Display - skiltning og tekst til daglig og til kampagner
- i forbindelse med skilte - bildekorationer - bannere - facader - udhængsskilte - gulvreklame eller ...


www.danskskiltereklame.dk

Display - skiltning og tekst til daglig og til kampagner

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Displays og direkte print på plader

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Vi levere print og UV-offset på en lang række materialer, bl.a. til brug i lyskasser og på facader. Eksempelvis direkte på transparente plastfolier, opale og translucente plastmaterialer, presenningsfolier, papir, gerne folielamineret for en bedre holdbarhed, forskellige kalkermaterialer, akryl og på plastplader.

Vi både printer og UV-offset trykker på en lang række materialer til brug i lyskasser.

Vi har gennem tiden
løst mange opgaver til dette spændende marked. Bl.a. konturudskårne akrylbogstaver skåret med laserstråle. Det giver helt skarpe og glatte kanter samt en hurtig forarbejdningstid.

Vi printer direkte på plader
-
helt op i et format på 250 x 600 cm.. Større motiver sammensættes af flere stykker. Printkvaliteten er høj og motiverne har 3 års garanteret udendørs holdbarhed.

Hvid som 5. farvet.
Vi printer hvid, hvilket kan anvendes til at skabe og forstærke effekter i motivet
eller som bund på hele motivet. Anvendes hvid som motivbund fremstår farverne tydeligere og mere klart på transparente medier som glas, akryl og folier.

Standardudvalget af konceptholdere indeholdes af A6, A5 og A4, høj- eller bredformat.

Ser De ikke den holder eller størrelse De søger, står vi til rådighed
.

A6

A5

A4

Vort udvalg består også af menukortholdere 
i alle formater fra A6 til A3, høj- eller bredformat - og vi lader gerne specialproduktioner iværksætte, på Deres foranstaltning..

A6

A5

A4

A3

Display til mange forskellige formål.
Standard display indeholder produkter hvor størrelse og udformning ligger fast. Ønsker De en skræddersyet display, har vi flere muligheder for design og specialproduktion efter ønske, i såvel små, som store oplag.

Standard


Skræddersyet


Gulvdisplay findes, eller skabes til mange formål

Gulvdisplay findes, eller skabes til mange formål.
"Standarddisplay" er produkter hvor størrelser i et vist omfang ligger fast, og hvor de mange komponenter kan kombineres i utallige variationer. Den "skræddersyede" løsning er displays der designes og produceres efter ønske, i såvel små som store oplag.

Gulvdisplay

Gulvdisplay

Gulvdisplay
 
Emner kan også leveres i karton, skum
og andre relevante materialer, med print, præg eller folie.


 
Figurskåret skilte, bogstaver, tal eller figurer kan leveres efter opgave. Til indendørs brug anbefales bl.a. digitaltrykte skilte, der også udmærker sig ved stor holdbarhed i trykkvaliteten. Til udendørs brug anvendes ofte folier af forskellig art, også med tiltrykt budskab. på skiltet. Uden tryk kan emnerne leveres i hvide, som standard, og for mange kvaliteters vedkommende kan de autolakeres, eller leveres gennemfarvede i et væld af nuancer. Tykkelse og formater er, afhængig af kravet til et medie forskellige, og kan leveres fræset, udskåret eller stanset, i standardtykkelse fra 2 til 48 mm..

figurskårne skilte og tekster

Hængeskilte

Dørskilte

receptionsskilte

anvisningsskilte

Figurskåret skilte

byggepladsskilte

graverede skilte
 
Se nogle eksempler
på printmedier -
tryk her.
 
gadeskilte

Blomsterholdere

 udskårede tekster

Effektiv eksponering af varer og budskaber er en forudsætning i en tid, hvor konkurrencen og informationsstrømmen sætter nye krav til præsentationen. Vort udvalg i demoborde fra Display Marketing spænder vidt, så løsningen til Deres næste fremstød kan godt være her.


Moon


Demostand

Demostand


Shellystand

Shellystand


Hyldebakker
giver ikke blot en optimal støtte og præsentation af produktet, men også nyttige informationer til forbrugeren samt et markant øget salg.


Standard

Klik for info

Vareskubber

Klik for info
 

 Front til hair pcs.

Klik for info

 Logo-præg

Klik for info
 

 Flytbar bagstøtte

Klik for info

Standard

Klik for info
 

Bannerstands.

Displays Bannerstands Pallesvøb Pallehætter Flag Bannere Vimpler PVC Bannere digitalprintet presenning eller netbanner. CD og DVD-brænding inkl. print Digitaltryk Digitaltryk HQ DGJ-Projektweb Flatbed print Ink-Jet print Klistermærker og folieskæring Motivmåtter Outdoor Prepress & Preprint Quick Desk Scanning S/h print / kopi Skære-/fræsemaskine Stofbanner Storformat (Solvent) Tegningskopi Tegningskopi farve Udstillingssystemer Print on demand talløsninger Key account Facility Management og Outsourcing
Bannere Storformatprint Pallesvøb Pallehætter Reklameflag Inkjet Specialmaterialer Displays
Polstrede artikler
Polstrede artikler.

Cube pouff
Den eneste stødsikre og altid perfekte, Cube Pouff giver mulighed for at kommunikere på op til 6 forskellige tryksager, uden nogen grænser for farver og billeder. Stoffet er designet til at passe perfekt fyldet og den høje tæthed af skumgummifyldningen garanterer en perfekt komfort, når De sidder på det. Vask og skift af personaliseringen kan ske uden den store viden. Velegnet både som en enkelt enhed og i kombination for at skabe tårne, totem, pyramider eller andre ønskværdige emner.
Polstrede artikler
Puder
Puder.
Små dimensioner, stor virkning: Puden er en effektiv, billig og elegant måde at kommunikere et budskab. En produktion kan tilpasses på begge sider, uden begrænsninger i farver og billeder, også i forskellige oplag. Fås med vakuumpåfyldning, hvilket sikre en smidig transporten. Vaskbart betræk og mulighed for udskiftning af det grafiske udtryk. Dimensioner: 40 x 40 cm..

Polystyren - eller flamingo figurer Polystyren - eller flamingo figurer

Polystyren - eller flamingo figurer

Polystyren - eller flamingo figurer.
Brandsikkert stof printede med højdefinitionsbilleder, Fyldt med polystyren mikrokugler, der former sig efter deres bevægelse. Ideelle løsninger til POP og POS, udstillinger og events.
Sækkestole.
Det er den yngste og den mest originale reklamegave, der matcher en god siddekomfort. Kan tilpasses med trykt budskab på begge sider, uden begrænsning for valget af farver eller billeder. Fyldt med udeformerbare polystyren mikrokugler at sikre den bedste komfort.

Sækkestole

Se flere eksempler I on-lineshoppen - tryk her.

Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør -
elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste fremstød
- der er mange muligheder!

Kvalitets- og fagudtryk. "Den lille Ordbog" - grafik og skiltning.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk


Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

269_6
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden