Om digitaltryk 
- der i dag anvendes, når der skal fremstilles tryksager i mindre oplag - hurtigt og billigt.


www.tryksager.info
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB.
Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Om digitaltryk der i dag anvendes, når der skal fremstilles tryksager i mindre oplag - hurtigt og billigt.

Digitaltryk er baseret på moderne computerteknologi.

I små oplag opsættes Deres tekst med grafik, tekst og billeder.

Efter Deres godkendelse produceres det på digitale trykkemaskiner, i sort eller farver. Denne metode rummer store fordele i forhold til de traditionelle trykkemetoder idet små oplag også kan leveres til en rigtig pris, professionelt. Der kræves ingen film og klicheer til digitale tryk, det er let at redigere, og der kan produceres i meget små oplag til en rimelig pris.

Specielt tre faktorer gør sig gældende, når De overvejer digitaltryk:

Kvalitet - Pris og opstarts-omkostninger - Leveringstid.
Vi og vore leverandører har investeret i markedets bedste digitale trykkemaskiner, hvilket betyder, at vi kan tilbyde digitaltryk af højeste kvalitet.

Pris og opstartsomkostninger.

Opstartsomkostningerne ved digitaltryk er meget lave, da der hverken benyttes filmudkørsel eller plader, som kendes fra traditionelt offsettryk. Eneste opstartsomkostning er faktureringsgebyrerne der dækker de udgifter, der er forbundet med at hente opgaven ind, og sætte den i gang.

Hvad er rentabelt at digitaltrykke?

Den digitale trykmaskine kan som tommelfingerregel konkurrere med offset trykmaskinen på alle opgaver, der koster under kr. 5000,00, eller hvis der produceres i oplag på under 1000 enheder pr. produktion. Undtagelsen er tryksager i små formater som f.eks. visitkort og løbesedler. De digitale trykkemaskiner er konkurrencedygtige både på visitkort, og A4-bøger.

Leveringstid.

95 % af alle opgaver - der leveres klar til tryk inden middag, kan sædvanligvis leveres de efterfølgende hverdage, når tiden er knap, ellers kan De med fordel benytte Dem af vor samleproduktion, der kan give en besparelse på prisen.

Hvad trykkes der på?

Der kan digitaltrykkes på et bredt udvalg af papirtyper; 64 - 300 g/m2., herunder transparenter, klistermærker, labels, mat papir, blankt papir, offsetpapir mv.. 

Vi har en bred vifte af muligheder inden for standarden af papirtyper, i bl.a. ”Multiart Silk”, som kan leveres i 5 forskellige gramvægte: 130 g, 170 g, 200 g, 250 g og 300 g.. Hertil henligger visse offset-kvaliteter og Glosskvaliteter på lager. Hvis der skal foldes og trykkes på mere end 170 grams kvaliteter, skal der isættes bukkestreg, inden falsning. De kan bestille specialpapir efter behov og ønske, dog skal det bemærkes at der ikke kan digitaltrykkes på strukturerede overflader.

Specialindkøbt papir.

For indkøb af specialpapir er der sædvanligvis et gebyr, hvor der betales for det nærmeste colli af papiret.

Trykformat.

Der trykkes som udgangspunkt altid på A3-overstørrelse (32x45 cm.) hvor trykarealet er 31x44 cm.. Dette er maksimalformatet. Ønskes større format produceres opgaven som til plotning, eller som offset.

Alle priser er baseret på levering af trykklar PDF-fil.
Tryk med Pantone-farver er baseret på en af ca. 50 standardfarver.
Tillæg for specialfarver kr. 250,00 og metalfarver kr. 500,00.
Alle tryksager leveres ab fabrik, DK, eksklusiv fragt, efter regning.
Kvantumstolerance +/-10 % ved oplag under 1000 og +/- 5 % ved højere oplag.
Der faktureres kun for det leverede antal.

Vi rådgiver gerne pr. telefon; +45 64713608*, men ser gerne en opgave beskrevet via en e-mail, hvor opgaven beskrives, gerne med en vedhæftet fil, der indikere jobbets beskaffenhed.
Vi forsøger at lægge al information her på hjemmesiden, så De kan trække informationerne, eller få mere indsigt, når De har brug for dem.


Vi leverer Svanemærket kvalitet

PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB


Se også linkene til:

C M Y K-farver  -  Pantone-farver  - RAL-farver Fotoopløsning
 

340_5
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden