Hvad koster bilreklamer og bilindpakning
- tekst og budskab,
eller skiltning med CVR-nummer.


www.danskskiltereklame.dk

Bilreklamer og bilindpakning med tekst og budskab efter Deres krav og ønsker.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Hvad koster en bilreklamer og bilindpakning med tekst og budskab.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP


Når der lægges folie på et køretøj handler det om at skabe noget, der er let genkendeligt, unikt og smukt. Der er ikke to dekorationer der er ens, og derfor kan det være  svært at besvare spørgsmålet om, hvor meget det koster da prisen på en bildekoration afhænger af bilen, ønsket om dekorationens omfang, og af den specifikke folie. Der findes derfor ikke en prisliste for en professional dekoration eller indpakning.

En dekoration kan koste alt fra 10 - til 40000 kr.
Et budget kan dog bero på nogle få hundrede kroner, når der er tale om en simpel tekst, og op til 5000 kr., når en indpakning ikke indeholdes af f.eks.  dørhåndtag, spejle,  kofangerne eller vindueslister, der oftest er det der tager meget tid.

Folien og krav til holdbarhed er afgørende for prisen, og skal derfor tages i øjesyn når det vurderes hvad formålet og levetiden er. De typiske parametre kan inddeles i tre kategorier; Kampagnefolie, 3-års - og 7-års-folier.

Kan jeg nøjes med dekorere dele af et køretøj?
Ja, naturligvis, Historisk er nogle af de mest unikke og interessant folier skabt, hvor kun detaljer, som taget, kølerhjelmen, sidespejle, eller kølergitteret foran, er blevet beklædt.En indpakningsfolie kræver den bedste kvalitet.
Beskyttelse af bilens lak - 10 års folie - en rigtig god folieindpakning kan koste fra 15 - 30000 kr. afhængig af køretøjet og krav til holdbarhed. En standardløsning inkluderer normalt materialer, anlægsleje, overfladeforberedelse og arbejdsløn, et estimeret bud på kørte kilometer - samt en kvalitetsvurdering og en slutrengøring, inden et køretøj afleveres. Trykbare foliematerialer folier med høj ydeevne - ofte beskyttet med en blank laminat. Grafik og tekst trykkes med blæk. Alle anvendte foliematerialer er fremstillet og testet til at modstå vind og vejr - og vi skærer i folien og ikke i lakken!

Hvad er opfølgningsomkostningerne?
Indpakningsfolier skal plejes på samme måde som autolak, med en regelmæssig rengøring, da snavs ellers vil sætte sig på bilen. Matte og strukturerede indpakningsfolier kræver mere pleje end blanke overflader, fordi ruheden og strukturen gør det lettere for fint støv at sætte sig fast. Det tager også længere tid at rengøre disse overflader.

Hvordan rengør jeg folien?
Vask bilen i hånden med et mildt vaskemiddel uden tilsætningsstoffer, som f.eks. voks, eller brug en bilvask uden børster og voks. Tør grundigt for at undgå pletter.
 

Bilreklame er en effektiv markedsføringsform, som kan ses hele året.
Den største fordel ved reklamer i denne form, er at det kan gøres for forholdsvis få midler og sikrer en valid reklame med lang levetid - en "billig" markedsføringsform, der kun belaster budgettet én gang, i den kvalitet De har behov for, i form, farve og udførsel efter ønske.
 
Bilreklame er en effektiv markedsføringsform Bilreklame er en effektiv markedsføringsform

Folie til bilindpakning.
De behøver ikke omlakere bilen for at sikre en given ny farve, dd De kan foliebeklæde den med folieprodukter til bilindpakning. Vi råder over et væld af kvaliteter og farver, fra alle de gængse leverandører og har et bredt udvalg teksturerede vinylfolier til indpakning af biler.

Skift farve på et køretøj, uden en omlakering.
Folier på bl.a. køretøjer kan fjernes igen, så De på et senere tidspunkt kan gå tilbage til bilens originale udseende. Folien kan endda beskytte den originale lak mod solskader og mindre ridser. Hvis De ikke vil beklæde hele bilen, kan De style den med personlige tags, eller ved at beklæde sidespejle, kølergitter - eller taget. De kan beklæde køretøjer i det design, De ønsker. Vinylfolie printes i store formater, og formskæres så det passer til opgaven og køretøjet. Uanset om De har en behovet at få dekoreret en privatbil, firmavarevogn - eller en hel flåde, har vi kvalitetsfolier der kan dække behovet, med varierende niveauer af garanti, så alle fronter er dækket.

Hvad er de trykbare foliematerialer lavet af?
De er folier med høj ydeevne og beskyttet med en blank laminat. Grafikken trykkes med blækprint.

Hvorfor ikke designe selv?
De og deres bil er unik - og det kan naturligvis afspejle sig i trykbare folier der kan bearbejdes efter Deres krav; Tags, striber, tekst eller billeder kan tage udgangspunkt i Deres klargjorte filer, eller med vor hjælp til den ønskede grafik. De kan også bruge en trykbare folier til at reklamere for virksomheden, og dermed chancerne for at illustrere Deres koncept for omverdenen.
Hvorfor ikke designe selv Hvorfor ikke designe selv
Hvorfor ikke designe selv Hvorfor ikke designe selv

Kan jeg selv installere folien?
Grundlæggende, nej, da montering af folier oftest kræver viden og uddannelse.

Kan jeg selv installere folien

Hvordan kommer vi videre.

Med vort netværk af samarbejdspartnere, der alle er erfarne og uddannet eller godkendt til at lægge folie på køretøjer, kan vi være behjælpelige med at sikreenhver løsning.
 
Se mere om emnet på de næste sider
Se mere om emnet på de næste sider

Se mere om emnet på de næste sider


Solfilm
- er designet til at reducere solopvarmning gennem vinduesglas ved at øge refleksion af solen (ikke nødvendigvis synlig refleksion) og absorption af solen gennem glasset.

Solbefilm - er designet til at reducere solopvarmning

Solbefilm - er designet til at reducere solopvarmning

Solbefilm - er designet til at reducere solopvarmning

Solbefilm - er designet til at reducere solopvarmning

Solbefilm - er designet til at reducere solopvarmning
Solfim kan leveres i mange varianter.

Se de næste sider.

Solfilm skal påføres af en professionel.
Vore godkendte installatører af 3M-solfilm er grundigt uddannede og har erfaring med at udføre arbejde i høj kvalitet. På den måde nyder De godt af fordelene ved 3-solfilm og har trygheden ved garantien fra 3M.

Farvede film arbejder typisk via en øget absorption.
Farven absorberer solenergien ved glasset, hvilket reducere den direkte overførsel ind i rummet. Disse folier er ikke så effektive som reflekterende folier til reduktion af varme.


Reflekterende folier er folier, der ikke er præcisionsbelagt med metaller. Disse metalliserede folier er designet til at øge refleksion af solenergi fra glasset. Et eksempel er 3M´s reflekterende folier der varierer fra moderate til fremragende i ydelse.


Alle 3M-solfilm er fremstillet transparente og optiske klare og UV-beskyttelsen er indbygget i det selvklæbende system for at give folien lang levetid og tilvejebringe UV-beskyttelse til Deres inventar hjemme, i bilen og på kontoret.
 
 
En given pris på folieindpakning afhænger af flere ting, og betinger en konkret vurdering, da størrelse, stand og folietype er afgørende.

Her illustreres et par tænkte eksempler.

Microbil
Minibil
Lille mellembil
Stor mellemklassebil
Mellemstor varevogn
Stor varevogn

Citroën C1, Hyundai A10, Kia Picanto
Audi A1, Citroën C3, Hyundai i20
Audi A3, Citroën C4, Hyundai i30
Audi A4, Citroen C5, Hyundai i40
VW T5 kort
Mercedes Sprinter høj & lang

Fra kr.   5000,00 -   8000,00
Fra kr.   7000,00 -   9000,00
Fra kr.   8500,00 - 10000,00
Fra kr. 10000,00 - 12000,00
Fra kr. 11000,00 - 15000,00
Fra kr. 15000,00 - >
 
Små og større dekorationer og stylinger
- kan ofte være alternativer og kan leveres for forholdvis små midler i hele landet.

Lad os give et bud.
 
En god start kan bero på
- at illustrere køretøjets årgang, farve og model (Gerne registreringsnummer).
- at vi får en skitse eller et foto, og en beskrivelse af Deres tanker og (konkrete) ønsker.
- Har De mulighed for at sikre det grafiske selv, vil det normalt afstedfører et hurtigt løsningsforslag, alternativt står vi til rådighed med den grafiske bistand.
 

299_9 - 427
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden