HKSDK Safety shoes, shoes and clogs ... fodtøj fra hksdk
-
en øvelse i fodtøj - med og uden sikkerhed - ud over det sædvanlige.


www.jobsko.dk

HKS Safety shoes - en øvelse i fodtøj - med og uden sikkerhed - ud over det sædvanlige.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

HKSDK Safety shoes, shoes and clogs ... fodtøj fra hksdk - med og uden sikkerhed.
 

Hos HKSDK udvikles sikkerhedssko med det mål, at de skal være lige så komfortable som normale sko -  hvis ikke, vil ingen gå med dem. Hos HKSDK udvikles sikkerhedssko
Her og på de efterfølgende sider kan De se hvad det aktuelle program indeholdes af - og vi står gerne til rådighed, med råd og vejledning.

HKSDK har siden 1997 specialiseret sig i at udvikle og producere sikkerhedssko af høj kvalitet til det danske og internationale arbejdsmarked, hvilket har resulteret i, at man i dag er en af de mest innovative producenter af sikkerhedssko i Europa. HKSDK sætter en ære i at producere sikker-hedssko, der er komfortable og funktionelle på samme tid, samtidig med at sikkerhedsskoene har et moderne design. Sikkerhedsfodtøj skal være lige så komfortable som almindelige sko og derfor benyttes AIR-system, som sikre at skosålen holder sig blød i hele levetiden. HKSDK fodtøj er også udstyret med Klimazone, som gør at fødderne virker mindre svedige. Alle sikkerhedssko er godkendt inden for de europæiske standarder. HKSDK - Human Komfort Specialist Denmark. Sko udviklet og designet i Danmark, samlet i Tyskland, Sverige, Kina og Brasilien. Q-serien, fremhæves her som en Cool serie af sikkerhedssko designet specielt til kvinder. Sikkerhedssko og fritidssko uden sikkerhed er lavet med arbejde i tankerne og er også egnet til professionelt brug i udvalgte sektorer.
 

Air Tech - Light Weight Tech - Energy Sål - Aqua Cell Membran - Non-Metal.
HKSDK Air Technology - Hent det nyeste katalog om HKSDK her
 
HKSDK Air Technology. Det innovative Air-system fra HKSDK er unikt indenfor denne kategori af fodtøj. Air sålen bliver produceret ved at sålerne injiceres med et overtal af luftceller, hvilket resulterer i eks-tremt bløde såler og gør skoene meget bløde og behagelig at have på. Med denne unikke fremstillings-form tilbydes en sål der har stødabsorbering fordelt udover hele sålen, ikke blot i hælen, som mange standard modeller har det. Vi kan derfor tilbyde markedets absolut bedste, mest fleksible og støddæm-pende airsål.
Light Weight technology sikkerhedssko. HKSDK air-sålen er fremstillet ved hjælp af en unik sålteknologi, der resulterer i den ultralette vægt. Denne teknik anvendes under konstruk-tionen af skoen. For at opnå en minimal vægt på skoen an-vendes flydende Suprasec-propolymer under fremstillingspro-cessen ved påsprøjtning af AIR-såler. Et stort udvalg af de ak-tuelle modeller er desuden udstyret med fuld sikkerhed i form af aluminiums tåkappe og Kevlar mellemsål. Denne teknik re-ducerer vægten af skoen med 22 % og gør den meget blødt og komfortabel at anvende. HKSDK er stolte af at kunne le-vere markedets letteste, blødeste, smarteste sikkerhedssko. Light Weight technology sikkerhedssko fra HKSDK
Light Weight technology sikkerhedssko fra HKSDK

HKSDK flextræsko med Energy-sål. Alle HKSDK træsko er konstrueret med de specialproducerede Energy-Såler. Denne meget bløde indbyggede sål absorberer aktivt negativ energi med op til 50 %, når De går på hårde overflader. På samme tid tilpasser sålen sig foden konstant. Resultatet er en meget blød og behagelig sål, der som et ekstra plus er forebyggende mod ledskader og tidlige symptomer på træthed. HKSDK er stolte af, at kunne levere verdens bedste, mest komfortable fleksible træsko - uden sammenligning.
HKSDK Aqua-Cell membran. Hemmeligheden bag HKSDK sikker-hedssko, som både er vand- og vindtætte, samt åndbare på samme tid - er HKSDK egen patenterede bikomponent membran - AQUACELL®. Denne membran indeholder mere end 9 milliarder mikroskopiske porer, som er cirka 21.000 gange mindre end en dråbe vand, men 750 gange større end et molekyle af vanddamp. Så medens vandet i flydende form ikke kan gennemtrænge membranen, kan det som vanddamp let und-slippe. Alle HKSDK modeller er produceret med AQUA-CELL ® mem-bran. HKSDK Aqua-Cell membran
HKSDK Non-Metal sikkerhedssko og -støvler. En del af HKSDK udvalg af sikkerhedssko og støvler er 100 % uden metal, hvilket gør dem ideelle til dem der arbejder i lufthavne og andre institutioner med højt sikkerhedsniveau.

HKSDK Non-Metal sikkerhedssko og -støvler


Tåkappen er her fremstillet af TPA-plast, som er et specielt udviklet og ultralet slagfast fibermateriale.

Mellemsålen perforering beskyttelse er fremstillet af Kevlar, som også vil give mere fleksibilitet til så-ler i forhold til en mellemsål beskyttelse fremstillet af traditionelt stål.
 
Sikkerhedssko. Smarte HKSDK sikkerhedssko - de letteste på markedet. Hos HKSDK arbejdes der hele tiden efter den grundtanke, at der skal produceres smarte sikkerhedssko der også er de bedste og letteste på markedet, og derfor udvikler man konstant, ligesom der tages sigte efter at forbedre tekno-logien og designet bag fodtøjet. Selvom HKSDK faktisk producerer de bedste sikkerhedssko på marke-det, så tænkes der hele tiden på  tidens tendenser og brugeroplevelsen.
 
Street-shoes. De smarte arbejdssko fra HKSDK er de letteste og bedste, så er De på udkig efter smar-te arbejdssko uden sikkerhed, så producerer HKSDK de bedste arbejdssko på markedet. De er funkti-onelle med et klassisk og moderne design, er varmeresistente op til 150 grader, antistatiske, skridsikre og resistente over for olie, syre og benzin. Udvalget af arbejdssko, der er velegnet til alverdens tænke-lige vejrsituationer, er sikret med komfort, funktionalitet og design.
 

Clogs. HKSDK sikkerhedstræsko: De bedste fleksible træsko. HKSDK producerer også sikkerhedssko og arbejdssko, samt sikkerhedstræsko, almindelige træsko og flexible træsko. HKSDK sikkerhedstræ-sko, S90, er ubetinget markedets bedste sikkerhedstræsko, og de almindelige arbejdstræsko og flex-træsko er også anerkendt for at være blandt de bedste træsko på markedet. HKSDK sikkerhedstræsko overholder alle krav til sikkerhedstræsko, og er med en indbygget Energy-sål, som absorberer negativ energi med op til 50 % når den anvendes på hårdt underlag, hvilket giver en blød og behagelig følelse, samtidig med at denne teknik har en forebyggende virkning mod ledskader og symptomer på træthed. HKSDK andre træsko er sikret på samme måde.
 

HKS Safety shoes - en øvelse i fodtøj - med og uden sikkerhed - ud over det sædvanlige.

HKS safety shoes...

HKS Safety shoes - en øvelse i fodtøj - med og uden sikkerhed - ud over det sædvanlige.


Hver eneste HKSDK-sko er udstyret med en speciel blød AIR-sål, som gør skoen ekstrem komfortabel - også ved dagens slutning. Skoen skal aldrig veje mere end nødvendigt. HKSDK undersøger konstant nye og lettere materialer. HKS sko er bygget med ekstra bred læst, for at give selv den bredeste fod komfort. For at undgå svedige fødder er alle HKSDK sko udstyret med den anerkendte indersål Klima-zone - en speciel udskiftelig sål, der holder fødderne tørre og friske. Alle sikkerhedssko på denne web-site er godkendt efter Europæisk Standard. Sikkerhedssko skal bruges, når arbejdet ikke kan udføres iført almindelige sko. Blandt andet fordi arbejdsmiljøet kræver det (AT-meddelelse nr. 4.09.06, Arbejds-tilsynet). Som navnet siger - sikkerhedssko er et spørgsmål om sikkerhed. Brug altid sikkerhedssko når det er påbudt. Sikkerhedssko og andet fodtøj udviklet til arbejdsbrug skal i følge loven være godkendt og mærket af Europæisk Standard. Standarder og funktions-beskrivelser er tilgængelig her på hjemmesi-den. De kan også finde information om brug af sikkerheds-fodtøj, standarder og mærkning på www.ar-bejdstilsynet.dk


- Alle nævnte priser er dagspris, excl. moms og leveringsomkostninger, a b fabrik eller lager. Leveringsti-den er normalt 2 - 10 hverdage.. Leveringsomkostninger: Alle ordre faktureres med omkostning til fragt, og et fakturagebyr på kr. 14,00. Ved leverancer under 6 par beregnes der normalt et ekspeditionsgebyr på kr. 75,00. Se mere om mulighederne i vor
www.web-butik.info.
 

Eksempel på symboler og deres betydning:

Antistatisk
Vandafvisende læder
Olie resistent sål
200 joule tryk - 15000 tryk
Sømværn
Skridsikker sål
Stød absorberende hæl
S1    
S2  
S3


EU-standard
 

  EN345 S1 EN345 S2 EN345 S3
Olie resistent sål x x x
Vandafvisende læder   x x
Antistatisk x x x
Sømværn     x
Stød absorberende hæl x x x
Skridsikker sål     x
Stålnæse x x x

Se meget mere om fodtøj på de næste sider - klik her

 - Hent de nyeste kataloger i PDF-format her,

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

091
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden