Dansk Erhvervsbeklædning og Dansk Skilte Reklame udbyder et samlet koncept efter Deres krav

Dansk Erhvervsbeklædning
Dansk Skilte Reklame

www.5610.eu

www.classic-wear.dk

Dansk Erhvervsbeklædning
har fra firmaets etablering taget udgangspunkt i
- beklædning, fodtøj, sikkerhedsudstyr og rekvisitter
-
der også kan leveres med tilført budskab - i enhver udgave, fra lager og efter opgave.

Gaveartikler og strøreklame
-
kan leveres fra lager eller i produktion i enhver variant, og kan i de fleste sammenhænge leveres i den indpakning De ønsker det, eventuelt i eget design, med budskab og logo som en integreret del af en leverance.

Vi står til rådighed med hele vort sortiment for privatpersoner og for erhvervsdrivende
- uanset mængde og krav.
 
 

Dansk Erhvervsbeklædning og Dansk Skilte Reklame udbyder et samlet koncept

 
 
Brug menuerne herover og til venstre herfor, (hvis De ikke kan se dem, eventuelt begrundet i at De har googlet Dem frem, kan det ses her) hvorved De kan finde indgangsvinkler og muligheder på det vi har valgt at illustrere.

Er der mangler eller spørgsmål til det, står vi til
rådighed på telefon +45 64713608*, alle hverdage mellem kl.9.00 og 17.00 - eller på mail: info@5610.eu

Konceptet Dansk Erhvervsbeklædning og Dansk Skilte Reklame udbyder et samlet hele, der beror på et bredspekteret udvalg, og hvor De i udstrakt grad kan få løst en opgave ad hoc eller som en løbende proces. Samlet set beror vort virke på forhandling af varemærker der er kendt af de fleste, brands fra ind- og udland, samt flere agenturer der herigennem udbydes til slutbrugere og til forhandlere i flere lande.

Endelig foreståes produktioner i mange henseender, fra profilbeklædning, arbejdstøj, design-, gave- og strøartikler, til etikettering og emballageløsninger af enhver art, samt skilte og skiltning i enhver udgave og mængde.

Vi har i dansk regi mulighed for at tilbyde dem produktioner af bl.a. smykketilbehør, bælter og seler i et væld af varianter, i for eksempel skind og metervarer, kombineret med løsninger i laserskæring, stans, tryk, præg og lasergravering.

Med disse indgangsvinkler står vi til rådighed med løsningsforslag, uanset om opgaven er en lagervarer eller om vi skal producere den fra bunden - i små og større mængder, også gerne til privatpersoner, bl.a. gennem vor www.web-butik.info.

Det her illustrerede skal ses som eksempler der kan oftest kan effektueres fra lager, efter Deres idé og budget. Levering af standardvarer fra lager kan normalt forventes leveret inden for 10 arbejdsdage, med budskab og logo efter aftale. Reproduktionsmateriale, grafisk arbejde, film og montage, kan vi også forestå.

Alt kan normalt leveres i kontinuerlige mængder, ligesom dessiner og enheder fra forskellige leverandører kan mikses efter ønske. Vi arbejder gerne på grundlag af en løs ide, hvor vi forestår alt, fra det grundlæggende design, og arbejder også gerne ud fra en konkret opgave efter Deres fremsendte rentegnede filer.
 Sikkerhedsgrej.dk - en løsning for de fleste.
 


- ALT I BEKLÆDNING - FODTØJ - REKVISITTER - SIKKERHEDSUDSTYR,
SAMT STRØ- OG REKLAMEGAVER
- med logo og budskab.


tryktex.dk - tryk, for alle - til alle.

Dansk Skilte Reklame er som grossist, agent, forhandler og producent, i stand til at servicere Dem med det meste. Fra projektstart og til det færdige arbejde om ønsket. Vi står også til rådighed om det blot er en enkelt opgave, hvis opgave kan defineres klart. Alt kan leveres i standard, eller efter opgave, med tryk, præg, gravering, ætsning eller broderi - i små eller større enheder. Vi og vore underleverandører er med de enkelte specialer gearet til at dække små som store behov - individuelt.
  Telefon: 64713628*

 
  Værksted 30440846

Skilte- og tekstsystemer til facaden, bilen, butikken og udstillingen - i små og større løsninger.

- ALT I SKILTE OG SKILTNING - KORT SAGT.

 

     www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederSe meget mere på de næste sider.

Se mere om emnet på de næste sider.Gå til toppen af siden.Se mere om emnet på de næste sider.Kontakt os på telefon +45 64713608* - +45 64713628 eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk - info@danskskiltereklame.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

www.5610.eu

Klik her for at komme til hovedsiden for Dansk Erhvervsbeklædning.