Valgplakater
- er et skoleeksempel på innovation, der skaber nye forretningsmuligheder.


www.valgstedet.dk

Valgplakaterne er et skoleeksempel på innovation - fra lager og i produktion

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Valgplakater er et skoleeksempel på tradition og innovation - fra lager og i produktion.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP


Banebrydende valgplakater.
En nyere type plakat udmærker sig ved at være både nemmere og billigere i brug og produktion. Da alle skal bruge valgmaterialer samtidig, er der gode muligheder for stordriftsfordele og for at tilrettelægge produktionen meget effektivt. Derfor kan en kampagne - eller et valg - sikre de rigtige priser, når der iværksættes i god tid  Man har oftest meget begrænsede midler til rådighed, så når der skal produceres valgplakater, klistermærker, visitkort, postkort, foldere, plakater, RollUps eller flyers, kan planlægningen og mængden være helt afgørende for den endelig pris.
 

Valgplakater kan leveres som kanalplast plader som, der er perfekte til montering og ophængning


Nemmere og billigere valgplakater.
De nye typer valgplakater, der kan leveres klar til brug, opklæbet på miljøvenlige kanalplader i plastik med mange års levetid, adskiller de sig fra traditionelle valgplakater, som manuelt klæbes på masonitplader med tapetklister, idet vægt og pris næsten er halveret i forhold til de gammeldags valgplakater. Den nye type plakater fremstår meget skarpere, plastikpladerne er lettere at hænge op i lygtepælene end de gamle masonitplader, idet de vejer meget mindre.
 

 

Valgplakater
.
Der er stadig nogle der hælder til den "gamle" papirmodel der klæbes på træplader. Tendensen går dog i retning af, at fremstille på kanalplast og på de større oplag kan der printes direkte på pladerne, men kan også trykke på papir der klæbes op på kanalplast. Vor metode sikrer at pladerne har en høj stivhed, så de ikke krummer som følge af spændinger efter lim, og at de er vejrstabile. Den lave vægtfylde sikre en let håndtering. Bl.a. printes på Leopard storformatprinter, der med en optimal færdiggørelse af skæring, hulning og pakning, kan sikre en produktion på op mod 600 plakater i timen.
Valgplakater. Der er stadig nogle der der hælder til den "gamle" papirmodel der klæbes på træplader

Innovation og produktivitet.
Valgplakaterne er et skoleeksempel på innovation, der skaber nye forretningsmuligheder og bidrager til øget produktivitet i samfundet. Samtidig er produkterne miljøvenlige, og de kan leveres til konkurrence-dygtige priser i kraft af højt automatiseret produktion. Plakaterne kan også bruges til at promovere byfester, tivolier, større events og cirkusforestillinger.
 
 
Når valget nærmer sig, eller når Cirkus kommer til byen - plakater, klar til opsætning Når valget nærmer sig, eller når Cirkus kommer til byen

Valgplakater kan leveres som kanalplast plader som, der er perfekte til montering af de traditionelle trykte plakater, men som altovervejende anvendes med direkte digitalprint, der er holdbart i alle situationer, og som ved selv små mængder er prisbillige og rationelle i behandling og brug.

Som standardløsning anvendes ofte en 600 grams hvid plade i formatet 3,5 x 1220 x 2440 mm., der kan leveres efter opgave fra lager, uden efterbehandling.

Orientering om nye regler for opsætning af valgplakater


Valgplakaten er et af værktøjerne for politikerne i en valgkamp. De fleste valgplakater består af et profilbillede, kandidatens navn og et partilogo, typisk klistret op på et stykke masonitplade eller andet egnet materiale. I Danmark må valgplakater hænges op, typisk i lygtepæle, fra den fjerde lørdag inden valget.
Valgplakaten er et af værktøjerne

Vi kan naturligvis levere valgplakaten som tilbehør
-
eller trykke Deres budskab direkte på pladen. Ønskes en leverance leveret klar til brug, kan der bl.a. forbores huller, tilføres snøre eller strips, lim og tape - og vi kan naturligvis også levere den tilhørende stige, så alt kan klares sikkert. Flag, bannere, beachflag, RollUp og den lille gimmick eller ballonerne, er andre elementer vi kan være behjælpelige, i små og større mænger, ligesom reklameslikket kan leveres som bulk eller med Deres budskab tiltrykt på pakningen. Leveringstiden kan være fra nogle få dage, og op  til 4 uger, afhængig af kravene. Pakning kan ske efter Deres forskrifter, og alle leverancer kan ske på en eller flere adresser, efter Deres krav og ønske.
Vi kan naturligvis levere valgplakaten som tilbehør

Valgplakater på vejarealer - regelsæt for opsætning af valgplakater

- regelsættet kan i sin fulde længde ses på Vejdirektoratets hjemmeside.

Valgplakater leveret som kanalplader er et genialt alternativ til papirplakater, opklæbet på masonitplader. De kan leveres som papirplakat eller opklæbet på kraftig polypropylen kanalplade.
- Polypropylen er et miljørigtigt materiale, der ved forbrænding udleder mindre Co2.
- Produceres som standardløsning i formatet 60 x 80 cm..
- Tiltrykkes direkte på materialet i en tykkelse på 2,5 mm., 3.5, 4 eller 5 mm..
- Normal leveringstid, efter modtagelse af trykklart materiale, 8 - 10 arbejdsdage.
- Leveres om ønsket med huller, klar til opsætning.
- 4+0 - tryk på forsiden, bagsiden er uden tryk.

Plakater - produceret som serigrafisk eller digitalt tryk.
- Produceres i formaterne A2, A3 og 47 x 70 cm., (50 x 70 cm.
  med hvid kant).
- Papirkvalitet: Som standard 160 eller 170 gram, silk.
  arbejdsdage.
Valgplakater leveret som kanalplader er et genialt alternativ til papirplakater

Print direkte på kanalplastplader med stærk kubestruktur.
- forborede med 10 huller.
- format A1 eller 60 cm. x 80 cm..
- der også kan påtrykkes fluorescerende.

- Normal leveringstid, efter modtagelse af trykklart materiale, 8 - 10.
- De kan få Co2-neutraliseret Deres tryksag mod et tillæg på 1,96 %.

Rundt om har partiforeninger i planlægningen af kampagner til kommunal- og regionsrådsvalg en opgave i valgkampagner. Tidligere var det et stort arbejde at lime plakater på plader. Plader som blev gemt fra valg til valg, og derfor blev mere og mere skæve, og svære at arbejde med.

Nu bliver de fleste trykt direkte på kanalplastplader, der er klar til at blive hængt op. Valgplakater kan bero på formatet 60 × 80 cm., plakater i A1-format (59,4 x 84,1 cm.) trykt 450 grams kanalplastplakater i 3 mm..

Kommunikationsforum har med tidligere tiders valgplakater illustreret fordele og ulemper i forsøget på at få sit budskab frem. Det må være interessant læsning. Se det her, eller følg linket.
 
 Om digitaltryk  Adressering, pakning, distribution
 Bannere  Brevpapir  Blokke  Brochurer  Bøger
 Etiketter  FI-kort  Fakturapapir  Formularer  Foldere
 Hæfter  Mapper  Kuverter  Kalendere  Klistermærker
 Labels  Løsblade  Magasiner  Plakater  Plot
 Postkort  Prisliste  Streamers  Storformatprint  Visitkort

Fremtidens valgplakater er digitale.
Forud for de sidste valg har der vist sig en stigende interesse i at følge med i den digitale udvikling, bl.a. fordi valgplakaten kan "tale og bevæge sig".
 

Når et valg nærmer sig, er det nok de færrestes der kan undgå at se lygtepælene plastret til med valgplakater. Plakater der ensidigt plædere for partier og kandidater. Og plakaterne har en effekt, siger blandt andet Anders Dybdal, der som kommunikationsrådgiver med speciale i politiske kampagner, har har en dybere indsigt i dette. "Forskningen viser, at de helt afgjort gør en forskel" er Han citeret for at sige. "Undersøgelser viser at vi er tilbøjelige til at identificere os med personer, og derfor er valgplakater altid er bygget op efter den samme læst, bl.a. fordi de skal kunne afkodes hurtigt".
 

Bandereklame.dk - Interaktive produkter og digital kiosk-skiltning - budskaber der ses fra Dansk Skilte Reklame

Se lidt mere om emner på næste side


Tidligere var det meget almindeligt, at plakater var bygget op omkring et budskab eller et slogan, men med de nye muligheder er den digitale valgplakat også blevet en del af et valg.
 

Sammenkædet med brug af de sociale medier, smartphones - og den traditionelle plakat, sikres en form som virker bedre, og som kan tilføres nye elementer i en valgkamp, undervejs

- naturligvis sammen med de traditionelle muligheder, bl.a. skilte i kanalplast, der er en tilgængelig løsning for de fleste - også prismæssigt

xpo maeglerskilte


- INSPIRATION TIL MESSELØSNINGER - klik her.
 
489 Promotor Original med parasol 80.0240 489 Counter - Promotor Budget 80.0308 489 Counter - Promotor Quick 80.0375.1

Promotor Original med parasol
48910780.0240

Counter - Promotor Budget
48910780.0308

Counter - Promotor Quick
48910780.0375.1

489 Promotor Swift 360 80.0698.1

489 Informationscounter VKF 80.332.14

489 Counter Twister 80.0607.1

Promotor Swift 360
48910780.0698.1

Informationscounter VKF
48910780.332.14

Counter Twister
48910780.0607.1

489 Partition Naomi skærmvæg 80.0720.1

489 Mobil stemmeboks - Construct 51.0145.1


Partition Naomi skærmvæg
48910780.0720.1

Mobil stemmeboks - Construct
48910751.0145.1

Stemmebox med digitalprintet motiv
48910760.0089.1

Infovitriner efter opgave og fra lager

Valgbokse for kommuner
Disse afstemningsbokse kan stå alene

Valgbokse.
Med denne valgboks bliver De hurtigt klar til Folketingsvalg, kommunalvalg, regionsvalg, retsforbeholdet - eller til afstemningen om den gamle skole eller valg i fagforeningen.
Valgboksen er fremstillet i god kvalitet, der er yderst holdbare og kan anvendes igen og igen.
Valgboksen leveres i standardmål 984 x 984 mm., samt et ekstra stort stemmerum i bredde 1476 mm. for kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede.

Disse afstemningsbokse kan stå alene - eller kombineres til ønsket længde, i én ubrudt række.

Valgboksene kan leveres med fast bagplade og forhæng i én side - eller med forhæng i begge sider, for ind- og udgang.
Alle valgbokse leveres med en skriveplade, en 120 Watt spotlampe og en blyant.

Vort eksempel viser en af de mest solgte mål, der dog kan leveres efter opgave, i de farver der kan være relevante, både hvad angår boks, sarge, søjler og forhæng.

Se databladet om emnet - her.


Se det aktuelle udvalg på Online skilteshoppen.

Kik også ind i vor  

Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - KIK ind i vor webshop for standardskiltning.

 - hvor der findes mange løsninger

Se lidt mere om emner på næste side


Vor engelsksprogede EASY-linkshop indeholder utallige løsninger - Se kataloget om emnet her
 

Se det aktuelle udvalg på Online skilteshoppen.

Produktionsopgaver fordrer sædvanligvis betaling ved ordreafgivelsen.

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.


Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.

Vi har flere løsninger indenfor skilte og skiltning. Blandt andet aluminiums skiltesystemet, der er et elegant system med masser af anvendelsesmuligheder, ensartet, tydeligt og fleksibelt - inde og ude.

Via vort værksted og et væld af underleverandører i ind og udland, der er førende indenfor skilte- og tekstsystemer til bil, gade, væg, gulv, vindue og butik i alle brancher, fremlægger vi på de efterfølgende sider vort omfattende program, som kan give Dem inspiration til hvordan De skaber blikfang og genkendelse i gadebilledet - og hos Deres kunder.
 

- Lad os få en melding om Deres idé og behov  - med Deres print, leveret klar til brug.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder


Se lidt mere om emner på forrige sideSe lidt mere om emner på næste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail:
www.valgstedet.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

448_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden