Portwest flame resistant, high visibility - optimal beskyttelse
- til håndværk og til industrielt brug.


www.arbejdstoej.com
Portwest udbyder et stort udvalg af arbejdstøj, regntøj, fodtøj, og fritidstøj, gennem Dansk Erhvervsbeklædning.
Kik ind i vor www.web-butik.info klik her.

Market leader in Flame Resistant, High Visibility, Footwear and PPE.
 

Portwest udbyder et stort udvalg af arbejdstøj, regntøj, fodtøj, og fritidstøj, gennem Dansk Erhvervsbeklædning. Dansk Erhvervsbeklædning er autoriseret Portwest distributør - Market leader in Flame Resistant, High Visibility, Footwear and PPE

BIZWELD BUILDTEX HI VIS TEX FORTIS COLD STORE PORTWEST
TRADE GUARD Texo cotton rich - moderigtigt design og pålidelig beskyttelse SEALTEX ULTRA BIZFLAME Antistatisk beklædning KINGS MILL PW Safety - optimal beskyttelse i jobbet

Se hovedkataloget og udpluk af de enkelte produktgrupper i PDF-filerne:


Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Løbende udvikles der nye tidssvarende arbejds- og imagekollektioner, og således var Portwest den første virksomhed der gik uden for Europa og producerede funktionelt tøj. Portwest udvikler og producerer erhvervs- og imagebeklædning efter ønske og ide, forcen er at udvikle og producerer imagebeklædning efter individuelle krav, i større mængder, gerne med tryk og broderi.
Portwest udbyder et stort udvalg

Portwest har et omfattende udvalg af materialer og stilarter der imødekommer industriens krav. Hardwearing, betyder endnu mere behagelige beklædningsgenstande, kvaliteterne kan tilpasses til de fleste behov.

Portwest tilbyder et udvalg af høj kvalitet, til økonomisk overkommelige priser. Alle kvaliteter er specielt konstrueret til at modstå kravene i industrien. "Kingsmill-metervaren" opfylder de højeste standarder for hygiejne og sikkerhed, vor kombinationen af styrke, holdbarhed og komfort er skræddersyet til de mange forskelligartede behov i dag.

Da hele sortimentet henligger på lager i England, skal det fremhæves at alt kan leveres efter opgave. Dog pålægges normalt et gebyr på kr. 250.00, på enhver opgave der beløber sig til under kr. 4000.00. Dertil tilkommer fragt, ab lager. Opgaver der samlet bliver leveret med et udfaktureret beløb på over kr. 5000.00  leveres fragtfrit, a b lager, til en adresse.
 

Click here for our offers


Herunder oplistes lidt om mulighederne, k
lik på de enkelte billeder, kik i PDF-filerne og på de efter-følgende sider:

Market leader in Flame Resistant, High Visibility, Footwear and PPE


Fire Entry Range:

Konstrueret med 7 lag varmebestandige
materialer, der giver maksimal beskyttelse og kræver brug af et luftforsynet åndedrætsværn til giver åndbar luft til bæreren.

Disse dragter giver hele kroppen dækning og er velegnet i ekstrem varme og situationer, der kræver beskyttelse mod direkte ild.

Disse dragter er certificeret til EN 1486: 2007
Ignis Fire Entry Range Suit for Total flame engulfment

Proximity Range
:

Dækker hele kroppen, herunder hoved, hænder og fødder med et lag termisk foring, der giver en fremragende beskyttelse mod strålevarme og høje temperaturer.

På grund af de høje temperaturer, foreslås det at Ignis Proximity dragter anvendes sammen med åndedrætsværn.

Certificeret efter EN11612, til brug for fly, redning, brandslukning og nærhed høje temperaturer, dog ikke i direkte flammer).
Proximity Range - Suit for Aircraft rescue firefighting Bulk flammable liquids Flammable gas High levels of radiant heat

Approach Range
:

Certificeret til EN11612 er denne serie konstrueret der med Ignis yderstof med nogle elementer der yderligere interne lag for øget varmebestandighed.

Denne serie af PV bruges til industrielt arbejde hvor der er involveret høje temperaturer og hvor der ikke kræves åndedrætsværn. Approach Suit er velegnet til arbejdet for bl.a. lufthavnspersonel, i Aluminiums- og bilindustrien, cementindustri, den keramiske industri, i forbindelse med arbejdet med maskiner, glas og i jern-
og
Approach Suit Applications: Airport personnel Aluminium industry Automotive industry Cement industry Ceramic industry Engineering Foundry workers Glass industry Iron & steel industry Railways Shipbuilding Welding
stålindustrien, samt på jernbanen, skibsværfter og i forbindelse med svejsning.
 
- Alt fra et sted, til fornuftige priser: Port West - kontakt os på telefon +45 64713608* for et oplæg.
 

Portwest arbejds- og profiltøj

Portwest arbejder ud fra QA System; BS EN ISO 9001:2000  95% af alle ordre er færdigpakket samme dag, klar til levering næste dag.
 

Portwest arbejder ud fra QA System; BS EN ISO 9001:2000. Design-ideer. Portwestteamet der består at fagligt kvalificerede designere, står til Deres rådighed, hvis De har særlige behov og ønsker.
Alt kan produceres efter opgave og ønske, gerne med tryk og broderi. Forhør Dem nærmere.

Brochurer. Linkene downloades i PDF-format. Det kræver Adobe Acrobat Reader der er muligt at hente her i en gratisversion -  Klik her.
 

    Portwest - arbejdstøj, fodtøj og sikkerhedsudstyr i særklasse Portwest størrelsesskema for beklædning og fodtøj


www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de forrige siderSe mere om emnet på de næste sider

Yderligere information på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

482_13
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden