Media og digital skiltning - budskaber der ses
- udstillings- og messeløsninger - gerne leveret efter Deres koncept og individuelle krav.


www.lysskilte.info
Media og digital skiltning - budskaber der ses
Kik også ind i vor
www.web-butik.info - klik her.

Budskaber der ses! Digital skiltning er fremtidens reklamemedie - både inde og ude.
 


Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP
 

Industrielle monitorer.

 Industrielle monitorer.

Industrielle monitorer.

Industrielle monitorer.

Se mere om emnet på de næste sider

Det er på
vist at mange køb bliver truffet aktuelt i butikken - i kraft af digital skiltning.
Med digitale skilte får De mulighed for at kombinere tekst, billede, grafik og video, hvilket giver en lang række muligheder for bruge eksisterende reklamemateriale, eller ved at implementere leverandørbaserede reklamer. Ved at anvende digital skiltning i vindues- og indgangspartier som middel i forbindelse events, nyheder og den almindelige dagligdag være et effektivt værktøj til markedsføring af ethvert koncept.

Info-systemer
:
Digitale infosystemer med skærme placeret på særlige placeringer, højnes den interne kommunikation, hvor mennesker mødes. Den digitale opslagstavle er en af de vigtigste interne kommunikationskanaler. En infoskærm, den digitale opslagstavle, publicere tilgængeligt materiale på alle tilknyttede info-skærme, der er aktivt så længe det er relevant.

Opdatering sker via et internetbaseret kontrolpanel, og kan opdateres eller redigeres direkte fra en pc. "Velkommen til" tavlen er kendt igennem tiden og en infoskærm, kan en velkomstinformation i et receptionsområde sikre at kunder, samarbejds-partnere og gæster, en unik velkomst og orientering.
- et eksempel:

Byport - eller pylon med storskærm.

Pylonen er produceret i et elegant og tidløst design.
Klar til 6 stk. skærmmoduler i formatet 1024 x 1024 mm..

LED-skiltning er er bl.a. kendt fra stadions og messehaller, hvor de har afløst de statiske bandereklamer. LED-skilte kan dog anvendes overalt, både indendørs og udendørs, og kan samtidig anvendes som som blikfang og branding på enhver facade.

Se mere om emnet på de næste sider


LED-belyste skilte med en levende og skiftende illustration placeret ved trafikerede knudepunkteret, eller på metropolen, gågaden - eller på forretningen profilere enhver virksomhed dynamisk. Indbygges LED-skiltet i en pylon, en opstander udført i aluminium, som de bedst kendes, giver det Dem mulighed for at flytte Deres digitale markedsføring ud til den næste kunde.

Vi har mulighed for at medvirke i rådgivning og installation af flere informationssystemer og kan kombinere dem med vort store program i færdige løsninger - eller levere det De har behov for, aktuelt og på sigt.
 
Facadebogstaver og LED-lysreklame. - et eksempel:

Facadebogstaver og LED-lysreklame

- som tekst og logo
- som enkeltopgaver eller som systemer
- til skilte
- til facader og væg.

Brug enkle visuelle budskaber
og skab resultater!

Det øger omsætningen, når kunden bliver fristet af levende billeder, og relateret tekst - der hvor det sker.

En visuel markedsføring der, hvor De netop har brug for den
- ved produkterne
- hos "købmanden"
- i dagligdagen
- på messen
- eller på in-stedet.
 
Med GAMP DimenSion kan De påvirke målgruppen direkte i købssituationen.

Bliv inspireret med Expands udgangspunkt.

Gamp Media - budskaber der ses - udstillings- og messeløsninger - gerne leveret efter Deres koncept og individuelle krav. SE MULIGHDERNE I DENNE PRÆSENTATIONSVIDEO

Se Introduktionsfilmen - klik her

Hent PDF-filen om emnet her

Storskærme - Skærmsystem - In-store TV - Dynamisk - Flad-skærme - Butiksskærm - Reklameskærm - Showreel - Produkt-præsentation - Messe-TV - Messespot - Messepræsentation - Visuel. Gamp Media - budskaber der ses - udstillings- og messeløsninger - gerne leveret efter Deres koncept og individuelle krav.

GAMP - Storskærme - Skærmsystem - In-store TV - Dynamisk - Fladskærme - Butiksskærm - Reklameskærm - Showreel - Produktpræsentation - Messe-TV - Messespot -  Messepræsentation  - Visuel - Aktiv kommunikation formet af Dem selv til lejligheden eller af os, efter opgave.


Se mere om media og digital skiltning - som pyloner - her

Se Gamp Medias præsentation af mulighederne, KLIK HER
Se Introduktionsfilmen - Klik her

Skærme med touch til inde- og udendørs brug.

Industrielle monitorer.
Normalt forbinder man en computerskærm med et skrivebord i et pænt og roligt kontor med en fornuftigt temperatur, men disse monitorer til industrien svarer til en firhjulstrækker i forhold til en lille familiebil. De skal bruges under ekstreme forhold i industrien, hvor de skal kunne tåle varme, kulde, fugt, støv og vibrationer. Det sætter høje krav til de enkelte dele for at sikre høj driftsikkerhed og stabilitet.

Industrielle monitorer.

Chassis LCD Chassis LCD.

Der findes en lang række muligheder for individuelt tilpassede løsninger med en LCD-skærm bygget ind i et slankt metalchassis.

Denne konstruktion kan tilpasses opgaver i mange forskellige omgivelser og miljøer.


 
Flat Chassis Monitor.

Den flade type mekanisk design giver slankere udsigter valg for kunden.

Det bringer en anden løsning for mode stil og bedre pladsbesparende bekymring.
 
Flat Chassis Monitor
Large size Touch Monitor Large size Touch Monitor.

IP67 displays er den moderne type design med høj kvalitet LCD-panel, sollys læsbar film, mulighed for antistød og vibrationer, fuld IP67 og anti-korrosions belægning med aluminiumslegering boliger. 
Stainless LCD.

Rustfrit LCD har en ultrakompakt mekanisk design, der leverer ekstra robust struktur for de alvorlige miljø- og ikke behov for maleri til overfladebeskyttelse.
 
Stainless LCD
Full IP65/NEMA 4 Chassis.
Disse skærme er udviklet til at kunne klare lidt af hvert. De hårdføre skærme er klassificeret ’Full IP65/IP67’ og er ideelle til brug i barske, våde og støvede miljøer, som bl.a. udendørs kiosker eller barer i poolområder. IP65 touch skærmen yder fuld beskyttelse, herunder af stik, kabler og Touchfunktionen. Med denne løsning opnår du fuld interaktion - også når De anvender den udendørs. IP Resistent Teknologi – forsegling mod vand og støv m.m. IP-forsegling bruges til en række applikationer, så de bliver modstandsdygtige overfor væsker, støv og fugt.

Winmate følger gældende standarder for test.
Der kan tilbydes en række forskellige modeller af skærme i IP støv og vandtæt design, samt robuste industrielle LCD-skærme. Disse solide LCD-produkter er desuden designet til høj, stabil ydelse, er modstandsdygtig overfor stød og vibrationer, kan tåle høje temperaturer og miljøer med risiko for rust. Det siger sig selv, at støv, vand og fugt kan være meget ødelæggende for enhver form for udstyr over tid.
Full IP65
IP65 LCD Solution.

Designet til at være hård og barsk, den IP65-rated skærme er ideelle til brug i barske, våde og støvede miljøer, såsom udendørs kiosker eller spapool kiosker.

IP65 LCD Solution
IP67 Display.
IP67 displays er den moderne type design med høj kvalitet LCD-panel, sollys læsbar film, mulighed for anti-stød og vibrationer, fuld IP67 og anti-korrosions belægning med aluminiumslegering.

Der kan leveres kundetilpassede løsninger inden for touchscreens, LCD Displays og panel- og boxpc. 
IP67 Display
LED Backlight Display LED Backlight Display.
Med den nye LED teknologi (Light Emitting Diodes) som lyskilde, får De et nyt alternativ til de traditionelle displays med CCFL baggrundsbelysning.

Sammenlignet med de CCFL-baserede løsninger kan LED baggrundsbelysning desuden også minimere strømforbruget på LCD-skærme. Når det handler om trykfølsomme skærme, så kan vi levere komponenter og hele løsninger med touch, displays og pc-løsningen

 
Open frame LCD.
LCD-løsninger tilbydes i såkaldt Open Frame, som giver en lang række muligheder for at kombinere forskellige skærme og chassis'er, som kan bruges til specielle løsninger indenfor især Kiosker og Industriel PC-området. LCD Open Frame fås i størrelser fra 5,6" til 64,5" og både med og uden Touch.
 
Kundetilpassede løsninger findes inden for touch screens, LCD Displays og panel- og boxpc.
 
Open frame LCD
Panel Mount LCD Panel Mount LCD.
Et panel Mounted LCD anvendes, hvor der er plads overvejelse og en Mount. The panelet er sikret fra forsiden, med sider af panelet vises på ydersiden.

Applikationer:
- Spille- og casinosystemer
 - spillemaskiner
- lotterier
- interaktiv POS
- billettering
- afstemningsmaskine
- bankautomater ...

Rear mount LCD.
Lifthængt LCD kan anvendes, når der er et sikkerhedshensyn der skal tages, for eksempel i ATMS.

Der kan leveres komponenter og samlede løsninger til områderne touch screen, panel pc og monitorer.
 
Rear mount LCD
Sunlight Readable-Transfletive LCD

Sunlight Readable-Transfletive LCD.
Der udbydes ad denne vej en række produkter med høj læsbarhed, hvor det er muligt at regulere lysstyrke, format og billedopløsning. Disse egenskaber er markant bedre på vores løsninger end på almindelige PC-monitorløsninger med LCD.

LCD-teknologi.
Transflektiv LCD-teknologi kan anvendes på en række almindelige TFT-løsninger, hvor det er muligt at benytte LCD med en reflekterende funktion. Med den monterede reflekterende film kan den ændrede LCD lade det omgivende lys passere LCD-cellerne og udnytte de reflekterende lysstråler som sin egen belysning. Jo stærkere det omgivende lys er, desto lysere vises LCD. Det betyder, at den-ne form for LCD kan vises under ekstreme lysforhold, for eksempel direkte sollys.

Hvordan virker denne teknologi?
Transflektive LCD-moduler indeholder både transmissive og reflekterende egenskaber, og billedvisningen afhænger af det omgivende miljø. Displayet benytter en bagbelysning med en transmissiv egenskab i mørke omgivelser, og bruger eksternt lys med en reflekterende egenskab i lyse omgivelser. De forbedrede transflektive metode betyder bedre farvegengivelse, som igen giver et tydeligere skærmbillede svarende til en transmissiv indstilling. Nettoreflektionsgraden på vores transflektive LCD-løsning varierer fra 0,9 % til 1,3 % på en række udvalgte paneler. Med en reflektionsgrad på netto 1,3 % satser og 10.000 omgivende sollys lysstyrke er gevinsten omkring 130 nits i forhold til en original backlight lysstyrken.

Fordele.
Læsbar under alle lysforhold inkl. direkte sollys - Udvidet kontrast gældende for både inde- og udendørs forhold - Størst indendørs farvemætning, lysstyrke og betragtningsvinkel - Fuld mekanisk og elektrisk kontrol af det eksisterende system - Strømbesparelse og baggrundslys i udendørs applikationer - Ingen ekstra varmeproduktion, selv ikke ved højeste lysstyrke

Ultra-Wide Viewing Angles LCD

Ultra-Wide Viewing Angles LCD.
Den høje kvalitet på disse LCD-skærme med bred betragtningsvinkel er med til at give et flot, skarpt billede.

Skærmene leveres med alt, hvad der kræves for at Deres programmer kan benyttes fuldt ud.

Når det handler om trykfølsomme skærme, kan vi levere komponenter og hele løsninger med touch, displays og pc-løsningen. 

Wide Range Temperature LCD.
LCD til alle temperaturer (Wide Range Temperature LCD). Vi kan levere et bredt sortiment af LCD-skærme, som er udviklet til at kunne levere præcise farvebilleder i direkte sollys og til at fungere under temperaturer fra -20 grader til +55 grader Celsius.

Om denne teknologi?
Disse udvalgte Mitsubishi Electrics TFT-LCD-moduler er designet til at fungere optimalt i næsten alle temperaturer (Panel fungerer i temperaturer fra -20 til +70 grader Celsius). Det betyder, at panelet er optimalt til en række forskellige, industrielle applikationer, såsom udendørs kiosker, der skal kunne fungere både sommer og vinter.

Hvordan virker denne teknologi?
Via en elektronisk kontrolmekanisme med temperaturfølere er det muligt at kontrollere, om enheden er tændt, og desuden er det muligt at regulere det interne system i forhold til temperaturændringer. Ved lav temperatur starter den mekaniske forvarmningsproces, og ved 4 grader Celsius tænder LCD-panelet. Når den indre temperatur falder til under 7 grader, vil enheden tænde igen, og derved holde temperaturen over 0 grader Celsius. Under høje temperaturer sørger mekanismen for at fastholde temperaturen under et vist niveau, bl.a. for at undgå overophedning. Den effekt vil automatisk slukke for systemet, når temperaturen når over fx 65 grader C, og vil igen tænde for systemet, når temperaturen igen er faldet til f.eks. 55 grader. Med et avanceret kølesystem med blæser, kan tænd/sluk -automatikken også finde anvendelse på denne mekanisme. Kombineret med mekanisk NMEA/IP [grad front bezel]? og andre tekniske, integrerede moduler har denne teknologi vist en høj grad af pålidelighed under arbejde i krævende omgivelser.

Applikationer.
Udendørs kiosker - Informatik i forlystelsesparker - Industriel Automatisering - Tunge køretøjer. Selvbetjeningsautomater til bogudlån er langt fra en nyhed, selv om der løbende sker opdateringer af især software til disse systemer. De fleste vil møde disse automater på de almindelige biblioteker, hvor bibliotekarens tid i dag bruges til søgninger og andre former for service frem for at bruge tid på udlånet.

Det samme gælder for de små box-pc'er, der styrer processen med udlån etc. Det er naturligvis blevet til mange skærme og mange automater, da systemet også er opsat på en lang række andre biblioteker end kommunebiblioteker – for eksempel på en lang række uddannelsesinstitutioner som handelsskoler og universiteter LCD-skærme, Touch screens og andre komponenter til en lang række løsninger til bl.a. detailhandelen. Nogle af de mest synlige løsninger er de skærme med udendørs touch-funktion, sidder i bl.a. benzinstanderne. Her har man mulighed for nemt og hurtigt at trykke sig frem til pinkode, standernummer og kvittering på en LCD-skærm med udendørs touch-funktion indbygget i betalingsstanderen. Den er bygget til at være klar døgnet rundt hele året, og er modstandsdygtig over for kulde, varme og fugt.
 
Kapacitive touchscreens baner vejen for nye produkter. Introduktionen af kapacitiv touch-screen teknologi har revolutioneret smartphone markedet, men teknologien vil også finde vej ind i mange andre typer af applikationer.

Touchscreen-teknologien har eksisteret i et stykke tid, så hvorfor skulle det være iPhone'n, der fik overbevist den mobile verden om teknologiens forrygende muligheder?

Svaret ligger i den underliggende teknologi:
Med skiftet fra resistive til kapacitive touch-screens, introduktionen af bevægelsesstyring (gestik) og den gedigne følelse af glasskærme fik elektronikkunderne med introduktionen af iPhone'n for alvor fået øjnene op for mulighederne med touchscreen teknologien, og det forventes, at der vil blive solgt nær 400 millioner touchscreen-håndsæt i 2012 - 2013 (iSuppli).
Wide Range Temperature LCD

Teknologien har eksisteret i PDA'er i et stykke tid.
På det amerikanske marked blev den første gang introduceret af taiwanske HTC i juni 2007 - lige før introduktionen af iPhone. Men det var dog sidstnævnte, er skabte et 'touchscreen-mania' indenfor forbrugerelektronikken, og grundlaget for iPhone's succesen er tvivl den kreative brug og fire nøgleteknologier: Kapacitiv touch-teknologi (modsat resistiv touch), glas i stedet for plastskærm, det 'kantløse' design samt muligheden for gestikbaseret navigation.

Ud med resistiv og ind med  projiceret kapacitiv.
Skiftet fra resisitiv til kapacitiv touchscreen er den enkelte mest vigtige teknologiske parameter for markedet, og iSuppli spår, at nær 25 procent af de mobile håndsæt vil være baseret på den kapacitive teknologi.

PDA'erne har været motor for brugen af styring med pen og resistiv touch-teknologi.
Den resistive teknologi har et fleksibelt toplag over et ITO-lag (ledende indiumtinoxid). Derunder er der et luftlag og igen et ITO-lag med fire ledninger på ITO-lagene - højre/venstre på 'x-laget' og op/ned på 'y-laget'. Touch-funktionen opstår, når det fleksible toplag rører ved det underliggende lag, hvilket måler x-y koordinaterne i to trin. Teknologien giver dog nogle velkendte problemer som en noget 'svampet' berøringsfornemmelse og en sart overflade. Følsomheden i de resistive paneler forsvinder også med tiden på kun af slid mellem lagene, og transparensen er kun 75 procent for det resistive panel, men over 90 procent for det kapacitive. Ligeledes skal de resistive paneler jævnligt kalibreres med tryk på onscreen ikoner.

Skiftet fra resisitiv til kapacitiv touchscreen er den enkelte mest vigtige teknologiske parameter for markedet

Den projicerede kapacitive touch-teknologi har derimod ingen 'bevægelige' dele.
Det eneste mellem LCD-displayet og brugeren er ITO-laget og glasset. Hardwaren til føling af den projicerede kapacitans består af glastoplaget fulgt af en array af x-sensorer, et isolerende lag og derefter en array af y-sensorer på glassubstratet. Visse leverandører kan fremstille en enkeltlagssensor med både x- og y-sensorer på et enkelt ITO-lag med mikroskopiske broer, hvor lagene krydser hinanden.

Glasoverfladen giver brugeren en solid fornemmelse på hele skærmen, og forbrugerne foretrækker det rene design, som glas gør muligt, ligesom glas sikrer et godt kapacitivt signal til måling af berøringen.

Glas – klart er smart.
Ud over de åbenlyse 'klare' fordele ved glasset er er glas en overlegen teknologi til Touch-funktionen på grund af glassets elektriske egenskaber. Hvad de færreste forbrugere nok ved, er, at touchskærmen måler en ladning fra brugerens finger. Det er nemlig ændringerne i kapacitansen, som brugeren inducerer, der gør touchscreen'en i stand til at registrere berøringen.

Glas har altid været kendt om en isolator - eller et dielektrikum – og glas har i i forskellige applikationer været brugt til at afbryde et strømflow, men når glas bruges i et kapacitivt kredsløb, så har materialet en række åbenlyse fordele. Overordnet er kondensator-kredsløbet opbygget med parallelle plader af to ledende lag med en mellemliggende isolator.

ITOlaget er en leder og brugerens krop er en leder, mens glassets er en isolator. Når brugeren rører ved skærmen, bliver brugeren en del af kondensatoren. Touchscreen-controlleren måler ændringen i kapacitansen både med hensyn til værdi og placering af berøringen. Systemkapacitansen er proportional med arealet af en af pladerne og omvendt proportional med afstanden mellem pladerne. Forholdet beskrives som C = ε x A/d, hvor ε er den dielektriske konstant af det isolerende materiale.

Både glas og acryl bruges i dag.
Glas har betydelige sensormæssige fordele i sammenligning med kunststoffer. Glas har en dielektrisk konstant på 6, medens plexiglas er nede på 3 (og luft 1). Glas vil med den samme tykkelse give den dobbelte signalstyrke i forhold til acryl, og et stærkere signal giver højre præcision og højere tolerance over for LCD-støj.

Glas har samtidig flere andre fordele.
Det er mindre ridsefølsomt og en mere jævn overflade til pålægning af ITO-laget, ligesom glas kan opvarmes til meget høje temperaturer, så ITO-laget kan pålægges meget ensartet. Den høje temperatur fjerner også det gullige skær i ITO-laget, som ved opvarmning bliver glasklart. Men ud over de fysiske forskelle mellem de forskellige touchscreen-teknologier, så har den kapacitive touch-teknologi også medført en bølge af innovation inden for software til touch-styring.

Innovation i brugeroplevelsen – gestikken.
Den nok mest betydningsfulde ændring i brugeroplevelsen er gestikken, som har ændret brugen af touchscreens fra menustyring med ikonbaserede displays og brug af penne til en fingerstyring med præcision ned til 0,5mm nøjagtighed for fingerspidsens placering. Med så høj præcision behøver man ikke længere pennen, og man kan derfor indføre helt nye interface-teknikker.

Innovation i brugeroplevelsen – gestikken Figur 1. Resistivt panel med fleksibelt øvre lag blive gradvist udfaset af den kapacitive touch-teknologi.

Figur 1.
Resistivt panel med fleksibelt øvre lag blive gradvist udfaset af den kapacitive touch-teknologi.

Gestikken går fra den simple ikonstyring over til bevægelseskontrol med funktioner som swipe, pan, pinch, zoom og lignende dynamiske styringer. Interfacet tager en kombination af fingeraktivitet på touchscreen'en og konverterer bevægelserne til meningsfulde bevægelser på skærmen. Indtil lanceringen af de nyere kapacitive touch-teknologier har elektronikken været for langsom til at kunne gøre brug af gestik mulig. De nye, kapacitive touchscreens kombinerer en høj opløsning med highspeed sensorik, og det åbner døren for de nye brugeroplevelser. Så snart forbrugerne vænner sig til gestikken, vil de sand-synligvis kræve mere.

Figur 2. Forhold mellem glas' dielektrikum, afstand og areal af de ledende flader
Figur 2.
Forhold mellem glas' dielektrikum, afstand og areal af de ledende flader

Gestik har den fordel, at teknikken ikke er begrænset til en eksisterende applikation.
Man kan justere volumen af en MP3-applikation, medens man er inde i en helt anden applikation. Gestik har foreløbigt erstattet scroll-hjulene gennem en tilføjelse af scroll- og zoom-funktioner. Næste skridt vil være 'always on' global gestik, der virker ligesom multimedia-knapperne på en laptop. En slags gestik åbner telefonapplikationen, mens en anden bevægelse går til den næste sang på playlisten. Næste generation af touch-produkter vil være styret af mulighederne inden for multitouch-funktioner ('all points').
Det er apparatets evne til at genkende et ubegrænset antal berøringer på skærmen. Et eksempel på denne teknologi er 'TrueTouch' løsningen fra Cypress Semiconductor, som gør det muligt at tracke 10 eller flere fingre. Ved præcist at kunne bestemme, hvor hvert enkelt touch finder sted, kan man udvikle intelligente algoritmer, som afviser forkerte tryk (som hvis man holder om en telefon), eller kompliceret gestik (tre eller fire fingre, der giver nye funktioner), håndfladeafvisning (on/off af telefonen, når man samler den op) og så videre. Man må formode, at innovation inden for touchscreen-verden en fortsat vil føre til nye markedsmuligheder.

Figur 3. Bruger-interfaces er blevet revolutioneret af gestikstyring, som er blevet mulig gennem x-y tracking og multitouch-funktionalitet.

Figur 3.
Bruger-interfaces er blevet revolutioneret af gestikstyring, som er blevet mulig gennem x-y tracking og multitouch-funktionalitet.

Innovation på vej – nye´touchscreen-funktioner.
Det er ikke så længe siden, at Windows 7 kom på markedet med endnu mere gestik 'indbygget' i operativsystemet. Windows Mobile 7 følger tæt efter. Man regner med, at flere pc-producenter vil bruge touchscreen- funktionerne i Windows 7, og selv om touch-screen pc-produkter ikke er vildt populære, så er der jo ikke er blevet fremstillet mange brugervenlige touchscreen-laptops, ligesom software touch-applikationerne har været få. Sony er dog ude med en Vai-o-notebook med touchscreen, ligesom Hewlett-Packard og Asus også har taget teknologien til sig.

Med en løbende forøgelse af software-mulighederne for touch-software, vil forbrugerne også kræve andre avancerede funktioner. Man må forvente hastige forbedringer for de kapacitive touchfunktioner som vandafvisning, brug af en passiv pen, håndskriftgenkendelse og genkendelse af asiatiske skrifttegn samt nærfeltsregistrering, så et egentlig touch ikke nødvendigvis er påkrævet for visse applikationer. Så selv om verden forbavses over succesen for iPhone og lignende nye touchbaserede konkurrerende produkter, så er der ikke mange brugere, der kender til teknologien bag succesen. Uden fremskridt i touchscreen- teknologien ville dagens succesfulde touch-baserede telefoner blot være en gennemsnitlig god forretning baseret på endnu en resistiv touch-løsning med penstyring. Overgangen fra resistiv til kapacitiv touch-teknologi, gestik og krystalklart, solidt glas har imidlertid åben for en helt måde at opbygge avancerede og letanvendelig brugerinterfaces på, som også vil inspirere mange andre typer af applikationer.
 

 
Ovenstående kan eventuelt kædes sammen med vort øvrige sortiment - der bl.a. indeholder andre - mere traditionelle muligheder - banneret i forskellige varianter:
 

 Interaktive produkter.
 Boards.
 Flipover
 Rail og gulvsystemer.
 Tilbehør.
 Projiceringsprodukter.
 Informationsprodukter.
 Workshop-produkter.
 

EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013


Se mere om media og digital skiltning på den næste side - Klik her.

 

expolinc - budskaber der ses - Roll Up professionel - roll up basis - 4-screen classic - pole system - stand up - 4-brochurer - pop up classic - pop up - pop up tower - annoncesøjler - soft image - fold up - med tryk i de mængder og størrelser De efterspørger - efter opgave og tilbud. Få inspiration og ideer via Expand - alt efter Deres krav.

Led og Lysdisplays

Multi Stand Displays Messesystemer Rammer og lister

- Lad os få en melding om Deres idé og behov, så vil vi i komme med et konkret oplæg.
 
Vista System - Ambassadør - elegante kioskskiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.
Vista System udvikler og levere løsning indenfor skiltning - Se lidt om det her

Kvalitets- og fagudtryk. "Den lille Ordbog" - grafik og skiltning.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail:
info@lysskilte. info

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

451
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden