Trykte medier
- mapper med flapper, brevpapir, plakater, FI-kort, formularer, etiketter og labels, adressering, pakning, distribution.


www.tryk.info
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

En verden af tryksager og grafiske løsninger.


PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB.


Vi beskæftiger os med stort set hele spektret af grafiske udtryksformer, og kan derfor yde Dem en god allround service - uanset om De skal have løst den enkle opgave - eller har behov for en samlet større løsning.

Vi tilbyder opgaver løst elektronisk, og trykker reklame, bøger, magasiner digitalt eller traditionelt, efter opgave. Blad- og magasinproduktion, bogproduktion, er nogle af opgaverne, og vi arbejder gerne som underleverandør, i alle sammenhænge.

Vi tilbyder opgaver løst elektronisk, og trykker reklame, bøger, magasiner digitalt eller traditionelt, efter opgave.

Vi har har en løbende kvalitetskontrol på hver eneste ordre.
Alle opgaver sikres en opfølgning og løbende kvalitetssystemet, der overordnet er med til at sikre, at eventuelle fejl bliver opdaget og rettet.

Vi har har en løbende kvalitetskontrol på hver eneste ordre.

Mange efterspørger en klar miljøprofil, hvorfor der arbejdes ud fra virksomhedstilpasset miljøstyring med udarbejdelse af grønt regnskab, samt en løbende overvågning og reducering af miljøbelastningen ved fremstilling af tryksager. Vor hovedleverandør forbereder en kodeks på baggrund af den grafiske EU-Blomst, som forventes vedtaget i EU. EU-Blomsten bliver fremtidens miljø-parameter. Miljøeksperter har frarådet Svanemærkning, da den ikke afspejler den reelle miljøbelastning, derfor anvendes i stedet en løsning, der er mere troværdig i relation til at begrænse, og forbedre virksomhedens miljøpåvirkning. Af den grund påføres alle opgaver 1% (dog minimum 39,00 kr.) i miljøbidrag på alle fakturaer.
 
DTP, Pre-press, design og opsætning.
 
DTP, Pre-press, design og opsætning.
Vi råder over en stor DTP-afdeling, der både er virksomhedens og reklamebureauernes tekniske support og backup, og samtidig kan virke som kreativ afdeling for andre kunder. Kompetencerne beror på bl.a. bogdesign, magasindesign og videreudvikling af Deres idéer. Så lad os være med og give Dem en kreativ backup - eller et fantasifuldt indfald til en opgave. Vi kan bearbejde de fleste opgaver, og gør det bl.a. i Adobes brede palette af grafisk software, bl.a. PDF, Photo Shop og InDesign, men også Corel Draw, og andre relaterede programmer kan læses og anvendes.

De 3 grundregler, når De skal afgive en trykordre:
1. Send en udførlig bestilling og benyt meget gerne vores on-line bestilling. 2. Oplys altid tilbudsnummer eller gl. ordrenummer eller prisaftale eller pris. 3. Vedlæg en korrekt PDF-fil (se vejledning i menuen til venstre).

Når De selv laver trykklare PDF-filer, så undgå faldgruber ved at læse vor vejledning grundigt og
tjekke vor FAQ hvor De kan se svar på de mest stillede spørgsmål. For at kunne bruge vore vejledning og læse vore automatisk korrekturer, er det nødvendigt at De har Acrobat eller som minimum Acrobat Reader, som De kan downloade her - klik på logoet herunder.

Klik her for at downloade Adobe Reader - den er gratis og nødvendig for at kunne læse PDF-filer.


Vi kan bearbejde de fleste opgaver, og gør det bl.a. i Adobes brede palette af grafisk software, bl.a. PDF, Photo Shop og InDesign, men også Corel Draw, og andre relaterede programmer kan læses og anvendes.

Vi kan levere tryk med to- til fire farver, og lak på én gang.
Vi producerer på disse maskiner alt fra visitkort til bøger og reklametryksager i store oplag. Vi er specielt stærke på farvetryk i oplag fra få hundrede til 50000 styk, og på sort/hvid bog- og magasinproduktion i alle tænkelige oplag.

Specielt udviklede, miljøvenlige, laktyper kan påføres på alle tryksager, med en fantastisk effekt til følge. Vi kan levere vandlak i flere lagtykkelser og overflader, bl.a. blank, højglans, silkemat, helmat og ekstramat. FineDot raster er et stort set usynlig rastermetode, som give flotte, skarpe billeder. High Quality sort-hvid reproteknik, der gør sort-hvide fotos markant bedre, skarpere og mere kontrastrige,
hvilket især bruges til fotobøger og bogproduktioner. Hvis oplægget kræver det, fremsender vi gerne en lakprøve eller et testark.
 
Digitaltryk i markedets højeste kvalitet.

Digitaltryk i markedets højeste kvalitet.

Vi foranstalter digitalprint i sort/hvid og i farver. Emnerne kan være hæfter, løsblade, postkort, visitkort, brochurer, foreningsblade, manualer, og meget mere - ofte på dag-til-dag basis, i en høj kvalitet. Vort sortiment muliggør også digital bogproduktion, hvor hele produktionsprocessen  - også flexlim indbinding foregår i samme proces. De fleste bøger produceres med sort - hvid indhold og farveomslag, og vi lave digitalprintede bøger i hardcover - også i helt små oplag. Vi kan også scanne gamle bøger ind, men ellers produceres stort set alt digitalprint fra færdige PDF-filer, som De foranstalter, eller vi kan levere opgaven fra start til slut.

 
Vi kan også scanne gamle bøger ind, men ellers produceres stort set alt digitalprint.

Hæfter. magasiner, og blade kan færdiggøres, og adresseres, pakkes, og folieres.
Vi leverer gerne direkte til Deres kunde, til distribution eller postomdeling. Falsning af brochure kan ske med fleksible falsemaskiner. Vi kan levere foldet, bundtet og pakket - op til 20000 foldere i timen, når det går rigtig stærkt:) Udstansninger, perforeringer foregår med stansemaskiner der bruges til perforeringer, nummereringer, udstansninger, bukkestreger og i æskeproduktion. Flexlimindbindinger af bl.a. bøger giver en optimal styrke og kvalitet. Specialopgaver, håndarbejde og al anden færdiggørelse, efter opgave - også de "tunge".

Vi kan løse opgaver som adressering, pakket i kuverter eller krympe-folier, vi kan tælle op og pakke til postnumre, og vi indleverer til anden distribution i samarbejde med bl.a. Post Danmark. Automatiske stregkodesystemer, gør at De kan få besked når en vare er afsendt - med track and trace.
Vi kan adressere både løsark, postkort, hæfter, brochurer, reklametryksager, brevark,  med print, direkte på tryksagen, eller med labels. Vi kan også tilbyde tilbyde avanceret variabel data f.eks. samkøring af datafiler, variable data flere steder på samme tryksag, avanceret nummerering, etc..

Magasinpost, distribution af periodiske blade.
Periodiske blade, der beror på udgivelser mindst 4 gange årligt, og mindst 3000 eksemplarer pr. gang, kan udsendes til en langt lavere portosats ved indgåelse af en kontrakt med Post Danmark. Vi er med i en såkaldt konsolideringsordning, som giver Danmarks lavest priser på distribution.

Adresseløse forsendelser.
Vi kan sikrer hele opgaven med at udvælge postnumre og udsendelses-område, og vi kan foranstalte alt papirarbejdet, med den billigst mulige distributionsform igennem Post Danmark, eller alternative distributører. Det er vigtigt at notere sig, at alle opgaver skal bestilles hos Post Danmark minimum 3 uger for en omdeling skal ske. Vi sikrer gerne bookning, distribution, og det nødvendige formulararbejde efter medgået tid. Post Danmark kræver adresseløse forsendelser pakket individuelt, og inddelt i postnumre.

Vi kan løse opgaver som adressering, pakket i kuverter eller krympe-folier,
 
Krav til adressefiler: De skal være i Excel-format, og være udformet efter Post Danmarks gældende regler, hvor hver adresselinie har sin egen kolonne og der må ikke være kolonner der ikke skal med på adresseprint eller blanke kolonner eller blanke linier og maksimalt 30 karakterer pr. linie. Hver kolonne skal navngives. Der beregnes timepris for fejlretning i adressefiler.

Magasinpost / sorteret post:
Der er helt specifikke regler for magasin-post og især for sorteret magasinpost.
Læs MAGASINPOST, der beskriver P&T´s procedure - her.

Distribution med CityMail:
I hovedstadsområdet, og i dele af det øvrige Sjælland, er det muligt at udsende med CityMail til en lavere pris. Det kræver at vi modtager én adressefil til dette område, og en anden til resten af landet.
Alle priser er dagspris, excl. moms og gebyrer, a b dansk grænse, fabrik / lager / trykkeri. Alle priser er baseret på levering af trykklar PDF-fil. Tryk med Pantone-farver er baseret på en af ca. 50 standardfarver. Tillæg for specialfarver kr. 250,00 og metalfarver kr. 500 kr. Alle tryksager leveres ab fabrik, DK, eksklusiv fragt, efter regning. Kvantumstolerance +/-10 % ved oplag under 1000 og +/- 5 % ved højere oplag. Der beregnes kun for det leverede antal. Vi rådgiver gerne pr. telefon; +45 64713608*, men ser gerne en opgave beskrevet via en e-mail, hvor opgaven beskrives, gerne med en vedhæftet fil, der indikere jobbets beskaffenhed.

Vi forsøger at lægge al information her på hjemmesiden, så De kan trække informationerne, eller få mere indsigt, når De har brug for dem.
 
Poster papir, silk, er en økonomisk løsning til indendørs plakat af høj kvalitet

Poster papir, silk, er en økonomisk løsning til indendørs plakat af høj kvalitet. Papiret har en silke overflade på begge sider. Poster papir er af høj kvalitet og gengiver print i høj opløsning med strålende farver. Velegnet til inden- og udendørs reklame præsentationer, plakater, POS-applikationer, detailskiltning, baggrundsbelyste skærme, i A-skilte, i overdækket busskure, mm. Til udendørs brug anbefales laminering for at sikre langvarig billedkvalitet. Til indendørs brug er laminering ikke nødvendig.

Kvalitetspapir, velegnet til UV- og latexprint.
Økonomisk løsning til front- og backlit print. Pletfrit og ridsefast. Hurtig tørrende. Silkemat hvid printflade. Gode lamineringsegenskaber. Strålende farvegengivelse.

Vi leverer Svanemærket kvalitet
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB
PRE-PRESS - TRYKKERI - DIGITAL - BOGBINDERI - LOGISTIK - WEB

Se flere indgangsvinkler herunder.

 Om digitaltryk  Adressering, pakning, distribution
 Bannere  Brevpapir  Blokke  Brochurer  Bøger
 Etiketter  FI-kort  Fakturapapir  Formularer  Foldere
 Hæfter  Mapper  Kuverter  Kalendere  Klistermærker
 Labels  Løsblade  Magasiner  Plakater  Plot
 Postkort  Prisliste  Streamers  Storformatprint  Visitkort


Bestilling

Med denne formular modtager De straks en foreløbig ordrebekræftelse. De kan også bestille pr. e-mail, men De er sikret en hurtig og fejlfri service hvis denne formular anvendes. Felter der er markeret med  er obligatoriske, og skal udfyldes for at formularen kan sendes.


De kan kun sende 10 MB via denne formular - send større filer via:


 

340
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden