Portwest arbejds- og profiltøj
-
til jobbet - til såvel klinik og fritid, som til industrielt brug.


www.arbejdstoej.com
Portwest udbyder et stort udvalg af arbejdstøj, regntøj, fodtøj, og fritidstøj, gennem Dansk Erhvervsbeklædning.
Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Portwest arbejds- og profiltøj - til jobbet - til såvel klinik og fritid, som til industrielt brug.
 

Portwest udbyder et stort udvalg af arbejdstøj, regntøj, fodtøj, og fritidstøj, gennem Dansk Erhvervsbeklædning. Dansk Erhvervsbeklædning er autoriseret Portwest distributør - Market leader in Flame Resistant, High Visibility, Footwear and PPE

BIZWELD BUILDTEX HI VIS TEX FORTIS COLD STORE PORTWEST
TRADE GUARD Texo cotton rich - moderigtigt design og pålidelig beskyttelse SEALTEX ULTRA BIZFLAME Antistatisk beklædning KINGS MILL PW Safety - optimal beskyttelse i jobbet

Portwest - Klar til Corona - Covir 19 - med deres budskab om ønsket

Se hovedkataloget og udpluk af de enkelte produktgrupper i PDF-filerne:

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Portwest udbyder et stort udvalg af arbejdstøj, regntøj, fodtøj, og fritidstøj gennem Dansk Erhvervsbeklædning.

Siden starten i 1904 har Portwest arbejdet hårdt på at være på forkant med udviklingen af såvel kvalitet, som design og komfort.

Løbende udvikles der nye tidssvarende arbejds- og image-kollektioner, og således var Portwest den første virksomhed der gik uden for Europa og producerede funktionelt tøj.

Portwest udvikler og producerer erhvervs- og imagebeklædning efter ønske og ide, forcen er at udvikle og producerer imagebeklædning efter individuelle krav, i større mængder, gerne med tryk og broderi.

Portwest udbyder et stort udvalg

Portwest har et omfattende udvalg af materialer og stilarter der imødekommer industriens krav. Hardwearing, betyder endnu mere behagelige beklædningsgenstande, kvaliteterne kan tilpasses til de fleste behov. Portwest tilbyder et udvalg af høj kvalitet, til økonomisk overkommelige priser. Alle kvaliteter er specielt konstrueret til at modstå kravene i industrien. "Kingsmill-metervaren" opfylder de højeste standarder for hygiejne og sikkerhed, vor kombinationen af styrke, holdbarhed og komfort er skræddersyet til de mange forskelligartede behov i dag.
 
Da hele sortimentet henligger på lager i England, skal det fremhæves at alt kan leveres efter opgave. Dog pålægges normalt et gebyr på kr. 250.00, på enhver opgave der beløber sig til under kr. 4000.00. Dertil tilkommer fragt, ab lager. Opgaver der samlet bliver leveret med et udfaktureret beløb på over kr. 5000.00  leveres fragtfrit, a b lager, til en adresse.

Deres logo eller firmaslogan kan placeres efter individuel ønske. Et logo på Deres arbejdstøj er en god måde at profilere Deres virksomhed. Vi tilbyder påsætning af transfer- og tekstiltryk og broderi i en god kvalitet, og i såvel store som små mængder.

Det gør det enkelt at bestille ny arbejdsbeklædning med Deres individuelle logo og budskab. De kan vælge mellem flere forskellige tryk. Valget afhænger af, hvilket materiale logoet skal trykkes på, og hvordan tøjet skal vaskes. På visse materialer som f.eks. fleece anbefaler vi broderi. De bestiller logoet ved at sende os en PDF-fil, eller et logo i .ai, eller .eps-format. De skal ved bestillingen angive størrelsen på logoet, dvs. højde og/eller bredde. Derudover skal vi kende stykantallet og vide, hvor på tøjet logoet skal placeres. Ved første bestilling sender vi en digital prøve på logoet eller broderiet, som De skal godkende, inden vi trykker på tøjet. Det skal sikre, at De bliver fuldt tilfreds med resultatet. Vær opmærksom på, at der ved første bestilling tillægges startomkostninger.

Se om tryk på beklædning under gruppen tryk.
 

Click here for our offers

 
Et- to- eller tre-lags genanvendelig stof mundbind med anti-mikrobiel finish. Dræber 99,9% af bakterier og kontrollerer adskillige lugtfremkaldende mikroorganismer, der kan ophobes i fibrene fra hudkontakt og vask. 100% bomuldsstof til komfort hele dagen. Elastiske øresløjfer med justering for perfekt pasform. Maskinvaskbar ved 60 grader. Foldet flad, hver maske er pakket inde i en individuel hygiejnisk polypose. 25 masker pr. æske. Hent PDF-filen om emnet her


Se nogle af mulighederne på de næste sider:

Et- to- eller tre-lags genanvendelig stof mundbind


Girona Hooded - Toledo sweatshirt eller Madrid polo t-shirt - alle velegnet med tryk og broderi


Herunder oplistes lidt om mulighederne
, k
lik på de enkelte billeder, kik i PDF-filerne og på de efterfølgende sider:

Girona Hooded og Toledo sweatshirt eller
Madrid polo t-shirt
- alle velegnet med tryk og broderi.

220 - 350 gram.
Navy, royal, Red, Bottle green.
S - XXL - Black: S - XXXL.
Leveres med fordel i hele kartoner, eventuelt til senere trykning.


- Alt fra et sted, til fornuftige priser: Port West - kontakt os på telefon +45 64713608* for et oplæg.
 

Portwest arbejder ud fra QA System; BS EN ISO 9001:2000  95% af alle ordre er færdigpakket samme dag, klar til levering næste dag.
 


Portwest arbejds- og profiltøj

Portwest arbejder ud fra QA System; BS EN ISO 9001:2000.

Design-ideer.
Portwestteamet der består at fagligt kvalificerede designere, står til Deres rådighed, hvis De har særlige behov og ønsker.
Alt kan produceres efter opgave og ønske, gerne med tryk og broderi. Forhør Dem nærmere.

Brochurer. Linkene downloades i PDF-format. Det kræver Adobe Acrobat Reader der er muligt at hente her i en gratisversion -  Klik her.
 

    Portwest - arbejdstøj, fodtøj og sikkerhedsudstyr i særklasse Portwest størrelsesskema for beklædning og fodtøj


www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de forrige siderSe mere om emnet på de næste sider

Yderligere information på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

482
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden