Navneskilte, reversskilte, badges og konferenceartikler
- med navn, budskab og logo, til daglig brug og for kampagner.


www.reversskilt.comKik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.


Navneskilte, reversskilte, badges og konferenceartikler.

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Velkommen til Quickbuttons system af Navneskilte, reversskilte, Badges, konferencemærker og konferenceartikler - der kan leveres fra lager, eller efter opgave fra Dansk Erhvervsbeklædning - www.reversskilt.com - www.reversskilt.dk


Succes bygger i høj grad på en god præsentation og repræsentativ fremtoning.

Et navneskilt gør den store forskel. Vis hvem De er og gør det med stil.
NAVNEBADGES & KAMPAGNESKILTE

Reversskilte kan leveres i mange varianter, og til mange priser. I de efterfølgende nævnte kan vi, fra blot 10 - 50 stk. pr. produktion, levere de benævnte med trykt eller graveret logo, tekst, eller navn efter Deres ønske, og i de farver De har krav eller ønske om.

Revers- og messeskilte kan leveres i mange varianter, og til mange priser.

Der findes andre indgangsvinkler i færre - eller mange alternativer - forhør Dem på telefon +45 64713608*. Leveringstiden kan være fra 8 - 30 dage - afhængig af Deres ønsker og krav. Omsorgen for naturen og det miljø vi efterlader i fremtiden har stor betydning. Vi arbejder derfor aktivt på at udvikle produkter og arbejdsprocesser, som har så lidt påvirkning på miljøet som muligt. Eksempelvis med et fungerende genbrugssystem til vore produkter.
 
Be a winner - med navneskilte og reversmærker fra Dansk Erhvervsbeklædning Quickbutton, Reversskilte og Badges - med navn og logo, til daglig brug og for kampagner.

NAVNEBADGES & KAMPAGNESKILTE
You name it - We make it!


Klik på iconerne herunder og se flere detaljer om de konkrete muligheder.

Classic Vort mest solgte metalskilt. Foretrækkes af mange.
Classic
Vort mest solgte metalskilt. Foretrækkes af mange.
Det er præcist som navnet: excellent.
Excellent
Det er præcist som navnet siger "Excellent".
Space - Fremstillet af aluminium. Et let skilt med en flot finish.
Space
Fremstillet af aluminium. Et let skilt med en flot finish.
Metal Window Navneskilt med aluminiumsfront og udskiftelig navnelabel.
Metal Window
Navneskilt med aluminiumsfront og
udskiftelig navnelabel i papir.
Select Ved at overfladebehandle ABS-plast i sølv henholdsvis guld, har vi fået en meget holdbar overflade på et meget konkurrence dygtigt produkt.
Select
Overfladebehandlet ABS-plast, i sølv eller guld. En holdbar overflade på et godt produkt.
Flat Findes i mange størrelser og udformninger. Kan leveres med navnegravering.
Flat
Findes i mange størrelser og udformninger. Kan leveres med navnegravering.
Flat Exclusive Et plastikskilt i flot design, med fasede kanter, findes i guld og sølv med hvid eller sort kant. Window Vort mest solgte skilt. Er ideel såfremt Du ønsker et billigt og fleksibelt skilt.
Write På dette skilt sætter du navnet på med selvhæftende tape som De trykker med f. eks. P-Touch maskine fra Brother eller Dymo.
Write
Fortrykt skilt til brug for P-Touch,
Brother eller Dymo, hvor personnavnet påtrykkes ad hoc.

Special Navneskilte produceret efter dit eget design.

Special
Navneskilte produceret efter Deres design.
 

Conference

Conference.
Soft eller Hard PVC, transperante skilte med lanyards, eller anden besætning.

Custom Made Signs - information og varsel

Custom Made Signs - information og varsel. Vi kan levere alle typer skilte, bygget op fra bunden til at passe et specifikt behov.

Producer Deres eget oplæg i udvalgte modeller.
 
Nu kan De designe Deres eget reversskilt med navn og logo, der kan anvendes til messer og i dagligdagen - let og enkelt. Endnu et bud fra Dansk Erhvervsbeklædning
 
 - klik her for at illustrere Deres eget oplæg til en given produktion!
 
Ønsker De vor vejledende prisliste, kan den rekvireres på e-mail. Vi udarbejder gerne et konkret tilbud inden for nogle dage. For at det trykte produkt fremstår som et godt resultat, kræves en god original. 10 minutters ”originalarbejde” indgår i alle ordrer. Derefter debiterer vi hver opgave efter medgået tidsforbrug. Filer modtages gerne pr. mail, eller på CD. Komprimer gerne filerne såfremt de bliver for store til at sende - alternativt kan De kan anvende www.wetransfer.com, der som et gratisprogram er særdeles anvendeligt til fremsendelse af store filer. Vi håndterer dog de fleste komprimeringsprogrammer. Vi fortrækker original i form af Illustrator .EPS- eller .AI-filer, samt PDF. De skal være vektoriserede, og alle typesnit skal være konverteret til baner/kurver/outlinet. Vedlæg typesnittet (fontsbiblioteket). Vi arbejder både i PC og i Mac.

Det væsentligste problem vi møder i forbindelse med filer vi modtager er, at typesnit (fontsbiblioteket)
ikke er konverteret til vektoriseret objekt. InDesign modtager vi såfremt typesnittet medsendes som Mac-filer.Vær opmærksom på at alle billeder og objekter er medsendt. MS Word, PowerPoint og Publisher kan ikke benyttes som original, såfremt de ikke er færdiggjorte for digitaltryk, uden nogen form for bearbejdning fra vor side. Farvehåndteringen er ikke af tilstrækkelig kvalitet i disse programmer, og de kan variere meget mellem hvad ses på skærmen og hvad der kommer ud af printeren. Alle konkrete farver skal angives efter Pantoneskalaen. Forvent at der beregnes reproomkostninger på opgaven, såfremt De ikke har mulighed at fremsende originalen i andet format. Kontakt os såfremt De er usikker på hvad der kræves for det bedst mulige resultat.
 


Velkommen til Quickbuttons system af Navneskilte, reversskilte, Badges, konferencemærker og konferenceartikler - der kan leveres fra lager, eller efter opgave fra Dansk Erhvervsbeklædning - www.reversskilt.com - www.reversskilt.dk


Fontskabeloner.

- og ikke mindst med et hav af muligheder for at gravere i forskellige skrifttyper - som standard. Har De behov for Deres helt specifikke font, løser vi også det. Besidder De den selv, kan De blot fremsende fontsbiblioteket, som en vedhæftet fil, med Deres forespørgsel.

 

Desk and wall systems

Vi kan være behjælpelige i ethvert givent projekt, uagtet det vedrører design og fremstilling af de korrekte informationsskilte.

Som standard kan vi med kort varsel tilbyde indendørs skilte i størrelser op til 300 x 500 mm.. - andet efter opgave. Bord- eller vægskilte leveres med individuelle graveringer efter ønske.
31-6950 Desk Sign Aluminium, Polished 178 x 25 mm.. Insert in Silver, Gold, Black or White

 

Dess.: 31-6950

Bordskilt i poleret aluminium, 178 x 25 mm.. Silver, Guld, Sort eller Hvid.

Wall Sign for one engraved line, Aluminium, Matt

Dess.: 31-6960

Vægskilt med gravering i én linie, mat aluminium. Format: 178 x 25 mm..
Silver, Guld, Sort eller Hvid.
 

Wall Sign for two engraved lines, Aluminium, Matt

Dess.: 31-6970

Vægskilt med gravering i to linier, mat aluminium. Format: 178 x 58 mm.. Silver, Guld, Sort eller Hvid.

Produkterne kan ses i vort katalog.
Alternativet kan være klæbemærker og etiketter der kan produceres til alle formål. Vi står til rådighed med produktion og design af små og større serier, der kan produceres serigrafisk eller digitalt. De kan få etiketter i alle farver, størrelser, med eller uden tryk. Alle etiketter kan trykkes på papir eller folie, der også kan leveres med sigte på brugen, vejret, slid og kemikalier - samt med Hotstamp eller coldfoil - sølv, guld eller anden effekt. Partiellak, eller dellak. Mat og blank lak, eventuel i kombination. Designetiketter, på tyndt transperant materiale, efter Deres krav. Mat finish, med blød og eksklusive finish. Kombinationstryk med silketryk og som UV-flexotryk. Blindskrift, eller præg direkte på etiketten. Booklet-etiketter, der fungerer som folde-ud etiketter. Peel og Read, som dobbeltetiket, der sædvanligvis anvendes når der er behov for ekstra tekst. 3D skilte anvendes også i andre sammenhænge: Skilte med 3D-effekt kan bidrage til en større opmærksomhed og medvirke til en dekorationseffekt. Type-, navne-, sikkerheds- reklame- og henvisningsskilte, forplader, overlay, etc. er en kombination af lysægte farver og lak påtrykt kunststoffer i serigrafi, og herefter præget, bukket, formet eller påtrykt et relieflag. Sandstøbte skilte, transfers, metalskilte, folieskilte, emaljeskilte, digitaltryk, storformatprint, folietekster, skiltesystemer, og som sikringsskilte - Se nogle af mulighederne på den næste side - Klik her.
 

Er behovet for reversskilte en meget hurtig levering - eller blot nogle få, Så er her muligheden med aluminiumsskilte med indfarvet tekst og logo, lasergraveret.
 

Er behovet for reversskilte en meget hurtig levering - eller blot nogle få, så se her

 


System reversskilte i aluminium - Se her

System reversskilte i børstet stål - klik her


System reversskilte i børstet stål - Se her


Se lidt om kongresmærker i plast og papir - her.

- og vort udvalg i badge - her.


- og lidt om andre muligheder for gravering -  her.


Se også vort udvalg i badge - klik her

Produkterne kan ses i vort katalog.
 

Namebadge - Campaign & Event   Velkommen til Quickbuttons system af Navneskilte, reversskilte, Badges, konferencemærker og konferenceartikler - der kan leveres fra lager, eller efter opgave fra Dansk Erhvervsbeklædning - www.reversskilt.com - www.reversskilt.dk  Namebadge - its all about the first impression
 

Lad os give et tilbud - eller et oplæg til Deres næste konference - der er mange muligheder.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@reversskilt.com

 
Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

291
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden