Le Creuset
- gaver og brugskunst i stilfuld forening -
med budskab og logo efter opgave.

 
 


www.logogaver.dk

Le Creuset er markedsledende indenfor premium køkkentøj

Kik ind i vor www.web-butik.info klik her.

.Le Creuset - gaver og brugskunst i stilfuld forening - som gaver og repræsentation.


Le Creuset er markedsledende
indenfor premium køkkentøj af højeste kvalitet og står for køkkentøj i støbejern, rustfrit stål, hærdet non-stick og stentøj, sammen med et bredt udvalg af køkken- og vintilbehør, der alt sammen kan leveres fra lager og om ønsket som gavepakninger med tryk, præg eller gravering.
Bryg den perfekte kop kaffe.
Hos Le Creuset går man lige så meget op i god kaffe, som andre gør. Nyd stempelkaffen, espresso eller cappuccino med Le Creuset yndlingsfarve.

Le Creuset blev etableret i 1925 og har siden leveret produkter i verdensklasse i snart 100 år ved hele tiden at være på forkant med innovativt design og produktegenskaber.

Produkterne kan tåle dagligt brug dag ud og dag ind, i mange år.

Herunder ses et par eksempler.


Le Creuset er markedsledende indenfor premium køkkentøj af højeste kvalitet.


Kokke og køkkenfolk verden over bruger Le Creuset,
da kvaliteten af produkterne er verdensberømt.

Gode nyheder til den passionerede kok

Toughened Steel Professional-serien er for dig, der nyder at lave god mad og eksperimentere med forskellige tilberedninger. Serien er udført i et enkelt, robust og tidløst design, som gør at produkterne passer ind i ethvert køkken. Gryderne og panderne forener de gode egenskaber ved aluminium og rustfrit stål. Produkterne er designet i en tolags konstruktion, hvor den indvendige, rustfrie stål holder på varmen, mens den udvendige, hårde anodiserede aluminium leder og fordeler varmen.

Skab hygge og stemning i hjemmet med buketter og dekorative grene

Le Creusets vaser Le Creusets vaser er designet med de ikoniske Le Creuset-ringe og inspireret af designet fra den klassiske stentøjskande fra sortimentet.

Vælg mellem 10 standardfarver.

I dag fremstiller Le Creuset mere end 120 forskellige farver på verdensplan, og der kommer hele tiden nye til.
Le Creusets stentøjskande

I Skandinavien findes 11 forskellige farver, hvor nogle er klassiske og fast i sortiment, mens andre er trendfarver inspireret af tidens bolig- og interiørtrends, der løbende skifter.

Farverne fungerer godt hver for sig i sin enkelthed men kan også mixes på kryds og tværs, hvad enten den personlige stil er klassisk, rustik, farverig eller minimalistisk.

Vaser med de ikoniske Le Creuset-ringe Nyt til borddækning og indretning

 

Madlavning - Gryder Pander Grillpander Ramekiner Ovnfaste fade Kogebøger
Madlavning - Gryder Pander Grillpander Ramekiner Ovnfaste fade Kogebøger


Madlavning
Gryder Pander Grillpander Ramekiner Ovnfaste fade Kogebøger

Forberedelse - Multiskåle Kedler Tekstiler Redskaber Opbevaring
Forberedelse - Multiskåle Kedler Tekstiler Redskaber Opbevaring


Forberedelse
Multiskåle Kedler Tekstiler Redskaber Opbevaring

Servering - Serveringskrukker Skåle & Fade Kaffe & te Karafler og kander Kager og Desserter Kopper og krus
Servering - Serveringskrukker Skåle & Fade Kaffe & te Karafler og kander Kager og Desserter Kopper og krus


Servering
Serveringskrukker Skåle & Fade Kaffe & te Karafler og kander Kager og Desserter Kopper og krus

Vintilbehør - Køle Åbne Servere Bevare
Vintilbehør - Køle Åbne Servere Bevare

Vintilbehør
Køle Åbne Servere Bevare

Tilbehør - Låg Knopper & håndtag Oliespay Varmer til stentøj
Tilbehør - Låg Knopper & håndtag Oliespay Varmer til stentøj

Tilbehør
Låg Knopper & håndtag Oliespay Varmer til stentøj

Materiale - Støbejern 3-Ply TNS Stentøj Silikone Tekstil
Materiale - Støbejern 3-Ply TNS Stentøj Silikone Tekstil

Materiale.
Støbejern 3-Ply TNS Stentøj Silikone Tekstil


Le Creuset kan vælges i de foretrukne farver i harmoni med Deres personlige smag og stil.


Farver
er magiske.
Farver kan forvandle et miljø, skabe stilstemning
og ændre et humør.
Le Creuset kan vælges i de foretrukne farver i harmoni med Deres personlige smag og stil - bl.a. Volcanic - der opfattes som indbydende og venlig,  hvilket giver en varm kontrast i hjemmet.

Køkkengrejet i vulkan vil lyse op i køkkenet og skabe stil. Bland eventuelt farven med køkkentøj i rødt og mat sort.

Stentøj

Stentøj fra Le Creuset
- findes i et stort udvalg af farver, som matcher moderne livsstil, giver mulighed for unikt opdækkede borde og personlig køkkenindretning med autentisk og hyggelig stemning.

Udvalget af stentøjsprodukter fra Le Creuset er omfattende, og sortimentet fornyes løbende med spændende nyheder i tråd med tidens farver og trends.

Stentøj fra Le Creuset tåler daglig brug.
Den indvendige sandfarvede glasur, som modvirker lugt og misfarvning fra madvarer, er nem at rengøre. Den udvendige glasering er håndmalet i de ikoniske, graduerede farver, hvilket sikrer det ægte Le Creuset-udtryk. Alle stentøjsprodukter er unikke og bliver fremstillet på Le Creusets egne fabrikker.

• Tre serier af stentøj: Heritage, Classic og Scandinavia.
• Et bredt og alsidigt sortiment, som matcher de klassiske støbejernsprodukter.
• Stentøjet fremstilles i højeste kvalitet og håndmales på egne fabrikker.
• Stentøjets indvendige glasur er rengøringsvenligt - tåler også opvaskemaskine.
• Det slidstærke stentøj tåler daglig brug.
• Stentøjsprodukterne tåler temperaturer fra -18° C til 260° C.

Cerise - Rød er kendt for at stimulere appetitten og derfor passer den røde farve perfekt til Le Creuset.
Skab en varm stemning i køkkenet ved at bruge den iøjnefaldende farve Cerise.

Tagine i støbejern Kone kedel med fløjte WA-126 Flaskekøler Mini krus WA-145 Vinreol Kvadratisk grillpande i støbejern Kartoffelkrukke Løgkrukke Kaffekop med underkop Krydderurteholder Kande Lille Karaffel Karaffel med korkprop Doufeu gryde Postejform i støbejern Tarte Tatin tærteform Teopbevaring Kaffeopbevaring Rektangulært fad Mælkekande Hjertefad Tallerkner Smørboks skål med låg Zen kedel med fløjte Kaffekrus My first Le Creuset Portionsskål på fod Jumbo kaffekop Etagere kagestand 2 dele Etagere kagestand 3 dele Lagkagefad Småkagekrukke Hjertefad stor Dejfad Røreskål med hældetud Saucekande Stegepande med støbejernshåndtag Oliekande med korkprop Eddikekande med korkprop Sæt med 2 runde ramekiner Ovalt fad Kasserolle i støbejern med låg Dejskraber i silikone Støbejernspande med træhåndtag Medium silikone dejskraber Hjerteramekin Hjerteformet ramekin med låg Stor silikone dejskraber Salt- & pebersæt Mini grill- og bagepensel TM-200 Active-Ball Mini gryde Sukkerskål med låg Grill- og bagepensel Marmeladekrukke med ske Suppe portionsskål Snegletallerken Hjerteformet støbejernsgryde Mini grydeske 17 cm. Honningkrukke med ske Tærtefad Buffetgryde Stor silikone grydeske Stegegryde Barbequekrukke med pensel Piskeris i silikone Rund støbejernsgryde Stempelkande Oval støbejernsgryde Sæt à 3 stk. minikrukker Redskabskrukke Saltkar Emaljeret stålgryde Morter 2 dele Tekande Dybt hjertefad med låg


Toughened Non-Stick

Toughened Non-Stick
- er en serie af prisvindende pander og gryder, som karakteriseres ved en yderst slidstærk non-stick-belægning, der er optimal til hurtig og fedtfattig madlavning.

Le Creuset anvender kun de allerbedste materialer i produktionen, som er PFOA- og PFOS-fri. Non-stick-belægningen giver mulighed for stegning uden fedtstof og er usædvanlig nem at rengøre. Det alsidige sortiment af Toughened Non-Stick omfatter gryder og pander i mange størrelser, herunder panden på 28 cm, der har vundet priser i både Norge, Sverige og Danmark for den udsøgte kvalitet og overlegne slidstyrke.

Le Creuset yder livstidsgaranti på alle produkter i Toughened Non-Stick-serien.
• Fremstillet af anodiseret aluminium, som giver produkterne en uovertruffen styrke og holdbarhed.
• Belagt med innovativ PFOA- og PFOS-fri non-stick-belægning både ind- og udvendigt.
• Ergonomiske og varmeafvisende håndtag sikrer godt greb.
• Gryder og pander i Toughened Non-Stick-serien leder og fordeler varmen hurtigt og effektivt.
• 3-lags non-stick-belægning sikrer at fedtfattige retter slipper let og gør rengøringen usædvanlig let.
• Alle gryder og pander i Toughened Non-Stick-serien tåler opvaskemaskine og kan bruges på alle varmekilder - inklusiv induktion.

Cassis - fra saftige blommer til friske violer - lilla er en varm farve som skaber overdådig stil i hjemmet. Følg trenden og køb køkkentøj i en af de seneste farver fra le Creuset kaldet Cassis.

Mini krus Kvadratisk grillpande i støbejern Krus med buede sider Kande Lille Karaffel Karaffel med korkprop Kaffekrus Sæt med 2 runde ramekiner Minigryde Marmeladekrukke med ske Rund støbejernsgryde Oval støbejernsgryde


Cobalt Blue - er en kølig og beroligende farve, som aldrig vil gå af mode. Interiørdesignere verden over har kobolt blå på listen over favoritfarver. Le Creuset har sin egen version af kobolt, som vil friske ethvert køkken op.

Mini krus Kvadratisk grillpande i støbejern Kande Lille Karaffel Karaffel med korkprop Kaffekrus Mini gryde Rund støbejernsgryde Oval støbejernsgryde


Coastal Blue - farven er en blød, blå pastel, som på magisk vis får en til at drømme om havet og kysten. Farven passer perfekt til tilberedning og servering af de nordiske traditionelle retter.


Krus, buede sider Kande Oval multiskål Kvadratisk grillpande i støbejern My first Le Creuset Mini gryde Rund støbejernsgryde Oval støbejernsgryde


3-Ply rustfrit stål

3-Ply rustfrit stål
- er en eksklusiv serie af produkter i rustfrit stål fra Le Creuset. Produkterne kombinerer europæisk håndværk med et genkendeligt Le Creuset-design.

Materialekombinationen med aluminium i midten omsluttet af højteknologisk rustfrit stål indfrier og overgår alle forventninger til køkkengrej af stål. Aluminiumskernen i midten fordeler lynhurtigt varmen fra bund til kant, så maden tilberedes jævnt og ensartet.

Gryder og pander fra Le Creusets 3-PLY-serie er velegnede til de fleste typer af madlavning ved middel til høj varme. 3-PLY-serien kan anvendes på alle typer kogeplader inklusiv induktion samt i ovn op til 220° C.

Le Creuset yder livstidsgaranti på alle produkter i 3-PLY-serien.
• Eksklusive varmeafvisende håndtag i ergonomisk design
• Indvendige kapacitetsmarkeringer
• Tætsluttende låg med indbygget ventil
• Drypfri hældekant på alle produkterne
• Materialet består af 3 lag: en aluminiumskerne mellem to lag af rustfrit stål
• Gryder og pander kan bruges på alle varmekilder – inklusiv induktion
• Alle gryder og pander tåler opvaskemaskine

Caribbean - pep hjemmet op med nuancer af Caribbean, som holder Dem helt up to date med de seneste interiør og design trends. Vælg Caribbean fra Le Creuset for at få en frisk farveklat ind i køkkenet.

WA-126 Flaskekøler Mini krus Kvadratisk grillpande i støbejern Kande Lille Karaffel Karaffel med korkprop Kaffekrus Sæt med 2 runde ramekiner Mini gryde TM-200 Active-Ball Rund støbejernsgryde Oval støbejernsgryde


Rosemary - et eksempel for sig.

Krus med buede sider Krydderurteholder Kande Kvadratisk grillpande i støbejern Lille Karaffel Karaffel med korkprop Kaffekrus Mini gryde Rund støbejernsgryde


Støbejern


Gryder og pander i støbejern fra Le Creuset
- er fremstillet i robust og kompromisløs kvalitet og tidløst design til alle varmekilder. Støbejernsgryden er den ikoniske gryde, som er kendt for at kunne fremtrylle velsmagende simreretter, bage verdens bedste brød og for at bringe smagsoplevelserne til gastronomiske højder. Le Creuset-gryden fås i klassiske og moderne farver i adskillige størrelser.

Fælles for gryderne er støbejernets enestående evne til at fordele og holde på varmen, selv når blusset er slukket – en energisparende funktion, der gør det ideelt at servere direkte fra den ikoniske gryde på bordet.

Støbejernspander fra Le Creuset er særligt velegnede til stegning af kød, da materialet tåler høje temperaturer og samtidig fordeler og holder godt på varmen. På den måde opnår man den gode stegeskorpe samtidig med, at kødet forbliver saftigt. Støbejernspanderne fås i adskillige former, størrelser og farver, herunder en grillpande, der giver kød og grøntsager appetitvækkende grillstriber og den velkendte smag af grill.

• Støbejernet er fremstillet i unikke sandforme, der destrueres efter brug.
• Nye ergonomiske håndtag på støbejernsgryderne for bedre greb og balance.
• Gennemtestet emaljeformular sikrer det letteste støbejern på markedet.
• Den ergonomiske stålknop på støbejernsgryderne tåler alle temperaturer.
• Tætsluttende låg på støbejernsgryderne, så saft og kraft bevares i retterne.
• Indvendig sandfarvet emalje i støbejernsgryderne modstår misfarvning og slitage og sikrer let rengøring.
• Støbejernspandernes matte sorte emalje tåler høje temperaturer og giver god stegeskorpe.


Nutmeg.
Kvadratisk grillpande i støbejern Støbejernspande med træhåndtag Rund støbejernsgryde Oval støbejernsgryde
og Pearl - skaber ofte associationer til noget stilfuldt og raffineret.
Konekedel med fløjte Mini krus Kvadratisk grillpande i støbejern Hvidløgkrukke til hvidløgsfed Krydderurteholder Kande Lille Karaffel Karaffel med korkprop Rektangulært fad Tallerkner Kaffekrus Portionsskål på fod Oliekande med korkprop Eddikekande med korkprop Kasserolle i støbejern med låg Sæt med to runde ramekiner Tærtefad Hvidløgskrukke til marinerede hvidløg med gaffel Rund støbejernsgryde Oval støbejernsgryde Redskabskrukke


Matte Black
 - skaber et klassisk og elegant look i køkkenet.
Sammen med lysere toner giver det en trendy stil på bordet.

 

Kvadratisk grillpande i støbejern Oval støbejernsgryde Rund støbejernsgryde Blinispande Buffetgryde Støbejernspande med træhåndtag Stegepande med støbejernshåndtag Pandekagepande i støbejern Fenolknop Æbleskivepande Varmer til stentøj


Emaljerede stålgryder

Emaljerede stålgryder
- fra Le Creuset er fremstillet af kraftigt højkvalitetsstål. De store stålgryder er optimale til kogning af skaldyr, suppe og saft samt henkogning af sommerens bær og frugter. Låget slutter tæt, så et minimum af væske fordamper, hvorved smag og aroma bevares indeni gryden.

Le Creusets emaljerede stålgryder kan anvendes på alle typer kogeplader, inklusiv induktion. Produkterne kan ikke anvendes i ovnen.

Le Creuset yder 5 års garanti på emaljerede stålgryder.
• Stor kapacitet gør gryderne optimale til kogning af store mængder.
• Tætsluttende låg sikrer bevaring af saft og kraft i retterne.
• De emaljerede stålgryder kan anvendes på alle varmekilder, inklusiv induktion.

Black - skaber ofte associationer til noget stilfuldt og raffineret. Black skaber et klassisk og elegant look i køkkenet. Sammen med lysere toner giver det en trendy stil på ethvert bord.

Håndtagshandske WA-137 Vinpumpe sort Kone kedel med fløjte WA-126 Flaskekøler WA-119 Skænke-, dekantering- og lukkeprop WA-138 Propper til vinpumpe 2 stk. WA-143 Skænke- og dekanteringsprop WA-145 Vinreol WA-150 multiåbner Kvadratisk grillpande i støbejern SW-101 Crown prop Krydderurteholder Kande Lille Karaffel Karaffel med korkprop Omeletpande (Toughened non stick) Zen kedel med fløjte Peruh kedel med fløjte Kaffekrus Portionsskål på fod Stegepande med støbejernshåndtag Sæt med 2 runde ramekiner Ovalt fad Dejskraber i silikone LM-250 med folieskærer Medium silikone dejskraber Mælkekasserolle med belægning Stor silikone dejskraber Kasserolle med belægning og glaslåg (Toughened non stick) Lav stegepande (Toughened non stick) Stegepande, høj (Toughened non stick) TM-110 Proptrækker Grill- og bagepensel GS-110 gavesæt PM-110 lommemodel Wok (Toughened non stick) Crepepande (Toughened non stick) Stor silikone grydeske Tærtefad WT-110 tjenerproptrækker Piskeris i silikone Sauterpande (Toughened non stick) Rund støbejernsgryde FC-110 Folieskærer SW-100 Star åbner Oval støbejernsgryde Gryde med låg (Toughened non stick) Skrue til LM-proptrækker


Wood -
WT-110 tjenerproptrækker WA-125 Skænkeprop 5 stk. Misto oliespray Stænklåg Stålknop 3-Ply bradepande med håndtag 3-Ply kasserolle med låg WT-110 tjenerproptrækker PC-300 proptrækker 3-Ply omeletpande m. belægning 3-Ply stegepande med belægning 3-Ply sauterpande 3-Ply gryde med låg, lav 3-Ply Gryde med låg, høj 3-Ply mælkegryder i rustfrit stål
Metal -
WA-125 Skænkeprop 5 stk. Misto oliespray Stænklåg Stålknop 3-Ply bradepande med håndtag 3-Ply kasserolle med låg WT-110 tjenerproptrækker PC-300 proptrækker 3-Ply omeletpande m. belægning 3-Ply stegepande med belægning 3-Ply sauterpande 3-Ply gryde med låg, lav 3-Ply Gryde med låg, høj 3-Ply mælkegryder i rustfrit stål

WA-125 Skænkeprop 5 stk. Misto oliespray Stænklåg Stålknop 3-Ply bradepande med håndtag 3-Ply kasserolle med låg WT-110 tjenerproptrækker PC-300 proptrækker 3-Ply omeletpande m. belægning 3-Ply stegepande med belægning 3-Ply sauterpande 3-Ply gryde med låg, lav 3-Ply Gryde med låg, høj 3-Ply mælkegryder i rustfrit stål


- og Silver black - eller Nutmeg
- sikre sin egen stemning, afhængig af miljø og humør.


Bageforme

Bageforme fra Le Creuset
- er perfekte til al slags bagning og stegning i ovn. Den slidstærke og effektive non-stick-belægning sikrer, at maden slipper formen, selv uden brug af smørelse. Varmen fordeles hurtigt og effektivt i bageformene, og bagværket bages jævnt uden at brænde fast. De skridsikre og varmebestandige silikonehåndtag gør formene nemme at håndtere, når de skal ind og ud ad ovnen.

Alle bageforme er PFOA- og PFOS-fri.
Bageforme fra Le Creuset tåler daglig brug op til 240° C og er dækket af livstidsgaranti. Bageformene fra Le Creuset giver gode resultater hver gang og gør hjemmebagning til en fornøjelse.
• Slidstærk og effektiv non-stick-belægning både ind- og udvendigt
• Bageformene har en effektiv og jævn varmefordeling
• Skridsikre og varmebestandige silikonehåndtag sikrer nem håndtering
• Alle bageformene er PFOA- og PFOS-fri
• Bageformene tåler op til 240° C

Vintilbehør fra Le Creuset
WA-137 Metal vinpumpe med 3 propper WA-139 Metal dråbefang Geo proptrækker
Vintilbehør fra Le Creuset
- er foretrukket af professionelle og private vinnydere verden over.

Med udgangspunkt i mere end 35 års erfaring med udvikling af professionelt vintilbehør, giver Le Creuset de bedste betingelser for uforglemmelige vinoplevelser. Et stilrent udtryk og gennemtænkt innovativ funktionalitet karakteriserer vintilbehøret fra Le Creuset, der omfatter udstyr til køling, åbning, iltning, servering og opbevaring af vinen.

Le Creuset yder op til 10 års garanti på produkterne i serien af vintilbehør.
Træd indenfor i en verden af gode vinoplevelser.
• Bredt sortiment af professionelt vintilbehør til både iltning, opbevaring, køling, servering og åbning af vin.
• Elegant og brugervenligt design.
• Innovativ og gennemtænkt funktionalitet.

Screwpull proptrækkeren er udviklet af oliemanden Herbert Allen i 1979.

Se flere og alternative muligheder på de næste sider:

 

Kedler

De emaljerede kedler fra Le Creuset
- er fremstillet af kraftigt højkvalitetsstål og varmer hurtigt vandet op på komfuret. På induktion går det endda hurtigere end med en elkedel, og samtidig får man en elegant kedel uden overflødig holder og ledning, der tager plads på køkkenbordet. I bedste retrostil fløjter kedlerne, når vandet koger.

Le Creusets emaljerede kedler kan anvendes på alle typer kogeplader inklusiv induktion.

Le Creuset yder 5 års garanti på emaljerede kedler.
• Effektiv og hurtig varmeledning.
• Nem vedligeholdelse.
• Anvendelig på alle varmekilder inklusiv induktion.
• Elegant og klassisk design.

Salt- og peberkværne fra Le Creuset

Salt- og peberkværne fra Le Creuset
- er en unik kombination af klassisk formgivning, moderne teknologi og ikoniske Le Creuset-farver. Kværnene er udstyret med en stærk keramisk kværn, der sikrer effektiv findeling af krydderier, og akryloverfladen er særdeles modstandsdygtig over for tryk og ridser.

Det farverige køkkenudstyr fra Le Creuset fuldendes med matchende kværne, som er funktionelle og dekorative i køkkenet og på spisebordet.

Le Creuset yder 10 års garanti på kværne.
• Stærk keramisk kværn sikrer effektiv findeling af salt og peber.
• Klassisk og dekorativt design.
• Fås i et bredt udvalg af Le Creusets farver.
• Fremstillet i akryl og med en modstandsdygtighed over for korrosion.

Køkkenredskaber fra Le Creuset

Køkkenredskaber fra Le Creuset
- er resultatet af et samarbejde mellem kløgtige ingeniører og professionelle kokke. Materialerne er velvalgte, detaljerne er nøje udtænkte og finish er gennemført på hvert eneste redskab.

Le Creusets redskaber i rustfrit stål er elegante og holdbare. Redskaber af stål, uden silikonebelægning, bør primært anvendes i gryder med ubelagt stålbund. Le Creuset yder livstidsgaranti på redskaberne i rustfrit stål. Det elipseformede håndtag med de tre griberiller kendetegner alle Le Creusets redskaber. De tre griberiller sørger for det gode greb, så redskabet ligger fast i hånden, uanset om der arbejdes i et varmt eller koldt miljø. Det patenterede håndtag har vundet adskillige priser for innovation og ergonomi.

Silikoneredskaber fra Le Creuset
- lever op til selv de højeste forventninger, både når det kommer til design og funktionalitet. Redskaberne findes i forskellige udformninger, der hver især er specialdesignet til forskellige formål. Den populære dejskraber er god til at renskrabe skåle, men styrken i materialet gør den også yderst velegnet til at blande og røre ingredienser. Den buede spids i bunden af silikonehovedet er beregnet til at nå op under kanten på krukker og andre svært tilgængelige steder. Silikonehovedet kan skilles fra det ergonomisk udformede træhåndtag og tåler maskinopvask.

Redskaberne tåler op til 250° C, og Le Creuset yder 5 års garanti.
• Alle redskaber er fremstillet i slidstærkt materiale og tåler maskinopvask (bortset fra træhåndtag).
• Bredt udvalg af forskellige udformninger af redskaber til forskellige behov.
• Ergonomiske håndtag sikrer godt greb på redskaberne.

Knive

Knive
Le Creusets professionelle serie af køkkenknive er til den krævende kok, som værdsætter funktionalitet og sublimt design. Knivene er en perfekt forening af tysk kvalitetshåndværk og århundrede gamle, japanske traditioner.

En hård kerne af VG 10-rustfrit stål bliver belagt med 64 lag damask stål, som tilsammen giver den æstetisk flotte struktur i knivens klinge. Knivene fremstilles i Sollingen i Tyskland, hvor de mange lag stål smedes sammen til en særdeles robust, skarp og smidig kniv.

Knivene med håndslebne skafter i oliventræ
- er usædvanligt smukke. De enkeltstående knive har hver især oliventræets fine, naturlige teksturer. Knivene med skafter i rustfrit stål har ingen tydelige samlinger, hvilket skaber et råt og elegant udtryk.

Begge typer skafter er produceret med afstemt ergonomi, som gør knivene behagelig at holde, både for højre- og venstrehåndede.
• Hård kerne af VG 10-rustfrit stål sikrer robust styrke.
• 64 lag damaskstål giver unikt æstetisk udtryk og skarphed.
• To skaftetyper: håndslebet oliventræ og elegant rustfrit stål.

Glas

Glas.
Med denne serie af vinglas fra Le Creuset kan du fuldende en borddækning og løfte vinoplevelsen til nye højder.

Glassene er fremstillet i blyfrit krystal og har et elegant design, hvor hvert enkelt glas er udformet, så vinens smagsnuancer og aromaer fremhæves.

Glassene tåler opvaskemaskine, og Le Creuset yder 10 års garanti på hele serien.
• Fremstillet i blyfrit krystal af højeste kvalitet i Tyskland.
• Facon og design fremhæver det bedste ved forskellige vine.
• Bredt sortiment og elegant design fuldender din borddækning.
• Glassene tåler opvaskemaskine.


Le Creuset er markedsledende indenfor premium køkkentøj af højeste kvalitet.

 Navnekrus  Porcelain  Kopper  Kander  Firmakrus
 Pantonekrus  Firmaporcelæn  Fajancekrus  Toppoint  Driva
 Pantonekort  Plastteam  PolkaDot  Ego  Emsa
 Gense  Maxim  Menu  MerxTeam  Nuance
 Rastal  RouBill  Sagaform  Qdo  Glas
 Bøjler  Fade  Asietter  Akvila-Perso  DropStop®
 Delite  Grill  Tasker  Radiosæt  Bolsjer
 Sommerglæde  Diktafon  Poker  Lanyards  ID-kort
 Beachtennis  Lommeregnere  Tryk  Specialproduktioner  Andre ideer


[
Grill] [Tasker] [Specialproduktioner] [Radiosæt] [Krus] [Bolsjer] [Tryk] [Sommerglæde]
[Lommeregnere] [Beachtennis] [Diktafon] [Poker] [Lanyards] [ID-kort] [Pop-out] [capclip]


www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Yderligere information på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
  

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

485
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden