3M, Avery, Ritrama og x-film, selvklæbende og udskårne folier
- som tekster - streamers - logoer - bogstaver - navnetræk - labels - etiketter, eller noget helt andet.


www.danskskiltereklame.dk

Folier til enhver opgave ... Selvklæbende tekster til brug for facader, vinduer - og på biler.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for folier.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP
 
Dekorationsfolier består af forskellige muligheder inden for støbte og valsede folier med hver sit særpræg der til sammen sikre løsning af enhver opgave. Kontakt Deres reklamebureau eller trykkeri for den farve De anvender, eller medgiv os den ønskede RAL- eller Pantonefarve, der konkret eller tilnærmet ønskes anvendt..
Tekster og logos fremstilles i de bedste materialer

Folie og farver.
Vi anbefaler kvalitetsfolier med garanti og farveholdbarhed fra bl.a. Avery og 3M hvor udvalget består af mange standardfarver, fra almindelige farver til metallic, matsort, mathvid og specialfolier med carbonlook. Specifikke indfarvninger efter Pantoneskalaen kan fremstilles af bl.a. Avery og 3M.


Avery 777-serien er en støbt skærefolie

- til letkurvede overflader med en holdbarhed på op til 8 år, et kvalitetsprodukt i sin klasse, hvor De får formbarhed og kvalitet til en fornuftig pris. Med et udvalg af 100 standardfarver er der rig mulighed for at løse en hver form for kvalitetsskiltning, folie til både inden- og udendørs.

Avery 777 serien er velegnet til grafik på køretøjer, inden- og udendørs skiltning, salgsfremmende budskaber, samt grafik på vinduer. REACH-kompatibel - i overensstemmelse med de seneste EU-miljøbestemmelser.

Fordele: Forbedret skære og oppilnings egenskaber. Optimeret klæbestof. Forbedret formstabilitet. En mere fleksibel folie ved nitter og profiler
100 flotte farver at vælge imellem. Ny gitter print på liner. God holdbarhed. Højglans udseende.
Avery 777-serien er en støbt skærefolie

Hent PDF-filen om emnet her

Hent PDF-filen om emnet her
 


Se et udsnit af de almindeligste standard foliefarver i PDF-filerne.
Bemærk dog at skærmfarver ikke matcher foliefarver 100 %.


Hent PDF-filen om emnet her  

Hent PDF-filen om emnet her
Hent PDF-filen om emnet her

Wrapping folie - cyberkrome
.
Chrome er en wrappingfolie der er velegnet til bilindpakninger. Chrome wrappingfolie, Cyperkrome kan varmes og formes op til 120 %.

Chrome-folien har en flot spejl finish med en højglans topcoatning, Cyperkrpme findes i fem farvevarianter; Blå, gul, rød, grøn og sølv. Ritrama RI-Wrap serien findes i en bred vifte af forskellige specialfolier til bilindpakninger og bilinterior.
Wrapping folie - cyberkrome

Blot for at nævne nogle eksempler, så forefindes RI-wrap som Carbon i forskellige farver, samt transperant, slange- og strudseskind, perlemor, metallic-folier med fin metalfinish hvor det nyeste skud på stammen er, Bronze Kandy - en super lækker metallic kobberfarve. Ny polymer wrapping folie. Den nye polymere intermediate wrapping film RI-WRAP, er en højkvalitets, vejrbestandig kalandret film designet til brug på bil flåde- og taxaindpakninger. Den nye RI-WRAP wrapping folie, kombinerer hurtig og problemfri applicering, takket være "Air Flow" som er mikrokanalmønstret klæber, hvor eventuelle luftbobler let presses ud under selve monteringen. Klæberen på folien er designet, så man let kan genplacere folien under påføring, uden at klæberen tager skade. Klæbemidlet har en meget lav indledende klæbeevne, som opbygges efter kort tid, så klæbeevnen til sidst giver et stærkt bånd mellem bilens overflade og folien. RI-Wrap er en smidig og behagelig folie at arbejde med.

Design
.
Vi yder fuldservice inden for design, ide og farvevalg og har erfaring og kreative indgangsvinkler der kan medvirke til en endelig løsning indenfor ethvert budget - uagtet det gælder ide, motiv, staffering, logo, skrifttyper og tekst.

Se også mulighederne for bl.a. folieskæring og stans.

Alt kombineret i udskæring, print og montering, om ønsket.
 

Vi yder fuldservice inden for design, ide og farvevalg - også ved valg af carwrapping

Materialer.
Tekster og logos fremstilles i de bedste materialer. Her kan vi bl.a. nævne at 3M’s kvalitets-folier er både slidstærke, fleksible, målfaste og 100 % lys- og farveægte - og så er der op til 10 års garanti. Simpelthen det bedste De kan få.

Selvklæbende folie fra 3M og X-film, bl.a.:

Trykbart vandalfolie - som ved demontering kommer af i små stykker
Dekorations- og plotterfolier og film.

Vi kan tilbyde et bredt sortimenter i dekorationsfolier, med mere 700 forskellige typer og farver.

Trykbart vandalfolie
- som ved demontering kommer af i små stykker.

Vandalfolien er velegnet til alle sikkerhedsformål, hvor det er et ønske at folien skal være svær at pille af.

Folien er hvid med permanent klæb.

3M har produceret en kvalitets printfolie 

3M har produceret en kvalitets printfolie, som fås i hvid, transparent og metallic.

IJ180MC Printfolie

IJ180MC Printfolie
.
IJ180 Blank med Comply 1370 / 1520 mm. x 25 meter.
Scotchcal laminat Blank eller Mat 1370 / 1520 mm. x 25 meter.
 

IJ180 printfolie med micro comply er velegnet til større applikationer på flade og profilerede overflader, med og uden nitter. Til inden- og udendørs brug. Op til 10 års holdbarhed. IJ180 printfolie Micro Comply er en kvalitetsfolie der er velegnet til inden- og udendørs brug. IJ180 seriens high performance permanent klæber, kan fjernes med kemikalier og/eller varme og kan monteres ved både høje og lave temperaturer. Printfolien bruges til biler, varevogne, skilte, bygninger, vægge, glas, lastbiler, busser og vinduer.

Specifikationer: 1370 / 1520 mm..
Rullelængder: 25 / 50 meter.
Farve: Hvid, Transparent, Metallic. Blank.

Fordele:
• Positionerbar og repositionerbar klæber.
• Op til 10 års holdbarhed.
• Kvalitetsfolie.
• Premium garanti.
• Til inden- og udendørs brug.
 
 

 3M IJ280 Print Wrap Film
 
3M™ Print Wrap Film IJ280
- er en premium 3D printfolie, der skaber højkvalitets- og iøjnefaldende grafik på køretøjer. Denne premium kvalitets printfolie IJ280 fra 3M™ er designet så De som installatør optimerer monteringstiden med op til 20 %, minimere reklamationer, får enestående ydeevne og fremragende printkvalitet.
 

Med 3Ms nye klæbestofversion af controltac og Comply-teknologi hjælper 3M™ IJ280 med at få arbejdet gjort hurtigt og få det gjort rigtigt, første gang. IJ280 er et unikt produkt, der er ultra fleksibelt, som tilpasses med minimal brug af varme, og sammen med laminaten 8428G opnås holdbare og særdeles flotte printgengivelser.

3M™ Print Wrap Film IJ280 er en støbt selvklæbende folie velegnet til print på næsten alle platforme. IJ280 er velegnet til 3D-indpakninger af biler og varevogne, offentlig transport, lastbiler og anhængere m.m. Den ny IJ280 klæber på ABS, aluminium, glas, maling, PMMA, polykarbonat, komplekse kurvede overfalder, konkave overflader, korrigeringer, plane overflader med nitter og simple kurver.
Enestående printkvalitet.
Nem montering.
Flot blank bobbelfri finish med 3M™ Comply.
Optimeret klæbeevne og genplacering med Controltac.
Nem demontering - med varme.
Globalt understøttet af 3M™ MCS™-garantien.

3M™ Print Wrap Film IJ280

Optima - Optima Airflow
 
Optima
Format: 1370 mm. / 1600 mm. x 50 meter.
Optima x 50 meter.

Optima Airflow.
Format: 1370 mm. / 1600 mm. x 50 meter.
Specifikationer: 145 µ ±10%

Optima print folie 7 års polymere selvklæbende vinyl, anbefales til en lang række applikationer på plane og svagt buede overflader. Bruges til dekoration af butiksvinduer, skilte og delvis indpakning af køretøjer. Denne formstabile printfolie er velegnet til brug på en lang række super brede printere så som latex, Eco solvent, solvent og UV-print.

Fordele:
• Fremragende print egenskaber.
• Fremragende holdbarhed og udendørs præstation.
• Meget form/dimensional stabil.
• Nem at montere.
• Høj opacitet ved afdækning.

INKJET100 DOT. 

INKJET100 DOT
.
Med INKJET100 DOT får De en printfolie som er designet til kortsigtede indendørs applikationer som messer, salgskampagner, gulvgrafik og meget mere. Folien fås i klar og hvid begge i mat og blank. Gengiver billede eller grafik særdeles flot selv ved lavt farveforbrug. Kan printes på med ECO-solvent, Solvent, Latex og UV-farver.

INKJET100 DOT er i familie med vores kendte INKJET100 serie så De kan derfor anvende samme medie profil når De printer. Kan anvendes på glatte og plane overflader. Folien er udstyret med en prikformet lim, der gør det nemt at foretage en boblefri montering og demontering af Deres foliedekorationer, uden den efterlader klæberester. INKJET100 DOT har en miljøvenlig vandbaseret klæber. ECO-solvent, solvent, UV og Latex-print (modelafhængig). Klæber: Permanent klæber med prikformet lim. Latex Print: HP 2. generations latex blæk (L260 & L280) og 3. generation (L300 serien).

Specifikationer: 100µ.
Rullebredde: 1400 mm..
Rullelængde: 50 meter.

Fordele:
• Gengiver billede eller grafik særdeles flot selv ved lavt farveforbrug.
• Super nem at montere og demontere.
• Korttidsbudskaber indendørs.
• Velegnet til gulvreklamer.
• Kan printes på med ECO solvent, Solvent, Latex og UV farver.


Vandalsikker selvklæbende folie


Denne vinyl er perfekt til applikationer, hvor det ikke er ønskværdigt at etiketten fjernes fra overfladen. Når folien påføres kan man simpelthen ikke fjerne den i ét stykke.  Det er en effektiv og omkostningslav metode der beskytter genstande mod manipulering. Tryk på folien med ønsket et motiv eller tekst, udføres efter tilbud og opgave. RI-JET 600 Destructible, 1220 mm. x 50 m., hvid.

Polymer valset skærefolie med op til 7 års holdbarhed.
X-film XF7 - X-film XF7T Translucent folie - RI-MARK 400 serie Orange.

X-film XF7.
XF7 er en opak blank polymere skilte vinyl velegnet til langsigtet udendørs anvendelse. XF7 er polymer valset skærefolie med op til 7 års holdbarhed, som er nem at pille op og montere. Vi anbefaler at man anvender XF 7 til udendørsbrug til skilte, facader, vinduesdekorationer og biler med let kurvede overflader.

X-film XF7T.
Premium translucent lysskilte vinyl til langsigtet udendørs anvendelse. XF7T lagerføres i 33 standard farver, som giver mulighed for individuelle designløsninger for bl.a. lysskilte og glasflader.

RI-MARK 400 serie Orange.
Selvklæbende materiale til plotterskæring. Polymer vinyl med en release liner, der tilbyder overlegen skæreegenskaber og som er utrolig nem at pille op. Ritrama 400 serien Orange, er velegnet til mellemlang til langsigtet inden- og udendørs skiltning, såsom butiksfacader, vinduer, køretøjets mærkning.

Platinum skærefolie serie - fra Fedrigoni Ritrama_

Platinum skærefolie serie

- fra Fedrigoni Ritrama i 70 flotte farver.

Denne højblanke premium skærefolie har en holdbarhed på op til 10 år.

Foliefarverne er for en dels vedkommende identiske med de farver De måske kender fra alternative leverandører.

Denne nye folie kendes ved at have en meget attraktiv pris, høj holdbarhed, en super flot blank overflade, er nem at pille op og super vedhæftning hvor det kræves.

Ri-Mark Platinum er meget formstabil, fleksibel at arbejde med og har en god klæber der kan hjælpe med at skabe succesfulde resultater.
Ri-Mark Platinum fås i 70 flotte farver, sort og hvid fås desuden også med airflow (luftkanaler).
Ri-Mark Platinum er velegnet til tekster på køretøj, vinduer, skilte, budskaber, inde- og ude, som kræver lang holdbarhed.

Ri-Mark Platinum kendes ved:
▪ Høj opacitet.
▪ Fantastiske skære- og arbejdsegenskaber.
▪ Fleksibel at arbejde med.
▪ En meget attraktiv pris.
▪ God tilpasningsevne på let buede overflader.
▪ Fremragende vedhæftning på næste alle overfalder.
▪ Super flot blank folie overflade ”wet paint look”.
▪ Holdbarhed i op til 10 år.
▪ Produceret i EU.
▪ I overensstemmelse med REACH & RoHS krav.

Platinum skærefolie serie - fra Fedrigoni Ritrama
Platinum skærefolie serie - fra Fedrigoni Ritrama_1
Platinum skærefolie serie - fra Fedrigoni Ritrama_farver
platinum_farvevifte-hoej
CONVEX-Doming
- silikonemærker - eller 3-d-mærker, som de ofte kaldes.

Vi har værktøjerne til at levere små og større serier i domingsæt der kan leveres som en hvælvet lakoverflade påsat inkjetprintede etiketter.

Se mere om emnet på de næste sider, eller kontakt os for et oplæg.

Specialfolier
.
Fluoreserende dekorationsfolier

CONVEX-Doming - silikonemærker - eller 3-d-mærker, som de ofte kaldes

- X-film D-GF glasmatteringsfolie - X-film Decorex.
Den fluorescerende folie er velegnet til kortvarige iøjefaldende salgsfremmende tekster, slogans, priser af alle typer og til budskaber, hvor man vil skabe et ekstraordinært blikfang.

Sikkerhedsskilte er et andet velegnet element.

Alle 5 farver kan bruges udendørs og har en fluorescerende effekt med en holdbarhed på minimum 6 måneder. Holdbarhed er givet efter midteuropæiske vejrforhold på basis af simulerede tests af vejret, på lodrette eksponeringer.
Fluorescerende folie er velegnet til kortvarige budskaber Man skal være opmærksom på, det viste farvekort ikke gengiver farven 100 % korrekt.

Test af mediets egnethed til inkjetprint, anbefales altid før brug.

Printfolier forefindes i et væld af kvaliteter og farver.
 

Vi står til rådighed med den færdige løsning ud fra Deres krav, budget og ønske.

Vi levere gerne løsninger efter Deres krav, udskåret og printet, efter tilbud og opgave.

Har De et behov for folien til eget værksted kan vi være til rådighed i de formater De ønsker det, eller i hele ruller, 1400 mm. x 50 m..
Printfolier forefindes i et væld af kvaliteter og farver
Tavlefolie RI-1110/145.
Den sorte tavlefolie RI-1110/145 kan bruges på A-skilte, menutavler, børneværelset, i køkkenet hvor man har brug for at skrive huskesedler, holde rede på daglige eller ugentlige informationer og gøremål.
X-film tavlefolie. X-film tavlefolie

X-film tavlefolie.
X-film Decorex TF S tavlefolie. Sort mat tavlefolie - TF-S i 100 µm.
Til indendørs tavler på børneværelset, i køkkenet, eller på jobbet. TF-S er særdeles velegnet til A-skilte, reparationer af tavler, barskilte, skoletavler, m.m..
1 rulle 1020 mm. x 10 m..
 
XF 7 PREMIUM - Blanke folier med en holdbarhed op til 7 år
Blanke folier
med en holdbarhed op til 7 år.
407 Farvekort XF 7 PREMIUM

 
XF 7 PREMIUM Translucent - Translucente folier med en holdbarhed op til 7 år
Translucente folier
med en holdbarhed op til 7 år.
Farvekort XF 7 PREMIUM Translucent

 
XF 5 Standard - Matte folier med en holdbarhed op til 5 år
Matte folier
med en holdbarhed op til 5 år.
407 Farvekort XF 5 Standard
XF 5 Standard - Matte folier med en holdbarhed op til 5 år
Transperante folier
med en holdbarhed op til 5 år.
407 Farvekort XF 5 Transperant

Der kan inkjetprintes på XF7, XF7T, XF5 og XF5T med ECO-solvent, ægte solvent, UV- og Latexfarver
 

Der kan inkjetprintes på XF7, XF7T, XF5 og XF5T med ECO-solvent, ægte solvent, UV- og Latexfarver. Farverne på folierne, der bliver gengivet her, svarer ikke til de faktiske folie- eller RAL-farver. Forlang en folieprøve før en endelig godkendelse.

Se mere på:


X-film - Always the right combination
3M selvklæbende folier

Støbte skærefolier.
Wrapping / Indpaknings-folier - 3M 1080 - Chrom wrapping folie - Ny polymer wrapping folie.

3M Wrapping folie, 1080-serien
- en støbt indpakningsfolie. 3M Scotchprint wrapping folie i 50 farver og design, som får et køretøj til at skille sig ud fra mængden. 1080-serien er en af markedets bedste indpakningsfolier og med 3Ms produktgaranti og gode demonteringsegenskaber, er produktet "Best-in-class", med gode demonteringsegenskaber. 3M 1080-serien har ControltacTM og ComplyTM, der sikre en hurtigt og effektiv montering.
3M 1080-serien vil på sigt erstatte 85-serien.

3M IJ480cv3 er en folie med flere fordele


De 6 farver er på lager: Satin hvid - satin pearl hvid - mat lys gul - mat rød - mat lilla - mat æblegrøn.
Rulleformat: 1524 x 25 m..

Rekvirer suppleringskit til Deres nuværende vifte mrk. 10.2012
Nye farver - 3M Car Wrap 1080


Nye farver - 3M Car Wrap 1080 - suppleringskit - 10.2012

 

En revolutionerende indpakningsfolie: 3M IJ480cv3.
3M’s ekstruderede allround folie til bl.a. indpakning af køretøjer overgår alle de kendte egenskaber fra IJ380 serien.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>     

3M Envision IJ480CV3 - PVC fri

3M IJ480cv3 er en folie med flere fordele:
- markant lettere/hurtigere montering - helt ned til 4° C.
- indvarmning og 3D.
- comply som sikrer nem og boblefri montering.
- flytbar med Controltac.
- meget let demontering.
- ”grønnere” PVC-fri folie.
Format: Printfolie 1,37 x 50 m. - Laminat 8548G: 1,37 x 50 m..

Print selv - eller lad os printe og montere og få op til fire års totalgaranti.

3M Envision IJ480CV3 - PVC fri

3M Envision IJ480CV3 - PVC fri.
Vort sortiment indeholdes af flere forskellige PVC fri printfolier, der også er meget alsidig printbare indpakningsfolier, der kan bruges til wrapping af alt fra biler til strukturerede bygninger. Et miljøvenligt alternativ.

• Mere formbar end tidligere kendte printbare indpakningsfolier.
• 100 % PVC fri.
• Bliver ikke blød ved høj varme og knækker ikke ved kulde.
• Lettere at montere og demontere.
• Velegnet som vægfolie.
• Velegnet til solvent, UV og latex print.
• Der kan ydes MCS produktgaranti ved indvarmning.
En revolutionerende indpakningsfolie: 3M IJ480cv3 - ekstruderede allround folie til bl.a. indpakning 3M selvklæbende folier

3M Envision 48mc - PVC fri.
3M Envision 48mc printfolie med minimum 5 års holdbarhed. 3M Envision 48 mC er så alsidig at den kan bruges på det bredeste udvalg af applikationer. Inden- og udendørs, på skilte, vægge, bygninger, vinduer, gulve og delvis grafiske applikationer på køretøjer, PopUp udstillinger, etc..
• 100 % PVC-fri film.
• Bæredygtighed til en overkommelig pris.
• Med Controltac og Comply.
• Fremragende printegenskaber og farvegengivelser.
• Fantastisk nem at montere og demontere.

3M selvklæbende folier - sikrer en rigtig montering

Brightcove 3M Wrap Film 1080 technic

407 3M™ Scotchprint® Wrap Film Series 1080

407 3M™ Scotchprint® Wrap Film Series 1080 DATABLAD

3M Wrap Film 1080 dual cast, 1524 m. x 22,9 m..
 
3M Wrap Film 1080 dual cast, 1524 m. x 22,9 m..  
  3M leverer profiler til mange populære printerprogrammer
Fix Tack - PVC fri.
En polyester printfolie, der ikke kræver de store monteringsfærdighed. Folien bruger en innovativ limfri ”cling” teknologi, som ikke kræver lim, statiske eller magnetiske kræfter. Den er let at montere på glatte plane overflader så som glas, akryl, malet aluminium, fliser og lakeret træ.
• Hvid eller Transparent.
• Kompatibel med Eco-Solvent, solvent og Latex blæk.
• Stor farveskala.
• PVC-fri.
• Efterlader ikke mærker efter demontering.
• Justerbar, kan genplaceres.
• Kræver ikke særlige færdigheder eller værktøjer ved montering

Fix Tack transparent henligger som standard i formatet: 1270 mm. x 30 meter, men vi printer og leverer gerne afskæringer efter opgave.

Fix Tack - PVC-fri folier


Scotchprint® 1080
- er holdbare, støbte folier af to lag, som fjernes nemt og anvendes som dekoration af biler.


3M Wrap Film 1080 dual cast - støbt to-lags - til montering på biler

Bredden på 1,52 m. giver mulighed at dække enhver detalje uden samlinger.

De kan bruges på forskellige overflader og er resistent over for atmosfæriske påvirkninger.

Controltacteknologien garanterer en unik mulighed for at genpositionere, og det gør arbejdet nemt, specielt i tilfældet af store reklameproduktioner.


Complyteknologi garanterer, at montering vil være nemt og bekvemt, samt sikre et resultat uden luftbobler. Farve, gloss metallic, carbon, brushed metallic.
 

3M-farveguide
Complyteknologi garanterer, at montering vil være nemt og bekvemt

3M Wrap Film 1080 dual cast - Gloss3M Wrap Film 1080 dual cast - carbonScotchprint® 1080 er holdbare, støbte folier af to lag

Scotchprint® 1080 er holdbare, støbte folier af to lag, som fjernes nemt og anvendes som dekoration af biler Scotchprint® 1080 er holdbare, støbte folier af to lag, som fjernes nemt og anvendes som dekoration af biler

3M Scotchcal 30 - monomer, 1,22 m. x 50 m..
Hvid, sort, farvet: blank. Hvid, sort, farvet: matteret.

3M Scotchcal 30 farvekort

3M Scotchcal 30 - monomer

3M Scotchcal 50


3M Scotchcal 50 - polymer, 1,22 m. x 50 m..

Egnet til brug på let bøjede overflader, samt til telte. Hvid, sort, farvet, metallic.

3M Scotchcal 50 - polymer

3M Scotchcal 80-serien
Standardbredder: 1,22 m. x 50 m..
Elastisk, støbt folie, der kan bruges for at dække ujævne, komplekse overflader. Denne fremragende støbte 3M vinyl er en serie af farvede, selvklæbende film, der er specielt udviklet til CadCamskæring. 80 serien er tilgængelig i 84 farver, inklusiv 8 metallicfarver. 3M 80-serien har en god tilpasningsevne til plane eller moderat buede overflader, med eller uden nitter. 80-serien er god at skære små bogstaver eller kompleks grafik i. 80-serien er en støbt kvalitetsfolie med permanent transparent klæber. 3M garanti: 10 år.


3M Scotchcal 80, cast - farver                3M Scotchcal 80 
 

3M Scotchcal™ 100-serien består af premiumstøbte film i en serie farvede film, der er specielt udviklet til knivsnit på elektroniske systemer. Filmen er tilgængelig i 170 farver inklusiv 50 metalliske farver. 3M Scotchcal™ 100-serien har meget god tilpasningsevne til plane eller moderat buede overflader, med eller uden nitter. 3M Scotchcal™ 100-serien er fremragende til skæring af små bogstaver eller kompleks grafik. Den farveløse klæber giver materialet en god vedhæftning og kan bruges på vinduer eller andre gennemsigtige substrater. 3M Scotchcal™ 100-serien kan hvis det ønskes produceres i specialfarver. 3M Scotchcal™ 100-serien består af premiumstøbte film

3M filtre 2330 - polymer, 1,22 m. x 50 m..
Jævn farve på begge sider. Matte overflader uden reflekser. Økonomisk løsning for lysende reklamer, samt dekoration af vinduer og overflader af glas. Matte, alle farver.

3M filtre 3630 - cast, 1,22 m. x 50 m..
Holdbare, semigennemsigtige folier for brug af fremstilling af lysende reklame og som dekoration af vinduer. Støbt folie er egnet til jævne og bøjede overflader, og anbefales til termisk behandling. 62 farver, samt særlige farver efter behov.  Matte , reflekterende folier garanterer jævn belysning af en overflade.
Folien er uundværlig i fremstilling af lysende reklamer. Den kan bruges på hvide overflader for at skabe matte effekter, samt i forbindelse med dybe farver. 3M garanti; 5 år.
 

3M filtre 3630 - cast, 1,22 m. x 50 m.. 3M filtre 3630 - cast, 1,22 m. x 50 m..
3M filtre 3630 - cast, 1,22 m. x 50 m.. 3M filtre 3630 - cast, 1,22 m. x 50 m..
3M filtre 3630 - cast, 1,22 m. x 50 m.. 3M filtre 3630 - cast, 1,22 m. x 50 m..

Ultracrystalline er en dobbeltklæbende optisk klar film, 100 % PVC-fri, der er velegnet til fotostater el-ler grafisk print, der skal være opklæber bag glas eller akryl plader.
Rullebredde: 1310 mm..
Rullelængde: 50 m..
30µ - optisk klar.
Klæbestof: Solvent permanent akryl klæber, PP film.
Ultracrystalline er en dobbeltklæbende optisk klar film,
Frostede folier.
3M FASARA cast
Dekorationsfolier er egnet til jævne overflader af glas.

Det passer godt til arkitektoniske løsninger, dekoration af glasvægge, vinduer og lignende. Anvendeligt inden- og udendørs. Der lagerføres 53 design, heraf er to af dem egnet til dekoration af udvendige dele på bl.a. bygninger.
 
Fasara vinduesfilm at som udgangspunkt skabt til designere og arkitekter Fasara vinduesfilm at som udgangspunkt skabt til designere og arkitekter

3M  translucent polyesterfolie til boligindretning, i hjemmet og på kontoret og som arkitektoniske applikationer er tilgængelige i 54 forskellige mønstre. Fasara vinduesfilm at som udgangspunkt skabt så designere og arkitekter kan skabe funktionelle og æstetisk indvendige rum, men er også tilgængeligt for semiprofessionelle og for private. Denne serie indeholdes af 54 mønstre, bl.a. striber, border, prismer, "stof", frost og mat. Disse formstabile folier er beregnet til at blokere for ind- og udsyn på indvendige overflader, eller udvendige vinduer. De sekundære fordele omfatter design og udsmykning for glas, vinduer og døre, helt eller delvist filmede ruder, dekoration og internt belyste skærme.
 
Denne serie indeholdes af 54 mønstre - SE DEM HER

Den lave skinnende overflade reducerer blænding og evner at blokere op til 99 procent af UV-lyset, og sikre mod falmning på stoffer. Konstruktionen giver også en vis sikkerhed mod flyvende glas i tilfælde af brud. Fasara vinduesfilm leveres med 5 år garanti mod fabrikationsfejl.
 
Fasara vinduesfilm at som udgangspunkt skabt til designere og arkitekter Fasara vinduesfilm at som udgangspunkt skabt til designere og arkitekter

3M 5525, 1,22 m. x 50 m..
 
Frostede folier i serierne Scotchcal™ 5525, SE-314 og SE-324
for vinduer, lysende reklamer, samt reklamer på glas og spejle.
Comply teknologi garanterer, at montering vil være nemt og bekvemt, uden luftbobler. 314 Haze, 324 Sandblæst

Grafiske folier i serien Scotchcal™ 7725

Frostede folier i serierne Scotchcal™ 5525

3M 7725-300, 1,22 m. x 9,14 m..
Frosted i 6 farver. Grafiske folier i serien Scotchcal™ 7725 med særlige effekter for dekoration af vinduer, andre overflader af glas, samt spejle, fremstilling af lysende reklamer. 3M garanti: 7 år.
 
Grafiske folier i serien Scotchcal™ 7725 med særlige effekter for dekoration Grafiske folier i serien Scotchcal™ 7725 med særlige effekter for dekoration

Refleksfolier.
3M Scotchlite 680CRE.
En fleksibel, støbt, positionerbar og holdbar reflekterende folie. Ved hjælp af Controltac Plus, og Comply teknologi, er det muligt at sikrer en hurtig montering uden luftbobler. Folien er godkendt til brug på tunge køretøjer. Folien bruges både på jævne og ujævne overflader. Folien indeholder elastiske materialer, som gør det nemt at bruge den på ujævne overflader. Folien efterlader ingen lim. 3M garanti: 5 år.

3M LEF 3635
For brug i basis, forhøjer belysningsintensitet op til 40 - 90 %.

3M overføringsfolier.
IAT og SCPS-100

Andet.
3M Surface Prepere-System
5 liter.
Indholdet af produktet tillader at rense selv meget beskidte overflader.
Det gør det muligt at fjerne stoffer, der ikke opløses i vand, f.eks. lak, fingeraftryk, lim, olie og lignende.

R-231 Adhesive Remover.
1 liter.
Dette afhjælper og fjerner af limrester hurtigt, nemt og effektivt.
Printfolie til vanskelige overflader
Printfolien RIJET 165/80ASP32

er skabt  til brug i forbindelse med montage på vanskelige overflader, og er bl.a. velegnet til brug på ubehandlet træ, motorcykelskjold, gokartpaneler, MDF-plader, etc.. Rulle med 1000 mm. x 50 m..

3M Whiteboard er en film til brug for indendørs applikationer, f.eks. til kontorer, detailbranchen, børnehaver og til uddannelsesinstitutioner.

Konstruktionen af filmen gør, at man nemt kan fjerne tekst og tegninger lavet med Whiteboard tusch.

3M Whiteboard film kan laves til en WhiteBoardtavle ved montering indendørs på plane flader. Filmen er ikke egnet til montering på porøse overflader, såsom mursten, beton osv.. 3M Whiteboard film kan også bruges som projektorskærm. Filmen er kendetegnet ved en lav vægt, samtidig med at den er pladsbesparende.
 
Brug 3M carbon DI-NOC folier på alt fra køleskabet til bilen.
Dette materiale er i dag almindeligt brugt er anvendes ofte for at beskytte lak og emne, og er ofte en afgørende detalje i det færdige resultat.

Carbonfolie er nem at arbejde med og indlejres let i kanter og false.
Den trækkes let og uden besvær over enhver overflade, kurvet eller plan. Luftbobler fjernes let, i kraft af de indlejrede luftkanaler, der ligger i selve klæberen.
3M Whiteboard er en film til brug for indendørs applikationer

Brug 3M carbon DI-NOC folier på alt fra køleskabet til bilen.

Lær at montere 3M Carbon Fiber DI-NOC, på et køleskab, måske

Brug 3M kulfiber DI-NOC folier på alt fra køleskabet til bilen


Hvid Carbon 419  -  Sort Carbon 421  -  Sølv Carbon 418  -  Brun Carbon 424  - Perlemor Carbon

3M dinoc™ - Hexis HX3000
 

Carbonfolie er nem at arbejde med og indlejres let i kanter og false


3M dinoc™ - Carbonfolie med kanaler. Udendørs holdbarhed 3 - 5 år - Indendørs op til 12 år. Leveres i metermål, eller som profil- og udskårne emner.

FusionTack printfolie.
98 my hvid halvblank folie med ekstrem kraftig permanent klæber.

Op til 7 års udendørs holdbarhed med et flot og holdbart print.
Velegnet til: vanskelige overflader såsom plast, containere, doming, go-carts, motocross og vanskelige og ujævne overflader på væg og mursten.

Denne folie kan monteres i temperaturer ned til -1° og kan tåle varmegrader op til 105°, når den er monteret.
FusionTack printfolie - anvendes ved montage i kølige og varme miljøer

Folieformat: 54" (137 cm. x 45,7 m.) og 60" (152 cm. x 45,7 m.).. og kan udskæres i de former De har behov for, og printes med Eco-solvent, Solvent, UV og Latex-farver.
 

De kan søge yderligere viden i produktvælgeren fra 3M, i linket herunder.
 

Her kan De se mere om de enkelte produkter egenskaber, sammensætning og muligheder.
Alternativt står vi til rådighed.
 

De kan søge yderligere viden i produktvælgeren fra 3M


Montering
Dersom De selv har et ønske om at montere en given folie medfølger til hvert sæt tekst eller logo en monteringsvejledning, så De nemt selv kan montere Deres emner.

Alle former, farver - og formater - utallige muligheder.
Enhver udskåret folie kan påklæbes stort set alle overflader, og kan tilpasses Deres specifikke behov i de rigtige farver. Teknikken har muliggjort de mest avancerede teknikker og dekorationer i folie - også indenfor økonomiske fornuftige rammer. Det gør Dem i stand til, og muligt, at formidle et kort- eller lang-varigt budskab uden de store start- eller produktionsomkostninger.

Selvklæbende folier gør det lettere at få profileret budskaberne, der i hverdagen gør Dem synlig og kendt - og da formålet må være at synliggøre et budskab eller et produkt, kan udskårne tekster anvendes med stor succes overalt; på facader, døre, biler eller i vinduer, - med emner som firmanavne, åbningstider, produktnavne- og logo, m.m..
 

Se noget om monteringsmulighederne på den næste side - Klik her
 

Selvklæbende folier gør det lettere at få profileret budskaberne, der i hverdagen gør Dem synlig og kendt

Piktogrammer findes der mere end 2000 internationale muligheder af i systemet.Se mere om emnet ved at klikke på billedet herover

Formater.
Formater og tekster kan fåes i endeløse baner.
Hemmeligheden bag teknikken der sikrer høj fleksibilitet og kvalitet muliggøres af brugen af Pc- og Mac-variationerne - der i slutfasen udmønter sig i arbejder fra ganske få millimeter til mange meters længde og bredde.

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød - der er mange muligheder. Alt kan i standard - og som produktionsopgave - leveres efter tilbud og opgave.
 
Se mere om emnet på de næste sider Se mere om emnet på de næste sider

Se mere om emnet på de næste sider

Se det aktuelle udvalg på Online skilteshoppen

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

  
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

299_1 selvklæbendetext_2
www.5610.eu

IJ280