Roll-up og Sign-up med tekster, fotos eller logo
- eller noget helt andet.


www.stofbannere.dk

Bannere og posters med tekster, fotos eller logo

Kik også ind i vor www.web-butik.info - klik her.

Vi har et bredt udvalg af display- og udstillingssystemer, eller bannere og posters.
 

Se også online-kataloget - klik her.
OG SE ALLE DE AKTUELLE MULIGHEDER I VOR SKILTESHOP

Et displaysystem giver et flot og elegant blikfang, og systemerne kan anvendes til mange formål - til brug som de er, eller til montering og ophængning.
 
Sign-Up - Bannere og posters med tekster, fotos eller logo

Sign-Up - Bannere og posters med tekster, fotos eller logo

X-Display  - Bannere og posters med tekster, fotos eller logo

Sign-Up
Sign-up Banneret monteres i Sign-up displayet ved hjælp af de indsyede rundjern i top og bund. Størrelse 100 × 200 cm..
Download Indesign skabelonen her.
Vi kan også levere Expo-Kit herunder: Wall, ZigZag, Angle og Tower. Disse udstillingssystemer kan fås i enhver tænkelig størrelse og er sammensat af enkelte dele, som gør opsætningen simpel og nem at gå til.
Roll-Up.
Roll-up Deluxe er et kvalitets produkt i aluminium monteret med banner inklusive print. Roll-up er en ele-gant løsning, med høj markedsføringsværdi. Synligt print område: 80 ×190 cm.. Printstørrelse: 80 × 220 cm.. Leveres i praktisk bæretaske.
Roll-up Standard roll-up leveres inklusive banner med print. Synligt print område: 80 ×190 cm.. Print-størrelse: 80 ×220 cm.. Leveres i praktisk bæretaske. Kompakt og meget flot display løsning i alumini-um. Banneret rulles ned i systemet under transport, hvorved banneret er beskyttet.  Størrelse: 80 × 220 cm..
Download Indesign skabelonen her.
X-Display.
X-display kan anvendes i markedsføringen, når De ønsker at kombinere funktion med attraktivt design. X-display samles på kun få minutter. Leveres inklusive banner i letvægts bæretaske. Systemet er meget attraktivt, dels da det er meget let og kompakt, men også i kraft af prislejet.  Banneret monteres ved hjælp af øjerne i hvert hjørne. Størrelse: 51 × 165 cm..
Download Indesign skabelonen her.
Flyingbanner.
Flyingbanner med gennemtryk, leveres i polyester 110 gram, og Flagpolyester 150 g.. Der påsyes et ela-stikbånd, i enten hvid eller sort, som hylster til stangen. Størrelse: 83 × 275 cm., stang: 375 cm..
Download Illustrator skabelonen her eller som PDF-fil
Størrelse: 89 × 384 cm., stang: 475 cm..
Download Illustrator skabelonen her eller som PDF-fil

 

Og vi kan desuden leveres ethvert behov efter ønske.Hent PDF-filen om emnet - klik her
 

Bannere og posters med tekster, fotos eller logo - til brug som de er, eller til montering og ophængning. Friends of the Earth Europe og M iljøgruppen NOA skriver bl.a.: Vi har været meget glade for de flag og bannere I leverede! Det har været en meget hektisk tid for os. NOAH har aldrig stået for så store opgaver som op til og under COP15. Vi samlede over 5000 (snarere 8000) til vores Flood for Climate Justice, stod for overnatning til 2000 personer, og havde en stor finger med i spillet på Klimaforum, hvor der var 190 møder, 50 udstillinger, 30 film, musik fra hele verden, teater m.m.. Herudover havde vi 10 akkrediterede til selve forhandlingerne i Bella Center.

Bannere anvendes som reklamekampagner, som budskaber på husfacader, tankstationer, ved udstillin-ger, og ved sportsbegivenheder, i butikken, på messer, kongresser, og ved events, eller hvor de må ønske det.

HENT KATALOGET OM BANNERSYSTEMER - KLIK HER
 

Misikhuzet, Bornholm: Bannere anvendes som reklamekampagner, som budskaber på husfacader, tankstationer, ved udstillinger, og ved sportsbegivenheder, i butikken, på messer, kongresser, og ved events, eller hvor de må ønske det.

Misikhuzet, Bornholm: Bannere anvendes som reklamekampagner, som budskaber på husfacader, tankstationer, ved udstillinger, og ved sportsbegivenheder, i butikken, på messer, kongresser, og ved events, eller hvor de må ønske det.

Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.


Alle outdoor-bannere kan leveres med kantforstærkning. Ophængning sker med kedarlister og alumini-umsskinner, eller punktfiksering med aluminiumsøjer.
 

Vort udvalg af inn- og outdoorbannere er bredt - vi laver alt fra store totalindpakninger af huse til de mindre bannere på facader og på standere.

De kan selv klare opsætningen, eller lade os levere en totalløsning med opsætning og eventuel nedtagning af Deres outdoor-banner. Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.
Alle outdoor-bannere kan leveres med kantforstærkning. her et eksempel for Andersen og Martini AS Alle outdoor-bannere kan leveres med kantforstærkning. her et eksempel for Andersen og Martini AS

Vort udvalg af inn- og outdoorbannere er bredt - vi laver alt fra store totalindpakninger af huse til de mindre bannere på facader og på standere.
 

Vort udvalg af inn- og outdoorbannere er bredt - vi laver alt fra store totalindpakninger af huse til de mindre bannere på facader og på standere.


Vi kan foranstalte print i alle formater - og i alle mængder.

Standartsortiment indenfor Outdoor-bannere er:
Netbanner - Presenning - Vinylbannere - Tricot - Lærred - Reflekspresenning

Formaterne har ingen begrænsning, medierne er brandhæmmende og farverne er UV-resisten-te i op til 5 år.


Se mulighederne for efterbehandling på den næste side.


Vi kan foranstalte print i alle formater - og i alle mængder. Med en bred vifte af materialer og tryk-ning er mulighederne uendelige for en levering et skræddersyede løsninger. På bl.a. papirfolier - Vinyler - Tekstiler  - Selvklæbende gulvbelægning - Vinduestransparenter - Folier til presenninger og bannere - Specialfolier - Selvklæbende film - Plotterfilm - Metalfolie - Beskyt-tende film - Billboards - Satinpapir - Ik-ke-brændbart papir - Tyvek - Vinyltapet - Trykning og skæring på Opskummet PVC - Plast - Polypropy-len - Dibond - Plexi - Bølgepap, og på LATEX  i de mål De har behov for.

Fulddækkende farvebilleder til bl.a. busstoppesteder, Billboards, lastbiler, vægge; De kan ikke tænke så stort at vi ikke kan levere det. Alt kan leveres klar til montering og opsætning, med syninger og sejlringe.

Se lidt om produktionsmetoder og muligheder af storformatprint klik her. og her. (Filen fylder 13 MB og downloades i webbrowseren)
. Såfremt der er problemer med visningen - Hent da en browseren i dette link: http://www.videolan.org/vlc/


Bambus Roll-up i et flot design - Klik her for at se vort oplæg på enkeltleverancer.
 

Banner i bambus - med mange muligheder for individuelle print, kan leveres efter opgave fra 25 - 50 en-heder pr. opgave. Traditionelle RollUp-bannere svarer til det bærbare filmlærredet. Disse skærme har en rekylmekanisme, der gør det muligt at banneret kan spoles tilbage i bunden af enheden. Disse enheder er de nemmeste at opstille og grafikken er beskyttet for transport. Roll Up Banner har en stor effekt på ud-stillinger, messer, i forretningen, og alle de andre steder, hvor spot og reklame kan være anvendelig. Mu-lighederne er enorme - og De kan få det enkelte banner trykt og printet som De ønsker det, ligesom de, når mængden er stor nok, kan få produceret banner, bannermateriale, og tilbehør, i den kvalitet, form, og farve, De ønsker. Vi kan i visse tilfælde specialfremstille bannere fra blot 50 enheder.

Se mere om bannere og kvalitetsmulighederne på den næste side - Klik her.

Hermed vort nyeste oplæg på skiltning,  der kan leveres fra lager - eventuelt med Deres logo eller budskab produceret efter opgave - oftest fra dag til dag.
Se det aktuelle udvalg på Online skilteshoppen

Vor engelsksprogede EASY-linkshop indeholder utallige løsning
- der alle kan leveres med kort varsel - og i små mængder med Deres budskab.

Vor engelsksprogede EASY-linkshop indeholder utallige løsning

BROCHURE STAND   FLAGS   OUTDOORS   BAGS and CASES   LED   TRUSS SYSTEM
BANNER's   ROLL-UP's   POP-UP's   MEDIA   COUNTER's  

www.web-butik.info - webshop for Dansk Erhvervsbeklædning - Dansk Skilte Reklame - et hav af muligheder

Se lidt om tilhørende arbejdstøj fra F. EngelSe lidt om reflekser og reflekterende gimicks

Kontakt os på telefon +45 64713608* eller e-mail:
info@stofbannere.dk

 

Se mere på facebook - www.5610.eu

https://www.facebook.com/www.5610.eu/

https://issuu.com/www.5610.eu
 

299_17_
www.5610.eu

Klik her for at komme tilbage til hovedsiden