arbejde sammen med vore kunder. Bortset fra det faktum, at man hos Magasin friend of brands har en bred vifte af produkter fra kendte mærker, arbejder man også med specialproduktion, hvor vi sammen med Dem kan producerer produkter helt efter Deres ønsker. Det kan være produkter, hvor vi hjælper fra idé til færdigt produkt. Noget, som vi har gjort i mange år, er at specialproducere håndklæder med egne logoer, etiketter, farver, kvalitet og vævning.

Kik gerne i katalogerne herunder og lad Dem fristet, eller kontakt os for et oplæg.

hiidea
er grundlagt i 1944, hvor man under Stricker´s koncept skaber, udvikler og distribuerer reklameartikler og gaver til professionlle i samme sektor. Hovedkontoret henligger i Coimbra, og Stricker er til stede i 3 kontinenter og arbejder i mere end 100 lande. Firmaet har kontorer i Lissabon, Madrid, Barcelona, Brno, Prag og São Paulo, hvor man arbejder med produktionen foregår i bl.a. Shanghai, ningbo, og Shenzhen.

hideagifts
 
Målsætning og vision beror på at være i permanent gensidig hjælp, bidrage til erhvervslivets og menneskers vækst.

Med dette koncept står vi til rådighed med hele programmet, fra idé til færdig levering.

Se mere om mulighederne hiidea´s hjemmeside
 
stricker-europe
 
 
Via Asgard finder De alt, hvad en moderne virksomhed har brug for - fra meget populære kuglepenne, over elektronik, til førsteklasses gadgets.

Med et gennemprøvet logistiksystem og et godt team af fagfolk står vi til rådighed med leverin af gaver og gimmicks, der kan leveres med tiltrykt eller graveret logo og budskab i de mængder der aktuelt kan være behov for, oftest med kort varsel.

Asgard er en direkte importør af reklamegaver, hvor De finder alt det De har brug for - fra populære kuglepenne og elektronik, til preminum gadgets. Asgard er lokaliseret i Wielkopolska, men tænker global og har eksisteret i 20 år, og samarbejder med 28 lande i hele verden.
 
julen
 Asgard julegaver fra den store verden
 

C TWO Products
 
Premium Square Europe I samarbejdet med Premium Square Europe
- præsenteres en visuel identitet baseret på en vision og en historie, som man gerne vil have Dem til at være en del af. *

Med nye farver, relancering af over 50 nye produkter illustreres vort Magasin #03, et udpluk af mulighederne, der kan bero på opladere, adaptere, Powerbanks, kabler, trådløs oplader, hovedtelefoner, højttalere, ure, aktivitetsmåler, sygeplejeure, nøglefinder, etc., fra lager og i produktion, bl. a. fra WOODZ, OAKY, HUOMIO, og Le Zen.
WOODZ, OAKY, HUOMIO, og Le Zen
 
Magasin - Eksklusive reklamegaver
 
  STEEL-FUNCTION of Scandinavia
STEEL-FUNCTION of Scandinavia blev grundlagt i 1960, og startede op som producent af køkkenudstyr i rustfrit stål, med ønsket om at tilbyde den moderne forbruger flotte, tidssvarende og funktionelle produkter til køkken og bord. Siden da, har firmaet udviklet sig i en mere design orienteret retning og har i dag ingen egenproduktion af produkter.

Ved at kombinere design og funktionalitet, skaber man nye produkter, der stadig er tidssvarende, men også med lidt mere kant i designet. Brandet repræsenterer en bred vifte af produkter der passer ind i ethvert køkken. Produktgrupperne dækker alt, lige fra basis køkkenudstyr, til flotte porcelænsserier - designet af danske designere som en hyldest til den elegante og funktionelle scandinaviske design kultur.

STEEL-FUNCTION a part of your kitchen


MACMA - Sustainable Promotional items.


 
MACMA - Sustainable Promotional items - bæredygtige reklameartikler lavet af bambus, træ, genbrugspapir, genanvendt PET, genbrugsbomuld, kork og mange andre materialer, der kan leveres fra lager og i produktion. Kontakt os gerne for et aktuelt oplæg.
 
Neon Living

Neon Living
- startede som et innovativt akryldesign i slående neonfarver, og det har ikke ændret sig, men Neon Living sikre løbende nye måder med designet. Man udvikler konstant på konceptet for at give Dem nye oplevelser som et supplement til de populære designs.

Neon Living blev oprindeligt grundlagt af designeren Henriette Hyldgaard.
Siden dannelsen er nogle af Neon Livings iøjnefaldende produkter designet af en række andre designere.  Senest blev det danske designbureau Nobis Design med sin genopfindelse af den klassiske lysekrone, der gav anledning til de to akrylversioner, Chamberstick og Candelabra. I fuld dagslys, eller ved kunstig belysning, skimrer produkterne som et klassisk levende lys.

Det anvendte materiale er akryl.
Dette er et ugiftigt materiale med lysindtrængning op til 92 %. I sammenligning med andre plastmaterialer som PS, MS, AS eller PP har akrylen en højere densitet, hvilket giver et tungere produkt og derfor mere værdsat. Til produktionsteknikkerne er alle akrylstykker laserskåret og fastgjort med en speciel lim, hvor hver brik limes en efter en, så det endelige produkt giver et æstetisk og afbalanceret look. På grund af manuel arbejdskraft kan der forekomme få luftbobler eller uregelmæssighed i krydsene, men dette påvirker ikke styrken af ​​bindingen. For produkter som Paper Dee, Paper U og servicebakker er de laserskåret, termoformet og formet manuelt en efter en.

I kataloget herunder kan De blandt andet finde de tidløse krus og kander fra kunstnere som Carl-Henning Pedersen og Asger Jorn:

Steel - function - tidløse designkander og termokrus

voyager

voyager_menu
 
voyager-catalog
Voyager Green Promo - reklameartikler til ethvert behov 

AXPOL er en af de førende leverandører af salgsfremmende produkter, og tilbyder et bredt udvalg af salgsfremmende produkter og plyslegetøj fra lager, samt produktioner efter opgave. Fra hovedkvarteret i Polen, hvor et moderne lager på 5000 m2 der blandt rummer et internt branding- og trykcenter, udstyret med den nyeste teknologi og rummelige showrooms. Vi tilbyder ad den vej et bredt udvalg af salgsfremmende produkter, one-stop-shop for in-house branding og tryk, med dør-til-dør-leveringsløsninger.

axpol - reklameartikler til ethvert behov

Komplet og fleksibel service, direkte leveret fra fabrikker i hele verden, er en perfekt løsning til unikke mer-chandise, individuelt designede produkter og mindre eller større produktmængder. Direkte samarbejde med udvalgte producenter i Asien koordineret af vort kontor giver os mulighed for at levere enhver produktgruppe ud fra lave priser, hvor direkte indkøb, uden mellemled, og vore mere end 40 års erfaring kan sikre effektive leverancer på 25 - 30 arbejdsdage, med fly, på 70 til 90 dage ad søvejen.

Fofcio - Promo toys

voyager

voyager

voyager

voyager

Voyager - reklamegaver fra lager - med budskab om ønsket

voyager

- alternativt kan De finde artikler fra flere velassorterede grossister og producenter i det følgende:

ZOGI er designer og er producent af intelligente, designorienterede reklamemedier.
Man står for kreativitet, innovativ og proaktiv service. Man ønsker den perfekte løsning til individuelle projekter, og tænker, designer og organiserer reklamekampagner som en helhed. I dag er branded ejerstyret fra Sydtyskland, og med egen designenhed til udvikling af nye produktideer, produktionsfaciliteter i Hongkong og Kina, afspejles virksomhedens vilje til at udvikle sig i sin forretning.

I samarbejde med bl.a. Zogi står vi til rådighed når de skal have produceret Deres egne ideer inde for bl.a. Hjemmekontoret, Sport, Plantefrø, Powerbanks, Trådløse opladere, Bluetooth-højttalere, USB-stik, Gadgets, Hovedtelefoner eller Lys.

zogi katalog


Promotiv - Selling together
 Promotiv - Selling together  
Wireless by Promotive

Promotiv - Idea and marketing - New Items Promotiv - Idea and marketing

Promotiv - Idea and marketing - New Items.
Promotiv - Idea and marketing.

summer- brochure
WoW Sustainable Collection
 

Magni fra imagetoys

Står De og skal bruge en given artikel, hurtigt, kan vi fra bl.a. Impression og Scharz Wolf, levere en bred vifte fra lager. Klik på katalogerne herunder for at få et lille indblik i mulighedern:
 
 Schwarz Wolf- Gave- og reklameartikler - fra lager, tilført budskab om ønsket Gave- og reklameartikler - fra lager, tilført budskab om ønsket

- alt sammen til en dejlig ferie i Danmark
MEC - gimmicks og reklamegaver
- alt sammen til en dejlig ferie i Danmark
   
MEC - impression - Nyheder og sæsongaver 
   
- blandt andet når De planlægger en cykelferie.

Planlægger du en cykelferieInterProBrands - Projects

InterProBrands - Projects
InterProBrands - Projects InterProBrands - Projects InterProBrands - ProjectsMid Ocean Brands
Technology
Bags
Leisure
Drinkware
Kids
Stationary
Premiums
Care
Apparel
Themes
YourChoice
Mid Ocean Brands
Mid Ocean Brands
 
 
Premo - maxema - peekay promotionals
Chalpeu - DutchDex - Unilite
Chalpeu - DutchDex - Unilite

YourChoice-kollektionen


Med vort udvidede yourChoice-kollektion har det aldrig været lettere at være anderledes. YourChoice-produktprogrammet giver mulighed for at sikre et unikt produkt via nogle få enkle trin.

Tænk på små mængder, korte leveringstider, konkurrencedygtige produkter, der er kompatible og brugbare - se mulighederne her.

 

Hos midocean gør man det muligt at skabe brandbevidsthed
- ved at levere den perfekte personlige gave? på den mest omkostningseffektive, hurtigste og bæredygtige måde. Ved at gøre det sigter man mod at innovere branchen for reklameartikler, og derfor forbliver man altid nysgerrige, har mod på at finde nye løsninger. Da vi omfavner gennemsigtighed, betyder det, at vi deler information åbent og bredt og gør det let tilgængeligt - og gør det nemt … at skille sig ud.

midocean ønsker at være den mest omfattende og lydhøre leverandør af salgsfremmende produkter. At være verdensledende, og på at skabe mindeværdige øjeblikke med varige indtryk af branded gaver i et marked, hvor både produkt- og social overholdelse er givet.

midocean ønsker at være Deres yndlingskilde, ikke kun ved at have det bedste udvalg, understøttet af de bedste lagre til den bedste pris, men vil også være nemme og sjove at gøre forretninger med. Salgsteamets målsætning er, proaktivt hjælpe med vækst, hvorfor man har opbygget et omfattende salgsnet koordineret med vor medvirken.

Reklamegaver, der sædvanligvis kan leveres fra lager, til brug for bl.a. marketings- eller reklamekampagne. I "More Than Gifts"-kataloget, illustreres en kombination af de bedst sælgende, funktionelle, såvel som sjove, og opdaterede artikler. En samling af over 2000 trendy, funktionelle gaver, der er ideelle til tilførsel at tryk, gravering og print, så De kan formidle ethvert budskab, uanset budgettet.

Hurtig levering?
Vi tilbyder Express levering - få en opgave leveret med tykt motiv eller budskab indenfor 3 - 5 arbejdsdage, efter modtagelse af en godkendt korrektur.

De mere om mulighederne i kataloget, eller kontakt os for et oplæg.

YourChoice-kollektionen - personalized gifts
 
Stay warm and be seen More than gifts

Herunder et udpluk af det de kan finde som aktuelle lagervarer.


Personalised lanyards and more

Personalised caps and multiwear

Personalised bags - with imprint
     

Når De ønsker artikler fra Magni, skal det noteres at disse afsendes fra dansk lager.
Den angivet pris er stykprisen. Dette gælder også vare, der ligger i display. Ønsker De at bestille flere displays, så angiv det fulde antal. Eksempel: 2 x display, med 12 stk. biler pr. display = 24 stk.. Bestil altid det angivne antal. Ved anbrud tillægges der et gebyr på + 5 %.

Når De ønsker artikler fra Gollnest & Kiesel, skal det noteres at disse afsendes fra tysk lager. Den angivet pris er stykprisen. Dette gælder også vare, der ligger i display. Der kan bestilles det antal der aktuelt er behov for. Der beregnes ikke gebyr ved brud på kolli. Minimumskøb for Danmark, Sverige og Finland, 100 EUR. Minimumskøb fra Norge, kr. 1875,00

Sylvanian Families
Når De ønsker artikler fra Sylvanian Families, skal det noteres at disse afsendes fra dansk lager. Den angivet pris er stykprisen. Dette gælder også vare, der ligger i display. Ønsker De at bestille flere displays, så angiv det fulde antal. Eksempel: 2 x display, med 12 stk. biler pr. display = 24 stk.. Bestil altid det angivne antal. Ved anbrud tillægges der et gebyr på + 5 %.
 
Topico - gaver for enhver smag

 

Se også de mange muligheder for små eller større leverancer i vort online-katalog.

Alternativt kan vi efter opgave producere det De har behov for.

Promotion Tops, reklamegaver fra hele verden

Herunder illustreres et udpluk af mulighederne.
 

Baladéo - Multiværktøj med fransk islæt
Se lidt om reflekser og reflekterende gimicks  

Batterioplader - Kikkert - Kompas . dedikerede knive - førstehjælp
Gavesæt - LAGUIOLE - højtalere & Headset - Microskop -
Multifunktionskniv - Udendørs tilbehør og bagage -
Skridttæller - Lommekniv - Lommelygte - eller tjenerkniv.


039 Baladéo - Multiværktøj med fransk islæt 18
039 Laguiole - Knive og bestik i fransk design 18
Se mulighederne i katalogerne eller klik på den enkelte artikel og find detaljerne på vor linkshop, der også illustrere leveringsmuligheder og leveringsmængden. Alt kan om ønsket leveres med tryk, præg og gravering.
 
BrandCharger
 
BrandCharger er lig med kvalitet og sikkerhed.
Som en brancheførende virksomhed produceres de bedste produkter, hvor design og kvalitet går hånd i hånd. BrandCharger var blandt de første til at opnå 'Product Safety Aware'-status i Promotional Products Association International (PPAI, USA) Produktsikkerhedsbevidsthedsprogram og producere artikler til hjemmebrug, arbejdspladstilbehør, lyd, opladningsprodukter, gadgets og smartphone tilbehør. Man fremhæver sig som er de bedste til én ting: At bringe unikke tasker, teknologiske produkter, mobiltelefontilbehør og fede gadgets til firmagavemarkedet, hvor opskriften på det er en ordentlig forståelse af branding og funktionalitet blandet med designfærdigheder. Se lidt om mulighederne i kataloget herunder:
 
BrandCharger er lig med kvalitet og sikkerhed.

Spillekort til de hyggelige tider, fra lager og i produktion.
Det er ikke muligt, at få tryk på disse produkter, men vi udarbejder gerne et oplæg i produktion, om ønsket.
039162799 Magni - Ovale Spillekort Dess.: 039162799

Magni - Ovale Spillekort.
Størrelse: 3,8 x 12,8 cm..
Kolli: 12 pakker.

Leveres fra lager, normalt indenfor 5 - 10 arbejdsdage.

Dess.: 039162800

Magni - Mini Spillekort.

Størrelse: 3,8 x 5,4 cm..
Kolli: 24 pakker.

Leveres fra lager, normalt indenfor 5 - 10 arbejdsdage.
039162800 Magni - Mini Spillekort
Dess.: 039162791

Magni - Sorteper Spillekort.

Størrelse: 5,9 x 9,1 cm..
Display: 18 pakker.
 039162791 Magni - Sorteper Spillekort

Leveres fra lager, normalt indenfor 5 - 10 arbejdsdage.
 

ImageToys · ImageGifts · Magni · Babe · BlueBox · Cause · Classic · Goki · Gowi · Heimess · Infantino · Penol · Pico · Promotion Tops · Topico · ToysPure · UniSet
ImageToys · ImageGifts · Magni · Babe · BlueBox · Cause · Classic · Goki · Gowi · Heimess · Infantino · Penol · Pico · Promotion Tops · Topico · ToysPure · UniSet


Bil penneholder i flere farver - med tryk efter opgave.


Orel Bil-penneholder i flere farver, med tryk efter opgave. Priseksempel på 200 stk., med et et-farvet tryk, fra kr. 22.30, inklusive film- og opstartsomkostninger. ABS med parfumeenhed, der frisker interiøret i bilen. Luftfriskere er aktiv i 10 - 14 dage. Trykflade: 1.8 cm. x 3.5 cm.. Der kan trykkes med op til fire farver. Alt uden forbindende.
Engangskameraer
Dessin: 08314OT302
One-off-kamera sæt, film 35 mm. (200SAS) 27 billeder, uden flashlampe.
Materiale: Plastic med film og papiremballage.
Logo og budskab: Offsettryk på emballagen.
Størrelse: 105 x 60 mm..
Vægt: 150 g. (Anslået)
Emballage: Individuel PE-pose / kasse.
Leveringstid: 15 - 35 dage, efter repro- eller prototype godkendelse.
Engangskamera
Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
   
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her

Skohorn "Cliff" i produktion fra 1000 enheder.

Skohorn "Cliff" i produktion fra 1000 enheder.

 

CTWO Products - ubs.nu
CTWO Products - ubs.nu, udbyder innovative hardware- og softwarebaserede krypteringsløsninger, der er designet i Sverige og udviklet inden for EU. De unikke Safexs Protector sikre USB-drev er bygget op omkring en hybridteknologi, der kombinerer fleksibiliteten i en ikke-administreret løsning med indbyggede administrationslignende funktioner, der ikke kræver downloads, installering eller konfiguration, hvilket reducerer helpdesk-opkald og fjerner administrationomkostningerne.

Aktivitetsarmband Colour

Orbit højtaler

 BikePhonebag

Nøgleordene er service, innovation, design og kvalitet der samtidig står for CTWO´s fire værdier. Man falder ikke tilbage til standardløsninger, men sørger altid for at skabe nye betingelser. Nyskabelsen omfatter naturligvis design, et design der vækker beundring og spørgsmål, "kan det lade sig gøre". Endelig validering sikrer at alle produkter opfylder de krav, De som bruger har ret til at stille på en levering fra CTWO.
Set Mobile Security  Bluesound Speake  3in1 Phone fan

Produktgrupperne er overordnet set følgende: Mobiltilbehør, lydopladerkabler, mobiltelefontasker. iPad-tilbehør, laptop-tilbehør, musemåtter, gaming, artikler til hjemmekontoret, USB-stick, sikkerhedsartikler, hygiejneartikler - og, ikke mindst produktioner i eget design, med Ders budskab tilført efter opgave.

CTWO Thermometer

CTWO Products - ubs.nu
 

Dessin 03646 Klapper - til brug for promotion og i forbindelse med sportsarrangementer.
Skralde og samfundshjælper i et, i produktion fra 500 enheder.

Skohorn "Cliff"
i produktion fra 1000 enheder. Klapper - til brug for promotion og i forbindelse med sportsarrangementer.
Model "Hand" - her vist i de tyske farver.
Skralde og samfundshjælper i et i produktion fra 500 enheder. Længde ca. 15. cm.,
Frugtbox i produktion fra 1000 enheder, efter Deres forskrifter. Dess.: 05037
Frugtbox, i produktion fra 1000 enheder, efter Deres forskrifter.
Frugtbox i produktion fra 1000 enheder, efter Deres forskrifter.
Frokostæske "Twinbox" 05104 Frokostæske "Twinbox" 05104
Dessin: 05104
Frokostæske "Twinbox",  i produktion fra 500 enheder.
 

Frokostæske "Twinbox" 05104 i produktion fra 500 enheder.

Plysdyr i produktion fra 500 enheder. Plysdyr i produktion fra 500 enheder og i et vist omfang fra europæiske lagre.
Hund
Dessin: JACOB
Type: JACOB, 20 cm..
Materiale: Blødt garn og bøjeligt imiteret læder,
PP bomuld /PE plastikinderside.
Vægt: Omkring 20 g..
30 styk. / karton; 7 kg. / karton.
Kartondimensions: 56 x 54 x 44 cm..
Sutsko i eget design.
Dessin: AIDEN SKO.
Type: AIDEN SKO 28 cm..
Materiale : A-garn, BOA.
Vægt: Omkring 28 g..
20 stk. / karton; 9 kg. / karton.
Kartondimension: 65 x 40 x 60 cm..
AIDEN SHOES
BJØRN Bjørn i eget design.
Type: AVERY 26 cm..
Materiale: KOREA-BOA, beklædning i twill.
Vægt: Omkring 26 g..
50 stk. / karton; 8 kg. / karton.
Kartondimension: 60 x 40 x 40 cm..

Lommeaskebæger.
Dessin: 08314OT1084
Logo og budskab: Serigrafi / Offset.
Størrelse: 87 x 70 x 8 mm..
Farver: Hvid.
Vægt: 8 g. (Anslået).
Lommeaskebæger emballage: Individuel Polybag
Leveringsoplysninger: 500 stk. / karton.
Kartondimensioner: 42 x 32 x 40 cm..
Pris ved 5000 stk., fra  kr. 5.50, kan produceres fra
500 enheder efter opgave.
Leveringstid: 15 - 35 dage efter, repro- eller prototype godkendelse - a b fabrik.

Lommeaskebæger


Til alle med interesse for et rent miljø, og en ren natur er hjælpen er lige ved hånden - cleansmoker - den brugervenlige ”skodsamlere”, som bruges igen og igen.
 
cleansmoker - særdeles velegnet med budskab og logo cleansmoker - den brugervenlige ”skodsamlere”, som bruges igen og igen. cleansmoker - særdeles velegnet med budskab og logo cleansmoker - den brugervenlige ”skodsamlere”, som bruges igen og igen.

- særdeles velegnet med budskab og logo - bl.a. på messer - og i hverdagen, naturligvis.
- Lagerføres og leveres efter tilbud og opgave.
 
Postkort-barberhøvl med spejl.
For eksempel 10000 enheder i produktion, ab fabrik/Dansk grænse, fra kr. 13,96 pr. stk.. Leveringstid af prøve: Normalt 7 - 10 arbejdsdage. Omkostninger til produktion af prøve, samt levering: ca. 600,00 kr. der refunderes ved en ordre. Leveringstid af en given opgave: 25 - 40 arbejdsdage, efter modtagelse af godkendelsen.

Dess.: 08316WP8241
Tilpassede budskaber og logo efter Deres krav. Størrelse: 8,6 x 5,4 x 0.3 cm.. Materiale: ABS-plast og Rustfrit stål. Farver: Produceres efter Pantoneskalaen.


WP8241 Postkort-barberhøvl med spejl, som er blevet anvendt til fremme af mange kendte mærker.

Heavy Brushed Cotton Twill Cap.
Materiale: 100 % bomuld
Størrelse: 58 cm..
Logo: Trykt efter opgave.
100 % vasket bomuldstwill.
med buet skygge og lowprofile.

Explore Heavy Brushed Cotton Twill Cap

Explore Cotton Green t-shirt

"Cotton Green" t-shirt.
Materiale: 100 % bomuld.
Vægt: 180 gram.
Logo: Trykt efter opgave.
Kvalitetsparasol med UV-coatning.
Størrelse: 35 tommer * 8K..
Diameter: 180 cm..
Materiale: 22/25 mm. stålrør med hvid lak og polyester sølvcoatning.
Explore kvalitetsparasol med UV-coatning  

"Pop Up Beach Shade".
Størrelse: 156 * 82 cm.
Stof: 190T polyester, PA 300 mm..
Ramme: Stål.
 
Prægede strandslippers.
Materiale: Blød EVA-sål og PVC-stropper.
Størrelse: 39 #.
Logo og budskab afsættes som spor på stranden.
 
PVC badebolde
Materiale: PVC
Størrelse: 30 cm..
Oppustelige PVC-badebold til brug på stranden, bl.a..
 
Mulighederne er uanede.
Lad os høre om Deres krav.

Alverdens reklame- og strøgaver - fra lager - Imagereklame fra Dansk Erhvervsbeklædning

Reklame

Se online shoppen her og indhent et oplæg på større mængder, gerne med tryk, gravering, eller præg.

Promotion_tops 

Se flere muligheder - klik her

Yderligere information på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

039
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden