Silky, fritidstøj, t-shirt, sweatshirt, overtøj, cap og tasker
- alt fra lager - eller efter opgave i eget design.


www.t-shirt-reklame.dk

SILKY Fritidstøj - alt i t-shirt, sweatshirt, overtøj, cap og tasker, fra lager, eller efter opgave med logo og eget band, efter ønske.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Silky; Fritidstøj, t-shirt, sweatshirt, overtøj, cap og tasker. - alt fra lager - eller efter opgave i eget design.
Dansk Erhvervsbeklædning levere og forædler i samarbejde med Silky, der bl.a. producerer og importere  T-shirt, sweatshirt, overtøj, caps, tasker, muleposer, etc., og vi kan efter opgave tilføre alle produkter textil- og transfertryk og broderi efter Deres oplæg og ønske.
 

Hent det aktuelle katalog for RT´s program her.


Kik også ind i online linkshoppen

SILKY Fritidstøj - alt i t-shirt, sweatshirt, overtøj, cap og tasker, fra lager, eller efter opgave med logo og eget band, efter ønske.
SILKY Fritidstøj - alt i t-shirt, sweatshirt, overtøj, cap og tasker, fra lager, eller efter opgave med logo og eget band, efter ønske. SILKY Fritidstøj - alt i t-shirt, sweatshirt, overtøj, cap og tasker, fra lager, eller efter opgave med logo og eget band, efter ønske. SILKY Fritidstøj - alt i t-shirt, sweatshirt, overtøj, cap og tasker, fra lager, eller efter opgave med logo og eget band, efter ønske.

Silky har igennem en lang årrække været mar-kedsledende inden for bl.a.:

De udbydes i mængder efter ønske, fra lager til private, forenings- og erhvervslivet gennem Dansk Erhvervsbeklædning, også med broderi og tryk,
som forbrugs- og kampagnevarer, og til brug som reklame- og firmagaver Dersom oplægget herunder kan danne grundlag for Deres idé står vi til rådighed, og kan også supplere med produktion af specielle artikler efter Deres idé og ønske - i selv små serier.


Lad Dem inspirere af efterfølgende eller kontakt os på info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

T-shirt i et væld af modeller, kvaliteter og farver, polo t-shirt i mange varianter. sweatshirt i mange farver, overtøj til de fleste, caps for enhver smag - til ethvert behov, tasker, bags, poser, kufferter - samt muleposer og skoposer, ikke at forglemme. Håndklæder, der naturligvis også kan leveres i storformat med tryk eller broderi, eller i vævet udgave. Paraplyer i standard eller som specialproduktion.

Design Deres egen cap, taske eller paraply. Slip kreativiteten løs, kom med Deres oplæg og vi sender et oplæg på  Deres mesterværk, sammen med et tilbud, inden for få dage. Vær venligst opmærksom på at inden for dette program er følgende antal mindstebestillinger ved specialproduktioner: 100 - 500 caps, 100 - 300 tasker, 100 - 600 paraplyer - afhængig af Deres krav.


Løbetøj fra lager i alle afskygninger - også med logo og budskab, efter Deres krav.

 

Alternativt høre vi gerne fra Dem, da der er mange andre løsningsmodeller - så lad os få et bud på Deres ønske og budget - se nogle af mulighederne i vor online linkshoppen der illustrere de aktuelle muligheder der kan leveres fra lager, med og uden logisering. Lad inspirationen blomstrer og fortæl os hvad De har af ønsker og behov.

KLIK PÅ FELTERNE HERUNDER FOR AT SE DEN ENKELTE GRUPPES MULIGHEDER.

Transfer & stick katalog 2013

 

Se mulighederne i vor online linkshop der illustrere de aktuelle muligheder,
alt kan leveres med tryk og broderi efter opgave, i små og større leverancer.

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

153
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden