Maxibit bannerstands til butik, kontorer, og til messebrug
- med tekst og logo - som enkeltopgaver eller som systemer - efter Deres ønske og behov.


www.danskskiltereklame.dk

Maxibit - The Original Since 1978 - også fra Dansk Skilte Reklame

Maxibit
- The Original Since 1978.

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Verdens mest solgte udstillingssystem, leveret efter opgave med Deres budskab.

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Fra starten af halvfjerdserne har Maxibit's skaber, Erik Ahlberg, arbejdet på en af Sveriges mest ambiti-øse projekter, at skabe det ultimative bannerkoncept. Siden har et af de mest succesfulde business-to-business-løsninger sejret over det meste af verden, blandt andet på grund af det patenterede vægfolde-system med mulighed for udskiftelig grafik.

EuroShop
 
I dag kender de fleste professionelle brugere "Original 8", der er kendt for at der nu ingen grænser er for
- hvor
- og hvordan
- et banner kan opsættes
- og vedligeholdes.

Original 8 foldevæggen fra Maxibit var verdens første transportable udstillings-system, og er i dag verdens mest ud-bredte.

Systemet fremstår som en design-mæssigt meget elegant løsning, med skjulte hængsler og meget smalle rammer, så billedfladen brydes mindst muligt.
Fra starten af halvfjerdserne har Maxibit's skaber, Erik Ahlberg, arbejdet på en af Sveriges mest ambitiøse projekter, at skabe det ultimative bannerkoncept.
Efter den seneste ændring i designet monteres grafikken nu forfra, mens væggen er opstillet.

Det kan opstilles i alle mulige forskel-lige faconer, alle baseret på standard-formatet 70 x 100 cm..
Original 8 udstillingssystemer fra Dansk Erhvervsbeklædning

Original 8 foldevæggen fra Maxibit var verdens første transportable udstillingssystem, og er i dag verdens mest udbredte.

Network standere er en af de mange muligheder - her brugt i forbindelse med Dar-Expo.

Se lidt om emnet herunder.
Hent brochuren i PDF-format
- Klik her
- eller kontakt os for yderligere uddyb-ning på telefon +45 64713608*.

 
Vi kan bistå med de fleste former for grafisk produktion, fra layout til det færdige arbejde. Vi sørger for alt forarbejde i huset, ligesom vort samarbejde med en række underleverandører sikrer, at vi leverer den rigtige kvalitet til den rigtige pris. Udstillingssystemerne beror bl.a. på transportable systemer til opbyg-ning af hele udstillingsstande.
Vi kan bistå med de fleste former for grafisk produktion, fra layout til det færdige arbejde

Det er kvalitetssystemer, der er lette at transportere, hurtige at stille op, og som eksponerer Deres bud-skab effektiv, igen og igen. En af de ting der ses oftere er flagbannere, og her har Maxibit også et bud der er værd at tage i betragtning.

- her en Stage Flag Banner udgave på trefod, med tosidet 110 cm. lodretstående medie
- hent PDF-filen med beskrivelsen
- Klik her.
 
Stage systemer fra Maxibit er et fleksibelt vægsystem i en god kvalitet, og med en meget høj finish.

Stage er produceret af stærk letvægtsalu-minium.
 

Budskaberne kan udskiftes og systemer-ne kan udbygges og varieres i det uen-delige.

 

dess.: 3500 Stage Flag Banner er en af de ting der ses oftere og benævnes flagbannere, og her har Maxibit også et bud der er værd at tage i betragtning. - her en udgave på trefod, med tosidet 110 cm. lodretstående medie.
Stage systemer fra Maxibit er et fleksibelt vægsystem i en god kvalitet
Der er mulighed for til- og ombygning i både højde og bredde, samt ændring af formen. Spotlamper an-befales og systemet leveres med krydsfødder, ovale fødder eller ophæng. Stage fungerer perfekt som rumdeler, og fødderne kan erstattes af beslag til loftophængning. Systemet er utrolig nemt at håndtere, og man skal kun afmontere de vertikale stænger fra fødderne, folde det store motiv sammen, og pakke systemet i de medfølgende tasker.
Mediemuligheder: Stof mat og blank. Specifikationer: Vægt: 330 x 220 cm. =11 kg, 440 x 330 cm. =14 kg... Højde: 110, 220, 330, 440 cm., bredde: 110, 220, 330, 440, 550 cm.. Sammensæt så mange mo-duler De ønsker, modulerne fås som kurvet eller lige.
 

En let løsning med stor effekt.

Let løsning med stor effekt. Det oplagte valg til små og større udstillinger.
 


Det oplagte valg til små og større udstillinger. Pop-up løsningen giver alle for-dele. Hurtig opstilling, fleksibilitet, en stor, ubrudt billedflade og en kraftig trans-portbox, der beskytter system og grafik under transport, og kan anvendes som bord på standen.

Vælg mellem buet eller lige og tilpas væggen efter Deres ønsker: indbyggede montrer, ekstra højde på en eller flere baner, eller sammenkobling af flere sy-stemer.
 

En helt ny måde at lave udstilling på. Dette dansk designede system kombinerer stilrent design med ultralet opstilling. Systemet opbygges af kvadratiske aluminiumssøjler med indbyggede spots. Søj-lerne stilles op, der monteres tværstænger med bannere som ”vægge” og udstillingen er færdig.
Enklere kan det ikke gøres. Udover det æstetisk lækre design, som adskiller sig fra alle andre syste-mer på markedet, giver AB Connect løsningen, med grafik på bannere, en enestående lav pris på ud-skiftning af grafikken på Deres stand – en afgørende fordel, hvis du vil præsentere dine nyeste produkter hver gang du udstiller.
Lette præsentationssystemer. De små, lette systemer går under fællesbetegnelsen; Displaysyste-mer. Disse kan bruges til alle mindre præsentations-opgaver. De fritstående udstillingsbannere giver fuld handlefrihed, når De vil præsentere firma og produkter, uanset der er tale om salgsmøder, konferencer, udstillinger eller andet relevant.
 
Lette præsentationsystemer

Altid klar til præsentation.
Det lette præsentationsdisplay til salgsmøder, konferencer m.v., og leveres i skuldertaske, så den er let at have med overalt.

Opstilling tager mindre end et minut.

Den stor grafikflade beskyttes i kassetten under transport.

Teleskopstangen medgiver en let opstilling og valgfri højde, op til 225 cm..

Fås med 3 forskellige designs på kassetten, i en bredde på 88 cm. eller 118,5 cm, som enkelt- eller dobbeltsidet.

Lette præsentationsystemer

 

Effektiv og billig præsentation - overalt.
Funktionen er I det store hele den samme som Zap, men der er ikke brugt tilsvarende ressourcer på design og videreudvikling af systemet, og grafikformatet er lidt mindre, nemlig 80 x 200 cm..

Ibiza er løsningen, hvis De skal bruge mange Roll-ups eller af andre grunde bare ønsker den billigst mulige løsning, der opfyl-der de basale funktionskrav.
 

Bannerstandere - enkeltvis eller i sammenhæng

Bannerstandere - enkeltvis eller i sammenhæng.
Ligner Zap Roll-up'erne, men uden kassetten. Derfor er de lettere og billigere og kan derved være det oplagte valg,  når De skal bruge man-ge fritstående bannere.
Banner systemer.
X-Stand er et uovertruffet markedsføringsdisplay, som kombinerer funktionalitet og god pris. X-Stand er et godt valg, når De har behov for et større antal displays, som skal kunne bruges fleksibelt - f.eks. både i vinduerne og inde i butikken. Enkel opsætning og lav vægt X-Stand sættes op på mindre end et minut og vejer under 500 gram.
Den lave vægt og en hurtig opsætning gør displayet både billigt og er velegnet til udsendelse i forbindelse med kampagner. Displayet leve-res i en sort nylon pose og samles uden brug af værktøj. Af samme grund er det meget enkelt at skifte budskaber f.eks. i forbindelse med nye kampagner.
Vælg mellem enkelt- eller dobbeltsidet, fritstående, eller flere sammenhængende som ”væg”. Bredden er på 82 cm, højde op til 225 cm.

Bannerstandere - enkeltvis eller i sammenhæng - Total fleksibilitet med Flex Display.

Bannerstandere - enkeltvis eller i sammenhæng - Total fleksibilitet med Flex Display.

Total fleksibilitet med Flex Display.
Dansk designede bannerstandere med lækker finish og maksimal fleksibilitet.

Variabel bannerstørrelse (fra 50 x 135 til 160 x 250 cm.), enkeltsidet eller dobbeltsidet.

Den totale fleksibilitet og prisen gør Flex Display til det oplagte valg, når De skal bruge mange bannere til udstillinger, kampagner, m.m.. Maksimal opmærksomhed med Icon lystårn. Ellipseformet, transpor-tabelt lystårn. Den bagbelyste grafik giver en virkelig flot præsentation og maksimal opmærksomhed på Deres budskab. Perfekt løsning i firmaets reception, mødelokaler, til konferencer, på udstillinger, m.v.. De findes i to højder, 125 cm. eller 225 cm, og leveres i  taske.

Maksimal opmærksomhed med Icon lystårn - Pop-up exhibition systems/backdrops

Pop-up exhibition systems/backdrops.
 
Pop-up display  Pop-up display  Wall display  Custom fabric display 

Network

Pop-up display
 

Network Frost
Pop-up display
 

Solo

Wall display
 

Scene

Custom fabric display
 
Super-size backdrop Foldable display Signage system

Stage
Super-size backdrop

Original 8 & Demo
Foldable display

Gallery
Signage system

Lyssøjlen Icon fra Maxibit er et smart transportabelt lysdisplay.
 

Lyssøjlen Icon fra Maxibit er et smart transportabelt lysdisplay


Systemet vil med sine flotte og oplyste motiver helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed og interesse til en hvilken som helst udstilling, messe og event. Designet er enkelt og stilrent og elipseformen giver 360 graders synlighed. Icon er enkelt at transportere og sætte op og det vejer ikke mere end en person sag-tens kan bære det. Systemet samles af aluminiumsprofiler og en elipseformet top og bund.
Lyskassemotiverne monteres hurtigt og enkelt med mag-netbånd, og lyskilden er monteret i midten af displayet og oplyser motivet uden skygger.

Icon-displayet fås i to højder - 125 cm. og 225 cm..
Medie: Lyskassefolie med blank overflade.
Specifikationer: Højde: 125 og 225 cm., bredde: 82 cm., dybde: 45 cm..
Vægt: 125: 13 kg., 225: 16 kg..
Størrelse på grafik:
Icon 125: 88,3 x 118,3 cm.,
Icon 225: 88,3 x 218,3. cm..


Pop-up pillars and light boxes
.
Lyskassemotiverne monteres hurtigt og enkelt med magnetbånd
                      
Satellite round Satellite triangle Satellite square Icon 125 & 225 - Light box
Satellite round
Pop-up pillar
Satellite triangle
Pop-up pillar
Satellite square
Pop-up pillar
Icon 125 & 225
Light box

Satellitesøjlerne fra Maxibit skaber med deres højde og form et perfekt grundlag for både synlighed, op-mærksomhed og information.
 

Satellitesøjlerne fra Maxibit


Satellite fås i tre versioner - en rund, en trekantet og en firkantet version. Både den runde og den firkan-
tede version findes i to størrel-ser. Opsætningen er enkel og sker uden brug af værktøj. Modulerne i systemet gør det muligt at tilbygge og variere højden på søjlerne. Et fastlock system mellem modulerne gør Satellite stabil. Motiverne monteres let med magnet-bånd, og de justerbare fødder sikrer at søjlen står lige uanset underlag. Systemet leve-
res komplet i en transporttaske, med plads til både moti-
ver og system.
Højde: Satellite systemet bygges af sektioner på hver 75 cm i højden. Den typiske højde for brug af systemet er en-ten 225 cm. eller 300 cm.. Dybde´: Rund: 56 cm. og 82 cm., Trekant: 59 cm., Firkant: 41 cm. og 59 cm.. Vægt: Et system med 3 sektioner og grafik vejer ca. 9 kg..
Satellite systemet bygges af sektioner

Roll-up displays/Banner stands.
Zap 1, 2, 3 & 4 Roll-up display Solo 1 Solo 2 Solo 3

Zap 1, 2, 3 & 4

Roll-up display.
 

Solo 1
Banner stand.
 

Solo 2

Banner stand..
 

Solo 3
Banner stand.
 
Accessories.
Eagle Brochure stand Desks and podiums

Eagle
Brochure stand.
 
Desks
and podiums.
Se ideen - og lad os give et aktuelt bud med Deres budskab.
 
Network, pop-up wall

Network, pop-up wall
Zap, retractable banner stand

Zap, retractable banner stand

Solo, banner stand

Solo, banner stand

Stage, super-sized backdrop

Stage, super-sized backdrop

Eagle, brochure stand


Eagle, brochure stand

Scene, fabric formations


Scene, fabric formations

Gallery, sign system


Gallery, sign system

Satellite, pop-up system

Satellite, pop-up system

Icon, light box
 

Original 8/Demo, traditional folding walls
 
Icon, light box Original 8/Demo, traditional folding walls

Desks & podiums

Desks & podiums

Accessories

Accessories


Vi udfører alle opgaver - fra idé til virkelighed.

Roll-up displays/Banner stands: Mulighederne er ubegrænsede, såvel ude som inde.


Mulighederne er ubegrænsede, såvel ude som inde.
En spændende måde at profilere sig på og med en markant mulighed for at fremhæve firmaets profil, og give det et eksklusivt præg. Vi kan tilføre de fleste elementer print, tryk og gravering, ligesom De kan få den totale løsning via vort skilteværksted, hvor former og farver er helt op til Dem, kun fantasien sætter grænser, når De vil markere Deres budskab på denne elegante måde. Vi er til Deres rådighed med montering og support.

Se mere om bl.a. foliotryk og udskårne tekster med og uden tryk, klik her.
Print til og på alt.
Vi leverer gerne det kvalitetsprint De ønsker, eller har behov for, i alle formater og til alle formål, også til indendørs og udendørs brug, f.eks. bannere, posters, udstillingsvægge, displaysystemer, m.m..
Kvalitetstryksager til den rigtige pris.
Vor produktion omfatter alle former for tryk, og derfor er tryksager også en naturlig del.
Løsblade, visitkort, brochurer, nyhedsbreve, magasiner, årsrapporter, kataloger, m.m..
De kan vælge at levere et digitalt færdigt materiale, eller vi kan forarbejde opgaven, efter Deres beskrivel-se, hvorefter vi sikrer en optimeret løsning, frem til Dem.
Emballage der styrker Deres markedsføring
Vi har gennem årene opbygget en vis ekspertise indenfor produktion af emballage i forskellige materia-ler. Derfor kan vi tilbyde os med de fleste opgave, uagtet om det gælder pizzaæsker, countercards, dis-plays, posters, ringbind, eller andet relevant forbrugs- eller kampagnemateriale.
Det lille ekstra i Deres markedsføring.
De fleste reklameartikler omfatter også en eller anden form for tryk, gravering eller broderi, og af den grund er vi også leveringsdygtige i reklameartikler, lige fra fra køleskabsmagneter, kuglepenne og bære-poser, til beklædningen.
Efterbehandling af print er vigtig for Deres præsentation.
Efterbehandlingen af Deres print er også vigtig. Den rigtige efterbehandling sikrer, at De får den størst mulige glæde af alle print. Alt leveres renskåret, klæber op, laminerer og varmelaminerer.
 
Se vort store udvalg i folier og vinduesfilm, klik her!


Og vi rådgiver gerne ved valg af laminat, pladetyper m.m., så De får den rigtige løsning til opgaven.


Klik her for at se noget om galger og ophæng til skilte.

 
Vista System - Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave.

Vista System
- Ambassadør - elegante skiltesystemer - til montering af tekster - logoer - bogstaver, med og uden lys, fra lager eller efter opgave - klik her for at se meget mere.
 

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller via e-mail
info@danskerhvervsbeklaedning.dk
 

416

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden