Nyheder fra ID-Line
- profilbeklædning skaber identitet.


www.jobtoej.dk

Brands by ID

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Nyheder fra
ID-Line - Overflod, kvalitet, mode. Alt i et i et væld af farver og størrelser.


Profilbeklædning skaber identitet
.
Nedenstående, samt andre mere sæsonprægede artikler i samme type kan leveres i assorterede mængder og størrelser efter opgave.

Vi udarbejder gerne et eksakt oplæg på Deres aktuelle behov, gerne kombineret med andre effekter og naturligvis også tilført tryk og broderi som De ønsker det.

069 ID - Lookbook 20
 
THE LOOKBOOK EXPLORE THE NORTH SEA
Som kollegaer handler det ikke om, hvad der adskiller os. Det handler derimod om at løfte i flok samt at dele sejrene og den hverdag, vi har til fælles.

Bestil et gratis eksemplar af 'THE LOOKBOOK' fra ID® og bliv inspireret til at finde Deres Corporate Wear stil.


ID® er blandt Europas førende producenter af Corporate Wear.
Hver eneste dag klæder man Europas virksomheder og begivenheder på og understreger den fælles Corporate Identitet. Hvad enten vi sikre kvalitetsløsninger til vaskeri og leasingområdet, eller tilbyder sparring omkring produktudvikling, design og rådgivning, så gør vi det med passion og glæde. Det er en del af ID´s identitet og historie gennem mere end tre årtier. Rødderne er i Danmark, men udsynet er internationalt, og man ønsker at levere Corporate Wear, hvor kvalitet, funktionalitet, design og ansvarlighed kan betragtes som branchens bedste.

Kvalitet | Bæredygtighed | Ansvarlighed - er nøgleordene.

Om De vælger t-shirt, sweat, hoodie, jakke, vest, eller andre produkter, holder det længe - og til lidt af hvert.

Som eksempel er efterskoletøj både branding og personalepolitik
- og det skal produktet kunne leve op til. Man tager sit ansvar som producent alvorlig, og i 'Den lille finurlige håndbog' kan De læse om ID®'s vinkel på nøgleord som kvalitet, bæredygtighed og ansvarlighed.
Kvalitet | Bæredygtighed | Ansvarlighed - er nøgleordene 

 

Vi er klar til at hjælpe.
At bestille efterskoletøj skal være nemt, enkelt og trygt. Hvert år leverer man syv millioner profilartikler over hele Europa. Vi står også klar til at hjælpe til valg af nyt efterskoletøj. Send os en besked eller ring til os, så står vi til rådighed i bestillingsprocessen og guider gerne til valg af tryk og broderi. 
 


YES poloshirt - Findes både i herre- og damemodel


YES poloshirt:
Nye flotte farver. 100 % bomuld. Findes både i herre- og damemodel. - Findes i str. S - XXXL i både herre- og damemodel - Hent PDF-filen her
 
ID-Line - Dressed to run

De nyeste kataloger indeholder masser af nyheder.
og De finder en lang række spændende nyheder side om side med de klassiske varer i højeste kvalitet. Vi præsenterer bl.a. en helt ny serie af skjorter med flotte kontrastdetaljer, cardigans og poloshirt og overtøj. ACTIVE Wear har fået et løft og De kan bl.a. finde vor Team Sport-serie, som omfatter t-shirt og shorts til holdsport i fire flotte farver til herrer, damer og børn. Vi har også GEYSER, det eksklusive løbetøj til den kræsne og seriøse løber.


De nyeste kataloger indeholder masser af nyheder


Indholdet beror bl.a. PRO wear; t-shirt - Poloshirt - Sweatshirt og strik - Skjorter - Bukser og shorts - Overtøj - Tasker - Accessories - Tights - Sportsdragter og Reflekstøj. GEYSER - PRO Wear - Arbejds-skjorter - Bukser og shorts - Regn- og fritidssæt - Refleks- og sikkerhedstøj - Overtøj - til børn og voksne
- og alt kan naturligvis leveres med tryk og broderi efter opgave.

 

Hent og se kataloger ved at klikke på iconerne for de enkelte brands herunder.
 

Alle priser angives i dagpris, excl. moms og leveringsomkostninger, og uden tryk og broderi. Forlang et tilbud, med tryk og broderi efter Deres krav, i små eller større mængder.
Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her

Alt i et - også med broderi og tryk.


Se alle katalogerne på den næste side
 Hele produktsortimentet kan ses ved at klikke her.


Bestillingsformular


Tilpas GOTS styles med Deres branding.
Alle økologiske GOTS-styles indgår i vore Private Label-koncept 'Fast Track', og produceres derfor uden ID® -branding. Tilpas derfor de forskellige styles med Deres branding i nakkelabel.
Tilpas GOTS styles med Deres branding

SE MERE PÅ DE NÆSTE SIDER

0500 0502 0505 0590 0508 0509 0510 0311 0512
0586 0504 0517 0518 0514 0538 0546 0550 Intro.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

069
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden