Maskotter
- i stof eller oppustelige materialer, med tryk og budskab efter Deres krav.

 
www.ballonreklamer.dk

Maskotter

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Vi kan efter ordre og opgave levere kvalitetsprodukter med Danmarks bredeste produktprogram.

Maskotter - i stof eller oppustelige materialer

En god komfort er sikret disse design, med lette store hoveder, modulære, fleksible indvendige beklædningsgenstande.
 En god komfort er sikret disse design

Præcise kopier, der ikke kan skelnes fra, selv i de små detaljer. Fremstillet i 3D-design og med brug af CNC-teknologi. 

Maskotterne er resultatet af en langstrakt innovation
Maskotterne er resultatet af en langstrakt innovation

Disse artikler er resultatet af en langstrakt innovation, der sikre ventilation og holder animatorerne behagelige under brugen.

Hvordan produceres en maskot
Hvordan produceres en maskot

Hvordan produceres en maskot?
Det første skridt er at forstå hvad der ønskes, i hvilken kvalitet og design. Bl.a. fordi kvalitet også beror på estetik, i lighed med design eller materialevalg.

Grundlæggende spørgsmål
der bør overvejes i forbindelse med en produktion: Skal maskotten løbe, hoppe, give knus og danse, skal den kunne set tæt på eller på afstand - og skal den bruges ude eller inde.

Et eksempel kan illustreres som følger
:

Produkttype: Maskot.
Produktkategori: Oprindelig karakter - for eksempel en pingvin:
Produktionsmateriale: 3D-elastomer.
Produktionsperiode 30 - 40 arbejdsdage.
Obligatorisk: Tilpasset til menneske.
Produkttype: Maskot

Maskotten leveres i vandtæt impertex bæretasker, pakket i stærke transportkasser til transport lange afstande. For ekstra sikkerhed af sårbare sofistikerede kostumer er det et godt råd at have en letvægts trækasse, der kan leveres efter opgave for ca. kr. 2000,00.

Maskotten leveres i taske

Et priseksempel kan, uden forbindende, bero på priser fra kr. 10 - 30000.00 - en given produktionen iværksættes efter en godkendelse og forudbetaling af det endelige beløb. Forsendelses- og emballageomkostninger estimeres inden.

Alle taler om 3D

Alle taler om 3D.
Men det er ikke så nemt som det ser ud til, idet de fleste af maskotproducenterne n har at gøre med det. loyalitet af proportioner til originalt design, korrektion og estetiske detaljer afregnes på dette stadium. Teknisk erfaring og kunstnerisk baggrund er afgørende for at kunne illustrerer karakteren inden en konstruktion i en 3D-model eller via CNC-arbejdet, der følger. CNC-fræsning er det perfekte værktøj til indviklede detaljer, hvor tilpasning og tekstur er afgørende for det endelige produkt.

konstruktion i 3D eller via CNC-arbejde

Hovedets beskaffenhed, produceret i letvægtsmateriale, behøver ikke at reducere hovedets størrelse. Kropsergonomi; Nogle maskotter er meget muskuløse, og på trods af det øger ekstraordinært store producerede kropsdesign ergonomien.

Hovedets beskaffenhed

Kvalitet af teksturer; Håndværket er lige så vigtigt som materialevalg og tekstur. Specielt er focus på detaljer som tænder med til at øge påvirkningen kraftigt, og bør fremstilles i både dybde og dimension.

Kvalitet af teksturer

Indtryk af udseende. Den mest imponerende måde at kommunikere med en maskot beror på udseendet, der kan levendegøres med glasur i form af flerlags epoxyharpiks. Ergonomi til foden: Fodstørrelsen skal overvejes i produktionen, da sko skal være fleksible, lette og passe til foden.

Størrelsen af ​​et kostume

Størrelsen af ​​et kostume er planlagt i forhold til den gennemsnitlige skala af den  menneskelig anatomi. Det kan forventes at være en stor en, der vil blive brugt af en høj animator omkring 190 til 200 cm.. Eller det kan være en, der vil blive brugt med en mindre størrelse på omkring 155 cm til 165 cm - det afgøres af Deres ønske

Maskotten er som visitkort. Svagheder og uagtsomhed i detaljerne forårsager mistillid, så der lægges stor vægt på at få det perfekte indtryk på alle detaljer i kontrast, væv, materialer som tænder, briller, horn, hvor processen beror på vakumpresse, skumstøb, syntetisk læder og mange andre materialer i produktionsteknikkerne.

Maskotten er som visitkort

Skal maskotten være aktiv i marken? Har De brug for at bruge hænderne aktivt? Skal De springe og rulle - og skal maskotten bruges dagligt, eller nogle få gange om året?

Skal maskotten være aktiv i marken

Ud fra de givne oplysninger kan vi sammensætte et validt oplæg og en levering af en egnet maskot, sat i relation til budget og brugbarhed. Der kan være er visse udfordringer i produktionen af ​​et maskotkostume, idet visse detaljer ikke kan gengive optimalt, hvorfor De bør overveje identiteten og detaljeringsgraden i enhver løsning.

Overvej processen på skitseplan, hvor stil og indhold af et koncept skal tænkes ind i løsningen, hvor farver, materialevalg og størrelse kan være væsentlige indgangsvinkler, ligesom budgettet skal forholdes som en af de første elementer. Jo flere detaljer vi kan få at arbejde med, og ud fra, jo bedre bliver resultatet i den sidste ende.

Ud fra de givne oplysninger

Hvor det er muligt anvendes kompositmaterialer - fordi en maskot bruge af mennesker, indeni:
- bløde overgange i kunstnerisk farve.
- elegance og fine detaljer.
- elegant design af bl.a. øjenvipper.
- epoxystøbte skinnende blanke øjne.
- elegante kostumer udført af talentfulde skræddere
- udsøgte knapper og andet tilbehør.

- fed eller atletisk - bred eller tynd - høj eller lav?

Kostumet er lige så vigtigt som maskotten, og fordobler virkningen, gør den uforglemmelig, mere storslået. Vi laminere beklædningen, så de ser hårde ud som legetøj, en proces, hvor tekstiler presses med 3 mm. skumlag, så stoffer ikke rynker.

Lad Deres brand være livslang - Hav øje for tilbehøret!

Hvor det er muligt

Maskotterne er ret holdbare og fleksible, men efterlades noget tungt på dem, er risikoen for deformation til stede. Overlad ansvaret af maskottens til animatoren med en beskrivelse af værdien. Placer ikke brugte sko tæt på hovedet, især ansigt, da de yder en risiko for stød og forurening. Når De håndterer hovedet skal det gøres sidelæns, oppe fra og tilbage. Rør ikke stoffet, dæk ansigtet til så længe som muligt. Glem ikke at oplade adaptere, idet Litiumion batterier er brugbare op til 6 timer. Ventiler kostumerne, da animatorer sveder, og hæng dem op efter brug, så deformationer undgåes. Epoxy øjne tåler ikke stød.

Maskotterne er ret holdbare og fleksible

Har De et konkret ønske, en idé eller opgave står vi til rådighed.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Hør mere på telefon
+45 64713608*, eller via e-mail

info@danskerhvervsbeklaedning.dk

 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

311_1
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden