Regntøj i mange varianter til job og fritid
- til industri, rengøring, fiskeri, som EN471-godkendt arbejdstøj, og som fiber- og termotøj - til voksne og børn.


www.regntoej.dk

Viking Rubber AS

www.web-butik.info

Regntøj - og arbejdstøj - i mange varianter til job og fritid.

Viking Rubber AS blev grundlagt i 1935 af brødrene Rasmussen ved Asnæs på Sjælland. Det familieejede foretagende producerede i starten kraftigt regntøj til industrien og landbruget samt til erhvervsfiskere. Materialerne var hovedsageligt gummi samt bomuld imprægneret af olie - deraf navnet "olietøj". De nuværende ejere, Sv. Aa. Andersen og Kurt M. Andersen, som har formået at køre virksomheden frem til den ledende position på markedet, den har i dag.

 Viking Rubber   Viking Rubber   Viking Rubber   Viking Rubber

Skræddersyede løsninger.
Produktionen på Viking Rubber har undergået store forandringer siden overtagelsen i 1976. Hvor der tidligere udelukkende blev arbejdet i kraftige materialer, produceres der i dag i lettere metervarer. Dette er en naturlig følge af kravene til let og behagelig beklædning, på jobbet såvel som i fritiden.

Viking Rubber - alle function
Viking Rubber - alle function
Viking Rubber - alle function  Viking Rubber - alle function   Viking Rubber - alle function  Viking Rubber - alle function

Det har afstedført at maskinparken i dag er helt up to date med avancerede specialmaskiner - og der planlægges stadig nye investeringer på området. Ca. 30 % af produktionen stadig foregår i Danmark, medens de resterende 70 % ligger på andre europæiske systuer. Alle færdige produkter samles i det danske hovedkvarter for omhyggelig kontrol  inden De som kunde får det leveret.


Effektiv produktion og kvalitetskontrol skaber klæder - til alle formål. Viking Rubber  har et af branchens mest omfattende produktprogrammer. Virksomheden henvender sig i vid udstrækning til industrien med arbejdsbeklædning af en hver art, herunder også specialbeklædning som fx beskyttelsesdragter, regntøj, kampskjorter, shorts og kedeldragter til den danske hær. Regntøj og kakiuniformer til søværnet, samt regntøj til De Norske Statsbaner.

123004-101-H2R6_01 123004-101-H2R6_02 123004-101-H3R6_01 123004-101-H3R6_02

Til private findes et stort program inden for fritidsjakker. Ledetrådene i hele dette omfattende produktudbud er kvalitet og produktudvikling. VIKING skaber individuelle løsninger som en vigtig del af produktudviklingen. Viking Rubber har også et varieret standardprogram af traditionelt regntøj samt beklædning til både lystfiskere og erhvervsfiskere og opfylder også gerne Deres behov for beklædning efter opgave.

Sikkerhedsbeklædning

• Åndbar beklædning.
• Regntøj til professionelt brug.
• Specialløsninger.
• Alt andet i regn- og arbejdstøj.

Se de aktuelle muligheder i kataloget:
Hent PDF-filen om emnet her

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se mere om mulighederne på de næste sider.Se mere om emnet på de følgende sider.

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

 

038
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden