Områdeskilte til anvisning og påbud
- som standardløsning, eller efter opgave med tekster - logoer - bogstaver, eller noget helt andet.


www.danskskiltereklame.dk

Standardskiltet kan pulverlakeres i en ønsket RAL-farve, skriftfarven vælges efter ønske.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Områdeskilte til anvisning og påbud - som standardløsning, eller efter opgave.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Områdeskilte til anvisning og påbud kan bero på mange ting og vi kan levere løsninger inden for dem alle - som standardløsning, eller efter opgave med tekster - streamers - logoer - bogstaver, lys - eller noget helt andet.


Fortiden dukker frem under rådhuspladsen


Byggeskilte, informationsskilte i de størrelser De har behov for, eller ønske om. Materialet kan være alt fra en given metervarer, som banner, i træ, metal, eller i materialer som acryl og aluminium, afhængig af opgavens karakter, og Deres krav til løsning.
 
 
 
Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave
 
Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave

Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave 
 
Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave
 
Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave
 
Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave
 
Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave
 
Områdeskilte - byggeskilte - informationsskilte efter opgave

Skilte, skilterammer, jordspyd, parasol- eller skiltefødder på hjul, der ikke kan undværes i dagligdagen, er uendelig.
 

  Her et par eksempler på skiltestandere der består af en tekstplade monteret på en pladeholder,Her et par eksempler på skiltestandere der består af en tekstplade monteret på en pladeholder,Her et par eksempler på skiltestandere der består af en tekstplade monteret på en pladeholder, 


Vi står til rådighed med de fleste.

Her et par eksempler på skiltestandere der består af en tekstplade monteret på en pladeholder, der er fremstillet i varmgalvaniseret rør, typisk kombineret med en Easy Roll som er illustreret herunder. Tekstpladen, der er en 590 mm. x 1100 mm. er udført i aluminiumsplade, og som leveres som pulverlakeret i en standard RAL-farve efter Deres valg, med tekstvalg i én farve, efter aftale. Anvendes skilteholderen med en Easy Roll bliver totalhøjden på ca. 2260 mm..

Skiltestandere kan bestå af en tekstplade monteret på en pladeholder - og kan anvendes sammen med EasyRoll skiltefod.     Skiltestandere kan bestå af en tekstplade monteret på en pladeholder - og kan anvendes sammen med EasyRoll skiltefod.     Skiltestandere kan bestå af en tekstplade monteret på en pladeholder - og kan anvendes sammen med EasyRoll skiltefod.       Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.


Anvendelsesområder: Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.

Vi tilbyder skilte i alle afskygninger
-
billederne her viser skiltestandere i standardudførelsen. Andet kan produceres efter opgave. Vi leverer bl.a. skilteløsninger til genbrugsstationer over hele landet. Ønsket har været at få et mobilt skiltesystem, der kan flyttes når vognmanden udskifter containere, således at beskadigelse af skiltene undgåes. De er i en størrelse der gør teksten letlæselig på afstand. Standardskiltet kan pulverlakeres i en ønsket RAL-farve, skriftfarven vælges efter ønske.

Easy Roll parasolfod
- tidløs og unik.

 
Easy Roll parasolfod - tidløs og unik.      Easy Roll parasolfod - tidløs og unik.      Easy Roll parasolfod - tidløs og unik.      Easy Roll parasolfod - tidløs og unik.

Easy-Roll-foden er en universal løsning, der egner sig fortrinligt godt som parasolfod,
skiltestanderfod, juletræsfod, bålstedsholder, flagstangsholder, tørrestativholder etc. - alt sammen i en og samme fysiske udformning. Easy Roll foden er utrolig let at flytte fra et sted til et andet takket, være den geniale konstruktion af undervognen, der er baseret på 4 letløbende hjul, med mulighed for aflåsning af et hjulpar. Oven på undervognen er der anbragt en betonklods, der tjener som kontravægt i forbindelse med den aktuelle anvendelse af foden.

Som udsmykning af Easy Roll foden findes et sortiment af plastkapper, der alle udmærker sig ved stor slidstyrke, lang holdbarhed og ikke mindst et forfriskende udseende. Plastkappen kan nemt udskiftes efter behov, alt efter Easy Roll fodens anvendelse og placering.

Vort skilteværksted står gerne til rådighed med alternative løsninger omkring tryk. Ved at vælge Easy Roll foden, opnås en løsning, som giver en minimal ergonomisk belastning for den, som skal flytte foden inklusiv tilhørende udstyr. Foden er let at flytte og den står stabilt og sikkert, ved anvendelse på fast ikke skrånende underlag.

Herunder ses Easy Roll foden med et udvalg af, såvel standard, og som kundespecifikke plastkapper. Foden leveres standard med undervogn, trækstang og rå betonklods. Plastkappen, der findes i en række standard farver, bestilles særskilt med et ønsket motiv.

Easy Roll foden fåes med et udvalg af, såvel standard-, som kundespecifikke plastkapper.

Easy Roll foden fåes med et udvalg af, såvel standard-, som kundespecifikke plastkapper.

Easy Roll foden anvendes typisk som holder for parasoller, skilte eller andre emner som er forsynet med en stok af passende diameter for fastskruning til i fodens rørholder. Til trods for at det er uendelig let at skifte motiv på en Easy Roll fod, ved at montere en anden plastkappe, så eksisterer der en endnu lettere måde at skifte udseende eller ændre det budskab på, som Easy Roll foden udsender - nemlig ved at anvende en såkaldt logoplade.

En logoplade er en tynd fleksibel plastskive med et påtrykt motiv eller tekst. Logopladen er forsynet med en slidse fra centerhullet ud til periferien, som gør det nemt at lægge den på Easy Roll foden, det er ikke nødvendigt at demontere parasollen, skilteholderen eller hvad der nu lige er anbragt i fodens rørholder.Easy roll bør kun benyttes hvor der er fast underlag
-
såsom fliser, asfalt, eller andet stabilt underlag. Placer aldrig Easy Roll parasolfod på et ikke plant underlag. Når parasollen er placeret i holderen spændes fingerskruerne således at denne er sikret.

Passer parasollen ikke i holderen, anvendes adapteren således, at parasollen står stabilt, er fastspændt og ikke gynger frem og tilbage i holderen. Når man triller med Easy Roll parasolfoden bør man sikre sig, at børn og andre personer er i sikker afstand således, at fingre og fødder ikke kan komme under hjulene. Det anbefales endvidere, at man kun transporterer Easy Roll parasolfoden med fodtøj på. Vær opmærksom på, at hvis der bliver ” gået ” på parasolfoden og der ligger sand på denne, vil malingen slides af med tiden. Derfor anbefales det, at man ikke opholder sig eller går på foden. Flyt aldrig rundt med Easy Roll parasolfoden inden parasollen er slået ned og aflåst.

Tekniske data
- for Easy Roll "maxi" og Easy Roll "midi".
Diameter: ø 700 mm..
Vægt: 106 kg., 90 kg..
Stok diameter: Passer til alle parasoller med stok maximalt: ø 50 mm..
Hjul: Kraftig Polyrethanbelagte, 2 stk. drejelig med lås.
Trækstang: Varmgalvaniseret, galvaniseret.
Adapter: Galvaniseret.
Hætte: 3 mm. ABS plast, vejrbestandig med eller uden motiv.
Undervogn: Kraftig varmgalvaniseret stål, kraftig, 22 mm. vejrbestandig karrosseriplade i træ.
 

                                                            
 

Jordspyd
- har De ikke mulighed eller behov for, at kunne flytte rundt på sin parasol og derfor ikke ønsker at anvende Easy Roll parasolfod, er et jordspyd et godt alternativ. Jordspyddet nedstøbes i underlaget, så det står stabilt. Parasolrøret, der stikker op over jorden, kan let afmonteres, uden brug værktøj. På denne måde fås et plant areal, der hvor parasollen lejlighedsvis ønskes anvendt. Åbningen i jordspyddet afsikres med en lille, fastmonteret dæksel, når parasolrøret er demonteret. Efter montering i nedstøbningsdelen kan parasolrøret fastlåses med en hængelås til nedstøbningsdelen. Ligeledes sikres parasollen med 2 fastspændingsskruer, som klemmer ind mod parasolstangen.

Data for jordspyd
Rørdimension: ø 50 mm..
Nedstøbningsdel: 350 mm. varmgalvaniseret.
Parasolrør: 300 mm. galvaniseret.
Adapter: ja.
Dess.: 455166100
 
Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.    Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.    Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.


Nedstøbningsrør er velegnet til brug for parasoller og flag, eller flagellér. Fremstilles i galvaniseret jern i en kraftig godstykkelse. Bunden er forsynet med drænhul.
 

Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat. Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat. Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat. Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat. Skiltet kan placeres i EasyRoll således det kan flyttes rundt efter ønsker og behov, alternativt kan skiltet placeres i jordspyd, der kan lukkes således fortovet er plan når skiltet ikke er isat.

Diameter 140 mm., Toppladetykkelse
5 mm., udskifteligt låg.
 

Metalplade mellem skruer og stokken giver et bedre fæste.
 

Overrøret låses fast fast ved hjælp af låget med en split.
 

To kraftige vinklede skruer med plastovertræk muliggør optimal tilspænding.
 

Pal til gennemføring
af stokken.
Kan evt.  låses med hængelås.
 

Jordspyd fremstilles i galvaniseret jern i en kraftig godstykkelse.
 

> Se også andre muligheder på den næste side > Sikringsskilte til anvisning og påbud
 

Jordspyd i galvaniseret jern i en kraftig godstykkelse til brug for bl.a. banner og beachflag Jordspyd i galvaniseret jern i en kraftig godstykkelse til brug for bl.a. banner og beachflag

 Skiltestander i galvaniseret jern.

Skiltestander i rå eller lakeret aluminium

Skiltestander i galvaniseret jern, eller i lakeret aluminium.
Piktogrammer og tekst skåret i folie, printet, trykt, præget eller lasergraveret efter  Deres ønske.

Vi har flere løsninger indenfor skiltning.

Skiltestander i lakeret aluminium. ALUGRAF PLAN SYSTEM CLASSIC ALUGRAF PLAN SYSTEM CLASSIC

ALUGRAF
- PLAN SYSTEM
- SAFARI
Se mere på næste side
Skiltestander i galvaniseret jern, skilteplader i lakeret aluminium.

Skiltestander i galvaniseret jern, skilteplader i lakeret aluminium.
Tekst skåret i folie, printet, trykt eller lasergraveret. Piktogram og tekst skåret i folie, printet, trykt, præget eller lasergraveret. 

Skilte i lakeret aluminium, 50 cm bredde., til reservation og lokal oplysning af enhver art.    

 
Løsningen kan være mangesidet - også når det drejer sig om skiltning af industriområder, boligområder, eller institutioner. Løsningen kan være mangesidet - også når det drejer sig om skiltning af industriområder, boligområder, eller institutioner.
Løsningen kan være mangesidet
- også når det drejer sig om skiltning af industri- og boligområder, eller institutioner.

Eksempelvis har industri- og boligområder krav til at skiltningen er ensartethed, samt mulighed for udskiftning, eller tilføjelse af firma- og vejnavne. Fleksible skiltesystem, som et- eller to-sidet, kan leveres ad hoc og kan som her illustreret, kombineres med oversigtsplaner eller andre relevante tilføjelser.

Skilte i lakeret aluminium, 50 cm. bredde, til reservation og lokal oplysning af enhver art. Piktogram og tekst skåret i folie, printet, trykt, præget eller lasergraveret.

Skiltestander med lys
er l
øsningen kan være mangesidet - også når det drejer sig om skiltning af industri- og boligområder, eller institutioner. Eksempelvis har industri- og boligområder krav til at  skiltningen er ensartethed, samt mulighed for udskiftning, eller tilføjelse af firma- og vejnavne. Fleksible skiltesystem, som et- eller to-sidet, kan leveres ad hoc, og kan som her illustreret, kombineres med anden skiltning og lys i mange kombinationer.

A-board skiltestander med tekst og budskab efter opgave. Disse fritstående sikkerhedsskilte kan anvendes til alle midlertidige opgave, inde og ude, og kan leveres med tekst og budskab efter deres krav.
A-board skiltestander med tekst og budskab efter opgave. A-board skiltestander med tekst og budskab efter opgave.
 A-board skiltestander med tekst og budskab efter opgave.

Standeren leveres som standard uden tekst og symbol.
Den er udført i hård plast, med kroge til brug for fastgørelse af afspærringskæder. Størrelse, 60 x 25 cm., der giver mulighed for et skilt i A4-format på hver side.
 


A-board skiltestander med tekst og budskab efter opgave.
 

 
Skiltestandere og væghængte emner, med og uden lys
- eller som Pyloner, der i sig selv er en elegant måde at profilere en virksomhed på. De kan frit sætte kravene, både hvad angår størrelse, farver, og materialevalg - efter ønske og budget. Alt kan leveres monteret - eller De vil selv kunne gøre det. - Se her hvor let det ser ud:)

LED-lys kan anvendes i mange sammenhænge.

Alt kan produceres efter opgave, i et hav af varianter, og i de kvaliteter De føler for, sammensat af en enkelt farver, eller i hele regnbuens pallette. LED-lys har én fordel frem for andre metoder, levetiden - og én mere, måske, der er bedre økonomi i forbruget.

Se mere på den næste side


Flag, bannere og vimpler leveres i alle nationaliteter. I en eller flere farver, trykt, applikeret eller vævet - i små og større mængder.
Flag, vimpler og bannere


- Reversskiltet

Maskinskilte - Ætsede, eloxerede eller anodiserede overflader, rustfri stål, messing, aluminium eller plast
-
Maskinskilte - klik her
Tekst og logo i skåret folie på sandwichplade - eller som pylon

Områdeskilte til anvisning og påbud


Tekst og logo i skåret folie på sandwichplade
- eller som print, der i sig selv er en elegant måde at profilere en virksomhed på. Pyloner findes i mange udgaver; høje, lave, smalle. brede, med og uden lys, og med foliotekster eller med et udfræset budskab, som graveret eller trykt, i alle farver og materialevalg - efter ønske og budget - alt efter Deres krav - budget og idé!

Tekst og logo i skåret folie på sandwichplade - eller som print, der i sig selv er en elegant måde at profilere en virksomhed på

Tekst, budskab og logo på sandwichplade - i udskåret folie på eller som direkte print, anvendes i udstrakt grad som facadeskiltning - og til byggerier af kortere og længere varighed.

Byggeskilte, partnerskilte, sikkerhedsskilte og skilte til afdækning - alt kan leveres i eksakte mål med det print De ønsker det og i det nødvendige antal - ofte med meget kort varsel.
 
Byggeskilte, partner-skilte, sikkerhedsskilte og skilte til afdækning - alt kan leveres i eksakte mål med det print De øn-sker

Byggeskilte, partner-skilte, sikkerhedsskilte og skilte til afdækning - alt kan leveres i eksakte mål med det print De øn-sker

Byggeskilte, partner-skilte, sikkerhedsskilte og skilte til afdækning - alt kan leveres i eksakte mål med det print De øn-sker

Byggeskilte, partner-skilte, sikkerhedsskilte og skilte til afdækning - alt kan leveres i eksakte mål med det print De øn-sker

Byggeskilte, partner-skilte, sikkerhedsskilte og skilte til afdækning - alt kan leveres i eksakte mål med det print De øn-sker

Byggeskilte, partner-skilte, sikkerhedsskilte og skilte til afdækning - alt kan leveres i eksakte mål med det print De øn-sker

- se mere om emnet på de næste sider
>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Se flere indgangsvinkler til promotion-idéer her.
 
Plakater Visitkort Salgsmapper Postkort
Digitaltryk
 
Udstillingssystemer
 
Streamers
 
Storformatprint
 
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om emnet på de næste siderSe mere om emnet på de næste sider

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

299_10 / 455
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden