Plast og crom fra emsa
- velegnet med tryk.


www.plastreklame.dk

www.plastreklame.dk

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Plast og crom fra Emsa - velegnet med tryk - k
reative løsninger til hus, have og som gaver
 
fra Dansk Erhvervsbeklædning i samarbejde med emsa der bl.a. levere plast- og cromvarer etc., og som efter opgave forædles kan efter Deres oplæg og ønske med tryk eller gravering.
 
emsa houesewares emsa gardening 18 EMSA squeeze - drikkeflasker for livet EMSA MAMBO Thermokander

Plast og crom fra Emsa

 
EMSA fra Dansk Erhvervsbeklædning EMSA BY ADDIS står for designede produkter der letter og lysner dagen for brugeren - hvilket er den grundliggende ide bag ethvert produkt herfra.

Produkterne variere enormt - mere end 2000 varianter i forskellige former og farver er med til at sikre at De vil finde det De aktuelt har behov eller lyst til at bruge eller give væk. Se efterfølgende et udpluk af mulighederne, som kan tilføre logo efter Deres ønske.

Forlang vort produktkatalog tilsendt eller en prøve.
 

Eksemplerne er mangfoldige:
• Vacuum jugs & Co • Kids, leisure & camping • All around the table • Cookware, bakeware, seasoning
• Foodmanagement & more • Balcony, garden, a sea of flowers • Kitchenware, bathroom accessories
• Household Cleaning • Outside the home • Food management • Storage • EMSA by ADDIS • Professionel Cleaning Great taste - vacuum jugs & co.

Varm, frisk og serveret med stil - te eller kaffe er et must når morgenmaden serveres, når der er besøg af venner, eller når der slappes af og livet nydes.

Vacuum jugs, kaffe og te tilbehør, som en temaster og Frenchpresse fra EMSA giver den kortest mulige rutine i dagligdagen.


EMSA har også udvalget når De skal på rejse eller blot på en kort tur - thermoflasker er rare at have til både arbejde og fritid - og en rar gave at modtage. Mulighederne for at bevare temperaturen af både kolde og varme drikke er absolut til stede - i solide og veldesignede modeller.


For at få lidt mere at vide kan De læse efterfølgende produktforklaringer - eller kontakte os for brochurer og oplæg: Quick Ball - Quick Grip - Quick Tip - Thermomatik - HOT Teebereiter Ideal für unterwegs  - Kids, leisure and camping.

Uanset om De er på vej på landet eller til sportspladsen, vil de med EMSA´s store program have mulighed for at bevare komforten og mad og drikkevarer.

EMSA har det komplette program for robust tilbehør til sport, fritid og camping. Og for at hygge om børnene når De er hjemme har EMSA mange ideer til børn.

Children‘s serveware fra EMSA er et sikkert hit med dets unikke og eksklusive design. Forældre vil også kunne lide det praktiske design, uanset om det skal anvendes hjemme eller ude, i en pause, vil ethvert måltid være en smagfuld fornøjelse - Hele vejen rundt - i mange år. 

Mad smager uomtvisteligt dobbelt så god, når bordet er dækken pænt og selv hverdagsmad præsenterer sig godt, når service og bestik er præsentabelt. EMSA har med det store udvalg og det spændende design skabt en atmosfære der får øjet til at se mere og andet end maden. Prøv det selv - og lad det med Deres logo og budskab blive en daglig erindring og glæde for Deres kunder.

Produkterne fra EMSA bliver konstant udviklet - så der er mulighed for at variere ideerne i en uendelighed: til kogning, bagning eller grill, alt kan præsenteres praktisk og kan måske gøre livet rarere. Det er vist at livet i køkkenet lettes når man råder over det rigtige værktøj. EMSA´s elegante system klare det meste - om lasagnen skal forberedes eller De har noget helt andet i tankerne  - De kan altid finde det rigtige værktøj - og få budskab på.

 
                                     
 

EMSA kan være det perfekte svar på løsningen, når det gælder emballage til brug for mad og drikke.
 
Det er med til at holde maden frisk længere
- det gør maden nemmere at tilberede.
- og endelig vil serveringen i EMSA´s artikler virke mere indbydende.

EMSA´s sortiment byder bl.a. på et stort udvalg i salatskåle, oliespray, dressingbeholdere, krus, kopper, termokander og termokopper, serveringsbakker, expressokander, vandkander, køkkenknive, krydderibeholdere, træ- glas- og plasticprodukter af enhver art, microovnsartikler, og artikler til brug for køleskab og dybfryser, samt til potteplanter og blomster - og så videre og så videre - alt sammen designet og produceret for at gøre hverdagen nemmere og sjovere.

Og når De så har fundet at dette er korrekt - vil EMSA understrege den gode kvalitet ved at medgive en garanti på fra 2 - 5 år på de enkelte produkter - det er vel også være at tage med.

Lad Dem inspirere af efterfølgende:

 
 
Den helt rigtige forsegling.
EMSA´s opbevaringsbokse fra "Clip & Close"-serien.
Hvad er hemmeligheden for bag en optimal bevaring af aromaer?
Forseglingen! Eller, for at være mere præcis, det nye forseglingssystem fra "Clip & Close" fødevareserien fra Emsa. Blandt andet af følgende årsager: 100 % lufttæt, temperaturresistent fra minus 40°C til 110°C.
Den helt rigtige forsegling
Serien kan leveres i mange varianter, størrelser og farver. Ligegyldigt om de er til brug i fryseren, mikroovnen, opvaskemaskinen, eller i skabet. Om de skal transporteres, eller om det skal indeholde væsker eller faste stoffer. Emsa har skabt den perfekte form, der sikrer en optimal opbevaring, under alle forhold.

Serien kan leveres i mange varianter, størrelser og farver.
Se nogle af eksemplerne og lad os give et bud på Deres aktuelle krav.

Present & Promotion - EMSA

   

Lad inspirationen blomstrer - og fortæl os hvad De har af ønsker og behov. Læs også om mulighederne for tryk og gravering af ovennævnte effekter - klik her - Se om alternative indgangsvinkler til glas og krom på den næste side - klik her

 
 
Navnekrus Porcelain Kopper og kander Firmakrus Pantonekrus Firmaporcelæn Fajancekrus Andre ideer
Toppoint Driva Pantone Plastteam PolkaDot Ego Emsa Gense Maxim
Menu MerxTeam Nuance Rastal RouBill Sagaform Qdo Glas Bøjler
Fade og asietter Akvila-Perso DropStop® Delite

[Grill] [Tasker] [Specialproduktioner] [Radiosæt] [Krus] [Bolsjer] [Tryk] [Sommerglæde]
[Lommeregnere] [Beachtennis] [Diktafon] [Poker] [Lanyards] [ID-kort] [Pop-out] [capclip]

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Yderligere information på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

014
www.5610.eu

 Klik her for at komme tilbage til hovedsiden