Facadeskilte med og uden lys
- som udskårne tekster - støbte bogstaver og tal - eller noget helt andet.


www.danskskiltereklame.dk

Facadeskilte med og uden lys - som standardløsning - eller efter Deres krav og budget.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Facadeskilte med og uden lys - som standardløsning - eller efter Deres krav og budget.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP
 
LED-bogstaver og lysreklame, samt facader bilreklame
 
Facadeskilte med og uden lys i alle afskygninger
- som standardløsning - eller efter Deres krav og budget.

Vi har siden 1994 udbudt en bred vifte af skilte- og facadeløsninger, bl.a. standardskilte fra lager, og lysskilte , bildekorationer, pyloner og skiltesystemer i produktion, og kan sikre skiltning i høj kvalitet til fornuftige priser til privatpersoner og til firmaer, detail og engros hvor produktion kan ske på tværs af landegrænser, og hvor vi står til rådighed fra idé til færdig montering.

 

Facadeskilte med og uden lys


Her et par eksempler på facader i bymiljøet.
Facadeskilte og belysning til kæden og til den enkelte selvstændige forretning. Lille eller stor - alle har behov for en markering af tilstedeværelsen; Skiltning og branding. En facades fremtoning afgøres oftest af hvad den skal den signalere, og hvor skiltningen iværksættes - på land, i by - eller i industrikvarteret. Materialevalget kan være afgørende - for budgettet, for designet og for det endelige udseende.


Aluminium anvendes i mange sammenhænge, bl.a. fordi de kan bearbejdes i det uendelige, som profiler, som løse udskårne bogstaver, eller med speciel overfladebehandling - farvet eller ufarvet. PVC og acryl bruges i udstrakt grad, bl.a. på grund af vægten og fordi det kan anvendes som det, lakeret eller en overfladebelagt folie, eventuelt med et printet motiv, som en af detaljerne.

Vi kan sikre løsninger indenfor neon, udskårne bogstaver med eller uden lys, i jern, MDF, messing, aluminium, acryl og mange andre materialer som almindelige lyskasser med foliedekoration eller bemaling direkte på facaden

FACADELØSNINGER ∙ NEON ∙ PYLONER og OPSTANDERE

- kort sagt:
FACADELØSNINGER ∙ NEON ∙ PYLONER - OPSTANDERE ∙ BILDEKORATIONER ∙ GADESKILTE ∙ BYGGEPLADSSKILTE - LED-SKÆRME - BANNERLØSNINGER.
 
Vi og vore samarbejdspartnere, der alle er specialiseret i at udvikle færdige facadeløsninger kan medgive prøver på størrelse og kvalitet i sortimentet - og leverancer efter Deres krav.

Udskårne bogstaver sikre en høj eksponering inden for et fornuftigt budget. Udskårne bogstaver kan leveres i alle sammenhænge, i kvaliteter der beror på Deres krav og ønske - kort sagt, alt i udskårne, fræsede, støbte bogstaver og tal - med og uden lys på facader, søjler, døre eller på pyloner og skilterammer.

Udskårne bogstaver sikre en høj eksponering inden for et fornuftigt budget

Coronabelysning i forbindelse med facadeskiltning, er sædvanligvis en enkel og elegant løsning. Klassisk og elegant design bagudrettet belysning, der sikre skiltet et oplyst omrids de reflekterende på facaden.

Materialer og design, udføres efter Deres specifikke krav og budget - inde og ude. Coronabelysning kan også kombineres med inventarløsninger.
Coronabelysning i forbindelse med facadeskiltning

LED-lys og LED-belyste skilte kan medvirke til en besparelse på op til 80 % i forhold til de traditionelle lysteknologier, og en lang holdbarhed, lang levetid og en let installation. LED-belysning er baseret på førende teknologier, der opfanger "spildt" lys og omdirigerer det, hvorved der skabes en ensartet belysning med et lavt energiforbrug.
LED-lys og LED-belyste skilte kan medvirke til at sikre en besparelse på op til 80 % i forhold til de traditionelle lysteknologier
Hent PDF-filen om emnet her

 


 


 
Se mere om digital skiltning på de næste sider
Lyskasser har altid været et af de mest effektive værktøjer indenfor skiltning på vej og facade og i den rigtige kombination tiltrækker denne udtryksform mere opmærksomhed end skilte uden lys. Vore muligheder og at levere lyskasser beror på Deres krav til udseende, funktion og materialer, der alle kan afgøre essensen af det endelige udseende. Vi kan tilbyde lyskasser i alle størrelser, former og farver som en langtidsholdbar løsning - med oplyst front, indirekte belysning, eller som baggrundsbeslyste løsninger.
Lyskasser har altid været et af de mest effektive værktøjer indenfor skiltning på vej og facade
 
Frontbelyste skilte, oplyses fra forsiden, direkte og indirekte, og får det til at fremstå klart og tydeligt, dag og nat. Denne teknik kan, sammen med en supplerende skiltning, lette en beskuers muligheder for at finde vej.

En kombination af "wayfinding" og design kan skabe den ønskede effekt og kan i udstrakt grad understøtte et brand og samtidig guide.
Frontbelyste skilte, oplyses fra forsiden, direkte og indirekte

Bogstaver og skilte kan leveres i et væld af materialer og kan indfarves i enhver RAL-farve

Bogstaver og skilte kan leveres i et væld af materialer og kan indfarves i enhver RAL-farve

Bogstaver og skilte kan leveres i et væld af materialer og kan indfarves i enhver RAL-farve, eller de kan folieres i en kvalitetsfolie med det motiv De ønsker det. Alle størrelser og fonte produceres efter opgave.

Skilte i plast, aluminium, stål, træ, eller i karton. Udvikling, idé og produktion samt levering af alle typer skilte, bl.a. specielle alarmskilte og digitalprint på alle skiltematerialer, tilpasset til såvel udendørs som indendørs brug. Vort koncept kan sikre den rigtige løsning på praktiske og holdbare skilte, der løser de fleste opgaver, bl.a. med brug af Digital-print der er specielt velegnet til opgaver, hvor der skal trykkes i raster, der sikre de små detaljer,

Skilte i plast, aluminium, stål, træ eller i karton
varierende motiver eller informationer med mange detaljer.

Digitalprint
kan bl.a. udføres på plader i alle seriestørrelser og produceres på baggrund af en PDF-fil eller anden brugbar filtype, uden omkostninger til film og rammer. Vi kan levere tryk i fire-farvet raster på plast, acryl, metal, karton, eller på opskummet PVC, i op til 40 mm. materialetykkelse - gerne profilskåret, eller leveret efter Deres beskrivelse, efter mål.

Foliedekoration, skæretekst som håndoppillede løst udskårne bogstaver og logoer bl.a. i støbt Oracal folie der sikre den fine detalje. Vi står til rådighed fra idé til det færdige arbejde - i små og større løsninger. Foliedekoration kan anvendes på facaden, skilte, vinduer, biler, både, cykler, postkassen, gadesælgere, eller som Deres eget logoprodukt. Vi producere gadesælgere der kan afpasses efter Deres behov - og levere et væld af standarder fra lager.
Foliedekoration, skæretekst som håndoppillede løst udskårne bogstaver og logoer

- se mere om emnet på de næste sider
>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Esmer Reklame - Kvalitetskiltning i produktion Se mere om digital skiltning på de næste sider


Profilerende kundeløsninger. Vi udvikler, producerer og leverer et utal af individuelle, profilerende kundeløsninger. Fra musemåtter, flag, p-skiver, nøgleringe, til skilte og skilteløsninger i små og store mængder


Overlays og plastskilte i serigrafi og digitalprint - i udvikling, produktion og med levering af grafiske fronte og paneler til ethvert tænkeligt formål


Vi kan sikre tryk på bokse, fronte, folier og alle andre tænkelige emner på plane eller konkave trykflader
 
Profilerende kundeløsninger.
Vi udvikler, producerer og leverer et utal af individuelle, profilerende kundeløsninger. Alt fra musemåtter, flag, p-skiver, nøgleringe, til skilte og skilteløsninger i små og store mængder.


Hvis De mener vi kan gøre en forskel i Deres næste projekt, vil vi gerne høre om Deres idé.
Kontakt os på telefon +45 64713608* eller
e-mail

 

Se det aktuelle udvalg på Online skilteshoppen

- Lad os få en melding om Deres idé og behov, så vil vi i løbet af kort tid komme med et konkret oplæg
 
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød - der er mange muligheder!

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere på den forrige sideSe mere på den næste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller e-mail:
info@danskskiltereklame.dk
   
 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

299_16facadeskilt_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden