Reklamefremstød kan bero på andet en logomåtter
- bl.a. gulvreklame som klæb - samt bannere, beachflag og bannere, der leveres efter opgave.


www.logomaatten.dk

KLIK HER - og se mere om Logomåtter - reklamemåtter, samt råvæv til måtter - og alt indenfor gulvreklame og floor Advertising, efter opgave: www.logomaatten.dk

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Reklamefremstød kan bero på andet en logomåtter
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP


 
Reklamefremstød kan bero på andet en logomåtter
-
bl.a. gulvreklame som klæb - samt bannere, beachflag og bannere, der leveres efter opgave. Sammen med floor promotion er en høj reklameværdi, afgørende for kombinationen af andre komponenter.
Vi står gerne til rådighed i forløbet. Her illustreres et par af facetterne og mulighederne. Grafisk produktion og leverance af kampagne- og butiksmaterialer er en kernekompetence hvor vi har erfaring med nationale og internationale enkeltkunder, bureauer og kæder. Mange har vi et tæt forhold til, og kan derfor være en både kreativ og ansvarsfuld samarbejdspartner, uanset opgaven.

Konceptet beror på mange indfaldsvinkler, og herunder oplistes nogle af dem.

Plast- og metaldisplays, diskdisplays, produceres i alle materialer - fra karton og pap, til træ, metal, akryl og plast, og vi bidrager gerne med rådgivning, fra idéfase til færdig løsning.
Vi trykker og udskærer streamers og enkeltbogstaver - og skilte.


Plast- og metaldisplays, diskdisplays, produceres i alle materiale


Vi levere gerne skræddersyede løsninger, efter Deres krav.
 

Gulvdisplays udvikles gerne i samarbejde med Dem


Gulvdisplays udvikles gerne i samarbejde med Dem,
og ved hver opgave vurderes kravene til emballagesikkerhed, bæreevne, stabilitet, nem håndtering, og ikke mindst til god eksponering.
 
Diskreklame er velegnede til at sætte fokus på nye produkter

Alt afhænger af opgavens art, tidshorisont og Deres budget.
Klæbere - stickers - klistermærker og etiketter kan bl.a. trykkes med UV-offset, og vi foranstalter alle mængder, former, farver og formater, produceret efter opgave. Vi har god erfaring med levering af bl.a. vinduesklæbere - til både ud- og indvendig opsætning, produktklæbere - til montage på de fleste overflade, vakuumstickers - til glas og glatte flader, ecostickers - et materiale som ikke efterlader limrester - streamers til bil og trailermærkning, Fødevarestickers, samt selvklæbende tekster og tape til alle formål.

Hylde- og diskreklame er velegnede til at sætte fokus på nye produkter, et godt tilbud, eller i forbindelse med en konkurrence, og her kan vi være behjælpelige med en lang række forskellige produkter til reklame på hylder, frysebokse, diske og ved kasselinier. Vi foranstalter gerne en levering af hyldevipper, hyldesvirpere, wobblere, hyldeforkanter, hylde- og prismarkører, kategoriskilte, infoskilte , varedelere til bl.a. køle- og frysebokse, "Næste kunde"-skilte, Penge- og infomåtter, skriveunderlag, samt musemåtter.
 

Klæbere - stickers - klistermærker og etiketter kan bl.a. trykkes med UV-offset


Vi har også løsninger til reklame og dekoration af gulvområdet, inde og ude.
 

Vi har også løsninger til reklame og dekoration af gulvområdet, inde og ude.


Reklamemåtter som FloorPromotor,
bruges både i butik og på messer, udstillinger, receptioner m.m., og kan dermed udnytte gulvet til at fremhæve et budskab og skabe blikfang.
 
Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her

Floor Talker RI-21/200
er en skridsikker gulvlaminat der beskytter og forlænger levetiden på budskaber og print.

Vi kan levere denne kvalitet efter Deres krav og med ethvert givent budskab eller i rulleformat 1370 mm. x 50 m.

Event-marketing.
På udstillinger og messer handler det om blikfang og om at skille sig ud fra mængden.
Floor Talker er en skridsikker gulvlaminat der beskytter og forlænger levetiden for Deres budskaber
Se mere om emnet her og på de næste sider

Se lidt mere om emner på næste side

Reklamemåtter som FloorPromotor, bruges både i butik og på messer

 
Vi har et bredt udvalg af stande, messe- og udstillingssystemer, samt displays, der passer til enhver tænkelig situation - eller som kan bearbejdes til Deres behov og krav. Vort udvalg er blandt velegnet til varedemonstrationer, pressebagvægge, forhandlermesser, seminarer og konferencer, lobby og showrooms, personaletræning, museum og udstilling, og meget mere. Mobile flagstænger kan bruges udendørs til f.eks. butiksåbninger og sportsarrangementer, men også indendørs til messer og udstillinger, hvor det store flag virker som et synligt pejlemærke i messehallen.

Event-marketing
Mobile flagstænger kan bruges udendørs

Systemet er fremstillet i aluminium, og er forbavsende let og transportabelt. Den store plastfod kan fyldes med op til 70 liter sand eller vand, og gør derved systemet utroligt stabilt ved udendørs brug.
Hele systemet opsættes hurtigt, der hvor De skal bruge opmærksomhed. Flag printes på en tre-trådet polyestervare på 110 gr/m2 med gennemfarvning, så motivet ses på begge sider. Specifikationer: vægt: 20 kg., højde: 540 cm., inklusiv fod, bredde: 110 cm..

Filer til brug for produktion. Der en en del generelle krav til modtagelse af filer, og vi modtager den helst som færdige PDF-filer. Farverum i CMYK. Opløsning anbefales at være minimum 100 DPI i forholdet 1:1 (100 % størrelse). 10 mm. beskæring til udenfor motiv. Alle vore måttetyper er farvestyret med ICC profiler, der er medvirkende til at sikre den optimale farvekvalitet. Leveringstiden er normalt ca. 10 arbejdsdage fra modtagelse af den færdige godkendte korrektur.
 
Leverings- og pakkeservice
Efter endt produktion kan alt sendes direkte til slutbruger, om ønsket, gerne med Track&Trace-service der kan sikre forsendelsen, både under transit og ved modtagelse. Destinationer, afdelinger, butikker, etc., kan enkeltpakkes med neutral modtager.
 
Brug Upload store filer med wetransfer - en gratis løsning - og service til Dem. til fremsendelse af store filer.

Det er enkelt og sikkert, og vi får automatisk besked når en fil afsendes, ligesom De får besked når vi har modtaget den. Har De behovet, har vi løsningen - se mere på de efterfølgende sider.

EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 Hent - Easy Screen displays fra lager - kataloget her EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

299_3
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden