Trykning af og på ethvert emne...
- lad os give et bud på Deres næste opgave.


www.tryk.info


Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Trykning af, og på ethvert emne - lad os give et bud på Deres næste opgave.
 
Trykning af, og på, ethvert emne: Protokoller - Aviser - Forlagsindbinding - Maskinindbinding - Projekter - Spiralindbinding - Prægning - Foliepræg - Blindpræg - Laminering - Specialopgaver i små oplag - Digitaltryk - Offsettryk - Brochurer - Kopunderlag - Foreningsblade - Eksklusive gæstebøger - Erindringsbøger - Dagbøger - Silkebånd - Menubånd - Satinbånd til risposer - Servietter med tryk - Tekstilpapirservietter med tryk - Servietter, lommetørklæder og toiletpapir med firmalogo.


Indbinding af bøger. Vi binder Deres bøger ind i solidt og slidstærkt bind - såvel i ægte skind som kunstskind. Vi har mange forskellige farver og udførelser - vi kan også binde Deres bog ind efter netop Deres ønsker - så bogen virkelig bliver personlig.

Her ses en gammel bibel før, og efter, indbindingen.
 
Vi binder Deres bøger ind i solidt og slidstærkt bind - såvel i ægte skind som kunstskind. Vi binder Deres bøger ind i solidt og slidstærkt bind - såvel i ægte skind som kunstskind. En smuk og solid indbundet bog er ikke alene rar at læse i, den pynter også i hjemmet.

Lovtidende
, ministerialtidende, ugeskrift for retsvæsen o.s.v., men også mange fagtidsskrifter - er et godt stykke værktøj i dagligdagen.

Alle gode bøger fortjener at blive samlet i en god og solid indbinding. Lad de “løse skrifter” blive til en bog - et stykke værktøj, der føles rart at arbejde med. En smuk og solid indbundet bog er ikke alene rar at læse i, den pynter også i hjemmet. Indbinding af protokoller. Vi tilbyder alle former for indbinding af protokoller, ægteskabsbøger, prøvelsesbøger, m.m..
 

Vi tilbyder alle former for indbinding af protokoller, ægteskabsbøger, prøvelsesbøger, m.m.
Avisindbinding. Indbinding af aviser er blot en af de mange opgaver vi kan løse. Ved førstegangsindbindingen sender De en prøve med, så laver vi et prøvekort til de efterfølgende gange, vi skal binde Deres aviser ind. Forhør Dem også om Forlags-indbinding - Maskinindbinding - Projekter og Spiralindbinding. Folieprægning. Vi kan lave folieprægning på mange forskellige materialer og i mange forskellige farver.

Her et eksempel på prægning af salmebog med kors og en kalender.

Vi kan præge
på papir, karton, skind, lærred, silkebånd, servietter, m.m..

Vi tilbyder selvfølgelig også blindprægning, og en kombination af begge dele. Blindprægning er en flot og diskret form for prægning. Der kan laves blindpræg på kort, visitkort, mapper, kalendere, bøger m.m..
Vi tilbyder selvfølgelig også folieprægning, og en kombination af begge prægninger.

Herunder illustreres et trykt et visitkort med blå trykfarve, hvorefter der er præget tekst med guldfolie og en sol i blindpræg.
Vi kan lave folieprægning på mange forskellige materialer og i mange forskellige farver.

Vi kan lave folieprægning på mange forskellige materialer og i mange forskellige farver.

 

Her har vi trykt et visitkort med blå trykfarve, hvorefter der er præget tekst med guldfolie og en sol i blindpræg.


Fra idé til virkelighed.

Vi påtager os også mere specielle opgaver. F.eks. fremstilling af scrapbøger, skindomslag til dokument m.m..

Har De en god idé eller en opgave De gerne vil have ført ud i livet, kan vi kontaktes pr. e-mail - eller pr. telefon +45 64713608*, for en snak.

Herunder et eksempel på en specialfremstillet dåbsbog med kassette.

Vi påtager os også mere specielle opgaver, f.eks. fremstilling af scrapbøger, skindomslag til dokument m.m..

Vi påtager os også mere specielle opgaver, f.eks. fremstilling af scrapbøger, skindomslag til dokument m.m..
 
Laminering er også en ting, ligesom digitaltryk, offsettryk, som f.eks. brochurer og kopunderlag kan udarbejdes. Digitaltryk er meget velegnet til indbydelser, festlige sange, foreningsblade, kirkeblade, brochurer, kataloger m.m..
 
Digitaltryk, bl.a. brochurer - og vi kan, om ønsket, stå for idé, opsætning, trykning og færdiggørelse af Deres brochure.

 

Kopunderlag bliver bl. a. trykt på stærkt sugende hvidt papir og leveres runde, Ø 80 mm., med bølget kant.
  Trykning af kopunderlag.
Kopunderlag bliver bl.a. trykt på stærkt sugende hvidt papir, og leveres runde, Ø 80 mm., med bølget kant.

Forlag.
Foreningsblade - Jagtjournaler - Jagtjournal i ringbind - Eksklusive gæstebøger - Erindringsbøger - Dagbøger eller egentlig Forlagsproduktion.
 


Trykte projektomslag eller print-selv mapper
- efter Deres krav og behov.

Herunder illustreres et par eksempler på færdigtrykte mapper, der kan bero på et smart og funktionelt design med god plads, eller mapper med afrunding af hjørner, med og uden flapper.

Trykte mapper eller print-selv mapper
 
Trykte mapper eller print-selv mapper
 
Trykte projektmapper eller print-selv mapper
 
Trykte projektmapper eller print-selv mapper


Få udgivet Deres egen bog.


Bordkalendere kan fremstilles fra nogle få stykker, hvor vi trykker for Dem, eller De kan bestille dem som "Print Selv" medie.

Bordkalendere kan fremstilles fra nogle få stykker

Den mest anvendte er den traditionelle der lukker i bunden, hvor designet kan bero på logo, et billede, en hilsen, eller anden tekst, hvad der kan være relevant. Kalenderen er vendbar, og De kan dele året op i to eller fire dele.

Vi er gerne behjælpelige med design og opsætning, hvis det grafiske er en udfordring.

Få udgivet Deres egen bog
.

Der er nok mange, der går og drømmer om at få egne tanker udgivet i form af et lille hæfte,  eller måske en bog. I disse år er der mange, der gerne vil lave en slægtsbog. Vi påtager os, at sætte bogen op, trykke den og indbinde den.

Vil De selv sætte bogen op er vi altid behjælpelig med gode råd og vejledning. Ingen opgave er for lille. Fra fiks idé, til færdig bog.

Bøger
indbundet i kartonbind eller i stift bind. Herunder indbundet i kunstskind med guldpræg. Der er lavet i 2 eksemplarer.

Bøger indbundet i kartonbind eller i stift bind.
Denne bog lavet i 2 eksemplarer.
Foreningsblade - firmablade - klub-blade. De forhøjede portoudgifter har truet flere foreningsblade. Og flere og flere får internet og bredbåndsforbindelser.

Skal hele verden kunne læse Deres foreningsblad? Vi producerer også foreningsblade, kun baseret til brug for hjemmesider. Til alle de foreningsblade vi trykker, leverer vi en CD med alle bladets sider på - lige klar til at lægge på Deres egen hjemmeside.
De skal blot lave et link til bladet og hele verden vil altid kunne læse det nyeste nummer.

Alle foto, illustrationer, annoncer m.m. vi modtager i farve, vil blive vist i original på hjemmesiden, også selvom bladet ikke trykkes i farver. Send os et eksemplar af Deres blad, og lad os give Dem et godt tilbud.
Eksklusiv indbunden gæstebøger. Gæstebøgerne er garnhæftet, og flot indbundet i særdeles holdbart kunstskind, med guldpræg på forsiden og indeholder mange sider i en god kraftig papirkvalitet, der er lige velegnet til skrift og billeder. Formatet på vor standardgæstebog er 30 x 22 cm. og 25 x 21cm..

Inde i laurbærkransen kan vi præge navn og dato med guld, så gæstebogen bliver en meget kærkommen gave og helt personlig.
Den helt rigtige gave til alle lejligheder. Gæstebogen fås i flere flotte farver. På forsiden kan vi præge navn og dato med guld, så gæstebogen bliver en meget kærkommen gave og helt personlig.
Den helt rigtige gave til alle lejligheder.
Gæstebøgerne er garnhæftet, og flot indbundet i særdeles holdbart kunstskind, formatet er her i 30 x 22 cm.

Gæstebøgerne er garnhæftet, og flot indbundet i særdeles holdbart kunstskind, formatet er her i 25 x 21 cm.
 

Erindringsbøgerne er garnhæftet, med indmad af kraftigt papir - også velegnet til billeder. Formatet er 25 x 21 cm..
Bøgerne kan præges på forsiden med navn og eventuelt med dato. Erindringsbøgerne fåes i standardversionerne som: Min barnedåb - Min konfirmation - Vort bryllup - Vort kobberbryllup - Vort sølvbryllup - og Vort guldbryllup.

Erindringsbøger og dagbøger.
Erindringsbøgerne er som standardudgaver flot indbundet i kunst-skind med guld præg på forsiden, sølvbryllupsbogen er præget med sølv.


Erindringsbøgerne er som standardudgaver flot indbundet i kunstskind med guld præg på forsiden, sølvbryllupsbogen er præget med sølv.


Menubånd.

Trykning af eksklusive menubånd i silke, med guld, eller sølvpræg.

Menubånd, eller silkebånd, klæder enhver fest og ethvert bord, med tryk der f.eks. kan sættes rundt om invitationen, bl.a. til brug ved barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, jubilæum, etc..

Mange binder et bånd på dåbskjolen med barnets navn og dato.

Disse skrifttyper kan som standard leveres: Andalus, AR Blanca, Arial Narrow, Bradley *, Calibri, Century Gothic, Comic Sans, Copperplate Gothic, Corbel Italic, Estrangelo Edessa, Gisha, Mongolian Baiti, Monotype Corsiva, Verdana, Vivaldi, men vi kan arbejde efter andre såfremt det kan beskrives.Det er dog ikke alle skrifttyper der er velegnede, bl.a.  ikke hvis det er meget spinkle skrifttyper der anvendes. Metalfarver i guld og sølv egner sig til trykning af disse typer bånd.

Farvekort.
Alle viste er med forbehold:


Trykning af eksklusive menubånd i silke, med guld, eller sølvpræg.

Trykning af eksklusive menubånd i silke, med guld, eller sølvpræg.
                   
      Grey     Pink     Jade
      White     Orchid     Hunter
      Cream     Azalea     Emerald
      Peach     Times     Apple
      Rust     Blomme     Mint
      Red     Fuchsia     Blue
      Wine     Purple     Wedgwood
      Cacao    

Iris

    Royal
      Mauve     Belle     Navy
      Burgundy     Yellow     Orange
                   

Trykning af eksklusive menubånd i silke

Satinbånd til risposer
-
trykt med navn i den ene ende og dato i den anden. Satinbåndene kan også bruges til at binde om sange, indbydelser m.m.,  eller til at binde i blomsterdekorationer.

Mulighederne er mange.
Satinbåndene fås i mange flotte farver, der matcher menubåndene
- mindsteproduktionen er 50 - 100 stk. afhængig af krav og opgave.

Servietter med tryk.
Trykning af servietter til barnedåben, konfirmationen, bryllup og firmareceptionen, eller med firmalogo. Servietterne kan fås i mange forskellige farver og med tryk i sølv, guld og enkelte farver. Vælg mellem kaffe-, frokost eller middagsserviet.
Satinbånd til risposer, trykt med navn i den ene ende og dato i den anden.

Servietter med trykt navn eller logo kan leveres med svanemærke & FSC-logo på servietpakningen. Det er et synligt bevis på en ansvarlig og miljøbevidst indkøbspolitik.

Logo eller design på servietter er også egnet til de små oplag - helt ned til 120 pakker á 20 stk. og står til rådighed i den kreative proces, om ønsket.
Svanemærkede servietter med logo Trykning af servietter til barnedåben, konfirmationen, bryllup eller firmareceptionen.
 
Svanemærket lys med logo.
Tiltryk af logo og budskab på kalenderlys kan leveres fra100 stk. pr. trykgang.
 
 
Empire Tranquebar Måge Blå blomst
Muselmalet sort Muselmalet blå Kalenderlys med logo Stearinlys med logo
Svanemærket lys med logo Svanemærket bloklys med logo Svanemærket bloklys med mønster Spørg hvis De vil vide mere.
Servietter - med sjaelen i behold
 

FSC- og svanemærkede lys og servietter får ethvert bord til at gløde, og medvirker til en indbydende stemning - hjemme og i restauranten.

Produkterne er svanemærket
og FSC-certificerede, og er fremstillet af 100 % kvalitetsstearin, som har enestående brændeevne, der overholder de skrappeste krav til råvaren, et svanemærket Kronelys er sod- og brandtestet, og sikre et sundt indeklima.
Eksklusiv tekstilpapirserviet i to farver - til barnedåben, konfirmationen, bryllup, og firmareceptionen - eller med firmalogo
 
Tekstilpapirservietter med tryk
.
Eksklusiv tekstilpapirserviet i to farver
- til barnedåben, konfirmationen, bryllup, og firmareceptionen - eller med firmalogo.

Servietter med tryk og firmalogo.
Vælg mellem kaffe-, frokost- eller middagsservietter.
1- lags servietter fås med præget kant eller fuldpræget.
2 og 3-lags servietter fås med præget kant.
Servietterne fås i flere farver.
Leveringstid, normalt ca. 3 - 4 uger.
Hent PDF-filen om emnet her
Mellow Rose fra Duni
Hent PDF-filen om emnet her
I små oplag opsættes Deres tekst med grafik, tekst og billeder.

Copyright og andre ihændehaverrettigheder er på eget ansvar.

Ordre under kr. 1500.00 excl. moms tillægges normalt et gebyr på kr. 50,00. Alle ordre tilføres et fakturagebyr på kr. 14.00, plus udlagt og erholdt fragt / porto. Normal levering på lagervarer er 10 - 20 hverdage, med forbehold for papirvalg.
Servietter med tryk og firmalogo - Vælg mellem kaffe-, frokost- eller middagsservietter.

Andet kan leveres efter aftale.
Alle oplæg udregnes efter gældende dagspriser, eksklusive moms og levering ab fabrik / lager / trykkeri.

Servietter og lys - en skøn kombination

Se flere indgangsvinkler her

Tryk på servietter, lommertørklæder og toiletpapir

 Om digitaltryk  Adressering, pakning, distribution
 Bannere  Brevpapir  Blokke  Brochurer  Bøger
 Etiketter  FI-kort  Fakturapapir  Formularer  Foldere
 Hæfter  Mapper  Kuverter  Kalendere  Klistermærker
 Labels  Løsblade  Magasiner  Plakater  Plot
 Postkort  Prisliste  Streamers  Storformatprint  Visitkort

- og lidt om skilte og skiltning.

 Selvklæbende tekster  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Pyloner  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Logomåtter  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

- for mere information, kontakt os på telefon 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

456
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden