Standardtryk, og eksempler på placeringer
- på beklædning og reklametekstiler, som findes i Dansk Erhvervsbeklædning´s sortiment.


www.t-shirt-reklame.dk

Storm textil er også T-shirt, polo, Sweat, cap, badelagner og muleposer, eller musemåtter - alt med tryk efter opgave, fra Dansk Erhvervsbeklædning.

Kik også ind i vor
www.web-butik.info - klik her.

Basic Cotton; Kvalitetsprodukt i singlejersey, som honorerer markedets krav til en god vare: Heavy Cotton Plain Cotton OneByOne Cotton Lady Cotton Lady Style Uni Style

Standardtryk, og eksempler på placeringer.

Alt kan leveres med tryk efter ønske
- og tryk er mange ting, hvorfor vi herunder har illustreret nogle af de standardmuligheder, der normalt gåes ud fra. De kan naturligvis afviges, afhængig af Deres krav - og under hensyntagen til de tekniske og praktiske muligheder teknikken byder - men forhør Dem, dersom De har et ønske.

De kan kontakte os for et konkret tilbud, der afpasses efter Deres ønsker.

Standardtryk.
Standardbreddemålene er maksimalmål for motiver, der skal „fyldes ud“ på trykemnerne, f.eks. på t-shirt. Ved tryk på t-shirt i børnestørrelser kan det dog være nødvendigt at reducere motivernes størrelser. Ved trykning skal fladen, der trykkes på være jævn. Placeringsmålene er derfor angivet fra ribkant, hvor den „plane“ flade starter.

Fronttryk og rygtryk.

Fronttryk og rygtryk.Fronttryk og rygtryk.

Fronttryk og rygtryk placeres 8 - 10 cm. fra syning til motivets overkant. Standard trykbredde 28 - 30 cm. og for cirkelformede eller trekantformede motiver 23 - 25 cm..

Brysttryk.

Brysttryk.Brysttryk.

Brysttryk placeres ca. 15 cm. fra syning til motivets centrum og 10 cm. henholdsvis til venstre ("v. bryst") og til højre ("h. bryst") fra trøjens midte til motivets centrum. Standard trykbredde 8 - 10 cm. og for cirkelformede eller trekantformede motiver 7 - 8 cm..

"Tv-tryk" og nakketryk
"Tv-tryk" og nakketryk"Tv-tryk" og nakketryk
TV-tryk placeres 2 - 3 cm. og nakketryk placeres 4 - 5 cm. fra syning til motivets overkant på henholdsvis på front og ryg. Standard trykbredde 7 - 10 cm..

Ærmetryk.
ÆrmetrykÆrmetryk
Ærmetryk placeres 1½-2 cm. fra syning til motivets underkant henholdsvis på venstre ("v. ærme") og højre ærme ("h. ærme"). På langærmede trøjer kan motivet placeres enten i samme afstand fra skulder som på kortærmede eller nede ved hånden 1½ - 2 cm. fra syning. Standard trykbredde 8 - 9½ cm. og for cirkelformede eller trekantformede motiver 7 - 8 cm.

Posetryk.
Posetryk

Posetryk skal placeres 2 - 3 cm. fra syningerne, og derudover skal der tages hensyn til eventuelle sider og bund. Når posen foldes sammen, kan sider og bund gøre trykfladen mindre. Standard trykbredde 27 - 30 cm. - alt andet efter aftale.

Storm Textil blev grundlagt i 1991, og i dag beskæftiger mn op til 50 medarbejdere. Virksomheden er beliggende i Brønderslev, hvor der er trykproduktion, broderiafdeling, og lager under samme tag. Tekstilproduktion sker i henholdsvis Bangladesh og Pakistan, og katalog illustreres med et bredt spektra af tekstiler i flere kvaliteter og farver.

Vi kan med dette bl.a. tilbyde t-shirts, sweatshirt, polo, sweatpants, jakker, babybodys og poser, og har mulighed for hurtig levering af tekstiler og tryk. Produktion kan ske med brug tre automatiske trykkarruseller, som hver dag leverer direkte tryk i høj kvalitet. Til fremstilling af transfer råder vi over produktionslinjer, der produceres som litho transfer, sublimation og skæreplot. Valget af trykmetode afhænger af opgavens sammensætning og vi hjælper gerne med at finde den rigtige trykmetode.

Udover det faste sortiment, kan vi også tilbyde specialproduktion af produkter, med og uden tryk, der kan være relevant ved større og store mængder, bl.a. i et tæt samarbejde med partnere i ind- og udland, deri Bangladesh og Pakistan, som er behjælpelig med prøver og produktion. Læs mere om specialproduktion på de næste sider.

Her illustreres et par eksempler, og i PDF-filerne finder De flere muligheder indenfor Labelfree beklædning.

Vejveste.
Cykel- og vejveste til ethvert budget - med tryk efter opgave.
Cykel- og vejveste til ethvert budget - med tryk efter opgave Cykel- og vejveste til ethvert budget - med tryk efter opgave

Forklæder - forstykker - smækforklæder som standard - efter opgave - med tryk og broderi. Forklæder - forstykker - smækforklæder som standard - efter opgave - med tryk og broderi.

Forklæder - forstykker - smækforklæder
som standard - efter opgave - med tryk og broderi.

Forklæder - forstykker - smækforklæder som standard - efter opgave - med tryk og broderi. - samt alt i tilhørende fodtøj.

- Alt til babyen - se noget af udvalget - og kontakt os for en nærmere præsentation.

- Alt til babyen
- se noget af udvalget - og kontakt os for en nærmere præsentation.             

               

                 

Farvekort

Se lidt om mulige trykpriser - klik her

Se meget mere om mulighederne på de næste sider >

classic-wear.dk - en verden af muligheder

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Yderligere information på telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

  

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

115_30
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden