Danmarks bedste plastproduktion
- fra lager og i produktion - til foldere, brochure og prislister.


www.danskskiltereklame.dk

Danmarks bedste plastproduktion, fra lager og i produktion

Kik også ind i vor
www.web-butik.info - klik her.

Danmarks bedste plastproduktion - fra lager og i produktion - til foldere, brochure og prislister.

Acrylarbejde og brochureholdere til butik, kontorer, messebrug og fra idé til færdig produkt - Danmarks bedste plastproduktion, fra lager og i produktion.
 

 

Se også online-kataloget - klik her
- OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR
SKILTESHOP

 

Danmarks bedste plastproduktion, fra lager og i produktion. I fællesskab skaber vi den rette løsning, da vi og vore underleverandører udvikler, designer og producerer løsninger i plast efter Deres krav. Vi kan levere bl.a. en stor variation af emner i vakuumforarbejdede emner, i mange forskellige materialer til alle brancher og vi kan forarbejde emner i plader, rør og stænger i såvel enkelt- og serieproduktion til mange forskellige brancher, i ind- og udlandet på UL-certificerede maskiner der er specielt udviklet til bearbejdning og levering af emner til bl.a. elektronikindustrien.

Klik på det enkelte billede for at se flere detaljer.
 

Vakuumformning i alle typer termoplast.
I denne proces kan 6 vakuumformere i forskellige størrelser sikrer et godt produktionsflow, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi sikrer fremstillingen af en stor variation af emner i mange forskellige materialer til alle brancher.

Rådgivningen kan ske omkring udformning af Deres emner og vi kan sørge for fremstilling af formværktøjer så opgaven bliver løst fra start til slut.
Vakuumformning i alle typer termoplast

TEKNISK DATA
:
Største formareal: X=1250, Y=2250, Z=600 mm.. Pladetykkelser: Fra 0,5 - 10 mm..
 
Ovnarbejde og kupler.
Vi kan foranstalte en produktion af blæser kupler i akryl, der er fuldstændig glasklare, uden spor fra værktøjer, med eller uden monteringsflange. Akrylkupler fremstilles til lampeskærme, udstillingsmontre og som runde ovenlys, ligesom andre emner kan formes over en skabelon for eksempel bådruder og buede afskærmninger. En ovn kan rumme plader op til 2500 x 2000 mm.. Ovnarbejde og kupler i produktion og fra lager

TEKNISK DATA
:
Kupler kan blæses i en diameter fra 100 - 1120 mm..

Limning og montage
.
Langt de fleste plasttyper kan sammenføjes ved limning og der benyttes denne teknik til en lang række forskelligartede opgaver, bl.a. store montre til museer og butikker, til slikbokse, kasser og displays.

I mange tilfælde kan der også leveres færdigmonterede emner, hvor der kan indgå andre materialer end plast.

TEKNISK DATA
:
I limrummet sammenføjes alle limbare termoplastiskematerialer.
Det kan være akryl, polycarbonat eller polystyren.
Langt de fleste plasttyper kan sammenføjes ved limning
 
Bukning og polering.
Stort set alle bukkeopgaver kan levers, både kold- og varmbukning.
Typiske bukkede emner kan være skilteholdere og displays til præsentation af varer i butik og udstilling. Vareadskillere og nyseskærme til supermarkeder eller sikkerhedsafskærmninger til laboratorier, diverse maskiner og anlæg.

Kantpolering med diamant på lige flader kan udføres i op til 90 mm. tykkelse eller på de 5-aksede CNC-fræsere på flader, i kurver og huller i pladetykkelse op til 12 mm..
Stort set alle bukkeopgaver kan levers, både kold- og varmbukning

TEKNISK DATA
:
Bukning. Kold- og varm. Pladetykkelse fra: 0,1 - 100 mm.. Vinkler fra: 0-180 grader. Længde indtil: 2600 mm. i variabel radius.

Stemme- eller lotteribox i klar eller opal hvid akryl med låge som kan aflåses (inklusive nøgler). 12,5 cm. sprække i toppen giver mulighed for at stikke stemmesedler, ris og ros blanketter, konkurrencekuponer, penge m.v. ned i boksen.

TEKNISK DATA
:
Dess.: 228102736
Bredde x Højde x Dybde: 20,5 x 20,5 x 20,5 cm., Klar,
Dess.: 228102737
Bredde x Højde x Dybde:: 20,5 x 20,5 x 20,5 cm Hvid.
Stermme- eller lotteribox i klar eller opal hvid akryl med låge
 
Stemme- eller lotteribox i klar eller opal hvid akryl Stemme-, lotteribox, eller æsker med skuffer i klar eller opal hvid akryl

Stemme-, lotteribox, eller æsker med skuffer
i klar eller opal hvid akryl kan også leveres i produktion i små og større serie, efter Deres krav.

Se mere om emnet i vor skilte-shop - klik her

CNC-fræsning.
En stor del af en produktion foregår på store CNC-fræsere, 5-aksle-de, og der arbejdes typisk i Solid-Works og Alpha-Cam der kan modtage alle filtyper.

TEKNISK DATA:
Største fræseareal: X : 3600 mm., Y : 2600 mm., Z : 1100 mm.. 3- og 5-akset.
En stor del af en produktion foregår på store CNC-fræsere

Sammen
med vore dansk og udenlandske underleverandører tager vi normalt imod enhver udfordring til design, udvikling og bearbejdning.

Vi går gerne ind i en opgave, uagtet om det er en basal standardopgave, eller et job hvor vi skal udvikle os. Nye interessante materialer og produktionsmetoder og et netværk af professionelle underleverandører gør, at vi gerne er behjælpelige med at få Deres idé, fra tanke til færdigt produkt, via sparring omkring muligheder og til tekniske tegninger, eller til den færdige løsning.

Inspiration

Via bl.a. Silkeborg Plast kan vi tilbyde et stort sortiment inden for reklame, marketing og in-store-løsninger, fra lager og i produktion. Blandt andet slikbokse, hylder, bogstaver, acryldisplays, salgsdispensere, reklameartikler, nyseskærme, frysedelere, maskintekniske dele, kupler, afskærmninger, afstands- og montageplader, og akrylplader,  etc..

Kontakt os for et oplæg, rådgivning eller et konkret tilbud som vi normalt kan udarbejde indenfor et par arbejdsdage.
 
 

Skilte - Arcryl og displaysystemer - Serie 1200 - fra lager
 

Se mere om bl.a. foliotryk og udskårne tekster, med og uden tryk, klik her.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
www.danskskiltereklame.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

405_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden