Mærkesystemer og tilbehør til alle former for opgaver.
- fra enkelte mærkepenne til avanceret mærkeudstyr.


www.etikett.dk

Mærkesystemer fra Thermopatch og Repella
 Kik ind i vor www.web-butik.info her
 
Siden 1934 har Thermopatch udviklet og solgt mærkesystemer, varmesvejsere, emblemer, mm.. Med deres egen udvikling og produktion, er Thermopatch verdensledende indenfor ovennævnte områder og derfor først til at introducere nye løsninger.
 

Mærkesystemer fra Thermopatch og Repella
 

Dansk Erhvervsbeklædning kan ad denne vej tilbyde færdige løsninger i etiketter til tekstilindustrien, til alle opgaver - og har også løsningen til påsætning af de fleste.

Vi kan ydermere supplere løsningerne med tryk og broderi i traditionelt regi.
Thermopatch på verdensplan


Se nogle af mulighederne herunder, og på de næste sider.

Thermopatch på verdensplan.
 

Uovertruffen
Thermopatch står for vedvarende udviklingen af
moderne mærkningssystemer, varmesvejsnings-
teknologi, transfers og emblemer til brug for de
professionelle vaskerier og arbejdsbeklædningssleverandører.

Produkter
Det Thermopatch produktsortiment, der bliver forelagt i denne brochure, omfatter tre hovedgrupper: etikettering, varmesvejsnings teknologi og identitet produkter. Top kvalitet er nøgleordet for hver gruppe.


Det betyder en lang levetid, perfekt trykning, og optimal resistens over for industrielle vaskeri processer. Nyskabende, lidenskabelig, et skridt foran.

Eksperten i tekstilidentifikation - fokus på brugeren.
Når der udvikles tekstilidentifikations produkter, har Thermopatch altid slutbrugeren meget i tankerne.
Konstant udveksling af oplysninger med vores kunder og distributører hjælper os med at reagere hurtigt til nye situationer og ændringer i markedets behov.
Som et eksempel er varmesvejserne blevet udstyret med smart software, det giver mere kontrol over driften og øger præcisionen. Varmesvejsere er udstyret med smart software
Lidt om mærkning Den perfekte løsning til plejehjemsmiljøer
og mellemstore vaskerier.

Lidt om mærkning
Plytex, nem opmærkning. Plytex mærkning er enkel og effektiv. Udskriv Deres tekst på Plytexmærker (eller almindelig die-cut tape). Systemet omfatter en printer og mærknings software, enten ‘Make Your Mark’ eller det mere sofistikerede BarTender program. Plytex mærker kan anbringes nemt, takket være en selvklæbende effekt. Når mærket er placeret korrekt, kan De varmesvejse dem permanent med en Thermopatch varmesvejsemaskine.
Plytex systemet.
Plytex tilbyder den perfekte måde at spare tid og reducere fejl.

Et nyt parti af beklædningsgenstande kommer ind, mærkerne sættes i tøjet på forhånd.

Efterfølgende kan De varmesvejse mærket permanent.
Plytex systemet

Personliggør Deres tekstiler professionelt med den brede vifte af fortrykte Plytexmærker. Den special-fremstillede blæk sikrer at farver forbliver klare, selv efter mange vaske.

Fortrykte mærker øger virksomhedens synlighed!
Thermopatch’s tryknings enheder er specialiseret i produktion af skræddersyede transfers, emblemer og tekstil mærker, trykkes helt efter Deres specifikationer. Thermopatch’s fagfolk har stolthed i de produkter de producerer. De forstår, at kvaliteten af deres arbejde reflekteres positivt i firmaets logo.
 

HiQ, et stærkt koncept.

HiQ, et stærkt koncept.
HiQ er navnet på det nyeste koncept til tekstilidentifikation. HiQ står for en meget slidstærk kvalitet, fleksible mærker, velegnet til industrivask og intelligente mærkesystemer. Den fremragende, skarpt definerede printning på HiQ materialer giver mulighed for at lagre mere data end nogensinde før på et enkelt mærke. Den specielle Thermal Transfer teknik, udskriver fantastiske resultater - og meget hurtigere end andre løsninger. Og hvis De har brug for endnu mere bekvemmelighed, vælger De et Hytex mærke. Hytex har en selvklæbende bagside, hvilket gør det nemt at positionere dem før varmesvejsning.
HiQ
HiQ er mere end et moderne mærkebånd. Det er en helt ny måde at mærke på. Sammen med A4 + eller E4-printer, tape, og farvebånd, tilbydes den perfekte løsning til Deres mærkebehov. A4 model kan udstyres med en tilbagerulningsmekanisme af papiret, ved brug af Hytexmærker. Og som en mulighed, monteres en optisk sensor, der overvåger den nøjagtige position af hver etiket. HiQ er det seneste tekstilidentifikationskoncept, med tape, farvebånd, printer og software, som tilsammen tilbyder den perfekte løsning.
 
Hurtig og støjsvag printning.

Hurtig, kompakt, tavs.

Det er nøgleordene for en HiQ printerenhed.
HiQ er det seneste tekstilidentifikationskoncept, med tape, farvebånd, printer og software,
Hurtig, kompakt, tavs. Det er nøgleordene for en HiQ printerenhed. Et fantastisk eksempel på en teknologi, perfekt tilpasset til at arbejde med HiQ mærketape og farvebånd. Bortset fra standardmodellen, er der mulighed for at montere en kniv på printeren.

Der findes to modeller knive, en der klipper hvert enkelt mærke nøjagtigt til i den ønskede størrelse. Eller en kniv der kun perforerer tapen, så De efterfølgende kan rive mærkerne fra hinanden.

For anvendelsen af Hytexmaterialer, kan printeren udstyres med en tilbagerulningsmekanisme af papiret. I tilfælde af kontinuerlige taperuller, vil den optiske sensor sikre den korrekte position af hvert mærke.

 

Det unikke HiQ tape er vævet med stærke fibre Det unikke HiQ tape er vævet med stærke fibre.

Det øverste lag, er en særlig belægning, der sikrer den gode print kvalitet og gør mærket meget stærk over for slitage, etiketterne er endvidere smidige og lette at bære.
Det unikke HiQ tape er vævet med stærke fibre

Stærk og smidig Hiq-tape.
Den unikke HiQ tape er specielt vævet og har en blød og glat overflade. I det øverste lag anvendes der en særlig belægning, der gør det muligt at trykte mange fine detaljer. Mens det samtidigt er resistent over for slid og slitage, mærkerne er smidige og lette at have på. HiQ tape findes i forskellige farver og bredder.

Hytex.
HiQ materiale danner grundlag for Hytex. Hytex mærke funktionen en det selvklæbende lag på toppen af en termoplastisk belægning. Hytex labels er tilgængelige på papirruller i otte forskellige størrelser.
50 x 50 mm.-mærket er ideelt til varmesvejsning af chips.

Initex.
Initexmærket har en overlegen i fleksibilitet takket være det ekstra tynde materiale. Materialet giver Dem kortere svejsetid og ved lavere temperatur, perfekt til sårbare typer af tekstilvarer.

Cleanroom.
Til Cleanroom arbejde, har Thermopatch udviklet en særlig tape med et lim lag, der klæber stærkt til denne form for tekstiler.

Mediron.
For personlig mærkning inden for sundhedssektoren, anbefales de tynde hvide Medironmærker. Disse er tilgængelige som udstansede mærker.
 
ThermoTrans

ThermoTrans HiQ-farvebånd
Farvebånd og mærke tape, tilsammen er de kernen i HiQ konceptet. Det tørre - det betyder ren
 - farvebånd producerer et klart print,
der vil holde gennem intensive vaske processer.
Til vådvaskindustrien, leverer vi farvebånd i fire farver.
Til rens fås kun sort farvebånd.

HiQ-farvebånd

ThermoTrans
Er De træt af ventetid på at Deres papirtransfers når frem? Ventetiden er forbi med indførelsen af ThermoTrans.
Med Deres HiQ-printer og bartenderen software, kan De
nu producere Deres egne mærker på et øjeblik.
Selv en eller to transfers med stregkode eller evt. med fortløbende nummerering er muligt.
HiQ-A4 printer vil printe og klippe transferen på et øjeblik. Varmesvejs transferen med en af´ Thermopatch’s varmesvejsere,  og De er færdig!

Make Your Mark BarTender - let mærkning.
‘Make Your Mark’ mærkeprogram er et praktisk stykke software, der giver rigeligt valg af skrifttyper, opsætning og størrelser.

Selvfølgelig er den kendte interleaved stregkoder indarbejdet, ligesom muligheder for symboler, billeder, og logo medfølger.

Make Your Mark BarTender - let mærkning
Make Your Mark BarTender - let mærkning
Make Your Mark er udviklet til selvstændige arbejds-stationer. Men det fungere udmærket på et lokalnetværk. I automatisk tilstand, vil programmet pausere indtil en tekstfil importeres. Denne fil vil derefter blive overført til Deres labeldesign - klar til at udskrive.


BarTender er en softwarepakke for krævende professionelle brugere. Selvom valgmulighederne er næsten ubegrænsede, er driften alligevel enkel. Nybegyndere og erfarne brugere vil hurtigt kunne lære at bruge denne software.

På et netværksområde, styres printeren centralt via fjernadgang. Gennem administratorens dock, kan alle indstillinger ændres og sikres. På arbejdsstationerne kan adgangsrettighederne begrænses, efter Deres specifikationer.
The Commander giver Dem mulighed for at omdanne enhver tekst fil i en formateret etiket, uden manuel indgriben.

Ved at bruge originale data, reduceres fejl
til lig nul.

The Commander

Direkte mærkning - Thermoseal system - Varmesvejsning - Identitetsopmærkning - Tilbehør

Ready Emblem  Ready Emblem Emblemer med fotografisk gengivelse, meget stærke.
"1 farve eller 14 farver - samme pris".
Ready Emblem
MinuteMark  MinuteMark MinuteMark, digitalt printet emblem, kan stryges i tøjet
med et strygejern
MinuteMark
Ready ID-kort holder  Ready ID-kort holder Praktisk ID-kort holder, lige til at svejse på tekstilet Ready ID-kort holder
Flextrans  Flextrans Strækbar transfer, god til T-shirt og lignende produkter. Flextrans
Truflex  Truflex Stærke transfers, velegnet til arbejdstøj. Truflex
Topline  Topline Smidigt og stærkt emblem, velegnet til industrivask Topline
Thermocrest emblem  Thermocrest emblem Meget stærkt emblem, ligner et broderi i overfladen. Thermocrest emblem
Høj synlighed  Høj synlighed Emblem med ekstra høj synlighed, logo printes på
selvlysende baggrund.
Høj synlighed
Refleksiv emblem eller plotter transfer  Refleksiv emblem eller
 plotter transfer
Logo printet på refleksivt materiale, eller plottet
refleksive logoer.
Refleksiv emblem eller plotter transfer
HS-21  HS-21 Dobbelt manuel varmesvejser. HS-21
HS-4  HS-4C- Beaver Halvautomatisk varmesvejser.
Maskinen åbner selv efter svejseprocessen.
Kræver ikke luft.
HS-4
NL-22  NL-22 Lille og praktisk "cap-sealer" eller til mindre opgaver NL-22
HS-11  HS-11 Den eneste varmesvejser med varme i gummipuden. HS-11
NL-10  NL-10 Automatisk varmesvejser.
En effektiv maskine der varmer hurtigt op og er let at
arbejde med.
NL-10
NL-15  NL-15 Automatisk dobbelt varmesvejser, en pålidelig og tidsbesparende maskine. NL-15
NL-25  NL-25 Varmesvejser med mange funktioner NL-25
NL-30  NL-30 Stor manuel varmesvejser, meget let at arbejde med. NL-30
NL-33  NL-33 Fuldautomatisk stor dobbelt varmesvejser NL-33
NL-35  NL-35 Fuldautomatisk stor enkelt varmesvejser NL-35
HiQ-4 printer  HiQ-4 printer Printer/klipper mærker i med stor hastighed.
Nyeste teknologi indenfor opmærkning af tekstiler.
HiQ-4 printer
HiQ tape  HiQ tape Printertape til HiQ printer. Kasse med 100 meter printertape og 100 meter farvebånd. HiQ tape
Mærkeprogram / Printer  Mærkeprogram / Printer "Make Your Mark" mærkeprogram og printer Epson LQ-680. Mærkeprogram / Printer
Plytex mærker  Plytex mærker Selvklæbende Plytex labels på ark, leveres hvide eller fortrykt med logo. Plytex mærker
Printertape  Printertape Labels på ruller, leveres ensfarvet eller med fortrykt logo. Printertape
Lapper og lappemateriale til reparation af tekstiler  Lapper Lapper og lappemateriale til reparation af tekstiler Lapper og lappemateriale til reparation af tekstiler
Deco-Print  Deco-Print Direkte mærkning, Transfer tryk direkte på tekstilet. Deco-Print
Thermoseal Y150  Thermoseal Y150 Automatisk mærkemaskine til midlertidig opmærkning,
meget velegnet til f.eks. privat tøj
Thermoseal Y150
Tag-O-Matic  Tag-O-Matic Trykker renseri mærker let og enkelt. Tag-O-Matic
 Produkt oversigt Komplet oversigt transfers / emblemer fra Repella. Produkt oversigt fra Repella
Produkt oversigt  Produkt oversigt Komplet katalog over Produkter fra Thermopatch Produkt oversigt fra Thermopatch

Se mere om emnet tryk på de næste sider

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige side
Til toppen af sidenNæste side

Yderligere oplysninger ved kontakt pr. telefon +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

307
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden