Transfer
- tryk til påsætning på beklædning og reklameartikler.

 


www.trykogide.dk


www.trykogide.dk - Transfer - tryk udført efter opgave.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Transfer - tryk på textiler, udført efter opgave - til påsætning på beklædning og reklameartikler.


Transfer
tryk produceres og udføres efter opgave, som enkeltopgaver, hvor De sætter kravene, og selv montere det færdige arbejde, eller hvor vi løser hele opgaven, på Deres tekstiler, eller hvor vi levere hele opgaven.

Transfertryk er grundlæggende en teknik der afstedfører at det tryk De ønsker, produceres i en kombination af lim og farve, der ved hjælp af varme og pres, monteres på en given tekstil.

Transfer kan leveres i et væld af kvaliteter, alle størrelser, og er økonomisk i de fleste mængder. Alle farver kan produceres ud fra Pantonepaletten, og kan også leveres med raster og diffusiering.

t-shirt med trykt budskab


- Se lidt om mulighederne, og et par priseksempler, her.
 

Transfer - tryk udført efter opgave - SPECIELT VELEGNET TIL PÅSÆTNING PÅ TEXTILER og til påsætning på beklædning og reklameartikler.

Transfer - tryk udført efter opgave - SPECIELT VELEGNET TIL PÅSÆTNING PÅ TEXTILER og til påsætning på beklædning og reklameartikler.

Transfer - tryk udført efter opgave - SPECIELT VELEGNET TIL PÅSÆTNING PÅ TEXTILER og til påsætning på beklædning og reklameartikler.


Transfertryk er specielt velegnet til påsætning på textiler
.


Polytransfer
 
Polytransferen kan monteres på mange forskellige typer af tekstil og betragtes som en allround transfer. I flere tilfælde vil den dog ikke være det optimale valg, da Polytransferen har visse begrænsninger rent holdbarhedsmæssigt i forbindelse med vask og praktisk brug. Alligevel vælger mange at anvende en Polytransfer, som følge af det lave prisniveau. Polytransferen kan med fordel anvendes til tekstiler med kortere levetid eller tekstiler, der behandles forholdsvis skånsomt ved vask og i forbindelse med det daglige arbejde. Poly transferen er ikke strækbar.

Polytransferen kan monteres på mange forskellige typer af tekstil

SuperSoft transfer 

SuperSoft transferen er en meget blød og smidig, men samtidig slid-stærk transfer og bør især anvendes ved større farveflader. Transfertypen kan vaskes og tørres ved forholdsvis høje temperaturer og kan udmærket anvendes ved renholdelse på erhvervsvaskeri. SuperSoft er en hotpeeltransfer, hvilket forkorter monteringstiden, da papiret skal aftages med det samme efter påvarmning. SuperSoft anbefales til t-shirt, sweatshirt og lignede tekstiler i bomuld og polyester, med ingen eller fin struktur.

SuperSoft transferen er en meget blød og smidig
 

SuperFlex transfer
 

SuperFlex er transfertypen med fremragende tekniske specifikationer som høj slidstyrke og holdbarhed ved vask, tørring og i praktisk anvendelse. Transferen har en farveflade, som i højere grad tåler påvirkning ved de daglige arbejdsopgaver og en fleksibilitet der modvirker revne-dannelser. SuperFlex har egenskaber, der sikre at produktet tåler vask og tørring ved høje temperaturer og transferen anvendes ved flere af landets førende erhvervsvaskerier. SuperFlex transferen er et godt valg, der giver tekstilerne en længere levetid. SuperFlex leveres på en transparent plastfolie og er en hotpeel transfer, hvilket forkorter monteringstiden, da papiret skal aftages med det samme efter påvarmning. SuperFlex anbefales til arbejdstøj i bomuld og polyester samt vinterbeklædning.

SuperFlex er transfertypen med fremragende tekniske specifikationer som høj slidstyrke og holdbarhed
 

ElastoSoft transfer

ElastoSoft transferen er specielt udviklet til sportstøj og andre tekstiler der er strækbare. Transferen er blød og mere behagelig end den traditionelle Polytransfer og fleksibiliteten i transferen betyder samtidig, at den holder langt bedre på sportstekstiler. ElastoSoft transferen produceres med en trykbar lim, hvilket er med til at sikre smidigheden i transferen, og derfor vil man også kunne se en tynd klar limkant rundt logoet. ElastoSoft transferen er en hotpeeltransfer, hvilket forkorter monteringstiden, da papiret skal aftages med det samme efter påvarmning. ElastoSoft anbefales til sportstøj i bomuld og polyester, herunder også strækbare tekstiler som for eksempel løbetøj og cykeltøj samt fint vævet polotrøjer og skjorter.

ElastoSoft transferen er specielt udviklet til sportstøj og andre tekstiler der er strækbare
 

PolyTac transfer

PolyTac er beregnet til kunststoffer og transferen har et tyndt limlag, der forbinder transferen tæt til tekstilet, hvilket giver et flot og præsentabelt indtryk. Vi anbefaler, at man laver en test først, da det kan være vanskeligt at trykke på nedenstående produkter. PolyTac anbefales til nylon, tactel og regntøj.

PolyTac er beregnet til kunststoffer og transferen har et tyndt limlag
 

EKO HT transfer EKO HT er det unikke valg, der langt hen af vejen har samme specifikationer som SuperFlex med hensyn til høj slidstyrke og holdbarhed ved vask, tørring og i praktisk anvendelse. EKO HT adskiller sig dog på enkelte væsentlige områder, blandt andet ved at være fremstillet med vandfarver, hvilket er en miljømæssig fordel. Desuden er EKO HT elastisk i moderat grad, hvilket er fordelagtigt, når tekstilerne krymper eller strækker sig en smule. EKO HT er det rigtige valg, hvis tekstilet skal udsættes for store påvirkninger ved arbejde og vask, og transferen anvendes ved flere af landets førende erhvervsvaskerier. EKO HT leveres på en transparent plastfolie og er hotpeel, hvilket forkorter monteringstiden, da papiret skal aftages med det samme efter påvarmning. EKO HT anbefales til arbejdstøj i bomuld og polyester samt vinterbeklædning.

EKO HT er det unikke valg
 

EKO Soft transfer

EKO Soft er beregnet til montering på kunststoffer og finere tekstiler.
Transferen har et tyndt limlag, der medvirker til en flot finish, som sidder helt tæt. EKO Soft er ekstrem strækbar med høj elasticitet og kan med fordel anvendes til kunststoffer samt t-shirt og sweatshirt, der ikke vaskes ved temperaturer over 60 grader. EKO Soft kan monteres efter en bred temperaturtolerance fra 130 - 160 grader, der tager hensyn til sarte og følsomme tekstiler. EKO Soft leveres på en transparent plastfolie og er hotpeel, hvilket forkorter monteringstiden, da papiret skal aftages med det samme efter påvarmning. EKO Soft anbefales til kunststof, regntøj samt finere tekstiler.

EKO Soft er beregnet til montering på kunststoffer og finere tekstiler
 

Flock transfer

Flock transferen har et eksklusivt look med en blød velour overflade, som kan anvendes i flere sammenhænge. Transferen har en flot finish og man kan skabe flotte og farverige motiver, som på nogle tekstiltyper passer fint og giver en helhed med harmoni i det færdige produkt. Mærket virker i nogle sammenhænge som et egentligt emblem, der bringer motivet helt frem i front med maksimal visuel effekt. Flock anbefales til polotrøjer i bomuld og polyester, samt på cap.

Flock transferen har et eksklusivt look med en blød velour overflade
 

ElastoFlock transfer

ElastoFlock transferen har et eksklusivt look med en blød velourover-flade, som kan anvendes i flere sammenhænge. Transferen har en flot finish og man kan skabe flotte og farverige motiver, som på nogle tekstiltyper passer fint og giver en helhed med harmoni i det færdige produkt. Mærket virker i nogle sammenhænge som et egentligt emblem, der bringer motivet helt frem i front med maksimal visuel effekt. ElastoFlock anbefales til polotrøjer i bomuld og polyester samt caps. ElastoFlock adskiller sig fra flock ved at det er en mere fleksibel transfer, da man benytter en anden limtype.

ElastoFlock transferen har et eksklusivt look med en blød velouroverflade
 

DigiSoft transfer

 

DigiSoft transfer

DigiSoft transferen er vor mest solgte digitale transfer, og den er ekstremt strækbar og blød. DigiSoft kan anvendes på mange forskellige kunststoffer, fordi den påvarmes ved kun 160°. Vi anbefaler dog stadig at man tester, om tøjet kan holde til varmen, inden man påvarmer transferen. Ved specielle kunststoffer, bør man ligeledes teste, om transferen sidder fast på tøjet, inden man påvarmer hele ordren.

Fordelen ved en digitalt fremstillet transfer er:
• Ingen begrænsninger med hensyn til antallet af farver i et logo
• Billeder eller logoer med rasteforløb kan laves i en meget høj kvalitet
• Små detaljer fremstår knivskarpt
• Leveringstiden er 5 - 10 arbejdsdage

DigiSoft anbefales til tekstil i bomuld og polyester, f. eks. sportstøj som løbe- og cykeltøj, samt gymnastiktøj.

DigiSoft transferen er vor mest solgte digitale transfer
 

DigiSoft Transfer - KLIK her og se mere om emnet.


DigiFlex transfer

DigiFlex er en digitalt fremstillet transfer som er bedst egnet til tekstiler, der ikke er strækbare. DigiFlex transferen tåler kogevask i alm. vaskemaskine, hvilket gør den velegnet til tekstiler, der skal vaskes ved høje temperaturer.

Fordelen ved en digitalt fremstillet transfer er:
• Ingen begrænsninger med hensyn til antallet af farver i et logo
• Billeder eller logoer med rasteforløb kan laves i en meget høj kvalitet
• Små detaljer fremstår knivskarpt
• Leveringstiden er 5 - 10 arbejdsdage

DigiFlex anbefales til bomuld og polyester samt en blanding af disse.
Den kan desuden gå på mange kunststoffer, men her anbefaler vi, at De tester det først.

DigiFlex anbefales til bomuld og polyester
 

Plotter Reflex

Plotter Reflex er et reflekterende materiale der er EN471 certificeret, hvilket betyder at der stilles krav til synligheden og det reflekterende materiale. Plotter Reflex anbefales til tekstiler af bomuld og polyester samt nogle kunststoffer, men her anbefaler vi, at man tester det først.

Plotter Reflex er et reflekterende materiale der er EN471 certificeret
 

Plotter Flex

Plotter Flex materialet er slidstærkt og holdbart, og kan hverken hives i stykker eller krakelere. Vi laver primært navneplottere i dette materiale, men kan også lave logoer. De får altså en transfer, der ikke ændrer sig i hele levetiden. Plotter Flex anbefales til strækbar sportsbeklædning som spillertøj, løbetøj og til cykeltøj.

Plotter Flex materialet er slidstærkt og holdbart
 

Plotter SuperFlex transfer

Plotter SuperFlex er transfertypen med fremragende tekniske specifikationer som høj slidstyrke og holdbarhed ved vask, tørring og i praktisk anvendelse. Transferen har en farveflade som i højere grad tåler påvirkning ved de daglige arbejdsopgaver og en fleksibilitet der modvirker revnedannelser. Plotter SuperFlex har egenskaber, der sikrer at produktet tåler vask og tørring ved høje temperaturer og transferen anvendes ved flere af landets førende erhvervsvaskerier. Plotter SuperFlex transferen er et godt valg, der giver tekstilerne en længere levetid. Plotter SuperFlex leveres på en transparent plastfolie og er en hotpeel transfer, hvilket forkorter monteringstiden, da papiret skal aftages med det samme efter påvarmning. Plotter SuperFlex anbefales til arbejdstøj i bomuld og polyester samt vinterbeklædning.

Plotter SuperFlex er transfertypen med fremragende tekniske specifikationer

tryktex.dk - transfer, textiltryk og digitaltryk

- af andre muligheder kan også nævnes:
 

Trans 2000 Transfer Trans 2000 Transfer er en meget holdbar transfer med lang levetid, som er særlig ideel til arbejdstøj der udsættes for kraftige påvirkninger i forbindelse med arbejde og vask.

Reflex 60 Transfer

Reflex 60 Transfer er stærkt reflekterende og er særlig velegnet til tekstiler der skal vaskes ved almindelige eller skånsomme temperaturer.

Reflex 90 Folie

Reflex 90 Folie er stærkt reflekterende, og særligt velegnede til tekstiler der skal vaskes ved høje temperaturer.

Sublimationstransfer

Sublimationstransfer er udelukkende anvendelig til kunststoffer i hvide eller lyse farver. Særligt velegnede er Polyester og Acetat. Med sin tynde og farvestrålende fremtræden giver den et fuldendt resultat.

Lasergravering

Lasergravering
Lasergravering er et godt supplement til mærkning. Ved hjælp af en laser ”brænder” man et lag væk på tekstilet og budskabet  fremstår en tone mørkere eller lysere end tekstilet, alt efter tekstilets farve.
Produktet kan anbefales til polyestervarer, samt nogle kunststoffer, og er blandt andet perfekt til fleece.

PrintOn


PrintOn
-
printes direkte på tekstilet, hvilket gør det muligt at placere et motiv tværs over syninger, lommer, lynlåse, stolpelukninger, knapper m.m..

Fordelene ved PrintOn er:
• Farverne er Økotex 100 certificerede
• Spændende designmæssige muligheder med høj detaljegrad
• Leveringstiden er 5 - 10 arbejdsdage
• Meget strækbart

PrintOn anbefales til tekstil af bomuld eller en blanding af bomuld og polyester.
Med Function Screen, en nyere type vandbaseret tekstiltryk til funktionelle polyester-tekstiler som f.eks. løbetrøjer
Function Screen
- er en nyere type vandbaseret tekstiltryk til funktionelle polyester-tekstiler som f.eks. løbetrøjer. At lave flotte holdbare tekstiltryk på polyester kan være lidt af en udfordring. På mørke tekstiler er det muligt at trykke hvid, og på lyse tekstiler er det muligt at trykke sort. Sorte tryk er åndbare, medens hvide tryk er lidt mere lukkede. Function Screen kan også anvendes på non-woven polypropylen Fair PP-poser.

Broderi


Broderi
- har et eksklusivt look og en flot finish og kan bruges på næsten alt tekstil. Vi kan lave logoer i alle farver, og der findes ca. 300 forskellige farver at vælge imellem. Vi laver også broderiprogrammer, som vi gemmer digitalt, hvilket betyder at de kan bruges igen og igen. Vi kan tilbyde et digitalt prøvebroderi af Deres logo inden den egentlige  produktion. Vi bruger 100 % polyester tråd, der er klorægte og kan tåle vask op til 95 grader. Broderi anbefales til fleece, strik, polo, skjorter, jakker eller lignende.

Broderede etiketter
 

Logobånd
Vævede etiketter


Vævede etiketter
- har i forhold til broderi en særdeles høj detaljegrad og det er muligt at lave læsbar tekst helt ned til 1 mm. i højden. Ligeledes kan etiketterne fremstilles med forskellige effekter, som ikke er muligt at gengive i et broderi.

Vævede etiketter leveres også med limbagside til påvarmning og kan formgives efter ønske.

Vævede etiketter er meget slidstærke og kan vaskes og tørres ved høje temperaturer. I mange tilfælde kan etiketterne også anvendes på erhvervsvaskerier.

Vævede etiketter anbefales til tekstiler bestående af 100 % bomuld, polyester, samt et hvilket som helst blandingsforhold af disse.

Logobånd fremstilles i både trykte og vævede udgaver. Den trykte udgave anvendes ofte til give-a-way, mens den vævede udgave i højere grad anvendes, når man ønsker et eksklusivt logobånd. Alle logobånd leveres med sikkerhedsspænde i nakken samt karabinkrog. Derudover er det muligt at tilvælge kviklås, mobilsnor, eller andet ønskeligt til opgaven.

Der findes bl.a. følgende produkter indenfor dette område: Vævede etiketter, Vævede navnemærker, Vævede logobånd, Logobånd med heattransfer, Trykte logobånd, Logobånd med gummitryk, Logobånd reflex, Bagagebånd trykt, Mobilbånd trykt, Festivalbånd trykt, Karabin-krog trykt, Zipper, Logobælte, Gumminøglering, Broderede mærker, Kunstlædermærke, Gummimærke - se mere på de efterfølgende sider


Vælg den optimale logomærkning i forhold til tekstiltype.

tryktex.dk - transfer, textiltryk og digitaltryk
 

Klik her - for mere information om logo og mærkning.
 

Se også lidt om: Textiltryk Serigrafitryk Digitaltryk Tampontryk - Gravering
 

Transfertryk anvendes på beklædning af alle kvaliteter. Transfer er en fællesbetegnelse for et motiv, en tekst eller lignende, der trykkes på papir eller på en folie og som herefter overføres på tekstil ved hjælp af en varmepresse. Vi levere både serigrafiske og digitale transfer efter opgave.

Serigrafiske transfer fremstilles ved hjælp af den gamle trykmetode, hvor motivet produceres ved at presse farve igennem et finmasket net, der er spændt ud på en ramme. En digital transfer fremstilles ved hjælp af en printer, der printer farven på en hvid folie, som herefter skæres til i den ønskede form.

De digitale transfers vinder mere og mere frem blandt andet på grund af den høje detaljegrad, samt den hurtige leveringstid. Disse teknikker er specielt velegnet såfremt der er detaljer og tynde linier der vil bevares og fremhæves. Trykket holder på såvel arbejdstøj som “pænere” beklædning - både i brug og vask. Trykområdet er normalt ikke begrænset af andet end sømme og underlag.

En Heat-transfer er kort fortalt et tryk på papir der ved brug af tryk og varme kan overførestil alle former for tekstiler. Den største fordel ved Heat-transfers er dens store fleksibilitet, hvor vi kan opbevare Heat-transfers på lager i stedet for at De skal investere i beklædning med tryk, der måske aldrig bliver brug for. Transfertryk tåler ikke direkte strygning, ligesom det anbefales at undlade at beklædning med tryk henligger sammenkrøllet efter tørretumbling.
 

Transfertryk tåler ikke direkte strygning
 

Transfertryk anvendes på beklædning af alle kvaliteter.

Som alternativ til det, kan der ved produktion i en farve, og hvor detaljerne ikke er væsentlige leveres løsninger i skærefolie der er produceret til tekstiler.

Ofte anvendes denne teknik, når oplaget er lille, og beror på tekster og tal.

Forhør Dem om mulighederne.


Transfertryk anvendes på beklædning af alle kvaliteter.

Transfertryk anvendes på beklædning af alle kvaliteter.

Alternativt
kan vi som standardløsning levere tre forskellige typer talsæt.
 
Talsæt i topkvalitet
 


Holdbare talsæt i Color Stop og Hot Melt transfer. Hent PDF-filen om talsæt her

Talsæt leveres i flere standardfarver.
 

Til de traditionelle tekstiler kan vi anbefale Superstar Plain og Compacta Bold talsæt, begge udført i Hot Melt transfer.

Superstar Plain leveres i sort, hvid, royal og navy, Compacta Bold leveres i sort og hvid.


Til påsætning på funktionelle polyestertekstiler har vi en perforeret udgave af Compacta Bold, udført i Color Stop transfer.
Denne leveres ligeledes i sort og hvid.

Fakta om Color Stop.
Vores talsæt leveres både i den kendte Hot Melt transfer og perforeret Color Stop transfer.

Color Stop er en transfertype der er specielt udviklet til polyestertekstiler, hvor der er stor risiko for gennemblødning af tekstilets indfarvning ved påsætning af motivet.

Eftersom Color Stop Transfer kan påsættes ved blot 130°C nedsættes risikoen for at tekstilet bliver beskadiget, krøller eller bløder igennem.

Perforeringen i disse talsæt er med til at gøre den ekstra velegnet til åndbare polyester-tekstiler

Perforeringen er med til at gøre den ekstravelegnet til åndbare polyestertekstiler. Color Stop Transfer minder i udseende og øvrige egenskaber meget om vores klassiske Hot Melt Transfer. Hot Melt er den mest anvendte transfertype, idet den kan anvendes på stort set alle tekstiler. Den er meget slidstærk og tåler vask ved 95°. Indeholder motivet tynde streger og fine detaljer, er denne transfertype altid at foretrække, idet den binder selv de tyndeste streger til tekstilet. Denne transfertype kræver ikke så meget varme og kan derfor monteres på de fleste tekstiler, eventuelt ved hjælp af et strygejern.

Eksempler på påsætningspriser - alle er dagspris og angivet pr. stk.:
Caps & Huer
fra kr. 6,00
Sportstrøjer
fra kr. 8,00
T-shirts og polo piqué
fra kr. 6,00
Fleece og skjorter
fra kr. 14,00
Canvasposer
fra kr. 6,00
Tights
fra kr. 14,00
 
Nylonposer
fra kr. 7,50
 
Arbejdstøj
fra kr. 20,00
 
Sweatshirts og bluser
fra kr. 8,00
 
Jakker og tasker
fra kr. 15,00
 


Talsæt i topkvalitet - hent den vejledende prisliste på talsæt her.


Talsæt i topkvalitet - hent den vejledende prisliste på talsæt her.

Løbetrøjer med tryk fra James & Nicholson

Vidste De at...
...at der er udviklet et vandbaseret tekstiltryk til funktionelle polyestertekstiler? Denne tryktype udmærker sig ved at den kan tørre ved blot 90 grader, således at tekstilet ikke bliver beskadiget eller får vaskemærker.
 

Transfertryk anvendes på beklædning af alle kvaliteter.

På mørke tekstiler er det muligt at trykke hvid, og på lyse tekstiler er det muligt at trykke op til 3 forskellige farver.
Farverne der kan trykkes med varierer dog meget fra tekstil til tekstil, så kontakt os for at høre mere om mulighederne.
Prisen på den nye tryktype er den samme som plastisoltryk, med mellemtørring.
 

Transfertryk anvendes på beklædning af alle kvaliteter.
 

tryktex.dk - transfer, textiltryk og digitaltryk

Produktion af transfer.

Produktion af transfer

Bestilling.
Når De som kunde via e-mail: info@danskerhvervsbeklaedning.dk, eller telefonisk kontakter os for at bestille transfers, er det et større apparat der sættes i gang. Når ordren er tastet ind i vort system, skal der i forbindelse med alle nye opgaver laves et oplæg og en korrektur.
 

Produktion af transfer

PrePress.
Ordren sættes, via sagsbehandleren, eventuelt via grafikeren og emnet: logo eller tekst bearbejdes på computer, primært i Illustrator programmer.
Når De har godkendt logoet skal det forberedes til at produktion og påtryk.
Når det er gjort, ”printer” vi film ud.


Produktion af transfer
 

Rammer.
Filmen gør at vi kan overføre Deres logo til en serigrafisk ramme, som vi bruger til at trykke efter.


Tryk.
Efter processen med at fremstille en ramme, kommer ordren i trykkeriet. Her trykker vi Deres logo på serigrafiske eller digitale maskiner, hvor der trykkes en farve af gangen. Det betyder jo flere farver, jo længere produktionstid og jo flere rammer. De fleste produkter vi trykker, bliver tørret i en varmetunnel ved ca. 135 grader.Færdiggørelsen.

Når transferen er trykt færdig, kommer den ind i færdiggørelsen. Her bliver overskydende papir skåret fra, og transferen pakket i poser, eller gøres klar til montage. 

En Heat-Transfer er kort fortalt et tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler.

En Heat-Transfer er kort fortalt et tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler.

En Heat-Transfer er kort fortalt et tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler.

Pakning.

Forestår De selv monteringen, bliver opgaven pakket og sendt.

Produktion af transfer.
Kvalitet er et udtryk der kan have mange betydninger. Hos os ligger vi vægt på en høj ensartet kvalitet.
Vi har i hele vores proces af fremstilling af transfer, retningslinier vi skal følge. Det starter ved at Deres opgave bliver gennemgået, og hvor De bliver gjort opmærksom på tryktekniske finesser der sikre en optimal løsning. Det kan bl.a. være ting som stregtykkelser, eller at der skal hvid bag emnet, for at gøre farven dækkende.

Hvordan sikrer vi kvaliteten?
Vi har retningslinier der fortæller hvordan alle vores produkter skal fremstilles. De fortæller hvordan stregtykkelsen skal være, hvordan farverne må overlappe hinanden, hvilke rammer de forskellige farver skal på, hvordan temperaturen og hastigheden skal være i varmetunnellen. Papirtyper, lim, pulver, trykbare lim, farvetyper, o.s.v. er beskrevet så der ikke er nogen tvivl om, hvad der skal bruges for at De får den samme høje kvalitet hver gang.
En Heat-Transfer er kort fortalt et tryk på papir, der ved brug af tryk og varme kan overføres til alle former for tekstiler.
Når De har fået produceret logo og tekst første gang, bliver der undervejs i forløbet noteret hvilke farver der er blevet brugt og om der er lavet undvigelser i forhold til vore retningslinier. Det betyder at De, når De genbestiller et emne, er sikret en ensartet kvalitet, hver gang. Film og andet repro-arbejde, gemmes sædvanligvis i 36 måneder.


De her opgivne trykpriser er eksempler
på et standardtryk udført med baggrund i poly- soft - sublimation - og plastisolfarver - forlang altid et konkret tilbud inden en opgave iværksættes.


- Anden teknik og format efter opgave og tilbud.
 

- ANDEN TEKNIK OG FORMAT EFTER OPGAVE OG TILBUD.
 

Rentegning efter regning.
Vi udarbejder gerne denne efter regning, pr. påbegyndt time kr. 475,00

Tillæg for ud- og indpakning, specialfarveblanding og særplacering.


Montering af transfer udføres kun efter tilbud. Montering af transfer udføres kun efter tilbud.

Montering af transfer udføres kun efter tilbud.
Her medgives et par eksempler;

T-shirt fra kr. 6,75 pr. enhed.
Cap fra kr. 7,50 pr. enhed.
Arbejdstøj fra kr. 18,00 pr. enhed.

Alt tryk forudsætter levering af, en trykteknisk set, godkendt rentegning.

- Se standardplaceringerne på beklædning og reklametextiler - klik her.

Alle priser er baseret på dagspris, excl. moms og levering, a b fabrik, lager og trykkeri.
 

Vort koncept rummer også mulighed for levering af artikler med varmepræg, gravering, serigrafi- og digitaltryk, samt broderi, bl.a. på plastemner, skilte, og på gave - og reklameartikler.
 
Se også linkene på de næste sider:

 
Tøj med tryk
- kan udføres i mange varianter - i få eller store oplag.

Textiltryk
- gør Dem i stand til at tilføre netop Deres logo og budskab til de fleste artikler.
 

 

Se flere muligheder - klik her

 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail:
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

079_3
www.5610.eu

Klik her for at komme til hovedsiden.