Polypropylenposer - løsninger i plast, pap og papir
- til det daglige forbrug - til brug i marketing og som salgsfremmende foranstaltninger.


www.trykogide.dk

Polypropylenposer - løsninger i plast, pap og papir - til det daglige forbrug - til brug i marketing og som salgsfremmende foranstaltninger.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Polypropylenposer - løsninger i plast, pap og papir
- til brug som salgsfremmende foranstaltning.

 Polypropylenposer - løsninger i plast, pap og papir
Serieprodukter:
• Laminerede og vævede polypropylenposer.
• Vævede polypropylenposer
• Øvrige produkter.

Tilpassede produkter:
• Laminerede vævede polypropylenposer.
• Vævet polypropylenposer.
• Øvrige produkter.
-
• Teknologipakker baseret på vævet polypropylen.
• Udstyr.
Polypropylenposer - løsninger i plast, pap og papir - til det daglige forbrug - til brug i marketing og som salgsfremmende foranstaltninger.

Polypropylenposer - løsninger i plast, pap og papir


Teknologien er baseret på vævet polypropylen, der er en kombination (laminat) af to materialer: ikke-vævet stof af polypropylen og polypropylenfolie med print, for eksempel Deres logo og budskab. Med dette er vore leverandører pionerer, der med baggrund i de fuld-automatiske produktionsteknologier frem-stiller alverdens vævede polypropylen bæreposer.

Produktionsområder og arbejdsgrundlaget:
1. Fabrikken med lagerførte råvarer og færdige produkter.
2. Polypropylen ekstruderingsarelaer.
3. Vævssektoren.
4. Trykkeriafdelingen.
5. Lamineringafdelingen.
6. Konverteringsområdet.

Råvarerlageret består af: Paller, pakket i plastik, sække med polymerperler, tilsætningsstoffer; metal og plastik beholdere med opløsningsmidler, farvestoffer, diverse rengøring og smøremidler; pap og plast-bøsninger, spoler; europaller, emballage og indpakningsmaterialer - ruller af krympe- og stræk-foliefilm, papkasser, tape, stropper og lignende varer i støbte polymer.
Færdige produkter: Paller, pakket i papkasser og plastsække og poser.

Polypropylen ekstruderingsområdet beror på en forudberegnet densitet, der er lavet af polypropylen-per-ler ved ekstruderingsmetoden, efterfulgt af at materialet skæres i strimler af en bestemt bredde.

Vævning: Slange-pipes, metervarer produceret i polypropylenstrimler, der gør produktet klar til brug.
Tryk: "Color flexotryk" anvendes direkte på polypropylen og sikre derved et holdbart produkt med kniv-skarpe budskaber.
Laminering: Vævet stof er belagt med et beskyttende propylenlag, samtidig med propylen tiltrykkes et mønster, med eller uden uden Deres budskab.
Konvertering: Tasker og poser med håndtag er lavet af lamineret vævet polypropylen.

Udstyr og baggrunde.
 

Ekstrudering.
Ekstruderingsmaskiner og COP-spolemaskiner sikrer fremstillingen af polypropylen (PP) eller polyethy-len med høj densitet (HDPE) eller lineær lav densitet (LLDPE). Alt kan bearbejdes i en høj kvalitet og beror på fremstilling af poser, textilsække, geo- og landbrug tekstiler, stof til tæppebagside og tekniske tekstiler.

Cirkulær vævning væven
Den hurtigste ajourførte cirkulær vævning væven baseret på verdensplan gennemprøvet alpha-teknologi til fremstilling af sæk klud af polypropylen (PP) strimler eller polyethylen med høj densitet (HDPE).

Alpha 6 с konsekvent gør stof af høj kvalitet, selv ud af de letteste strimler med fremragende præcision - den fordel, højteknologi, som er karakteriseret ved råvare opsparing og lav pris pr hver pose.

Print
Trykmaskine rollFLEX baseret på de generelle Roll-til-rulle print fire eller seks farver på begge sider på PP-coated eller stof. Maskinen er udstyret med den automatiske roll skift enhed til 1,5 mi diameter stofruller i sin standard sæt, og med løfteanordningen at udskifte udskrivning cylinder, og derfor er særlig let at bruge.

Coating (laminering)
Størstedelen af ​​poser - fra 30 og 40% - bliver udgivet med en frakke, da det giver langt bedre beskyttelse af indholdet mod støv og frem for alt fra væsker. Desuden er det meget lettere at anvende print på coatede materiale. Imidlertid er det stik modsatte også ofte krævet: overtrukne stof er udvalgt primært når de pakkede indholdet skal "ånde".
Coat of ensartet tykkelse med fremragende vedhæftning egenskaber

Belægning maskine - stacoTEC.
Maskine, der er udpeget til belægning og laminering af stof til slanger og flad PP eller HDPE stof. Den er ideel til tasker og belagte tekstiler, teknisk tekstil og fleksibel emballage stoffer til forbrugsgoder, PP-film laminering med inskription.

enheder assembly
Lamineret rørformet stof er forvandlet til en pose ved samling procedure. Området er placeret ved enden af produktionslinien hvor individualitet til et vævet pose design er tilvejebragt.

StarKON - præsenterer produktionsteknologi af 5. generation patenterede Starlinger poser af box-type AD * STAR® lavet af stof polypropylen. Et særligt fokus på lagring af materialer under samlingen, da den optimale foldning kan sikre en betydelig besparelse af stof. Selv et par millimeter gemt per pose bidrager til enorme potentielle besparelser i masseproduktion.

Slitter coiler
Longitudinal spaltning maskine slitTEC nedskæringer fladt vævet stof i strimler, der anvendes til bund- og ventil ark box type ventil poser. Fabric langsomt trækkes af afvikling enhed, båret gennem kanten styreenhed og skåret på monteringsrammen med en kold-skæremaskine. Derefter bliver strimler formet i smalle spoler ved hjælp af viklingen enhed.

Hydraulisk ballepresse
Høj ydeevne taske presse var designet specielt til emballering af et bestemt antal poser eller vævede stykker for at minimere omfanget af transport. Hydraulisk enhed giver hurtig åbning og langsom lukning af pressen. Efter at have trykket poser, i baller eller paller, der er sikret med fastholdende bands.

StacoTEST 300- test-teknologi sækken
StacoTEST 300 (under licens fra LABORDATA International Institute for Materialeprøvning) er designet specielt til testmetoder sækken med hængende oven og cyklisk belastning sækken med en-, to-og fire håndtag. Maskinen er designet til at kontrollere overholdelsen af ​​internationale standarder, for eksempel, DIN EN 1898 EFIBCA 03/04/05, nye europæiske og ISO-standarder og regler for De Forenede Nationer, British Standard BS 6382 og franske standard FN H34-012.

Har De et konkret ønske, en idé eller opgave, står vi til rådighed

 Om digitaltryk  Adressering, pakning, distribution
 Bannere  Brevpapir  Blokke  Brochurer  Bøger
 Etiketter  FI-kort  Fakturapapir  Formularer  Foldere
 Hæfter  Mapper  Kuverter  Kalendere  Klistermærker
 Labels  Løsblade  Magasiner  Plakater  Plot
 Postkort  Prisliste  Streamers  Storformatprint  Visitkort

- eller helt andre vinkler - skilte og skiltning:

 Selvklæbende tekster  Firmaskilte  Illustrationer  Bilreklame  Streamers
 Pyloner  Stadionskilte  Fotoprint  Områdeskilte  Byggepladskilte
 Systemskiltning  Sikkerhedsskilte  Piktogrammer  Logomåtter  Færdselstavler
 Opsætningsmateriel  Facadeskilte  Bannere  Flag  Anvisninger

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Forrige sideTil toppen af sidenNæste side

Kontakt os på +45 64713608*, eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu

236_11
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden