Media og digital kiosk-skiltning - budskaber der ses
- udstillings- og messeløsninger - gerne leveret efter Deres koncept og individuelle krav.


www.lysskilte.info

Digi-kiosk - Skiltning der ses - 451 Digi Kiosk koncept - skærmløsninger for de fleste 14.pdf
Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Digital skiltning er fremtidens reklamemedie - Digi Kiosk - inde og ude.


Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP
 

Skræddersyede kiosk skiltesystemer, der trodser de barske klimaforhold.

Her, og på de efterfølgende sider, introduceres vore digitale skiltesystemer, bl.a. med en dobbelt skærm der, i den farve De ønsker det, kan påvirke omgivelserne i forhold til Deres virksomhed.
 

Skræddersyede kiosk skiltesystemer, der trodser de barske klimaforhold


Skræddersyet digital skiltning
definerer udfordrende miljøer.
Med Digi Kiosk kan vi leveret en række tilpassede kiosker, som dem der bl.a. er opstillet i botanisk have i Århus. Væksthusene består af en række af drivhuse, der siden 1969 har været en attraktion for både turister og studerende er hjemsted for mere end 4000 plantearter. Projektet er sikret af Redia, et dansk software og digital design firma, der har sikret en større modernisering af området, bl.a. med en innovativ løsning, der giver de besøgende mulighed for at træde ind i den botaniske verden, digitalt og interaktivt.
 
Digital dialog der er hjørnestenen, giver en spændende interaktiv løsning

Digital dialog der er hjørnestenen, giver en spændende interaktiv løsning, hvor funktionerne bl.a. beror på RFID-scannere der gør at besøgende kan scanne forskellige produkter i kiosken og derved får detaljerede oplysninger om, hvordan det er lavet, og som botaniske ingredienser er blevet anvendt til fremstilling af det pågældende produkt.

Billeder fra projektet er venligst leveret af Redia.
 


Som svar på den stigende efterspørgsel, har Digi Kiosk nyudviklet en twin-skærm-kiosk

Få det dobbelte af opmærksomhed
                                                     
- en dobbelt skærm kiosk.

Som svar på den stigende efterspørgsel, har Digi Kiosk nyudviklet en twin-skærmkiosk.
Få det dobbelte af opmærksomhed - en ny dobbelt skærm kiosk

Digi-XL Duo, vender aldrig ryggen til nogen


Digi-XL Duo
, vender aldrig ryggen til nogen. De får dobbelt effekt til en fornuftig pris. Ved at placere de digitale skilte på strategiske steder såsom gangarealer, receptioner eller i indkøbscentre, vil kommunikation og branding målrettet fange opmærksomheden på målgruppen.
 
Digi-kiosk kabinet og stel kan leveres i matchende brandfarver efter RAL-systemet

 

De to ryg-mod-ryg-skærme sikrer optimal udnyttelse af gulvarealet, da det giver mulighed for at beskue kiosken fra to sider. De slanke linjer og en dybde på kun 18,5 cm., sikre både plads og design. Ligesom de fleste af de andre produkter fra Digi Kiosk, kan Digi-XL Duo tilpasses på en lang række områder. Vi tilbyder at integrere yderligere komponenter, såsom en stregkodescanner, web-cam eller højttalere.

Hvis De er på udkig efter den ultimative personalisering kan vi også tilføje et firmalogo til kabinettet eller male det matchende brandfarver, efter RAL-skemaet. Vi kan levere modellen med skærmstørrelser fra 32 "og opefter.
Digi-kiosk kabinet og stel kan leveres i matchende brandfarver efter RAL-systemet
 
Digi Kiosk er en innovativ og dynamisk serie af dansk produceret digitale informationsstandere og infoskærme

 
Digi Kiosk.
 Digi Kiosk er en innovativ og dynamisk serie af dansk
 produceret digitale informationsstandere og infoskærme. Vi
 kan ad den vej leverer professionelle og kvalitetssikre
 løsninger til såvel indendørs som udendørs brug, til glæde
 for kunder og brugere verden over.
 
 Løsningerne er skabt efter stolte danske designtraditioner - og alle produkter på denne side er "Made in Denmark".

Digi Kiosk er en innovativ og dynamisk serie af dansk produceret digitale informationsstandere og infoskærme
 
En kiosk er en selvstændig enhed, der kan monteres væg eller gulv, der indeholdes af en touchscreen, PC og andre enheder, i et sikkert metalhus med aflåselige fronter. En kiosk er normalt brugt i det offentlige rum hvor det kan efterlades uden opsyn og bruges af den brede offentlighed. Kiosken kan endvidere, sikkert, rumme andre enheder såsom printere, kreditkortlæsere, stregkodelæsere og valuta acceptorer.
 

En kiosk er en selvstændig enhed, der kan monteres væg eller gulv

 
Se nogle af mulighederne her, eller kontakt os for en uddybning.
Se mere om emnet på de næste sider
Digitale prisskilte og menuer - Elektronisk Opslagstavle -  Informationsskærme - Storskærmsløsninger - In-Store TV - eller møderumsskilte.
 
Digi-Classic - Design med omtanke Digi-Outdoor - Design med omtanke Digi-Tablet - Design med omtanke Digi-XL - Design med omtanke
Digi-Classic Digi-Outdoor Digi-Tablet Digi-XL
Digi-Function - Design med omtanke Digi-Image - Design med omtanke Digi-Tablet - Design med omtanke
- Design med omtanke ud-
  ført efter Deres krav.

- Alt med budskab, tryk, graveret eller med folie.
Digi-Function Digi-Image Digi-Tablet

Digi Kiosk beror på fremstilling af informationsstandere til både indendørs og udendørs brug.
Standerne er udviklet og produceret i Danmark og giver dermed den nødvendige fleksibilitet i forbindelse med leveringstid, service og support. Hver stander er lavet af ultra tynde aluminiumsprofiler i høj kvalitet og hele konceptet er baseret på et "byggeklodssystem", som dermed gør det ekstremt fleksibelt. Ved at benytte Digi Kiosksystemet har De mulighed for at bestille en infostander eller en storskærmsløsning i den ønskede størrelse. Det danske design er moderne og strømlinet og følger tidens trend.
 

Digi Kiosk beror på fremstilling af informationsstandere til både indendørs og udendørs brug


Der er tænkt på alle aspekter i forbindelse med fremstilling og servicering for at blive en af de førende spillere på det europæiske marked inden for informationsstandere og selfservice markedet. Kiosk består af en serie af elegante og operationelt pålidelige kiosker, baseret på et unikt modulopbygget system, der gør det muligt at opfylde alle krav - til indendørs og udendørs brug. Konstruktionen er en yderst fleksibel mulighed for at sikre kiosken til at være designet med kortlæser, scanner, printer, betalingssystemer, o.s.v.. Hvis De ønsker storskærmsløsninger i samme design og finish, står vi til rådighed med løsninger fra 32" og opefter - med eller uden touch - og i alle farver. Designet er tidløst og næsten vedligeholdelsesfrit.
 
Digi Kiosk - Design med omtanke Design med omtanke.
Produkterne er designet med omtanke, så De er altid sikret størst mulig brugervenlighed, minimal vedligeholdelse og vandalsikre løsninger. Produkterne fremstilles i aluminium og de er konstrueret ved hjælp af det unikke modulære profilsystem. Det sikrer en høj grad af fleksibilitet og gør os i stand til, at levere løsninger der altid matcher det præcise behov.
 
Kiosk- og infostandere er meget mere end blot en skærm tilsluttet en computer.

I kraft af touchskærmen, design og udbygningsmuligheder, illustreres infostanderen af en brugervenlighed og en signalværdi der ikke kan opnås med andre medier.

Hard- og software er placeret ude ved brugerne, hvilket sikre den interaktivitet der kan skabe merværdi og oplevelse for alle parter.
Kiosk- og infostandere er meget mere end blot en skærm tilsluttet en computer.
 

Hard- og software er placeret ude ved brugerne


Løsninger i det offentlige rum der er fyldt med In-storeløsninger.
Man bliver bombarderet med informationer fra alle sider og derfor bliver budskaberne ofte opfattet som støj og når derfor ikke frem til modtagerne. Med intelligente digitale skilteløsninger udnyttes den viden man har om kunder og brugeres adfærd. Mediet beror på at levere relevant, rettidig og opdateret information der kan vedligeholdes  og opdateres af centralt eller decentralt, uden at det kræver specialviden og stor teknisk uddannelse. Vi kan, sammen med udvalgte underleverandører, finde løsningen, uanset om opgaven er en svømmehal, et universitet eller et indkøbscenter.
 
On Screen Display OSD
- der betyder "On Screen Display", giver brugeren mulighed for at ændre kontrast, lysstyrke og andre indstillinger, som regel er der adgang til fra menuen på en given skærm.
Multi-touch refererer til et touch systemets evne til samtidigt at detektere og løse et minimum af 3 + berøringspunkter.

Tre eller flere berøringer, resulterer ofte i en dramatisk forbedret touch-oplevelse.
Multi-touch
Digi Kiosk - Hvem kan anvende disse medier Møderumsskilte.
Dagligdagen giver flere og bedre IT-systemer og sikre dermed at vort arbejde bliver mere fleksibelt. Interaktive touchskærme som komplette løsninger, med processor, touchskærm og software, er til understøtning af det en digital skiltning der kan bruges ved mødelokaler - for eksempel med direkte kontakt til ressourcekalendere på virksomhedens Exchange server.

Skilte der illustrere aktuelle og kommende møder, deltagere, og servicemeddelelser som evt. servering m.m.. Skærmene har et utal af anvendelsesmuligheder og er baseret på markedets mest effektive og brugervenlige software, hvor løsningen til internetbaseret styring, distribution og visning på digitale skilte og In-store tv-systemer er lette at vedligeholde.

Hvem kan anvende disse medier?
Bl.a. møde- og undervisningslokaler, restauranter, hoteller, private virksomheder, hospitaler, kommuner, storcentre, sportshaller, messecentre, a-kasser, institutioner og uddannelsessteder, digital formidling på museer, displays i detailhandlen - der dermed kan sikre Corporate image og branding, hurtigere lancering af produkter, ressourcebesparelser, meromsætning, forbedret kundeservice, digital forvaltning og en lettere tilgang som salgskanal eller POS-displays.

Indendørs løsninger - med en verden af muligheder.

Digi-Classic er en elegant infostander produceret til indendørs brug

Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander

 
Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander, som passer perfekt ind i enhver omgivelse. Standeren fås med 19” og 22” skærme og vi tilbyder et væld af applikationsmuligheder, så den kan skræddersyes efter Deres behov.

Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander

Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander


Vi kan leverer Digi-Classic i alle farver og tilbyder desuden at påføre standeren dekorativ grafik og budskab efter Deres krav.
 

Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander

Digitale prisskilte og menuer.
En infoskærm opsat i en restaurant kan andet end blot at vise billeder.. Med digitale prisskilte får restauranter og fødevareafsnit i butikker illustrere helt nye muligheder for påvirke beslutningerne, bl.a. ved at differentiere priser og vareudbud. Spot på sæson og pris er digitale skilte en elegant mulighed, der kan administreres fra en hvilken som helst computer med internet adgang.

Digitale skærme kan erstatte opslagstavler, traditionelle skilte, sandwichskilte og glasskabe, idet der på få sekunder kan ske en opdatering af budskabet. Alle med et log-in kan få adgang til løsningen, så forskellige interessenter kan kommunikere på samme tid. Den elektroniske opslagstavle er blandt andet installeret i: Boligselskaber, i opgange og fællesarealer, sportshaller og idrætsanlæg, virksomheder, i kantiner, receptioner og produktionsanlæg og i virksomheder indenfor kollektiv transport.
 
Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander Digi-Classic er en elegant og alsidig infostander

Digi-XL er en storslået tidløs digital løsning på storskærm

Digi-XL er en slank og tidløs storskærmsløsning


Digi-XL er en slank og tidløs storskærmsløsning

- som sikrer et positivt førstehåndsindtryk.

Enheden har en tykkelse på kun 9 cm. og skærmen på 42” kan placeres vertikalt eller horisontalt.

Der er bl.a. muligheder for at indbygge højttalere og webkamera, og frontens tynde aluminiumsplader kan dekoreres med logo og budskab, så budskaberne opnår den bedst mulige eksponering.


Digi-XL er en slank og tidløs storskærmsløsning
Digi-XL er en slank og tidløs storskærmsløsning

 

 

In-Store TV som også er digitale skilte kan medvirke til at påvirke en målgruppe, som storskærme der anvendes til kommunikation i detailhandel, virksomheder, hospitaler og i venteværelser. Fordelen er at der kan skabes en kontakt når en beslutningen skal tages.
 
Her et eksempel udført på Vallensbæk Station. Vallensbæk Station - Landets første digitale kunsthal - læs artiklen her

Kioskløsning med touch skærm på Vallensbæk Station - klik her og se flere detaljer


De mange muligheder gør at In-Store TV anvendes bredt, indenfor detailbranchen, kultur og teatret kan fortælle om kommende forestillinger, skolen og universitet kan illustrere ændringer som for eksempelvis driftsforstyrrelser, flytning af begivenhed i under-visning og lokaler, etc.. Mulighederne er mange.
 

In-Store TV som også er digitale skilte


Informationsskærme er digitale skilte i den mest enkle form.
Det er et stærkt og ressourcebesparende værktøj til brug ved kommunikation med brugerne af et idrætsanlæg, på fabrikken, i pengeinstituttet og på offentlige steder hvor de naturlige krav til oplysning ofte skal opdateres.


Vallensbæk Station er forvandlet til Danmarks første digitale kunsthal - med støtte fra Dansk Skilte Reklame


Hent automatisk data fra bookingsystemer, kalendere, hjemmesider, og kombiner dem med data som indtastes direkte i systemet.


Skilte og infoskærmløsninger har Kvorning design & kommunikation stået for i samarbejde med Dansk Skilte Reklame


Skærmene kan opdeles efter ønske og hvert vindue fungerer som et digitalt skilt.
 
Digi-XL42 "er en ultra tynd og elegant storskærm totem kiosk Digi-XL42 "er en ultra tynd og elegant storskærm totem kiosk Digi-XL42 "er en ultra tynd og elegant storskærm totem kiosk Digi-XL42 "er en ultra tynd og elegant storskærm totem kiosk

Digi-XL42 " er en ultra tynd og elegant storskærm totem kiosk lavet af ultra tynde anodiserede aluminiumsprofiler med en samlet tykkelse på kun 9 cm.. Enheden passer ind i alle omgivelser og leveres i den farve De har krav til. Digi-XL42" er tilgængelig stående eller liggende, med eller uden infrarød touch, integrerede højttalere og webcam, og de kan leveres vægmonteret. De forreste paneler er udskiftelige, hvilket giver den nødvendige fleksibilitet.

Hvis De har behov for en løsning der skaber opmærksomhed, kan Digi-XL42" godt give svaret. Denne enhed passer ind i ethvert miljø med sin flugtende tykkelse, som væghængt og som en gulvstand i lodret eller vandret format med eller uden touch, frontpanelerne er indbyrdes udskiftelige.

Anvendelig som kommerciel skiltning, informationssystemer, som wayfinding, infoterminaler og som besøgsinformation. Kontorskiltning og medarbejderintranet, eller som adgangskontrol, se selv mulighederne i dette og i Deres dagligdag.
 

Digi-Image er en væghængt informationsstander med mange anvendelsesmuligheder
Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander
Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander med flere  spændende applikationsmuligheder.

Med Digi-Image i 19" (4:3) eller 22" widescreen får De en pladsbesparende informationsstander i et flot og tidløst design.

Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander

 Digi-Image

Denne væghængte model fås i to versioner. En ekstra slank udgave, og en mere servicevenlig model, hvor hele fronten kan låses op og åbnes, hvilket giver nem adgang til alle indvendige, tekniske komponenter. Modellen giver flere indbygningsmuligheder og Digi-Image kan derfor let tilpasses ethvert behov. Digi-Image kan integreres med kortlæser, printer eller en scanner der opfylder de fleste specifikke behov. Digi-Image fås i alle farver og størrelser. Det er nemt montere ved hjælp af standard VESA-beslag, f.eks. som Digi-Image 19" (4:3) eller 22" widescreen, vil De have en elegant tidløst designet og pladsbesparende kiosk.

Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander

Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander
 Anvendelig som Internet touchscreen kiosk, til besøgsorientering, kontorskiltning, adgangskontrol,
 selvbetjenings touchscreen kiosk og som terminal.
 
Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander Digi-Image er en fleksibel væghængt informationsstander

Storskærmsløsninger.
Den simple løsning er ofte den mest effektive og i en lang række situationer er en skærm monteret i loftet eller på væggen den bedste løsning. Vi anvender i vore løsninger kvalitetsskærme og software der sikres skjult, monteret bag skærmen, skærme der kan være op til 80”.
 

Storskærmsløsninger. Den simple løsning er ofte den mest effektive


Features:  Skærmstørrelse fra 19” - 80”. Automatisk genstart efter strømafbrydelse. Total løsning inklusive produktion, hardware, software, instruktion og montering. Webcam input på skærmbillede. Trådløst netværk. Tænd og slukur-funktion - alt efter Deres krav og budget.
 
Digi-Kiosk_download_datasheet Digi-Kiosk_download_user_manual

Digi-Function er en funktionel stander med mange muligheder

Digi-Function er en yderst funktionel self-service stander


Digi-Function er en yderst funktionel self-service stander med flere udvidelsesmuligheder. Standeren kan leveres i 19" (4:3), eller 22" wide-screen, der er den mest funktionelle informationsstander i dette  produktprogram. Den er meget fleksibel og brugervenlig, og ideel til ethvert self-service system.

Digi-Function er en yderst funktionel self-service stander

Digi-Function er en yderst funktionel self-service stander

Digi-Function kan leveres med og uden keyboard og det er muligt, at placere en monitor på både for og bagside i forskellig højde, hvilket gør den yderst børne- og handicapvenlig.
Digi-Function er yderst fleksibel og brugervenlig og ideel til selvbetjeningsløsninger og kan åbnes i hele fronten, hvilket giver nem adgang til alle tekniske komponenter. Digi-Function er tilgængelig i enhver farve eller størrelse, med Deres individuelle præg på - trykt, graveret eller med foliemontering .
Digi-Function er en yderst funktionel self-service stander med flere ud videlsesmuligheder Digi-Function er en yderst funktionel self-service stander med flere ud videlsesmuligheder
Størrelse:
19": 52,3 x 183 x 18 cm. (b x h x d).
Vægt 70 kg..
22": 63.6 x 183 x 18 cm. (b x h x d).
Vægt 80 kg..

Materialer.
Kabinet: Anodiseret aluminium.
Monitorramme: Akryl.

Standardkiosk.
Holder til standard PC.
230V strømforsyning.
Omgivelsestemperatur: +5° C-+40 ° C.
Placering: Indendørs.
 
Monitor.
19" - opløsning 1280 x 1024 pixels.
22" - opløsning 1680 x 1050 pixels.

• SAW touch-skærm.
• Betragtningsvinkel 160° / 160°.
• 300 cd/m2..
• Kontrastforhold 1000:1.

Specielle features.
Tastatur i rustfrit stål med trackball (IP65 hærværks-sikret). Integrerede hi-fi-højttalere. trådløst netværk (WLAN), Note- og møntacceptor. Termisk printer op til 210 mm. (A4). Bluetooth, webcam, scanner, kort-læser, o.s.v..
Digi-Kiosk_download_datasheet Digi-Kiosk_download_user_manual

Digi-Tablet sikre en optimal udnyttelse af enhver tablet

Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet


Tablet løsninger.
Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet. Standeren er perfekt til velkomstområder, på messestande og In-store. Integrer en hvilken som helst tablet i størrelsen 9,7” til 12” i en flot og slank informationsstander.

Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet

Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet

Placer tabletten i lodret eller vandret position.
Rammen, som omkredser tabletten, kan let udskiftes hvis man senere ønsker at anvende en anden type tablet og man kan dermed fortsat anvende resten af standeren. Funktionaliteten gør standeren til markedets mest fremtidssikre og økonomiske løsning. Vi kan levere Digi-Tablet i alle farver og kan desuden påføre standeren dekorative grafiske effekter.
 
Cirkamål:
Portrættilstand: Krop: 1500 x 300 x 65 mm.. (b x h x d).
Fod: 300 x 471 mm.. (b x d).
Vægt: 22 kg..
Liggende tilstand: Krop: 1450 x 360 x 65 mm.. (b x højde x dybde).
Fod: 360 x 471 mm.. (b x d).
Vægt: 25 kg..

Materialer
Krop / Kabinet: Anodiseret aluminium.
Bezelramme: Falsen er rammen omkring forsiden af et display.
For Touch Screen Systemer gælder at der er et valg af kanter, afhængig af hvordan og hvor skærmen bliver monteret. Sort akryl.
Fod: Sort lakeret stål.

Standard piedestal.
Anvendelighed: Forskellige indendørs gulvflade.

Monitor:
Enhver 9,7" til 12" Tablet.
For eksempel iPad2, 3, 4 og Samsung Galaxy Tab3.
Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet

Valgfri applikationer.
• Fås i alle farver.
• En række print, gravering og grafiske elementer kan tilføjes.
• Let at installere. Det er ikke nødvendigt med specialværktøj.
• Designet giver en helt lukket anti-tyveriramme.
• Valgfri "Hjem" knap adgang er til rådighed for bruger. Som standard leveres den sløret.
• Integreret Cable and Wire Management.
• Færdige fod til gulvmontage eller monteret med hjul.
Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet
Stående Digi-Tablet
Gulv-Digi-Tablet er en slank og elegant Tablet display, elegant integrerbar i enhver tablet. Denne alsidige og fritstående løsning giver Dem gode muligheder for permanente placering, på bl.a. messer eller udstillinger. Et enestående træk er, at Digi-Tablet er tilgængelig for enhver 9,7" til 12" tablet (iPad2, 3, 4, Samsung Galaxy Tab3. o.s.v.). Bezelrammen er udskiftelig og giver den fleksibilitet og økonomiske sikkerhed, også i fremtidige løsninger. De behøver ikke at investere i et ny standalone kabinet.
 
Alle disse funktioner gør Digi-Tablet et af markedets mest attraktive, holdbare og langvarige opretstående tabletløsninger. Vi tilbyder flere løsninger - fra iPad- til Samsungbrug. Sæt Deres tablet i en vægholder eller i en gulvstander og gør brug af den som en præsentabel informationstavle. Tabletten er let sætte ind i en beskyttende ramme og sikre mod tyveri og uønsket adgang til kabler. Rammen kan være dekoreret og fås i flere farver, der matcher de specifikke brands. Denne Tabletløsninger er ideel til udstillingsstande eller til brug i forbindelse med midlertidige præsentationer. Kontakt os for mere information.
 

Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet

Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet

Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet

Digi-Tablet giver en optimal udnyttelse af enhver tablet
Digi-Kiosk_download_datasheet

Udendørs løsninger - med mange muligheder for variation.
 

Digi-Outdoor er en drifts- og vandalsikker informationsstander


Digi-Outdoor er en drifts- og vandalsikker informationsstander, som kan modstå alt slags vind og vejr. Den er konstrueret til at kunne imødekomme de særlige krav der stilles ved en udendørs placering, og kan bl.a. placeres udenfor virksomhedens hovedindgang, ved parkeringspladsen eller i byrummet.

 Løsningen er særlig ideel som dynamisk informationssystem eller til håndtering af eksempelvis billetsalg eller betalinger. Digi-Outdoor fås som væghængt model og gulvstander, med flere skærme og i flere forskellige størrelser.

Digi-Outdoor er en drifts- og vandalsikker informationsstander

Digi-Outdoor er en drifts- og vandalsikker informationsstander

 

Digi-Outdoor - en drifts- og vandalsikker informationsstander

Gennemtestet kvalitet.
Leder De efter langtidsholdbare kvalitetsløsninger, som sikrer en positiv eksponering og lave driftsomkostninger, så står vi klar med løsningen.

Arbejdet er kendetegnet ved høj finish og præcision, ligesom disse kvalitetsprodukter er gennemtestede.

Digi Kiosk sikre en robust og driftssikker løsning, med indbygget kvalitet og finish.

Kundespecifikke løsninger tager sit udgangspunkt i Deres krav og vi kan tilbyde en lang række spændende tilbygnings- og applikationsmuligheder.

De er utallige og kan eksempelvis omfatte indbygning af kortlæser, printer, scanner, kamera, tastatur, højtalere m.m., og vi kan tilbyde at inkorporere blindskrift, eller der kan placeres skærme i flere højder, når der er særlig fokus på at imødekomme særlige brugergruppers behov.
Digi Kiosk sikre en robust og driftssikker løsning, med indbygget kvalitet og finish

Outdoor Digi Kiosk - Kundespecifikke løsninger


Forstærk Deres budskab.
Ønsker De at fange forbrugernes opmærksomhed eller blot at forstærke Deres budskab, tilbyder vi flere virkefulde løsninger. Alle vore produkter kan fås i utallige farver og vi tilbyder at påføre overfladerne flere former for grafik og print. Da overfladen på flere af vores produkter er udskiftelig, kan de med fordel anvendes til sæsonbetonede eller midlertidige kampagner. Der anvendes moderne og ISO-certificerede danske produktionsfaciliteter og gennem et partnerskab med bl.a. Dong Energy beror det på en forpligtelse til at anvende strøm fra vedvarende energikilder, hvilket bl.a. afstedfører at der arbejdes kontinuerlig på at nedbringe forbruget af ressourcer og miljøbelastende udledninger.
Størrelse:
19": 523 x 1830 x 267mm.. (b x h x d). Vægt ca. 75 kg..
22": 636 x 1830 x 267mm.. (b x h x d). Vægt ca. 85 kg..
46": 754 x 2113 x 267mm.. (b x h x d). Vægt ca. 125 kg..

Materialer:
Kabinet: Anodiseret og lakeret aluminium.
Overvåg Ramme: Hærdet glas.
Touch: ZYBRID (Zytronic) projiceret kapacitiv touch
Standard kiosk:
Opvarmning med termostat og ventilation.
Holder til standard PC,
230V strømforsyning,
Omgivelsestemperatur: -20° C-+40° C,
Placering: Udendørs.

Monitor:
Opløsning 1.280 x 1.024 og 1920 x 1080 (Full HD). Høj lysstyrke med lys censor.
Lysstyrke: fra 1200 cd/m² til 2000 cd/m².
Lavt Strømforbrug.

Specielle features: Integrerede hi-fi-højttalere, trådløst netværk (WLAN), note- og møntacceptor, termisk printer op til 210 mm. (A4), bluetooth. webcam, scanner, kortlæser.
 

Integrerede hi-fi-højttalere, trådløst netværk (WLAN), note- og møntacceptor, termisk printer op til 210 mm. (A4), bluetooth. webcam, scanner, kortlæser


Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg.
 
Informationsstandere

• Udendørs.
• Væghængte.
• Handicapvenlige.
• Betalingsautomater.
• Billetstandere.
• Printløsninger.
• Udbygningsmuligheder.
• Custom design.
• Touchskærme.
• 19" skærme.
Udendørs skiltning

• Gulvmonterede.
• Lysstærke skærme.
• Touchbetjening.
• Klimastyrede.
• Tilpasset det danske klima.
• Vægmonterede.
• Vandalismesikrede.
• Sensorstyring.
• Option for printer..
• 19" skærme.
Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg
Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg
Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg
Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg
Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg
Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg Kontakt os for en nærmere orientering - eller et oplæg

Digitale skilte

• Touchskærme.
• Infoskærme.
• Elektroniske opslagstavler.
• Gulv monteret.
• Væg monteret
• Software - indhold og styring.
• Videovægge.
• Brancheløsninger.
• Op til 70” med touch.
• Elektroniske prisskilte.
 

Løsninger

• Betalingsløsninger.
• Borgerservice.
• Det digitale hospital.
• Interaktiv vejvisning.
• Projektledelse og sparring.
• Selvbetjeningsløsninger.
• Sikkerhed.
• Support og overvågning.
• Turistløsninger.
• Virtuel receptionist.
 

Tydelig illustration af digital grafik vil variere, afhængigt af placeringen af LCD og hvor meget omgivende lys der er til rådighed. En given skærm skal kunne læses i direkte eller stærkt sollys. Derfor skal displayets kontrastratio fastholdes på 5 til 1. eller højere. En skærm med mindre end 500 nit og 2 til 1 kontrast-forhold kan læses i udendørs miljøer, men kvaliteten vil ikke gengive de rette detaljer effektivt.

Som en tommelfingerregel for notebooks og desktop LCD-skærme der generelt anvendes i kontorlokaliteter er lysforholdene på 200 - 250 nit. Til indendørs brug, med ukontrolleret eller indirekte sollys, anbefales det, at en skærm på 300 - 500 nit anvendes. Hvis brugen er udendørs eller i direkte sollys, bør det bero på mindst 1000 nits og med et kontrastforhold på mere end 5 til 1. I udendørs miljøer, i skygge, kan sådan en skærm giver en fremragende billedkvalitet.

En NIT er en måling af lys i candela pr. kvadratmeter (cd/m2.). NIT-grundlaget er en god grundlæggende reference, når man sammenligner lysstyrken fra skærm til skærm.
 

Prismaflex - outdoor advertising solutions


Alt kan eventuelt kædes sammen med vort øvrige sortiment - der også indeholder de andre - mere traditionelle muligheder.

EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013


talkled - LED-paneler

Udendørs LED-panel i aluminium.

S-PH9FO
Udendørs LED-panel i aluminium.
Pixel Pitch: 9 mm.. Udendørs vandtæt IP66-design. Egnet til både vedligeholdelse og bagvedliggende installation.

Indendørs LED-skærm, panel i aluminium.

 Indendørs LED-skærm, panel i aluminium.

 Indendørs LED-skærm, panel i aluminium.

Indendørs LED-skærm, panel i aluminium 

S-PH3.7FI
Indendørs LED-skærm, panel i aluminium.
Pixel Pitch: 3,75 mm.. Mute Design. Høj kontrast og høj definition.

 Hurtig installation af LED-display.
 Hurtig installation af mobilt LED-display Hurtig installation af mobilt LED-display   Hurtig installation af mobilt LED-display

S-PH5.6FOH
Hurtig installation af mobilt LED-display.
Pixel Pitch: 5.625 mm.. Udendørs LED-panel i aluminium. Vandtæt: IP66 - med fastlock-lukning.


Se mere om media og digital skiltning på den næste side - klik her.

 

expolinc - budskaber der ses - Roll Up professionel - roll up basis - 4-screen classic - pole system - stand up - 4-brochurer - pop up classic - pop up - pop up tower - annoncesøjler - soft image - fold up - med tryk i de mængder og størrelser De efterspørger - efter opgave og tilbud. Få inspiration og ideer via Expand - alt efter Deres krav.

Led og Lysdisplays

Multi Stand Displays Messesystemer Rammer og lister

- Lad os få en melding om Deres idé og behov, så vil vi i komme med et konkret oplæg.
 
Vista System - Ambassadør - elegante kioskskiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.
Vista System udvikler og levere løsning indenfor skiltning - Se lidt om det her

Kvalitets- og fagudtryk. "Den lille Ordbog" - grafik og skiltning.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail:
info@lysskilte. info

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

451_3
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden