Selvklæbende og udskårne folier
- som tekster - logoer - bogstaver - etiketter, til gulv og væg, eller noget helt andet.


www.danskskiltereklame.dk

Folier til enhver opgave ... Selvklæbende tekster til brug for facader, vinduer - og på biler.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for folier.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP
 

Vi kan bl.a. sikre print på Easy Dot Print 'n walk.

Nem boblefri montering, selv for den utrænede. Stærk overflade med en god ridsefasthed og en skridsikker overflade.

R9 skridsikkert: R9 – R10: Er normalt til indendørs brug i private hjem. R11 – R13: Er til industriel brug, samt til udendørs områder, samt trapper.

Folien er ideel indendørs, til korte kampagner på gulve og glatte overflader; vinylgulve, lakerede trægulve, klinker, og alment brugte butiksunderlag. Folien har aftagelig klæber og kan afmonteres i op til 6 måneder, uden at efterlade klæberester.
 
Neschen UV dot Print'n'Walk
 
Neschen UV dot Print'n'Walk - catalog

Vi printer på selvklæbende folier til brug for de fleste opgaver, bl.a.: Kampagnefolie, 5-års folie, bilfolie, busfolie, re-stick folie, folie til vanskelige overflader, klar folie, klar folie med hvid, clearview, clearview med hvid, dusted folie, Window one way, translucent folie, vægfolie - inde og ude, asfaltfolie, Floorgraphic, tavlefolie, eller EasyDot folie. De fleste folier kan lamineres med mat, blank, satin, antigrafitti, whiteboard eller som træstruktur, gerne skåret til format, eller i kontur, og monteret på plader, etc..

Vi printer på selvklæbende folier

Alt i alt professionel udskæring af selvklæbende tekster, med eller uden logo, gør det enkelt at få Deres budskab ud til omverdenen.

Professionel udskæring af selvklæbende tekster, med eller uden logo

Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for print.
 

Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for print

Fra dag til dag trykker vi gerne Deres streamers og plakater, ligesom De fra lager kan få leveret skilte og display, eller logos og tekster på selvklæbende vinyl.
 
Vinduesfolie og selvklæbede tekster er en fleksibel og nem løsning til dekoration
Vinduesfolie og selvklæbede tekster er en fleksibel og nem løsning til dekoration af butiks- og kontorvinduer, faste facader, inventar, lofter og vægge.

Produkt- og sikkerhedsmærkning, streamers og folietekster til biler og trailere, samt gulvklæbere, er en del af vort standardprogram.

Selvklæbende og udskårne folier

SQUID.

Squid er et selvklæbende gennemsigtigt stof

Squid er et selvklæbende gennemsigtigt stof til brug for dekoration og afdækning af glasoverflader, glasvægge, glasdøre eller vinduer, der giver mulighed for at se ud, men begrænser indsynet. Squid kan anvendes på alle slags vinduer og glas overflader, og så kan den digitalprintes til anvendelse på bl.a. vinduer, i Deres eget individuelle præg og design. Squid er nem at montere og kan genplaceres. Squid window decoration

Squid er brandhæmmet (M1 og B1 godkendelse), så De kan bruge Squid i områder med brandsikkerhedskrav.

Scuid findes i fem farver - Chalk, Bone, Oak, Ash og Rock. Mat.

Med Squid har De rig mulighed for at lave spændende og anderledes dekorationer med et mere organisk udseende end traditionelle folier. Der kan  tilføres eget design, De kan hæmme lydens refleksioner på glaspartiernes overfalde, samt forbedre kontorets og privatlivets fred.

Squids naturlige vævede struktur gør at det kan anvendes på enhver interiørglas eller vinduestype, uanset størrelse og form.

• Fugt- og varmebestandig.
• Kan bruges på alle slags vinduer.
• Sol afskærmning.
• Mindsker indsyn.
• Nem at montere, repositionerbar.
• Antibakteriel og 100 % PVC-fri.
• Brandhæmmende.
• Printbar.
Squid er et selvklæbende gennemsigtigt stof til dekoration


Specifikationer: 1300 mm.. 105 gram/m². 300 µ. 5 farver: Chalk, Bone, Oak, Ash og Rock. Mat.

Velegnet til ECO-solvent, solvent, og UV-inkjetprint.
Økotex Standard 100.
Kun til indendørs montering.
3M 3930 SEM-serien High Intensity prismatisk folie

Squids naturlige vævede struktur


3M refleksfolie

3M 3930 SEM-serien High Intensity prismatisk folie
3M refleksfolie.
• 3M 3930 hvid refleksfolie - type 4.
• Høj intensitet.
• Prismatisk reflekterende folie.
• Velegnet til trafikskilte.
• Langsigtet reflektionsevne.
• Langsigtet holdbarhed.
• ETA Godkendt.

I Europa yder 3M op til 10 års garanti fra montagedato på 3M™ 3930-serien, High Intensity prismatisk folie til brug på trafikskiltning og permanent afmærkning. Forudsat at produktet er korrekt forarbejdet, monteret og anvendt.

For yderligere information henviser vi til 3M MCS garantidokument. 3M 3930 er en prismatisk refleksfolie med høj intensitet. 3M Refleksfolien 3930 er godkendt til produktion af trafikskilte og vejmarkeringer der monteres lodret.

3M 3930 SEM-serien High Intensity prismatisk folie
- er en ikke metalholdig mikroprismatisk refleksfolie til produktion af trafikskilte og vejmarkeringer, der monteres lodret. Monteret på korrekt underlag er 3930-serien et langtidsholdbart produkt. De umiddelbare fotometriske og colormetriske egenskaber for 3930-serien følger EN 12899-1. Folien kendes som type 4 i vejreglerne her i Danmark.
3601 Hvid refleksfolie til print.

• Høj reflektivitetsgrad.
• Fremragende klarhed.
• Modstandsdygtig overfor slid.
• Velegnet til reklameskilte, grafik på biler og varevogne.
3601 Hvid refleksfolie til print - til brug for skilte og bilreklame
 
Vi anviser folieløsninger til både ud- og indvendig brug

Der er stigende interesse for one-way-vision printmedier, der er en hvid folie med huller og sort bagside, der muliggør at et print ses udefra og samtidig muliggør at man indefra kan se ud. Et efterhånden meget brugt medie som vi kan levere klar til montering, hvis De ikke ønsker vor assistance.
Fire tip om monteringen:
1. Husk at overlaminere 3 - 5 mm hele vejen rundt, så laminat ikke løfter sig. Efter print, skær kanten af folien af uden at skære igennem liner før der lamineres, så der er overlap  at montere med.
2. Hold 1 - 2 mm.´s afstand til kant og gummilister på ruden.
3. Brug en glasklar laminat som arbejdsgrundlag, da almindelig laminat til tider vil virke "tåget" at se ud af i kraft af UV-filtret.
Husk der er én type laminat til plant glas og en anden type til buet.
Der er stigende interesse for one-way-vision printmedier
4. Brug en one-way-vision folie med 70 % printareal til mindre print, og folie med 59 % printareal til mellemstore og store print

- Alternativt står vi til rådighed med en hel løsning.
Vi anviser folieløsninger til både ud- og indvendig brug, og producerer både digitalt, serigrafisk og i UV-offset.

Specialfolier - Fluoreserende dekorationsfolier - X-film D-GF glasmatteringsfolie - X-film Decorex

Specialfolier.

Fluoreserende dekorationsfolier - X-film D-GF glasmatteringsfolie - X-film Decorex.
 
X-film D-GF glasmatteringsfolie.
D-GF glasmatteringsfolie, er en selvklæbende mat folie til dekoration af vinduesglas, glasdøre, eller spejllignende overflader. Glasmatteringsfolien forefindes i tre forskellige serier:
D-GF Classic line, indeholder 6 selvklæbende glas dekorationsfilm som minder om ætset, matteret eller sandblæst glas. D-GF tilbydes også med "luftkanaler", det gælder sig for kvalitet D-GF 202 og D-GF 206 i rulleformater 1220 mm.. Det anbefales altid, at man tørmontere D-GF med luftkanaler.
D-GF Colour line indeholder 4 forskellige farvede glasdekorations-film, hvor applikationer efterlader en raffineret glasoverflade i forskellige farvenuancer.
D-GF Sparkle line indeholder 5 forskellige støbte glas dekorationsfolier med metallic effekt.
X-film D-GF glasmatteringsfolie

 

D-GF Classic Line.
CLASSIC LINE omfatter 6 forskellige , gennemskinnelige premiumglas dekorationsfilm der er velegnet til inden- og udendørs brug,  bl.a. i forbindelse med udsmykning af butiksvinduer, på reflekterende overflader, bl.a. spejle og glasdøre. Anvendelsesområder er f.eks. butikker, supermarkeder , restauranter, kaffebarer, operationsstuer, hospitaler, kontorer, stande og på udstillinger. Afhængigt af den påtænkte anvendelse kan der opnås forskellige effekter: ætset, matteret, sandblæst, osv.. De opnåede resultater med glasdekorationer er meget mere omkostningseffektivt og renere end den realiserede traditionelle sandblæsningsprocedurer.
Hent datablad - D -GF 202 Aftageligt.Hent datablad D -GF 202EL ætset glas und D -GF 206EL GLACIER med Easy- Liner (PDF) Download Data Sheet D-GF 202EL ETCHED GLASS und D-GF 206EL GLACIER with Easy-Liner (PDF)407 DS_x-film_D-GF_CLASSIC-LINE_D-GF_202_ETCHED Hent PDF-filen om emnet her: Hent datablad D -GF 202EL ætset glas und D -GF 206EL GLACIER med Easy- Liner (PDF) Download Data Sheet D-GF 202EL ETCHED GLASS und D-GF 206EL GLACIER with Easy-Liner (PDF) CLASSIC LINE omfatter 6 forskellige , gennemskinnelige premiumglas dekorationsfilm
Hent datablad - D -GF 202 Ætset.
Hent datablad D -GF 202 ætset (PDF) Download Data Sheet D-GF 202 ETCHED (PDF)
Hent PDF-filen om emnet her: Hent datablad D -GF 202 ætset (PDF) Download Data Sheet D-GF 202 ETCHED (PDF)
Hent datablad - D -GF 203 Frosted og 205 Crystal.
Hent datablad D -GF 203 Frosted og 205 Crystal ( PDF) Download Data Sheet D-GF 203 Frosted and 205 Crystal (PDF)
Hent PDF-filen om emnet her: Hent datablad D -GF 203 Frosted og 205 Crystal ( PDF) Download Data Sheet D-GF 203 Frosted and 205 Crystal (PDF)
Hent datablad - D -GF 206 Glacier.
Hent datablad D -GF 206 GLACIER (PDF) Download Data Sheet D-GF 206 GLACIER (PDF)
Hent PDF-filen om emnet her: Hent datablad D -GF 206 GLACIER (PDF) Download Data Sheet D-GF 206 GLACIER (PDF)
Hent datablad - D - GF 202EL Ætset glas und D -GF 206EL Glacier med Easy- Liner.Hent datablad D -GF 202EL ætset glas und D -GF 206EL GLACIER med Easy- Liner (PDF) Download Data Sheet D-GF 202EL ETCHED GLASS und D-GF 206EL GLACIER with Easy-Liner (PDF) Hent PDF-filen om emnet her
Produktinformation:

XF3 er en bestillingsvarer og kræver derfor en minimumbestilling på 10 løbende meter.
PVC (polymert plastificeret, kalandreret ), 80 um. Forbliver flad i alle klimatiske betingelser for hurtig CAD / CAM skæring på alle typer af plottere. Fremragende dimensionsstabilitet. Vejrbestandighed: Op til 7 år. Holdbar, trykfølsomt acrylklæbemiddel. Pakning , 120 g./ m² ø Core i.d.: 76 mm.. Brandhæmmende i henhold til DIN 4102 B1.
Versioner: Ætset glas (D- GF 202). Frosted Glass (D- GF 203). Crystal ( D -GF 205). Glacier ( D -GF 206). Ætset glas und Glacier med EasyLiner. (D- GF 202EL/D-GF 206EL ).
 
X-film D-GF glasmatteringsfolie - farvekort D-GF Colour Line X-film Decorex - Spændende dekorations- og effektfolier til alle opgaver
D- GF Colour Line.
Colour Line består af 4 forskellige, gennemskinnelige premium glasdekorationer der er anvendelige til inden- og udendørs brug, der er medvirkende til et farverigt design og dekoration af butiksvinduer, reflekterende overflader, bl.a. spejle og glasdøre. Anvendelsesområder er f.eks. butikker, supermarkeder, restauranter, kaffebarer, operationsstuer, hospitaler, kontorer, stande og udstillinger. Med de 4 Matte og levende farver, kan De tilføje farve til enhver opgave og dermed understrege det positive billede af forretningsgrundlaget. Hent datablad (PDF)

D-GF Colour Line

Hent PDF-filen om emnet her: D-GF Colour Line


PVC (polymert plastificeret, kalandreret ) , 80 um. Forbliver flad i alle klimatiske betingelser for hurtig CAD / CAM skæring på alle typer af plottere. Fremragende dimensionsstabilitet. Vejrbestandighed: Op til 7 år. Holdbar, uden opløsningsmidler, akrylklæbestof. Pakning , 120 g./ m² ø Core i.d. : 76 mm.. Brandhæmmende i henhold til DIN 4102 B1.
Versioner: Mint (D- GF 210), Blå (D- GF 211), Gul (D- GF 212), Rosé (D- GF 213).

D-GF Sparkle Line.
D-GF Sparkle Line byder på 5 forskellige, højtydende "støbt glas etch dekorationer". Velegnet til dekorationer på vinduer, på spejle eller glasoverflader eller døre til en speciel, metallisk glitrende effekt. Hent datablad (PDF)
D-GF SPARKLE LINE (D-GF 230, D-GF240, D-GF241, DGF 242, D-GF 243)

Hent PDF-filen om emnet her: D-GF Sparkle Line


Versioner: 80 micron. Permanent klar. Udendørs holdbarhed på op til 7 år.
 


Vi trykker og udskærer streamers og enkeltbogstaver - og skilte.
Vi trykker og udskærer streamers og enkeltbogstaver - og skilte.

Har De behov for produktioner på en større flader, producerer vi alle former for skilte.

Opklæbning.
Vi opklæber på opskummet materiale, på glas, metal og træ. Materialevalget beror oftest ud fra kravene til mediet, og det skal anvendes inde eller ude.

Laminering af skilte.
Vi laminerer skilte, hvilket giver en bedre holdbarhed, og i mange tilfælde også sikrer en anden glans. Der findes mat og blankt laminat, der på forskellig vis kan bearbejdes efter Deres krav.

Opklæbning af plakater.
Kan ske på de fleste materialer, og med de krav De må have til en event, eller til et givent arrangement i små og større oplag.

3M Dual Lock, er et genoplukkeligt system, der kan åbnes og lukkes, igen og igen. Dual Lock er et alternativ til traditionelle fastgørelsesmetoder såsom skruer, nitter og bolte. Dual Lock forefindes som en rundel med et skruehul i midten. Diameteren på rondellen er på 2 cm.. Rondellen kan skrues fast på en overflade (f.eks. en væg eller på et andet givent materiale, bl.a. skilteplader). Dual locken hæftes på en givent emne, et udfræset bogstav og de to materialer kan derefter hæftes sammen. Med Dual Lock er det muligt at montere materialer og produkter, som De senere ønsker
3M Dual Lock, er et genoplukkeligt system, der kan åbnes og lukkes igen og igen - en velcrolignende genstand
at inspicere, reparere eller at udskifte. Dual Lock er udformet som små paddehatte af plast og er baseret på en teknologi der giver en højere trækstyrke og en længere levetid. Dual Lock kan åbnes og lukkes op til "1000 gange".
 
Dual Lock SJ3550 og SJ3551 er en sort Dual Lock med hvidt akrylklæbestof.
Begge varianter har de samme klæbe egenskaber men med forskellen antal paddehatte per kvadrattomme. Dual Lock SJ3550 har 250 paddehatte per kvadrattomme og SJ3551 har 400 paddehatte per kvadrattomme. Styrken med sammenkoblingen stiger med det samlede antal paddehatte, der er forbundet med hinanden. Man kan her bruge de to typer sammen så man får 250 + 400 paddehatte eller SJ3550 kan bruges med sig selv, så man får 250 + 250 paddehatte.
 
Fordelene ved brugen af Dual Lock SJ3550 og SJ3551:

• Dual Lock er vibrationsdæmpende.
• Man undgår nitte, bolte og skruehuller.
• Monterede materialer/produkter, kan demonteres, inspiceres, repareres eller udskiftes.
• Akrylklæbestoffet er egnet til højenergi overflader.
• Ideel til krævende og holdbare opgaver inden- og udendørs.
• Formbart klæbestof, der hæfter godt på let strukturerede, uregelmæssige overflader.
 
Hent PDF-filen om emnet her
Vi udvikler grafiske løsninger og arbejder med layout til alle former for facadetekster og streamers. - Udskæringer
 
- i små og større oplag
 
- med tekst og logo
 
- efter Deres ønsker og ideer
 
- ofte fra dag til dag.

Udskæringer og print i små og større oplag
- Vi trykker på folie

- der er lige velegnet til bildekoration og skilte

- ude- og inde.

Vi trykker på folie der er lige velegnet til bildekoration og skilte - ude- og inde

Vi står gerne til rådighed den grafiske udformning
- Vi står gerne til rådighed med den grafiske udformning og vi sikrer leveringssikkerhed og kvalitet.

- Vi står parat med råd og vejledning, når det passer Dem.

Vort sortiment omfatter bl.a.: Folietekster - Dekorationsstriber - Facadebogstaver - LEDLumina dioder - Acrylskilte - Digitalprint - Stofbannere - 3M folier - Mactac folier - og en masse tilbehør.
 
Med en LLumar autofilm vælger De et professionelt produkt af højeste kvalitet
Vort sortiment omfatter bl.a. Folietekster - Dekorationsstriber - Facadebogstaver - LEDLumina dioder - Acrylskilte - Digitalprint - 3M folier - Mactac folier
 

Produktsortimentet udvides løbende.

Vort sortiment omfatter bl.a. Folietekster - Dekorationsstriber - Facadebogstaver - LEDLumina dioder - Acrylskilte - Digitalprint - 3M folier - Mactac folier

Alt i skilte og skiltning
 
Produktet gennemgåes og klargøres ... til skiltefremstillingen En af processen mange faser ... i skiltefremstillingen Teknikken bag ... skiltefremstillingen

- fra idé til færdigt arbejde.

Vor m
ålsætning er at fremstå som en førende underleverandører i skiltebranchen og en attraktiv samarbejdspartner, for små som større interesserede.
 
Folietekster og logoer til butiksvinduer, biler, både og som klistermærker - i mere end 80 farver og kombinationer - eventuelt trykt efter Deres krav. Blandt andet med
levering af tekster
og logos i individuelle løsninger med selvklæbende tekster og budskab, der
gør det nemt at få
bragt Deres budskab
ud til en målgruppe.


Ethvert logo, bomærke eller tekst, udskåret i folie kan påklæbes næsten alle overflader.
 

Produktet kan tilpasses ethvert behov og fås også i Deres ønskefarve.

Profilering med selvklæbende folier letter hverdagen og hjælper Dem til at blive kendt - ensartet.

Formålet er at synliggøre Deres produkt, Deres serviceydelse, eller Deres firmanavn. Tekster og logos anvendes med stor succes overalt: på facader, vinduer, døre eller biler - som åbningstider, produktlogos, firmanavne, m.m.. Mulighederne er ubegrænsede, det er nemt og enkelt - der kræver endnu mere at lade være.
 

Facadedekoration - Gegabyte - Folehaven

Her et eksempel på en facadedekoration til Gegabyte på Folehaven.
 

Vi skærer det ud - i pap - eller i folie for Dem. Teknikken gør det muligt at skære selv de mest avancerede dekorationer ud i folie - indenfor fornuftige økonomiske rammer.

 

 Allround gulvfolier til korttids montering på tæpper, permanent indendørs væggrafik i printbredder op til 120 cm..

 
Allround gulvfolier:
• Til korttidsmontering på tæpper.
• Permanent indendørs væggrafik.
• Hæfter på et utal af overflader.

Se mere om emnet her

• Printbredde 120 cm., længde efter deres krav.
• Alt efter Deres krav, med det printede budskab De har behov for, også profilskåret i en given facon - eller efter Deres logo?
 

 Allround gulvfolier til korttids montering på tæpper, permanent indendørs væggrafik i printbredder op til 120 cm..

 
Fodspor
- kan leveres i de formater, farver og kvaliteter De ønsker det, i folier til inden- og udendørs brug - og som gulvtæpper - med og uden branding.

Fodspor - herreskoFodspor - herresko

Dess.: 299101GSOL170

Gulvlaminat.

Kalibreret PVC, 170 μm. Lim: Permanent. Liner: Papir 80 gram/m².
Afslutning: Præget overflade.

Bredde: 1370 mm.
Længde: 30 meter.
Produktinformation:
Monomerisk kalandreret PVC.
Holdbarhed: Mellemlang sigt.
Klæbemiddel: Løsningsmiddelbaseret akryl.
Type klæbemiddel: Permanent.
Klæbemiddelfarve: Gennemsigtig.
Liner: Kraftpapir, siliconebehandlet.
Skridsikker.
Dess.: 299101GSOL170 Gulvlaminat

Diskretionsliner og afmærkning

Diskretionsliner og -afmærkning
- kan leveres efter opgave i forskellige farver og materialer, med tekst eller logo efter opgave.

Diskretionsmarkeringer kan som eksempel leveres i sæt af 10 stk. i et standardformat på 120 x 10 cm. fra kr. 975,00. Materialegrundlaget kan bl.a. bero på 3M gulvlaminat: 40C-10 / 3645
Diskretionsliner og afmærkning Diskretionsliner og afmærkning

Dess.: 299101
V310WG1
Printbar monomerfilm, ideelle til dekoration af skilte, shopløsninger, på vinduer, paneler, og alle mellemfristede applikationer på flade overflader

Bredde: 1370, 1600 mm..
Længde: 45, 100, 200 meter.
Produkttype: Monomerisk kalandreret PVC.
Holdbarhed: Mellemlang sigt.
Klæbemiddel: Løsningsmiddelbaseret akryl.
Type klæbemiddel: Aftagelig.
Selvklæbende farve: Sort.
Afslut: Blank.
Liner: Silikeret PE.
Til flade overflader.
Dess.: 299101V310WG1 Printbar monomerfilm

Hexis katalog - dekorationsfilm til de fleste opgaver

Mulighederne er uendelige:

Hexis - Bodyfence - protection film
Hexis - Interior decoration - self-adhesive film
Hexis - Pure-zone - of anti-microbial protection film
Hexis - Self-adhesive decoration and protective films for boat
Hexis - Skære- og dekorationsfolie til professionel brug
Hexis - Transportation - Self-adhesive solutions
Texis - Textile-film for decorations

- se katalogerne i det efterfølgende:
Hexis katalog - dekorationsfilm til de fleste opgaver

Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her Hent PDF-filen om emnet her

For eksempel reflex P8100, der er en flerlags reflekterende folie, fremstillet af acrylplast og mikroskopiske glasperler, der sikre en høj refleksvirkning og som er særlig effektiv i både varme, tørre eller kolde omgivelser - synlighed nat og dag.
 

Reflex P8100, der er en flerlags reflekterende folie

Reflex P8100, der er en flerlags reflekterende folie

Reflex P8100-folien fåes i 7 standardfarver og kan leveres efter Deres krav, som tekst og med logo, eller i de udskårne formater De konkret har behov for.
 

Reflex P8100-folien fåes i 7 standardfarver og kan leveres efter Deres krav

Reflex P8100-folie fra Hexis

Skrifter
De kan frit vælge mellem mere end 1000 skrifttyper, der alle kan tilpasses Deres ønsker med hensyn til størrelse, kursivering, skygger, spejlvending m.m..
 

HEXIS GRAPHICS - SUPTAC S5000

HEXIS GRAPHICS er en specialiseret producent af selvklæbende vinyl film til skiltebranchen, køretøjsmærkning og storformat digitalprint.
HEXIS GRAPHICS er en specialiseret producent af selvklæbende vinylfilm til skiltebranchen, køretøjsafmærkning og storformat digitalprint.

Med vore muligheder for at gøre brug af disse indgangsvinkler står vi til rådighed for små og større opgaver.

Vi står til rådighed med såvel enkeltopgaver, løsninger til skiltebranchens daglige behov og med de tilrettede og klargjorte print, klar til montering på facader, biler og andre relevante elementer i en visuel dagligdag.

Vi kan levere medier i afmålte størrelser, i hele ruller, pakket og leveret på én eller flere adresser, efter ønske og opgave.
 
HEXIS producerer 4 typer film
 

SKINTAC HX30000 - en støbt flerlaget højtydende støbt vinyl


SKINTAC HX30000 - en støbt flerlaget højtydende støbt vinyl, 70 - 280 um.. Lim: akryl opløsningsmiddelbaseret med en liner: præget på PE-coated papir 145 gram/m². Anvendelse på bl.a. køretøjer og designerartikler, bl.a. møbler, mobiltelefoner, bærbare computere, etc.. Carbon, Paillet, Læder, Alligator og børstet aluminiumsstruktureret overflade. Holdbarhed: Op til 5 år afhængig af anvendelsen. Velegnet på buede overflader (3D eller 2D). Permanent klæbende. Klæbemiddel: Transparent. Materialefinish, mat, blankt. Folieformater: Bredde: 1370 - 1520 mm.. Længde: 5, 15, 30 meter.
 

SKINTAC HX30000 - en støbt flerlaget højtydende støbt vinyl

SKINTAC HX30000 - en støbt flerlaget højtydende støbt vinyl, til køretøjer og designerartikler

SKINTAC HX30000 - en støbt flerlaget højtydende støbt vinyl, til køretøjer og designerartikler

SKINTAC HX30000 - en støbt flerlaget højtydende støbt vinyl, til køretøjer og designerartikler

HEXIS SA er en førende europæisk producent af selvklæbende vinyl (PVC) film og digital printmedier til storformat inkjetprint, der anvendes til skiltebranchen og køretøjsmærkning. Virksomheden har specialiseret sig i trykfølsomme klæbende belægning, tynde plastfilm, og banebrydende som producent af  højtydende støbt vinylfilm. Produkterne, fordelt i ruller af forskellige bredder og længder. De er beregnet til professionel skiltning, køretøjsmærkning, visuel kommunikation og som overfladebeskyttelse.

HEXIS producerer 4 typer film:
- Farvet film til skiltning og mærkning af køretøjer.
- Cast film til køretøjer - wraps.
- Medier til bredformat digitalprint.
- Film til beskyttelse og laminering.

HEXIS driver to produktionslinjer, en internationalt anerkendt forskning og udvikling laboratorium og et uddannelsescenter, der er godkendt af de regionale myndigheder. HEXIS har datterselskaber i Tyskland (Hexis GmbH), i Guadeloupe (Hexis FWI), i Italien (Hexis Italia), i Spanien (Hexis Graphics España) i USA (Hexis USA) og i Sverige (Hexis AB). I Frankrig HEXIS har nu 223 medarbejdere og distribuerer sine produkter gennem tre regionale salgskontorer: Mery-sur-Oise (Paris-området), Villeurbanne (Lyons-regionen) og Hagetmau (sydvestlige Frankrig). Eksport Hexis over 40% af sit salg, med en konsolideret omsætning på 63 mio EUR i 2011. Siden juni 2005 har HEXIS har ISO 9001 godkendelse til sit system for kvalitetsstyring og bæredygtig udvikling, HEXIS overvejer at indføre et miljøledelsessystem efter ISO 14001. Siden 2008 HEXIS fremstillet sine egne støbte film primært til køretøjsindpakning. I mere end 20 år har HEXIS været en vigtig aktør i markedet og har med sit brand og produkter til de højeste niveauer af ydeevne.
 

Hexis Polyester P6000 til dekorative formål på bl.a. vinduer og facader


Polyester
, P6000.
Metallic
polyester.
Den metalliske
polyesterfilm er til dekorative formål, indendørs og udendørs. Den fåes med tre forskellige overflader; skinnende guld (P6871B), poleret sølv (P6877B) eller børstet aluminium (P6870B). Velegnet til plane og glatte overflader. Op til 3 års holdbarhed, afhængig af farve.

Produkt:
Folie, polyesterfilm.
Anvendelse primært på vinduer og skilte.
Forventet
holdbarhed: Kort, særdeles anvendeligt til brug for kampagne, Medium holdbarhed
Permanent klæbende, transparent klæber, gloss finish.
Formater: Bredde:
615 og 1230 mm., Længde: 5, 15, 30 meter.
 

Hexis Polyester P6000 datablad


Her et lille udpluk:      
      
  

Vælg frit mellem et utal af kvalitetsskrifter og mere end 200 internationale piktogrammer.
 

Dekorationsstriber giver Dem også mulighed for at få Deres helt individuelle dekorationsstribe, hvad enten den skal bruges til bilen, båden, butiksruden, baldakinen, etc..
 

Eksempel på logo og effektstriber på en Expertbus.

 
SignFlex til brug for køretøjer,
med branding og reklamebudskaber med den holdbare og UV-bestandige SignFlex, som er udviklet specielt til at klæbe til fleksible underlag som lastbilpresenninger.

SignFlex kan tåle at blive foldet og åbnet mange gange hver dag og kan printes med solvent, eco solvent, latex og UV. Denne presenningsfolie kan modstå ekstrem kulde og tåle varmt vejr. Et printet motiv anbefales beskyttet med DOL SignFlex laminat.

SignFlex er det oplagte valg, når der skal skabes opmærksomhed omkring biler og presenninger.

▪ Super skæreegenskaber.
▪ Modstår ekstrem kulde og varmt vejr.
▪ Fremragende holdbarhed.
▪ Optimal vedhæftning på PVC-bannere.
▪ God formstabilitet.

SignFlex

SignFlex er det oplagte valg

SignFlex er det oplagte valg -Optimal vedhæftning på PVC-bannere

SignFlex er det oplagte valg - skærefast

Hvorledes kommer man i gang?
For at lave Deres logo, skal vi bruge en rentegning eller en film, som vil være det bedste udgangsmateriale.


Se på vor side for specifikationer i denne henseende -
klik her.

 

Se mere om emnet på de næste sider Se mere om emnet på de næste sider

Se mere om emnet på de næste sider

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.


Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

Hermed vort nyeste oplæg på skiltning,  der kan leveres fra lager - eventuelt med Deres logo eller budskab produceret efter opgave - oftest fra dag til dag.

EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 Hent - Easy Screen displays fra lager - kataloget her EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013 EASYSCREEN Outdoor Collection 2013
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de næste siderSe mere om emnet på de næste sider

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskskiltereklame.dk

  
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

299_1 selvklæbendetext_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden