Brynje sikkerhedssko og støvler
- når sikker gang betyder noget.

 
www.jobsko.dk

Brynje Sikkerhedssko og støvler

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Brynje sikkerhedssko og støvler - når sikker gang betyder noget.
 
Brynje Sikkerhedssko og støvler indgår i Dansk Erhvervsbeklædning´s sortiment, er en dansk producent af kvalitets fodtøj til folk der går og står meget. Brynje er en af de  producenter der kan levere til de fleste brancher.Brynje er Danmarks største producent af sikkerhedsfodtøj.Brynje er Danmarks største producent af sikkerhedsfodtøj.  Get It logo - Brynje er Danmarks største producent af sikkerhedsfodtøj.
Brynje er Danmarks største producent af sikkerhedsfodtøj.

Katalog 2013 - Brynje er Danmarks største producent af sikkerhedsfodtøj

635SP Ultimate 125 - Brynjes 125 års jubilæumsmodel.
Smart design med unikt lukkesystem, som er baseret på cy-kelsportens høje krav om det bedste og hurtigste. Ekstra for-stærkning i hæl med materiale i TPU, stabil svangstøtte og ekstra forstærkning af vrist. Modellen er designet med lufthul-ler for bedst muligt indeklima. Velegnet til knæliggende arbej-de (ProNose) og udstyret med alu tåkappe, fleksibelt let kev-lar sømværn samt ekstra stabilisering (gelenk).
Størrelse: 39 - 48.
635SP Ultimate 125
365SP - Cool Protection.
Stærk vandtæt støvle med imiteret pelsfoer og membran. Ekstra ankel-beskyttelse og lynlås på indersiden (lukket skaft). Indvendig skaftehøj-de ca. 15 cm. Med let alu tåkappe og stål sømværn. Velegnet til knæ-liggende arbejde (med ProNose) og med effektive reflekser.
Størrelse: 39 - 48.

 
365SP - Cool Protection
ULTIMATE FOOTGEAR.
Dess.: 361.
Smart og flyvende let industrisko. Superlet og sporty industriel sikkerhedssko med aluminiums tåkappe. - fra kun 400 gram.
“Light Industry” er udstyret med Brynjes nyudviklede superlette PU/PU sål, som har ekstrem god dæmpning i hæl og forfod. Sko-en er i sort microfiber/syntetiske materialer med fugttransporte-rende foer og hygiejnisk let indersål.
Str. 36 - 48.
ULTIMATE FOOTGEAR 361 Superlet og sporty industriel sikkerhedssko med aluminiums tåkappe
FACELIFT - de kendte modeller får et facelift. I forbindelsen med outsourcingen til Kina vil de fleste af vores modeller løbende få et facelift og komme i nye smarte udgaver. Dette vil være en løbende pro-ces, og vi vil naturligvis ikke kunne gøre det samtidigt på samtlige størrelser i en model.
407SP 418SP
409SP 470SP
Brynje industrisko. Ny industrisko velegnet til fødevareindustrien. Enkel lukket S2 sikkerhedssko med elastikbånd - lige til at hoppe i.
Model Luna.
Farve: hvid, 902 eller sort, 901.
Str.: 35 - 48
- små i størrelserne.
 
Model Luna - KLIK HER F>OR AT SE WEBKATALOGET
Vandtætte varme Brynje modeller til den kolde og våde tid med B-DRY 470-serie og 620-serien er de sikre sikkerhedssko hvor De kan holde kulde og fugten ude. BRYNJE WEBKATALOG
Brynjes produkter er velkendt og accepteret i alle brancher. Den brede accept fra brugersiden skyldes primært Brynjes kompromisløse holdning til altid at levere sikker kvalitet, optimal komfort og flot design.
Brynje gør det lige lidt bedre. Når man arbejder med sikkerhedsprodukter, følger der et ansvar med.
derfor testes både enkeltkomponenter og det færdige produkt. Valg af underleverandører bygger på ad-skillige års erfaringer, og på kompromisløshed, når det gælder om at finde de rette komponenter, de der giver den rette sikkerhed, en optimal komfort, og en holdbarhed der står mål med de forhold sikker-hedsfodtøj udsættes for.
Produktudvikling - der lyttes til forbrugerne. Produkt-udvikling er et vigtigt område hos Brynje. Gennem en tæt kontakt til forhandlere og brugere, får man mange ideer til nye produkter. Hermed sikres at nye og ændrede model-ler opfylder netop deres ønsker til sikkerhedsfodtøj. Brynje er Danmarks største producent af sikkerhedsfodtøj - når sikker gang betyder noget.
Giv fødderne de bedste betingelser. Giv fødderne de bedste betingelser.
Deres fødder er fundamentet og Deres faste ståsted. Samtidig er det de fød-der, der bringer Dem frem i verden. Deres fod og fodtøj må arbejde sammen. Det er vigtigt, at skoen ikke modarbejder foden, så De får fejlbelastning i fod-led, i knæ, hofte eller ryg. Derfor er det af afgørende betydning at De bruger fodtøj, der tilgodeser fodens krav til sikkerhed, komfort og ergonomi.
Vælg fodtøj med omtanke.
Bløde løbesko er dejlige at have på, men de er beregnet til at løbe i. Arbejds-sko skal også være behagelige og komfortable at have på. Men det er vigtigt at de er så faste i sålerne, at de også støtter fødder og krop optimalt gennem hele arbejdsdagen - og gennem hele arbejdslivet.
Valg af sikkerhedsfodtøj.
Det er vigtigt at De er bevidst omkring valget af sikkerhedsfodtøj. Og om at Deres arbejdssituation kan forandre sig. Det har indflydelse på valget af sik-kerhedsfodtøj.

Stil individuelle krav.
Hvor arbejder De og med hvad. I nogle brancher stilles særlige krav til sikkerhedsudstyret. Måske har De meget svejsearbejde, hvor krav til beskyttelse også handler om at sikre, at De ikke får gløder ned til fødderne. Måske har De meget knæliggende arbejde med stor belastning af skonæserne.  Eller måske arbejder De i fugtige miljøer, hvor det også handler om at holde fødderne tørre.
Vi hjælper Dem med valget - det er det vi er her for.
At vælge det rette fodtøj kan være vanskeligt. Udvalget er stort og det kan være svært at orientere sig.
Kend Deres ret og pligt.
Ifølge Arbejdstilsynet skal De anvende sikkerhedsfodtøj, hvis jobbet ikke kan tilrettelægges med forsvar-lig brug af almindeligt fodtøj. Sikkerhedsfodtøj skal være CE mærket. Arbejdsgiveren har pligt til at sørge for, at sikkerhedsfodtøjet er egnet til den type arbejdsopgaver, der udføres. Fodtøjet må ikke medføre u-nødvendige gener. Arbejdsgiver skal tilse, at fodtøjet anvendes under arbejdet,  og at de ansatte er in-strueret i brug og vedligeholdelse. Som ansat har De pligt til at anvende sikkerhedsfodtøj, hvor det er på-krævet. For nærmere uddybning henvises til AT meddelelse Nr. 4.09.6 fra April 1998.
Brynje guider dem på vej.
Vi ønsker at hjælpe Dem til at vælge det rette fodtøj. Fodtøj der tilgodeser Deres behov for sikkerhed støtte og komfort, og som sikrer at De kan præstere det bedste på jobbet - hver eneste dag.
Forklarende piktogrammer.
Til hver enkelt Brynjefodtøj er tilknyttet en række symboler - kaldet piktogrammer. Grå piktogrammer henfører til skoens egenskaber, og grønne til de anvendelsesområder, som anbefales af Brynje. Vær op-mærksom på at fodtøjets egenskaber dækker de risici, De står overfor, og at fodtøjet anbefales til netop Deres job.
Herunder ser De en oversigt over de symboler Brynje benytter.
Undersøg detaljerne omkring fodtøjet og sammenhold dem med Deres arbejdssituation, inden valget.

Fodtøjets egenskaber:
 

Antistatisk sål

Vandafvisende skaft der holder dine fødder tørre.
 

Sømværn Stålplade i sålen der beskytter dig mod at træde søm og spidse genstande op i foden.
 

Antistatisk sål.

Forhindrer statisk elektricitet så du undgår stød og andre gener.

Vandafvisende.

Vandafvisende skaft der holder di-
ne fødder tørre. Vær opmærksom
på at vandafvisende ikke er det samme som vandtæt.
 

Sømværn - stål.

Stålplade i sålen der beskytter dig mod at træde søm og spidse gen-stande op i foden.

Skoens sål er forsynet med syet kevlar sømværn, der beskytter mod at træde skarpe genstande gennem sålen.
 

Varmebestandig Sålen tåler varme indtil det antal grader, der er angivet på piktogrammet.
 

ProNose Ekstra forstærkning af overlæderet, der gør fodtøjet velegnet til knælende arbejde.
 

Sømværn - kevlar.

Skoens sål er forsynet med sy-
et kevlar sømværn, der beskyt-
ter mod at træde skarpe gen-stande gennem sålen. Kevlar gi-ver fleksibilitet og komfort men ikke samme grad af sikkerhed som stålsømværn.
 

V
armebestandig.
Sålen tåler varme indtil det antal grader, der er angivet på piktogrammet.

ProNose.

Ekstra forstærkning af overlæde-ret, der gør fodtøjet velegnet til knælende arbejde.

Membran Semipermiabel membran, der tillader foden at ånde, selv om materialet er vandtæt.
 

T.A.S. System Stødabsorberende sålsystem, der sikrer god gangkomfort og mindsker belastningen af knæ og ryg.
 

ESD Bortleder kontrolleret statisk elektricitet og forhindrer skade på elektriske apparater. Anbefales ikke til stærkstrøms-elektrikere.
 

Membran.

Semipermiabel membran, der tillader foden at ånde, selv om materialet er vandtæt.

T.A.S. System.

Stødabsorberende sålsystem, der sikrer god gangkomfort og mind-sker belastningen af knæ og ryg.

ESD.

Bortleder kontrolleret statisk e-lektricitet og forhindrer skade på elektriske apparater. Anbefales ikke til stærkstrøms-elektrikere.


Fodtøjets anvendelsesområde:
 

Knælende arbejde: Fodtøjet er velegnet til knælende arbejde. Beskytter mod ætsning: Fodtøjet er modstandsdygtigt overfor ætsende kemikalier. Tåler olie: Sålerne er olie- og kemikalieresistente.

Knælende.
Fodtøjet er velegnet til knælen-
de arbejde.
 

Ætsning.
Fodtøjet er modstandsdygtigt o-verfor ætsende kemikalier.
 

Olie og kemikalie.
Sålerne er olie- og kemikaliere-sistente.
 
Egnet til murerarbejde: Fodtøjet egner sig godt til murerarbejde.   Egnet til svejsearbejde: Fodtøjet beskytter mod faldende gløder, fx fra svejsearbejde.


Murerarbejde.
Fodtøjet egner sig godt til mu-rerarbejde.


Svejsearbejde.
Fodtøjet beskytter mod faldende gløder, fx fra svejsearbejde.


Labels på emballagen hjælper Dem på vej.
På Brynjes skoæsker får De hjælp til at vælge netop den sko, der passer til jobbet. På disse labels vil farven vise hvilken hovedgruppe produktet tilhører. Samtidig fortæller "flueben" ved piktogrammet om fod-tøjet opfylder de pågældende egenskaber og anvendelsesområder.
Fod på sikkerheden.
Ved udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende modeller foretager Brynje gennemgribende test af produkterne. Erfaring med materialer og indkøb af råvarer samt Brynjes knowhow in-denfor fodtøj kommer brugerne til gode. Den ekstreme kvali-tetstest omfatter alle former for påvirkning f.eks. kulde, varme, fugt, slidstyrke, bøjninger m.v. Inden lancering af nye modeller udføres desuden en omfattende brugertest, der indgår i det samlede vurderingsgrundlag.
Labels på emballagen hjælper Dem på vej.
Der er flere gode grunde til at vælge Brynje.
Valget af hvilket fabrikat af sikkerhedsfodtøj man skal vælge kan være vanskeligt. Der findes et utal af mærker og varianter. Vi giver her et par gode grunde til, hvorfor Deres næste par sikkerhedssko skal være af fra Brynje.
Det laves som sikkerhedsfodtøj på to læstebredder: 300 serien og 400 serien.
Fødder er forskellige. Det ved Brynje, om ikke andre. Derfor fremstiller de fodtøj på to forskellige læste bredder. Disse er udviklet på baggrund af fodaftryk fra mere end 100.000 brugere over en længere årræk-ke. De to læste tilgodeser således den normale fod såvel som den lidt bredere fod.
Fodtøj i 300 serien er til den normale skandinaviske fod. Fodtøj i 400 serien er på Brynjes naturformede læst til Dem, der ønsker mere plads til tæerne.
Fodtøj i 300 serien
er til den normale skandinaviske fod.
Fodtøj i 400 serien
er på Brynjes naturformede læst til Dem, der ønsker mere plads til tæerne.
Pige fødder er forskellige fra herre fødder.
Derfor fremstilles også fodtøj til pigerne på en speciel pigelæst.
Alt sikkerhedsfodtøj har Brynjes T.A.S. EnergyZone støddæmp-ningssystem.
Den rette stødabsorbering.
Brynjes stødabsorberingssystem T.A.S. EnergyZone absorberer de mange stød, som knæ, hofte og ryg udsættes for. I sålens hæl er der placeret et celleindlæg, der med sin unikke konstruktion og an-vendelse af stødabsorberende materialer, giver en dæmpning på høj-de med de bedste løbesko på markedet. Med TAS optages en stor del af stødpåvirkningerne i sålen så ryg- og knæskader reduceres. Samtidig yder det energi til Deres fremdrift. Resultatet er den unikke "trampolineffekt" der gør komforten i en Brynjesko til noget særligt.
Alt sikkerhedsfodtøj har Brynjes T.A.S. EnergyZone støddæmpningssystem.

Stabilitet beskytter ankelleddet.
Alle sikkerhedssko har indbygget stålgelenk, der minimerer risiko for vridskader. Stålgelenken er en stålprofil, som ligger støbt ind i bindsålen på alt Brynjes fodtøj. Stålgelenken sikrer en stabil svangstøtte og modvirker det risiko for vrid og krængninger,  eksempelvis ved gang på stiger, trapper eller på kanter, hvor der er risiko for at "træde over." Alle modeller har stigegreb, der sikrer at man står fast på stiger og stilladser.
Komfortsål støtter den naturlige gangafvikling. Optimal gangafvikling med komfortsål.
Brynjes komfortsål er det målrettede resultat af et længere udvik-lingsarbejde i samarbejde med førende norske fysioterapeuter. Et udviklingsarbejde, der tager sit udgangspunkt i kroppens grundlæg-gende og basale bevægelsesmønster. Filosofien er, at det er foden der skal styre skoen og ikke omvendt. For at det kan lade sig gøre er sålens udformning af afgørende betydning. Med den rette kon-struktion kan sålen være medvirkende til at aflaste kroppen, så der ikke opstår fejlbelastninger i knæ, ryg eller sågar helt op i nakken. Derfor har sålens udformning utrolig stor betydning for gangafviklin-gen. Ved at vælge en sko med Brynjes komfortsål får De en mærk-bar bedre gangafvikling.
Brynje har et bredt sortiment af dansk produceret sikkerhedssko.
Brynje tilbyder specialproduceret sko efter mål, f.eks. også forskellige størrelse på højre og venstre, ek-stra høj vrist eller lignende. Brynje anvender udelukkende gennemtestede kvalitetsmaterialer.
Brynje har mere end 100 års erfaringer med skoproduktion.
Brynje er DS/EN ISO 9001:2000 certificeret.
Kvalitet er en del af varemærket. Meget har ændret sig siden den første Brynje-sko blev produceret i 1885. Bare ikke kompromisløshed. Alle har krav på det bedste og derfor går Brynje ikke på kompromis med sikkerhed og komfort. På basis af stolte håndværkstraditioner har man i generationer udviklet,  og ikke mindst videreudviklet fodtøj med fokus på funktionalitet og styrke. Brynje kender bedre end nogen den skandinaviske fod. Mere end 100.000 fodaftryk danner baggrund for udviklingen af disse læster.
Brynje har mere end 100 års erfaringer med skoproduktion.

Brynje A/S er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2000 med gyldighedsområde:

ISO certificeret.
Brynje A/S er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2000 med gyldighedsområde: "Udvikling, produktion og salg af sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj" 
I Brynje´s kvalitetsstyringssystem stilles der store krav til alle processer i virksomheden. Der stilles store krav til alle leverandører, så det tilsikres at fremstille i godkendte materialer. Alle krav og inter-ne mål er medvirkende til at give Dem som forbru-ger et så godt produkt som muligt. Med hjælp af et stærkt distributionsnet, og et stort lager, kan vi le-vere hurtigt og med effektiv levering over hele landet, - små som større opgaver - ofte fra dag til dag. For hurtig levering, bestil i vor web-butik.info eller kon-takt os på telefon + 45 64713608* - alternativt på e-mail: brynje@jobsko.dk

Med hjælp af et stærkt distributionsnet, og et stort lager,kan vil levere hurtigt, og sikre en effektiv levering over hele landet,- små som større opgaver - ofte fra dag til dage.

Klædt på til det ekstreme.
Det er vigtigt at De er rustet til de udfordringer, hverdagen byder på. Ikke mindst med det rette sikker-hedssko og sikkerhedsfodtøj. Det handler ikke kun om at beskytte fødderne mod slag, sammenpres-ning, eller skarpe genstande, men i lige så høj grad at have et par sko, som styrker og støtter gangaf-viklingen. På det punkt adskiller disse produkter sig fra alt andet på markedet. Træd varsomt når De vælger. Hvor arbejder De, og med hvad? Gør Dem selv den tjeneste at kortlægge arbejdssituationen og behovene, inden valget. Klik på det område, der passer bedst til jobbet, så er De godt på vej.
 

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af mulighederKontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

126

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden