Dansk Erhvervsbeklædning og Dansk Skilte Reklame
- profil og historik.

 

 

Dansk Erhvervsbeklædning´s LOGO og kendefigur, siden 1988 - den praktiske "håndens mester" og feministen - hånd i hånd - klædt på til jobbet - med den tilføjelse at Dansk Skilte Reklame i 2000 kom til verden, som et tilbud og supplement til konceptet.

Anpartsselskabet 5610
Dansk Erhvervsbeklædning
Dansk Skilte Reklame

 
 

Korsvang Centret 9 - 10
DK 5610 Assens

 
Facadeudsnit - Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - www.5610.eu

www.5610.eu

www.web-butik.info

Facadeudsnit - Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - www.5610.eu


www.danskerhvervsbeklaedning.dk - www.danskskiltereklame.dk

Konceptet beror på Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame's virke,
der bygger på etableringen af detailbutikken, den 4. oktober 1979.Kik ind - alle hverdage - mellem kl. 9,00 og 17,00.

 
Indgangsparti - Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - www.5610.eu Torveudsnit - Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - www.5610.eu

Dansk Erhvervsbeklædning blev i sin nuværende form etableret i 1988, og har rødder i Per Jakobsens uddannelse i handel med beklædning, der tog sit udgangspunkt i læretiden hos H C Andersen i Odense, sidst i 1960-erne. Dansk Erhvervsbeklædning har siden etableringen arbejdet på at tiltrække leverandører og samarbejdspartnere, der tilsammen kan udbyde det som forenings-, institutions- og arbejdsmarkedet har behov for i nuet - og på længere sigt. I dag er en stor del at segmentet målrettet på bl.a. reklamebureauer, og andre specifikke brancher, hvor samlede løsninger, der beror på selektiv vurdering og optimal udnyttelse at alle ressourcer, er en del af opgaven.
 

Dansk Erhvervsbeklædning har siden 1994 haft til huse i egen ejendom i Korsvang Centret i Assens, hvor der rådes over et 156 kvm. stort showroom, med butik og kontor. I det daglige serviceres De af en stab af interne medarbejdere, samt et netværk af geografisk velplacerede konsulenter med hvert sit speciale, der fra kontoret og hjemmeadressen står til Deres rådighed efter aftale. Det gør Dansk Erhvervsbeklædning i stand til, som producent, agent, grossist eller forhandler, at levere beklædning i standard, eller efter opgave, fodtøj, sikkerhedsudstyr, rekvisitter, og papirvarer, samt reklameartikler og reklamegaver - alt med tryk, gravering eller broderi - i små eller større enheder. Som enkeltløsninger - eller som rammeordre. Dansk Erhvervsbeklædning har i dag kompetencer der dækker alt fra de daglige indkøb, til produktioner der skabes ud fra de enkeltes behov - til hverdagen og til promotion. Dansk Erhvervsbeklædning er medlem af PSI - hvilket kan sikre den rigtige rygdækning i alle faser.
 
I 2000 etableredes Dansk Skilte Reklame, som et tilbud og supplement til det bestående koncept. Siden har udbuddet også bestået af udvikling, produktion og levering af skilte, bannere, bildekorationer og facadeløsninger, som producent, med- og underleverandør, og som forhandler. Vore leverandører er bredt dækket af danske og udenlandske, alle med hver sit speciale inden for feltet - og gearet til at dække små som store behov - individuelt.
 
 

 


Vi arbejder derfor snævert sammen med markedets udbydere, hvilket skal forstås derhen at kunden medgiver et oplæg, hvorefter markedet undersøges og de optimale bud bearbejdes til kundens vurdering og endelige beslutning. Dansk Skilte Reklame råder i dag over faciliteter der muliggør løsninger af enhver art, uagtet om det gælder det enkle skilt og streameren, eller når de store forkromede løsninger kræver at et projekt etableres fra grunden. Dansk Skilte Reklame magter opgaver i alle mængder - og bistår som logistisk enhed, også ved rådgivning i komplekse opgaver overalt i Danmark.
 Dansk Erhvervsbeklædning har siden etableringen arbejdet på at tiltrække leverandører og samarbejdspartnere  Dansk Erhvervsbeklædning har siden etableringen arbejdet på at tiltrække leverandører og samarbejdspartnere
 
Ved årsskiftet 2011 omdannedes konceptet til selskabsform, hvilket sikrede et fremtidigt generationsskifte med den fælles målsætning for øje:


Kontakt os gerne for et uforpligtende oplæg.

info@danskerhvervsbeklaedning.dk - info@danskskiltereklame.dk

Telefon +45 64713608* - alle hverdage fra kl. 8.00 til 17.00

Se vor beliggenhed på landkortet.
 


Dansk Skilte Reklame - Dansk Erhvervsbeklædning - rummer det meste - og skaber synergi i samarbejdet.

Dansk Skilte Reklame
www.danskskiltereklame.dk

Dansk Erhvervsbeklædning
www.danskerhvervsbeklaedning.dk


- samlet under ANPARTSSELSKABET 5610
CVR. nr.
40993533
 

 - stedet hvor flere får løst opgaven.

 - vi rummer det meste.

 - og skaber synergi i samarbejdet.


             Ingen opgave er for lille, få for store...


Lige nu søger vore kunder os så voldsomt at vi godt kan bruge en ekstra hånd på flere fronter - så hvis De har interessen for at være med i et selvstændigt team, hører vi gerne fra Dem.

- Intern sælger - phoner - et udfordrende job på kontoret - eller hjemme, på fast provision.

- Ekstern konsulent - til opfølgning af bestående kunder.

- Sideordnet momsregistreret konsulent - på Fyn, i Sønderjylland, på Sjælland, samt i København.

- Skiltemand, sagsbehandler, edb-kyndig, håndværker - fingersnild, opmåler, selvstændig skilteerfaren montør til ad hoc-opgaver - lokalt og over hele landet.

- og så søger vi næste generations arvtagere, om nogen skulle være interesseret i et samarbejde!

Interesseret? -
Send en mail

 

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.


Vista System
- som Dansk Skilte Reklame er Ambassadør for, udgør en del af programmet der kan sikre elegante skiltesystemer og løsninger - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om Dansk Erhvervsbeklædnings koncept - klik herSe lidt om Dansk Skilte Reklames koncept - klik her

Har De et konkret ønske står vi til rådighed på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk   -   www.web-butik.info   -   info@danskskiltereklame.dk


www.5610.eu
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

profil
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden