Firmaskiltning - design og produktion i flamingo
- en effektiv og elegant kommunikation, der skaber atmosfære.


www.danskskiltereklame.dk

Firmaskilte - design og produktion af flamingoskilte

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Design og produktion af flamingoskilte og emner - en effektiv og elegant kommunikation.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Smartsigns, cnc-produktion, display
- udskæring af skilte, bl.a. i expanded polystyrene (EPS), styrofoam eller styropor.

Udskæring af skilte, bl.a. i styropor 

Design og produktion af flamingoskilte kan med et forholdsvis kort varsel leveres i enhver udgave, til inden- og udendørs brug. Ved brug af CNC-maskiner der i en effektiv produktion, gør det let at levere specifikke opgaver med kort varsel bl.a. når der skal indrettes messer, showroom og butiksfacader.
 

Vi udskærer bogstaver og figurer i polystyren og har erfaring med små og større opgaver

 
Materialet muliggør en fremstilling som kulisser
- facadebogstaver, podier, eller som dekorative emner i bl.a. studier, og logos i rustfri stål, aluminium, kobber, messing og acryl, med det specielle EPS-flamingo som logo og bogstaver til messer, store fremvisningslokaler, kontorer og lignende.

Vore kunder omfatter bl.a. modebranchen, messearrangører, bygge- og bilsektoren, reklamefotografer og dagligvarehandlen, hvor flamingo har gjort indpas som et spændende markedsføringsobjekt.

Materialet muliggør en fremstilling som kulisser
 

Til disse produktioner kan bl.a. anvendes EPS-flamingo vejer 25 kg. pr. m3, hvor almindeligt flamingo vejer 12 kg. pr. m3, hvilket vil sige vort anvendte flamingo er pænere i overfladen, og hårdere end almindelig skum. Vi anbefaler EPS-flamingo til store emner, der skal have en stor dybde, men tilbyder også en specielskum, og som benævnes ”Hard Gator Foam”. Denne type er meget glat i overfladen, og det kan ikke ses at det er flamingo. Denne type kan dog maksimalt fremstilles med 60 mm. i tykkelsen, der så kan limes sammen til en given konstruktion. Vi har med brug af automatiserede anlæg til maling i sort og rød farve, så disse farver er de billigste at lave. Alle andre farver håndmales. Vil man have en helt glat overflade, tilbydes ”Smart-foam”, en type der udmærker sig ved at være helt glat. Denne type kan fremstilles i 60 mm. tykkelse, og kan males alle farver, sort og postkasserød dog det billigste farver, jævnfør ovenstående.

Det særlige ved flamingo er, at det giver en tredimensionel effekt og dermed en helt anden dybde end sædvanlig brugte materialer. Flamingo er meget miljøvenligt og er vejrbestandigt. Det kun koster omkring en tredjedel af f.eks. aluminium, og så har materialet en lav vægt, der bl.a. gøre det nemt at montere.
Anvendelse:

• Reklameskilte.
• Displayløsninger.
• Facadebogstaver
• Logos.
• Reklamefigurer
           - i alle størrelser.

• Emballering af specialfragt.
Det særlige ved flamingo er, at det giver en tredimensionel effekt
 

Flamingo er meget miljøvenligt og er vejrbestandigt


Vi producerer i EPS- og Gator-skum.
Almindelig flamingokvalitet er 10 gram pr. liter. Vi fræser og skærer i 25 gram pr. liter. Alle de skumtyper der normalt anvendes er resistente over for fugt, og det kan derfor anvendes i alle miljøer, våde som tørre, indvendigt og ude, og kan desuden leveres i rå flamingo til indendørs brug.

 

 

Vi anvender flamingo i produktionen, idet det kan produceres med en tredimensionel effekt, med en helt anden dybde end sammenlignelige materialer. Flamingo er ydermere meget nemt arbejde med og at montere.

Facadebogstaver, logoer og skilte kan produceres i:

• Flamingo.
• Storypur.
• Forex - classic.
• Acryl, farvet eller klar.
• MDF.
• Aluminium, almindeligt, hvid/sort, børstet, og naturelokseret.
• Messing.
• Kobber.
• Jern.
• Rustfrit stål, blankt eller slebet.
 
Vi producerer i EPS- og Gator-skum

- De kan desuden vælge at få produceret objekter til brug for scenen, udstillingen eller som prototype i forbindelse med introduktion af nye produkter i forbindelse med kunst, videnskab, fiktion og som specialeffekter, eller til brug i industrien, på byggepladsen, eller i butikken, på kontoret - og i hjemmet. 

Efterbehandling kan ske på utallige måder

Efterbehandling kan ske på utallige måder
- og med brug af et væld af teknikker.

Her illustreres et par eksempler:

Vi kan anvende polyvalente produkter når projekterne kræver mange detaljer, eller en styrke der skal sikre en holdbarhed ud over det sædvanlige, mere meningsfuldt og bæredygtigt. De kan anvendes i forbindelse med make-up-effekt og kombineres  materialer og teknikker til at opbygge volumetriske elementer i enhver størrelse.

For eksempel Jesmonite's  kompositmaterialer
- en kombination af en reaktiv mineralbase og en ren vandbaseret acryl resin. De ultimative materialer er fri for opløsningsmidler, alle dekorative, kunstneriske - i "kamæleonmaterialer" til brug i bygningsindustrien, da de kan bruges til at gentage udseendet eller tekstur på enhver overflade, i et hvilket som helst antal farver. Kombinationen af ​​naturlige råvarer med en speciel blanding af vandbaserede rene akrylpolymerer skaber en række unikke løsninger, der gør Jesmonit overlegen i forhold til andre byggematerialer:

 Jesmonite  kompositmaterialer

Stærkere, fleksibel og mere holdbar - modstandsdygtig over for slag. Lettere end sten, glasarmeret beton, sand og cementprodukter - perfekt til filmsæt. Sikrere - Brand uafhængigt i henhold til europæisk brandklassificering EN 13501-1. Opløsningsmiddel uden VOC; (Flygtige organiske forbindelser (kort VOC eller VoC fra engelsk volatile organic compound) er gruppen af organiske forbindelser, som let fordamper (har højt damptryk) ved stuetemperatur og normaltryk.) Finere - Gengiver de fineste detaljer. Grønnere: Vandbaseret, uden opløsningsmidler. Kan pigmenteres i enhver RAL-farve og gengive enhver tekstur eller effekten af ​​materialer, såsom sten, metal, træ, læder og stof.

Jesmonite - Gengiver de fineste detaljer

Jesmonite AC100 er et vandbaseret kompositmateriale, der bruges til at fremstille dekorative støbte genstande. Det er sikkert at bruge og indeholder ingen opløsningsmidler eller VOC'er. Det kan støbes og lamineres ved hjælp af den unikke Quadaxial Glass.

Jesmonite AC730 er en akrylmodificeret cementholdig komposit med hurtig tørring. Systemet er primært designet til at glasforstærke, er let, og velegnet til håndlamineret dekorativ anvendelse, eller til små dekorative støbninger, ude og inde.

Jesmonite AC730 er en akrylmodificeret cementholdig komposit 

Flex Metal Gel Coats er den seneste udvikling inden for jesmonitmaterialer. De er kompatible med AC730 og frembragt med hjælp af ægte metalpulver for at skabe den ultimative kiopi af metal i støbte materialer. Jesmonitpigmenter er vandige dispersioner, der er kompatible med jesmonitkompositter. En Thixotrope kan tilsættes således at viskositeten af Jesmonite justeres. Dette er særligt nyttigt, når de anvender en gelcoat i en form.

Jesmonite Flex Metal Gel Coats

Burnblock og Flamolbehandling
- flammehæmning, der indendørs ofte er et krav til f.eks. udstillinger og udstillingsmateriel, hvor Burnblock og Flamol, kan være en mulighed for effektiv efterbehandling, og er et brandhæmmende produkt, som kan anvendes af enhver til brandimprægnering af træ, tekstiler, strå, kunststof, samt papir og juletræer, bl.a.. Der kræves ingen form for fagmæssig kunnen for at anvende det.

Burnblock
- sikre vi normalt i vore indendørs skilteløsninger, da de dækker ethvert behov, og da der kan være krav til certificeret brandhæmning, kan disse produkter efterbehandles med bl.a. ”Burnblock”- behandling, som bl.a. er godkendt hos brandtilsynet. Vi kan på anmodning levere certifikat på en given behandling. 

Burnblock Basics

Burnblock Basics

 

Flamolbehandling
- Flamol, som er klassificeret i den laveste klasse for malervarer, er et miljøvenligt produkt. Væsken har en meget tyndtflydende konsistens, og er næsten farveløs. Den er let at anvende, idet den leveres klar til brug og påføres ved dypning, sprøjtning eller med pensel.

Flamol strå
- anvendes som brandhæmmende middel til dekorationer, adventskranse, grangrene og juletræer, som eksempel. Ved imprægnering af et to meter højt juletræ bruges ca. 0,5 liter. Anvendes også til alle former for strå og rør til dekorationsbrug, til stråtage, skyggemåtter, etc.. Ved dypning bruges ca. 0,6 liter pr. neg, og der går ca. 10 neg pr. m2. Testrapport fra Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut vedhæftet.

Flamol A
- anvendes til imprægnering af ubehandlet træ, som f.eks. rustikbrædder til lofts- og vægbeklædning (mindstekrav fra brandmyndighederne), til trapper, dekorationer m.v.
Efterimprægnering kan træet males med f.eks. vandbaseret acrylmaling. Denne type Flamol bruges bl.a. også til kokostæpper og pap. Ved imprægnering af træ bruges som minimum 0,625 l/m2. Testrapport fra Statsprøveanstalten vedhæftet.
 
 pyrotech_burnblock_5L-t  pyrotech_burnblock_25L-t  pyrotech_burnblock_500ml-t  Pyrotech.dk%20Tryksprøjte4-t


Få stor reklameværdi med EPS-flamingo - smartsigns


Få stor reklameværdi med EPS-flamingo.
Vi kan være behjælpelige med at designe et helt nyt logo fra bunden og fremstiller efter ordrer emner med en tykkelse fra 1 - 100 cm. og en højde på op til 300 cm.. Maksimalstørrelserne på emnerne kan bero på Deres krav. Dog skal der i designet og samlingen tage hensyn til den maskinpark vi kan servicere Dem ud fra.

Limited - receptionsskilte i flamingo og acryl 

Piktogrammer i acryl og skum 

Bogstaver i gatorskum - malet eller umalet 

Det er muligt at fremstille facadebogstaver og andre emner, fræset og udskåret ud af et stykke i 1250 mm. x 3000 mm. x. 1100 mm.. Skal emnerne være større, er det muligt at producere det i elementer der limes sammen i den sidste fase.


Flamingomateriale af enhver størrelse kan bearbejdes

 
Materialer og farver.
Materiale af enhver størrelse kan bearbejdes med glitter, "frostede farver" uden brandfarlige klæbemidler. En overfladebehandling kan ske i forbindelse en udfræsning, og kan leveres med enten selvklæbende folie
på overfladen, eller med en lakering i en given firmafarve.

Vi kan arbejde med en kombination af flere materialer
- f.eks. bogstaver med en forside i akryl, der kan give en anderledes højglanseffekt, og som sikre en større holdbarhed.
 
Vi kan arbejde med en kombination af flere materialer 
BLC-logo - udskåret tekst, på en klar acrylbund
Her et eksempel hvor løsningen
- er en udskåret tekst, monteret på en klar acrylplade, der skaber et svævende udtryk, monteret med dobbeltklæbende tape.

Akryl kan leveres i mange lagerfarver
- herunder metallisk og med matteret finish.

Vinyl og folie kan kombineres
- med polystyrengrundlaget, hvilket betyder at De, hvis højglanseffekten ikke er ønskværdig, kan få en større spændvidde i farvevalget, bl.a. metallisk udseende, spejleffekt, eller en overflade der ligner børstet aluminium. 
At skære og forme ekspanderet polystyren, sikres med de specielle teknikker til at opnå en overlegen overflade og detaljeringsgrad

Vi kan desuden levere et varieret udvalg af fluorescerende farver.
Vinyl og folier kan desuden være hurtigere og mere økonomisk af arbejde med end metaller og akryl. MDF kan i mange tilfælde give en overflade større styrke, og med en let spartling kan det være den afgørende detalje, der sikre en lang levetid, idet den har mindre tendens til at revne ved stød og transport.
Materialerne tilføres en brandhæmmende membran  Ekspanderet polystyren  Bogstaver i skum, acryl og LED-lys 

At skære og forme ekspanderet polystyren, sikres med de specielle teknikker til at opnå en overlegen overflade og detaljeringsgrad, spartlet, pudset og malet i enhver farve. Polering, eloksering, galvanisering, brunering eller forgyldning kan også tilbydes. Materialerne tilføres en brandhæmmende membran, der ikke blot øger produkternes brandmodstand, men også forøger dens styrke og levetid.
Fordele ved EPS-flamingo
- og i Gator-skum
:

• Lav pris.
• Lav vægt.
• Let ophængning.
• 2- og 3D-Effekt.
• Innovative designs.
• Hurtig levering.
• Hurtig masseproduktion.

Vinyl og folier på flamingo kan være hurtigere og mere økonomisk af arbejde med
 

Flamingo kombineret med akryl kan leveres i mange lagerfarver, herunder metallisk og med matteret finish


Vi står til rådighed med bredt program i polystyren
- med flammehæmmende additiver, arbejder der kan leveres i hvid polystyren, bearbejdet og malet i de former og farver De ønsker det. Polystyren er ideelt til brug ved udstillinger, fotooptagelser, events, Instore-arrangementer og til udendørs brug. De er lette, og med de sædvanlige fastgørelsesmuligheder er de enkle at installere eller montere.
Flamingo og polystyren
- kan leveres med særlig finish, bl.a. sne, is, sten, kul, og som metallook.

En given opgave kan bero på umalet, malet, spartlet, folieret
- og belagt med mange typer overflade. 2- og 3D budskaber kan leveres i de formater De har behov for, eller ønske om.
Flamingo og polystyren 

Vi arbejder på grundlag at et udvalg af standard skrifttyper
- men kan levere udskæringer i enhver skrifttype eller form - også som enkeltopgave eller i små serier.
 

 Polystyren er ideelt til brug ved udstillinger, fotooptagelser, events, Instore-arrangementer og til udendørs brug


Forsiden
- på alle flamingo bogstaver og logos kan monteres med følgende materialer:
• Jern.
• Rustfri stålslebet.
• Rustfri stål-blank.
• Kobber.
• Messing.
• Aluminium: Naturelokseret, børstet, hvid, sort.
• Acryl, farvet, ufarvet og klar, gennemsigtigt.
• Forex.

Vi står til rådighed med bredt program i polystyren, med flammehæmmende additiver
 

En given opgave kan bero på umalet, malet, spartlet, folieret og belagt med mange typer overflade


Montering:
Befæstelsen kan bero på alt fra almindelig fastgørelser, til specialdesignede løsninger.

Flamingo er særdeles egnet til ophængning, montering på væg, gulv og loft, idet vægten kan nedtones, afhængig af Deres krav og ønsker.

Til ophængning og montering af logo og bogstaver 

Til ophængning og montering af logo og bogstaver på væg
- kan der bruges snap-fix-velcro, lim eller dobbeltklæbende tape. Til ophængning i loft bruges der nylonwire eller lignende.

Enhver opgave kan leveres i en løsning tilpasset Deres behov og leveres, som skilteopgave, altid med monteringstegning i størrelsesforholdet 1:1.
 
Formstøbte tekniske komponenter af EPS og EPP
 
Vinemballage i flamingo
 
Flamingo til brug for tekniske komponenter
Se også lidt
om Giner og
mannequins.

Se mere om emnet på de næste sider
 
- der kan leveres
 fra lager
- og i produktion.
 
Flamingo til brug for medicinske artikler

Flamingo som udstillingseffekter 
 
Flamingo til beskyttelse
Flamingohoved, herre, Hvid Damehoved i hvid højglans - glasfiber       Dame mannequin hoved i hvid plast Herre mannequin hoved i plast  Strømpefod, Herre, Lav

Vi står også gerne til rådighed med arbejdet i at designe en opgave fra bunden
- og med produktion, samt montagen.
 

Vi står også gerne til rådighed med arbejdet i at designe en opgave fra bunden


Lagervare:
Sæsonvis kan vi tilbyde artikler fra lager, bl.a. juletræer og dyr til brug som vinduesdekoration og i forbindelse med messer og events.

Juletræer:
Farve: Hvid
Højde: 225 mm..
Bredde: 215 mm..
Godstykkelse: 11 mm.
Antal pr. kasse: 20 stk., 40 dele.
 
 

Sæsonvis kan vi tilbyde artikler fra lager, bl.a. juletræer og dyr

Sæsonvis kan vi tilbyde artikler fra lager, bl.a. juletræer og dyr

Sæsonvis kan vi tilbyde artikler fra lager, bl.a. juletræer og dyr  
Dyr:
Farve: Hvid.
Højde: 900 mm.
Godstykkelse: 18 mm..
Antal pr. kasse: 15 stk..
Sæsonvis kan vi tilbyde artikler fra lager, bl.a. juletræer og dyr
 

skal der bruges firmajulekalendere

- og når det så er jul igen, skal der bruges firmajulekalendere. Bl.a. kalendere med print, som de ønsker det - og med virksomhedslogo.

Et eksempel kan bero på:

Kalender i karton.
Format: 34 x 23,6 x 3,5 cm..
Indsats i flamingo med fire rum, typisk anvendt som adventskalender, på hver 14,5 x 9 x 3,5 cm., eller med 24 rum, som dagskalender, på hver 4 x 4 x 3,5 cm..

Priseksempel
:
  100 stk. til kr. 37,50 pr. stk..
  250 stk. til kr. 29,25 pr. stk..
  500 stk. til kr. 23,95 pr. stk..
1000 stk. til kr. 21,50 pr. stk..
Kalendere med print og flamingoindsats

Alle priser er angivet som eksempler, eksklusive moms og leveringsomkostninger. Grafisk layout og kalenderindhold, efter Deres ønske og krav. Ønsker De indhold, der kan være chokolade, karameller eller små spændende spiritusflasker, har vi gode muligheder for at indfri de fleste ønsker.

Firmaskilte med tekster i folie, print


Firmaskilte med tekster i folie, print og gravering
- i acryl og glas - som enkeltopgaver eller som systemer - til skilte - som bildekoration - til facader - som udhængsskilte, eller til displays, i standard eller efter opgave.

 

Acryl- og flamingoskilte er gennemført fra ende til anden
- og kan leveres med smarte lysarmaturer lige til at hænge eller stille op.
 

Komplet pakke.
Når De har besluttet Dem for en leverance fra Dansk Skilte Reklame, er der tænkt på alt. Når De modtager Deres acrylskilt indeholder pakken f.eks. acrylplade med graveret tekst eller logo, monteret i armatur, samt beslag og wirer til montering, alternativt med fodsæt. Pakken indeholder også monteringsvejledning og én flaske rensevæske til rengøring af plader.
 
3D-formcutting - bogstaver udført i EPS-flamingo, efter Deres krav.
 

3D-formcutting - bogstaver udført i EPS-flamingo, efter Deres krav


Her et eksempel udført til Tvilum.

Klik her for at se noget om facadebogstaver >>>>

 

Se det aktuelle udvalg i vort Online-katalog og på Online skilteshoppen
 

EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 Hent - Easy Screen displays fra lager - kataloget her EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013

Design og produktion af flamingoskilte

Se mere på de næste sider

Se mere om emnet på de næste sider

- eller kontakt os for et konkret oplæg - med Deres logo, leveret klar til brug.
 
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

Kvalitets- og fagudtryk. "Den lille Ordbog" - grafik og skiltning.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de næste siderSe mere om emnet på de næste sider


Kontakt os pr. telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskskiltereklame.dk
  
 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

299_7_a
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden