Helly Hansen arbejds- fritidstøj og sko
- introduktion.


www.arbejdstøj.dk

Helly Hansen arbejds- fritidstøj og sko

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Firmaprofil "Helly Hansen arbejdstøj - Introduktion.
 
Et lille udpluk af sortimentet - forlang HH´s fulde sortimentsbog tilsendt eller indhent konkrete oplæg og tilbud på tele-fon 64713608* eller via e-mail
Hent det aktuelle katalog her:

Helly Hansen har siden 1877 produceret beklædning til søens folk og har siden udviklet sig så koncep-tet i dag kan dække behovet for funktionelt beklædning, uagtet det gælder søen eller arbejds- og fritids-tøj. I 1877 mente kaptajn Helly Juell Hansen at det var behov for beklædning der forbedrede arbejdsfor-holdende for de mange mennesker der havde deres arbejdsplads på vandet. Derfor startede han sam-men med sin kone Maren Margrethe, produktionen af oilskindsjakker og -bukser, og andre ting der var  nødvendige for livet på havet. Allerede året efter vandt Kaptajn Helly Juell Hansen en pris på det store Paris Expo, og begyndte at eksportere. I 1882 har parret produceret 10000 beklædningsstykker. I 1914 døde Helly Juell Hansen, og sønnen Levi overtog firmaet. Igennem de næste 56 år, vokser Helly Hansen stødt, med mange produkter til følge. Et af de mest kendte gennem tiden er brandet LIFA, undertøj der er produceret i åndbart fibermateriale, der holder huden varm og tør. Det er den dag i dag stadig det af de bedst solgte produkter fra Helly Hansen.
CONFIDENT WHEN IT MATTERS
Scandinavian Design is the cornerstone in all Helly Hansen gear. The optimal combination of purposeful design, protection and style. This is why professional workers, mountain guides, ski patrollers and dis-cerning enthusiasts choose Helly Hansen.

CONFIDENT WHEN IT MATTERS.

Stoffets konstruktion

1877 Helly Juell Hansen behandler sit arbejdstøj med linolie for at gøre det vandtæt. Det er en enkel og funktionel nyskabelse, der samtidig markerer første skridt på vejen mod fremstilling af arbejdstøj, der er specielt tilpasset den professionelle arbejders behov.
1878 Helly Hansen vinder førsteprisen for vandtæt beklædning til fiskere ved verdensudstillingen i Paris. Det er første gang, man ser vandtæt beklædning. Prisen er den første af mange.
1924 Helly Hansen introducerer Linox-materiale, som er vandtæt og blankt, men uden at være fedtet som olie.
1931 Helly Hansen lancerer Lin-å-lätt - en tyndere kvalitet fremstillet specielt til kvinder.
1932 Helly Hansen lancerer kapok-redningsveste - en sikker og behagelig opfindelse, der er et stort
fremskridt, når det gælder sikkerhed til søs.
1951 Helly Hansen finder en ny forseglingsteknik til sømme: Microweld™, de første 100 % vandtætte syninger er skabt.
1961 Helly Hansen begynder arbejdet med fiberpels – en ny metode til sammenvævning af fibre.
1962 Helly Hansen opfinder Pro-Pile, verdens første fleece-beklædning.
1970 Helly Hansen begynder at eksperimentere med undertøj – det ægte “3-lagssystem” ser dagens lys.
1972 Helly Hansen introducerer PVC-skum med lukkede celler til redningsveste. Skummet anvendes stadig som flydemateriale 30 år efter.
1975 Lifa lanceres - det revolutionerende sportsundertøj med høj ydeevne. Serien består af undertøj i polypropylen, der transporterer fugt væk fra huden bedre end noget andet materiale.
1975 Helly Hansen introducerer en overlevelsesdragt, der produceres i Moss i Norge.
 

1977 Helly Hansen tilbyder som den første virksomhed i Europa vandtæt beklædning, der er åndbar


1977 Helly Hansen tilbyder som den første virksomhed i Europa vandtæt beklædning, der er åndbar.
1977 HH fiberpels bliver den foretrukne isolerende beklædning til arbejde under ekstreme vejrforhold. Produkterne bliver moderne mod slutningen af 1970’erne.
1980 Helly Hansen lancerer Helly Tech – en unik overfladebehandling, der lader fugt slippe ud samtidig med, at det forhindrer fugt i at trænge ind i materialet.
1987 Helly Hansen introducerer Equipe Airflow Vent System til markedet for vintersport – det er en til-pasning, der gør, at forskellige grader af luft kan cirkulere under aktiviteter og samtidig giver optimal var-me ved inaktivitet.
1994 Helly Hansen er den officielle leverandør af beklædning til frivillige under vinter-OL i Lillehammer.
2002 Helly Hansen Workwear vinder prisen for godt design for IMS/ Click.on™. Prisen uddeles af Norsk
Designråd.
2004 Efter 127 år lancerer Helly Hansen sin første skokollektion med sejlerskoene Hydrator, Level 10 og
Latitude 60. Året efter vinder skoene ShoreHike Norsk Designråds særpris for godt design.
2006 HH lancerer en undertøjsserie specielt udviklet til brug i koldt klima. HH Warm Base Layer kombi-nerer Lifateknologien med merinould. Produktet bliver en bestseller og vinder flere “bedst i test”-priser rundt omkring i verden.
2008 HH lancerer Odin udendørskollektion, som kombinerer Helly Tech 02-teknologien, YKK’s revolu-tionerende Aquaseal-lynlås og Fusion Module-systemet. Allerede det første år vinder Odin-kollektionen den tyske pris Red Dot Design Award.
2008/9 HH samarbejder med Ericsson Racing Team under 2008/2009 Volvo Ocean Race. Projektet fører
til betydelige fremskridt inden for vandtætte konstruktioner til ekstreme offshoreforhold.
2012 Helly Hansen vinder prisen for Design Excellence for ODIN Fastpackjakke. Prisen uddeles af det Norsk Designråd.
 
2006 HH lancerer en undertøjsserie specielt udviklet til brug i koldt klima


Som en skandinavisk virksomhed er HH ekstremt passionerede over udendørsaktiviteter, og man har for-pligtet sig til at drive en miljøbevidst virksomhed. Og mens der er taget nogle betydelige og meningsful-de skridt fremad, ved man, at det kan og skal blive bedre. I en global økonomi kan det være svært at for-stå miljøpåvirkningen af valgene - især med hensyn til stof og materialer. Ting er ikke altid det, de ser ud til at være. For nogle år siden forpligtede man sig til at arbejde med bluesign®-teknologier for at hjælpe med at foretage valg og sikre, at man forbliver på rette vej mod en miljøvenlig virksomhed. Bluesign® repræsenterer den strengeste standard inden for miljømæssig bæredygtighed i den globale tekstilindu-stri. De kan læse mere om bluesign®-standarden på www.bluesign.com. Helly Hansen opfylder alle for-pligtelser i EU REACH regler.

Helly Hansen opfylder alle forpligtelser i EU REACH regler. De kan læse mere om

Produkter.

 Jakke (85)  Vest (5)  Bukser (62)
 Overalls (1)  Shorts (10)  Kedeldragt (8)
 T-shirts og sweaters (41)  Sokker (10)  Handsker (17)
 Hovedbeklædning (19)  Tasker - ekstra lommer  Størrelser og mål
 Etiketter   Tryk  Broderi
 
Hent det nyeste HH-Workwear katalog - her. Helly Hansen kollektion - hent kataloget her Kontakt os og få det nye HH-Workwear katalog fremsendt
- eller hent det her.
HH-Workwear katalog

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

051

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden