Seriøs farvestyring - Pantone Polyester Standards - Polyester Swatch Book
- fra enkelte farver til avancerede processer.


www.pantonefarver.dk

Pantone - en verden af konkrete farver


Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Pantone Polyester Standards - Polyester Swatch Book
 
 Polyester Swatch Book  Pantones historie  Pantone metalic
 Effektfarver  Color Bridge  CMYK Guide
 Essentials  Plastics  Farvevægte
 F&H tekstilfarver  Formula Guide  Solid in Hexachrome
 
Seriøs farvestyring - Pantone

Pantone Polyester Standards - Polyester Swatch Book

Hvorfor Polyester?
Da nye markeder, der fremhæver manipulerede materialer, fortsætter med at dukke op, og nye uorganiske materialer kommer ind på markedet, er der et stigende ønske om mere mættede farver; farver, ud over dem der er formuleret for naturlige fibre, i farver hvis udseende viser større nuance-intensitet.

De nye Pantone Polyester Standarder opfylder dette behov og sikre et dybere farveniveau. Udviklet med farvestoffer specielt til polyester, er disse 203 farver en klar forskel fra bomulds-formaterne der illustrere en farvedybde, der bedst opnås med et ikke-bomuldsbaseret tekstilfarvet system.
Why Polyester

Der er mange farver i den nye polyestersamling, der ikke kunne reproducere på bomuld med samme grad af klarhed eller intensitet. Med denne
samling, og med brug af farvestoffer specielt produceret til polyester fjernes al gætteri, hvilket giver en mulighed for, hurtigt at reproducere disse farver i polyester, samt i andre syntetiske fibre. Alle 203 PANTONE Polyester farverreferencer er arrangeret i et enkelt bind. Hver 2 " x 2" dobbeltsidet, der er udtagelige, hvilket gør paletteudveksling let. Hver PANTONE Polyester farve reference er også tilgængelig i individuelle 4 " x 4" kort og kan understøttes af Global QTX spektraldata.

Nyt format.

New Format Have the set and need larger swatches of your palette Have the swatch cards and need the digital QTX data

Se hele samlingen og begynd at opbygge paletter.

Sæt til brug for større farveprøver af en palette. 

Farvekorte til brug for digitale QTX-data til designfiler.

Kurater farvevalget.
Som med alle Pantone Fashion, Home + Interiors farvepaletter er Polyesterkollektionen med de mest relevante nuancer; fra de tidløse neutrale til neonfarverne. Overvejelsen af, hvordan flere brancher har vist farverne er nøglen til dette, og balancen er en primær faktor. Med den øgede markedsovergang i materialesubstrater og farvefortællinger er det vigtigt, at farvesortimentet i Polyestersystemet er en blanding af farver, der ville være relevant på tværs af alle designbrancher, herunder mode og alle mode- og livsstilsdrevne markeder, samt boligindretning, hvorfor Pantone ser sig forpligtet i sit fag og dermed har introduceret paletter, der er relevante, fremadrettet og opfylder en brugers farvebehov. Pantone Fashion, Home + Interiors: de rigtige farver på de rigtige materialer. Lad Dem eventuelt inspirere af PANTONEVIEW Color Planner sæsonmæssige trendprognoser:

Kurater farvevalget.
 
Modern Wanderlust

Moderne Wanderlust
Cool Jaded teal og pale wheat Pancake Batter for at afkøle en palette af varme sizzling brights herunder en Exuberant Orange, buoyant blue Spring Break, lush green Irish Jig and theatrical Berry Pinwheel.

Moderne Wanderlust - pallette

Color Harmonies.
 
Color Harmonies

Paletten er inspireret af PANTONEVIEW Colour Planner Autumn/Winter 2020/2021 Nest.

Fresh Life

Color Harmonies

Fresh Life.
Kanalisering af de miljømæssige tanker beror på en sammensætning af farver, der er emblematiske for en frisk og kølig jord og vandkilde, viser en naturligt brusende følelse. En skarp Lime Zest, frisk pulveriseret sukker og Candied Yam injicere en lys og karakteristisk kontrast. Palette inspireret af PANTONEVIEW Farveplanlægger Forår / Sommer 2020 Havet.

Pantone Polyester Standards

Color Harmonies.

Fresh life - Color Harmonies

Om de nye farver.
Perfekt til syntetiske materialer, 100 % polyesterfarvestandarder tjener som supplement til Pantone Textile Cotton System (TCX) og Pantone Textile Nylon System (TN) farvestandarder.
Unikt kuraterede farver på tværs af alle farvefamilier imødekommer markedets efterspørgsel efter sportstøj, fodtøj, badetøj, sovebeklædning, tilbehør og boligindretning.
Swatch Cards har uhindret dobbeltlagsstof til ideel farvevisualisering og måling.
Alle farver understøttes af Spectral Data for hurtige, nemme og nøjagtige produktionsresultater Pantones materialevalg, global tilgængelighed og speed-to-market sikre at De er et skridt foran.
- de nye farver
 
 

342_1
www.5610.eu

Klik her for at komme til hovedsiden.